Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hskzrinjskimostar

Marketing

ZRINJSKI - POSUŠJE 1:0

Danas su Plemići ugostili ekipu Posušja koja ne stoji baš dobro na tablici, tako da su po gradu krenule priče da će se pustiti bodovi da se ovi "isčupaju" sa dna, u prilog ovome išlo je i to da su sa spiska igrača izostavljena dvojica ponajboljih napadača Joldić i senegalac Diarra, ali na sreću nije bilo tako, iako je ovo bila jedna od najdosadnijih utakmica u prvenstvu.
Prvo poluvrijem je u potpunosti pripalo Zrinjskom koji je stalno napadao i stvarao prigode, a posebno se u promašivanju istakao Kordić koji je u 4-5 puta imao mogućnots postići pogodak iz situacija kada je teže promašiti nego pogoditi ali ga danas nije išlo, čak je i jednu loptu doslovno izbio sa gol crte protivničkog gola. bang
Isti igrač bio strijelac gola u 30 minuti, izbio je sam pred vratara, gađao je lijevu stranu gola ali je i tada lopta pogodila vratnicu ali se na svu sreću opet odbila do njega i onda je napokon zatresao mrežu.
U drugom poluvremenu vidjeli smo doslovno najdosadnije prikazanu igru ove sezone na našem stadionu, iako je Zrinjski imao nekoliko prigoda za postići pogodak, sve je to završavalo jalavo, a gosti su tek u zadnjih pet minuta kao nešto pokušavali napraviti ali uzalud, jedini pošten udarac koji su uputili prema domaćem vrataru Mitroviću bio je oko 40 minute prvog poluvremena, šut glavom poslje ubačaja sa ugla ali je udarac izvrsno obranio.
Sve u svemu jedna od utakmica koja se brzo zaboravlja, domaćin odigrao dovoljno za pobjedu, iako je mogla biti uvjerljivija, gosti iako su u zoni ispadanja nisu pokazali nimalo žara ni borbe da bi pokušali nešto napraviti, i ako ovako nastave nepiše im se dobro, ali "eto ih tamo".
Nova tri boda su upisana to je najvažnije, a narednu utakmicu Plemići igraju u srijedu kada idu na teško gostovanje u Trebinje igrati protiv Leotara koji je predzadnji na tablici, ali vrijedi pokušati nešto napraviti i doći do novih bodova.

Idemo dalje...

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
(foto:Phoenix)

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
navijačice (foto:zgenzla)


Post je objavljen 02.04.2006. u 21:08 sati.