Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hskzrinjskimostar

Marketing

SLOBODA - ZRINJSKI 2:1

Zrinjski se jučer sa gostovanja iz Tuzle vratio poražen. Iako su mostarci na poluvremenu bili u prednosti, vodili su 0:1 pogotkom senegalca Diarre pred kraj prvog poluvremena, Sloboda je u drugom poluvremenu preokrenula rezultat i slavila sa rezultatom 2:1, i tako prekinula niz neizgubljenih utakmica na Tušnju momčadi Zrinjskog zadnjih nekoliko sezona. Domaćini su očito bili više motivirani da osvoje ove bodove koji su im bili slamka spasa od ispadanja iz Premijer lige.

Zrinjski je u prvom poluvremenu bila mnogo bolja momčad, što i jeste realni omjer snaga, a što su i rezultatski potvrdili, ali drugo poluvrijeme donjelo je drugačiju sliku na terenu, što nije prvi put ove sezone, to smo vidjeli mnogo puta do sada.

U dublju analizu ovog poraza nema smisla ulaziti, i samo ću reći da su ovo posljednja kola premijer lige BiH - dovoljno.

Zrinjski naredni vikend, u predposljednjem kolu, a u posljednjoj utakmici ove sezone na svome terenu, dočekuje zenički Čelik koji ako ostane bez bodova u Mostaru gotovo sigurno putuje u niži rang takmičenja.

Mostarci su trenutačno na trećem mjestu sa bodom prednosti ispred Modriče kod koje gostuju u posljednjem kolu i jedino tri boda protiv Čelika garantiraju završetak sezone na trećem mjestu, koje donosi mogućnost nastupa u Intertoto kupu, ali???

"Živi bili pa vidjeli"

Idemo dalje...


Post je objavljen 30.04.2006. u 13:34 sati.