19

petak

listopad

2007

Matrikulacija & Co.

Živa sam, al stvarno ne stignem pisat blog.
A vi koji ste moja navjernija publika ionako znate sve šta se dešava i redovito vas spamiram sa tonom slika tako da nema zime..
Evo samo nekoliko fotki- i u kratko- sve je super:D
Eee da i počela sam veslati :P
Sad sam prava Oxforđanka- nikud nejdem bez kišobrana, skoro pa ni bez bicikla, veslam i još samo moram postat ljubazna prema svima. Taj zadnji dio mi zadaje probleme.

pred mojom zgradom:


Moji docimeri:


Linacre dinning hall:


Prema sheldonian theatru krenula gomila Heri Poterovski obučenih nas (jao koja konstrukcija rečenice, al baš ju neću mijenjat)


YO man! I come from Jamaica!:D (je je, fakat je jamajčanka)


U redu za ulaz u Sheldonian:


U Sheldonianu- matrikulacija:


Ruuuučak:


Ima još fotki sa svih strana al dosta za sad.

07

nedjelja

listopad

2007

Oxford - Počelo je!

O da, počelo je. Od prvog dana, od trenutka kad sam sletila na Heathrow, počeo je i taj kaotičan period mog života. 25og na moj 25ti rođendan... Počelo ja kako treba, sa stilom. Već prvi dan bilo je svega od gubljenja 40litarskog ruksaka pung stvari, do pronalaska istog, od jurcanja po gradu do upoznavanja docimera, i lokalnih pubova.
Sad sam nadobudno krenula o svemu pisat al sam skužila da nema šanse da sad ispljunem neki smisleni tekst pa samo ukratko.

Razred:


Uglavnom od trenutka kad sam stigla stalno se nešto dešava, ne pamtim stvarno kad sam zadnji put imala tolko pretjerano ispunjen život- al stvarno u pozitivnom smislu. Svi vi koji me dobro znate, znate koliko sam poziva na tulume/izlaske/fešte/ili samo pivo bez povoda, odbila, da bih odmah nakon toga krenula kukat kako nikud ne idem. Eeee nema tu odbijjanja- mora se sve probat:)

Nakon tjedan dana večera formalnih i neformalnih, dva pub crawlinga i nekoliko ležernih višenja po pubovima, common roomu i jendog kušanja vina i piva uslijedio je i prvi field trip sa mojim "razredom".

Kažem razredom jer sam se posljednjih dana stvarno tako osjećala. Kao da sam ponovo u srednjoj školi. Imam razred u kojem nas je 33, skupa sjedimo u klupama i idemo na izlete:) Na izletu radimo nepodopštine tipičnije baš za tu srednjoškolsku skupinu nego za ono šta bi trebali biti, visimo po pubovima i radimo projekte poput "Compost-up Slapton" (popodnevni projekt u kojem smo morali sami sastavit timove kako hoćemo i radit na temi koju izaberemo, i na kraju napravit prezentaciju, sve u par sati. Tako sam ja zavrsila sa Dianom, Stavrosom i Stanzinom i odabrali smo, moram priznat najbolju temu:D kompostne wc-e:o bilo je definitivon jedno vrlo ludo popodne..)



Uuuu ne da mi se pisat. Uglvnom i prvi i drugi dan nakon radnog dijela završili smo u pubu sve dok nije bio fajrunt, a onda na plaži. Ne moram ni govorit da je u nedjelju trebala čelična volja i puno kave za ostati budan i pratiti predavanja:) Al s obzirom da imam fenomenalan razred (jaooo kako se mlado opet osjećam kad to kažem:D ) i to je bilo izrživo.

Ono šta me fascinira je kolko opuštena može bit jedna tako neopuštena atmosfera:) Ne znam dal me iko kuži kaj oću reć- ono englezi, pravila, točnost itd, a cijelo vrijeme moš ležerno pričat sa profačima, valjat se po šljunku dok ti drže predavanja i na kraju se zapit zajedno u pubu.

Još jedna stvar koja me oduševljama u razredu je totalna multikulti spika.

Evo sada ono kaj je obično zanimljivije od mog piskaranja: Slikee

Ooooxford:



Prije izleta..


Slapton iz busa:


Prije prve šetnje (na klupi John direktor kursa, desno ispod Max, naprijed Astrid):


N apolju:


After party:


Sa muškarcima pravim: Stavros & Tim


Nedjeljna tura:


Kog zanima više ima tu:

SlaptonFieldTrip_Oct_07




<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>