21

ponedjeljak

veljača

2005

Odgovor na to pitanje jest naravno DA, ali onda slijedi uputa koliko novaca treba uplatiti i razočarenje jer u programu nema Latina (ne Denisa LAtina, nego LAtino kao LAtino dance, ali ne bas kao ples nego kao aerobik..ma uglavnom..). I sve to šta sam spomenula baš nema veze sa ničime..Eh, eto, prošao još jedan burni vikend. Sa naglaskom na burni, pri čemu jest burno ekvivalentno opscenome. Eto, za tu izjavu mi je upravo razgovor sa Johnom Cheby-jem dao inspiraciju. Hvala Cheby-ju za mudrost i rječitost! O događajima koji su se ovog vikenda zbili nemam ni snage ni volje razglabati. Da se preciznije izrazim, nije zapravo riječ ni o snazi ni o volji već o samonametnutoj potrebi da se neke u djelo provedene akcije i reakcije održe na ignore. Heh, pa si vi mislite o čemu ja pričam. Tužna strana istine jest da i previše ljudi zna o čemu pričam. Hmm, kad bolje razmislim vjerojatno nekih 60ak% svih čitatelja ovog bloga (tu računam i one koji samo povremeno oko bace) zna o kojoj i čijoj sudbi kletoj ja ovdje zborim. Taj isti dio nacije i opće populacije molim za toliko željenu i traženu diskreciju. Vi koji ne znate o čemu ja ovdje bulaznim- no voriz! Garantirano ste to već bar jednom čuli, vidjeli ili pak sami doživjeliJ Ponukana istim događajima o kojima ovdje s toliko entuzijazma pišem, stigoh do vrlo mudrog zaključke: Nužne su sankcije kada je u pitanju alkohol! Eto, to su bile ispovijesti male Slavice!
A sada, toliko iščekivani zakoni!! Jeeeee

Zakon o BT

Bt je posebna vrsta tvornice koja radi svake godine od 30.XI. do 17.XII. Tvornica proizvodi meterijal za kititi borove. Svake godine biraju s nove funkcije direktora tajnim glasanjem tj. Javnim samo za direktora, a tajnim za alatničara, redara i čistača.
Direktor zapisuje sva zbivanja (učinjene poslove, nerede) u posebnu knjigu. Svaki kvar na alatu alatničar prvo prijavljuje direktoru, a zatim ga uklanja. Ako je to potrrebno zbog svađe u BT zastupa pravdu Vijeće stola koje se slaže od članova BT. Poštuje se zakon o kaznama. Prije božića svi članovi BT kite bor(ove) za koji su se dogovorili.
Prva karika se svečano zalijepi za vrijeme Danrepublikanskih praznika. Materijali se nabavljau zajednički, ali i samostalno.

Zakon o zabušavanju

Svatko tko zabušava u BT ili bilo gdje drugdje, mora za kaznu platiti 70% mjesečnog poreza i ukoliko to Vijeće stola odluči, kaznu 2. stupnja

<< Arhiva >>