srijeda, 30.10.2013.

Plaid and lace love each other

Prije nekoliko dana odjenula sam ovu zanimljivu suknju, no kako ima dosta svečan efekt, odlučila sam je malo smiriti sa muškom kariranom košuljom i bezvremenskom kožnom jaknom. Kombinaciju sam razigrala sa sivim grilonkama i sandalama sa stiliziranim uzorkom palminog lišća i nastala je casual, a opet dovoljno zanimljiva kombinacija.

Ovaj tjedan je prepun raznih događaja i snimanja, jedva čekam da vam pokažem što sam sve pripremila! :)

Halloween nam se opasno približio, a ja kao i svake godine u zadnji tren pokušavam osmisliti i sašiti kostim za praktički 0 kuna haha. Hoćete li se maskirati sutra te ako da, što je vaš odabir za ovogodišnju Noć vještica?

B.

kožna jakna - Sheinside
košulja - Choies
suknja - Woakao
sandale - Zara
ruksak - Topshop
sunčane naočale - Ghetaldus Vintage

_A176128a

_A176127a

_A176136

_A176133

_A176135

- 09:38 - Komentiraj (11) - Link na post

utorak, 29.10.2013.

Midi skirt? Yes please

Ova prekrasna suknja midi duljine ima zanimljivu priču iza sebe. Prije nekog vremena iskopala sam taj komad materijala na Hreliću iz nepregledne hrpe svega i svačega, platila ga jednu kunu i odlučila pretapecirati stolac. Dani su prolazili, a ja nikako da se bacim na taj posao, a materijal je strpjivo čekao. Prije nekoliko dana sinulo mi je da iskoristim taj materijal za suknju i to je bilo to! Isprva sam htjela napraviti minicu, no kada sam složila materijal i pogledala se u ogledalo, zaključila sam da želim iskoristiti ama baš cijeli komad i tako je nastala ova divna suknja midi duljine, koja se može nositi na dvije strane.

Za drugu večer Schwarzkopf Cro-a-Portera odjenula sam baš tu suknju te je iskombinirala sa zanimljivom kratkom vesticom koja ima pamučne prugaste rukave, preudobnim gležnjačama iz H&M-a, koje sam pronašla na sniženju za 50 kuna te omiljenim mi Kragrlica ukrasom za kosu.

Ekipa iz Kevin Murphyja me ošišala i napravila mi ovu ležernu frizuru, hvala Nikoli i Katici!

photo by Bernarda Murn

B.

vesta - Choies
suknja - DIY (Hrelić)
cipele - H&M
torbica - second hand shop (Prada)
ukras za kosu - Kragrlica

IMG_8987a

IMG_9003a

IMG_8999a

- 08:56 - Komentiraj (11) - Link na post

ponedjeljak, 28.10.2013.

Oh so much tartan!

Prve večeri Schwarzkopf Cro-a-Portera ponovno sam odjenula karirani prsluk kojeg ste vidjeli u prošlom postu te ga iskombinirala sa suknjom koju mi je mama sašila od ostatka materijala. Budući da su ti komadi jaki sami za sebe, odlučila sam se za običnu jednostavnu sivu majicu iz second hand shopa te za lakirane detalje poput cipelica i torbice iz Zare. Prije nekoliko dana stigla mi je i ova mint ogrlica koja je kopija moje omiljene Lanvin 4 H&M ogrlice i ne odvajam se od nje! Prijatelji me zezaju da si moram naručiti još bar jednu i prebojati u neku drugu boju te da mi nakon toga neće više trebati niti jedna ogrlica.

Nisam bila neki fan midi duljine suknji, no sviđa mi se kako uvijek elegantno izgledaju te malo eksperimentiram. U prvi tren pomislila sam da sam ipak malo preniska za tu duljinu suknje, ali zašto se ograničavati, zar ne?

B.

prsluk i suknja - DIY
majica - second hand shop
ogrlica - Choies
cipele - Zara
torbica - Zara Kids
dioptrijske naočale - Ghetaldus (A'marie)

IMG_8723

IMG_8729

IMG_8736

IMG_8728

IMG_8734

- 07:28 - Komentiraj (8) - Link na post

subota, 26.10.2013.

Tartan and the Mickey Mouse

Ovaj prsluk je nevjerojatno lako za izraditi! Izmjerite željenu duljinu, odrežete, izmjerite širinu ramena, odrežete dvije rupe za ruke, malo porubite i voila! Prije nekoliko dana pronašla sam ovaj divan karirani materijal i odlučila izraditi ovaj jednostavan prsluk koji ludo efektno izgleda, a gotov je za 5 minuta! Iskombinirala sam ga sa jednostavnom majicom koju sam pronašla u second hand shopu za 5 kuna, omiljenim Versace Couture Jeans trapericama s Hrelića za 3 kune i Prada torbicom za 17 kuna. Uklopila sam i male narukvice od lanaca koje sam također prije nekoliko mjeseci pronašla na Hreliću. Pravi low budget outfit, a ne izgleda loše, zar ne?

B.

prsluk - DIY
majica - second hand shop
traperice - Hrelić (Versace Couture Jeans)
cipele - H&M
torbica - second hand shop (Prada)
narukvice - DIY
sat - vintage (Seiko)

IMG_8564a

IMG_8557

IMG_8568

IMG_8547

IMG_8580

IMG_8554

- 07:38 - Komentiraj (18) - Link na post

srijeda, 23.10.2013.

Black velvet dress

Posljednji dan Perwoll Fashion.hr-a provela sam u backstageu pomažući mom dragom prijatelju Silviju. Odjenula sam usku dugu plišanu haljinu koju sam nedavno pronašla na Hreliću te je iskombinirala sa kaubojkama i traper košuljom. Jednostavan i udoban outfit u kojem sam mogla sa lakoćom obavljati sve što sam trebala. Frizuru mi je izradila divna Katica Topčić te mi instalirala genijalnu naušnicu, koja je dio Silvijeve nove kolekcije.

Jako sam ponosna na kolekciju koja je prekrasna, sve je prošlo u najboljem redu i presretna sam što je Silvio pokazao svoj talent i viziju!



B.

photo by Jure Perišić
traper košulja - H&M
plišana haljina - Hrelić
kaubojke - Shoebox
ukras za kosu - Coded Edge by Silvio Ivkić


brb (29)

brb (11)

brb (4)

- 17:46 - Komentiraj (2) - Link na post

utorak, 22.10.2013.

Escada bubble gum pink pants

Za treću večer Perwoll Fashion.hr-a motala mi se jedna druga kombinacija po glavi u nešto zagasitijim tonovima, no onog trena kada sam otvorila ormar privukle su me ove otkačene hlače visokog struka. Pronašla sam ih nedavno na Hreliću, na hrpi "3 za 10" te iako zapravo rijetko nosim rozo, osvojile su me zbog opuštenog kroja. Na istoj hrpi pronašla sam i moje Versace Couture Jeans crne traperice, koje su brzinom munje zauzele tron i titulu mojih najdražih traperica koje sam ikada posjedovala.

Prisjetila sam se prijateljičine objave od prošlog petka, "Pink friday" te sam napokon bila za da odjenem te vesele otkačene hlače. Iskombinirala sam ih sa omiljenom prugastom majicom i lakiranim "štulicama", a tren prije izlaska iz stana odlučila sam staviti i Kragrlica ukras za kosu. Svjesna sam da se mnogima neće svidjeti ova kombinacija, no ta kombinacija mi je doista uveselila dan. Nevjerojatno kako male stvari mogu poboljšati raspoloženje.

p.s. podsjećam na Kragrlica giveaway, OVDJE se možete uključiti

B.

kožna jakna - Sheinside
majica - Zara
hlače - Hrelić (Escada)
cipele - Blink
čarape - H&M
ukras za kosu - Kragrlica
ruksak - Hrelić

IMG_0070a

IMG_0067

IMG_0069

IMG_0073a


- 10:32 - Komentiraj (16) - Link na post

ponedjeljak, 21.10.2013.

Midi tulle baby blue skirt

Ovu prekrasnu suknju od bezbroj slojeva svijetloplavog tila odjenula sam za 2. večer Perwoll Fashion.hr-a. Iskombinirala sam je sa kožnom suknjom koja je u ovoj kombinaciji odlično odglumila top te lakiranom Marni4H&M jaknom. Svi su poludili za tom suknjom te će mojoj Petri ovo biti poprilično luda jesen. Za narudžbe možete se javiti na moj e-mail, koji ću proslijediti Petri.

B.

haljina (nošena kao top) - Zara
jakna - Marni4H&M
suknja - DIY (Petra Kušan)
cipele - Linzi
ruksak - Topshop
narukvica - vintage Hrelić)
sat - Seiko (vintage)

IMG_1414

IMG_1417

giveaway_blog

p.s. na mom Facebook page-u je novi GIVEAWAY - Kragrlica vam daruje prekrasnu ogrlicu i narukvicu iz najnovije kolekcije, a sve što trebate napraviti jest:

1. Like Kragrlica page
2. Like ar-ar page (ukoliko još niste)
3. Share FOTKU giveawaya (ako želite)
4. ostavite u komentarima ispod SLIKE svoj e-mail

Giveaway traje do 28. listopada u podne!

Sretno!

- 10:13 - Komentiraj (6) - Link na post

petak, 11.10.2013.

Aussie & ar-ar giveaway

Sigurno ste već čuli za genijalne Aussie proizvode za njegu kose, ako niste, čitajte dalje! :)

Aussie 403x403

Prvi put sam se susrela sa Aussie proizvodima preko prijateljice koja je prije par mjeseci doslovno poludila za njima i natjerala me da ih i ja probam. Rezultati su bili doslovno sjajni - kosa kao iz reklame!

Aussie brend poznat je diljem svijeta po svojim proizvodima koji ne samo što čine kosu predivno mekanom i sjajnom, već je i dubinski obnavljaju i njeguju. Ja sam posebno oduševljena sa 3 Minute Miracle reconstructorom koji doista napravi pravo malo čudo s izgledom kose. Mi ludujemo za ovim proizvodima te sam posebno sretna što vam ih poklanjamo!

Aussie_shamp_vis_MMAussie_3MM_vis_MM

P&G, odnosno Aussie poklanjaju vam čak 6 paketa iz Aussie Miracle Moist kolekcije (šampon i 3 Minute Miracle reconstructor), a kako do paketa? Ništa lakše!

Pravila:

1. LIKE ar-ar blog (ako još niste)
2. ostaviti svoj e-mail u komentarima na AUSSIE FOTOGRAFIJU
3. podijeliti fotku (ako želite)

Giveaway traje do 18. listopada u 11 sati, a potom ću objaviti imena sretnih dobitnika!

Sretno!








- 10:40 - Komentiraj (0) - Link na post

subota, 05.10.2013.

4

Četiri godine. Prije točno četiri godine, upisala sam u editoru ar-ar i nastao je ovaj modni blog. Mijenjao je dizajn, čak i ime (možda se sjećate 1, 2, 3...sTyLe!), a pogotovo kvalitetu fotografija, no ostao je doslijedan sebi. Pomalo mi nevjerojatno zvuči da je prošlo toliko vremena jer se još uvijek nisam skroz navikla na fotkanje, žicanje prijatelja da "okinu koju" za outfit post i sve ostalo što mi se dogodilo, ali sve u svoje vrijeme. Nevjerojatno mi je i da me i dalje pratite u mojim modnim ludostima i hvala vam na tome!

Mnogo toga se dogodilo od te davne 2009. godine, a najviše sam zahvalna na iskustvu koje mi je ovaj blog donio.

Ovaj editorijal posvetila sam upravo vama, mojim čitateljima. Odlučila sam izraditi stilski presjek protekle četiri godine i koristiti omiljene mi komade koje ste ponekad (pre)često viđali na ovim stranicama te ih iskombinirati sa dizajnerskim komadima dizajnera koje volim i s kojima uvijek volim surađivati. Nisam predugo ni razmišljala o lokacijama snimanja, već sam željela da fotografije nastanu na mjestima koje sam najčešće posjećivala, fotografirala za blog i koja su mi prirasla srcu.

Fotografirala me moja draga prijateljica Bernarda Murn, koja je tu još od tih ranih početaka s foruma i bilo mi je veliko zadovoljstvo opet raditi nešto kreativno s njom.

Za predivan make up zaslužne su Ivana Bilandžija-Billy i Mihaela Dodić za Illamasqua Hrvatska, koje su me stvarno prekrasno našminkale i sredile za ovo snimanje. Od pin-up make up-a pa sve do ludog inspiriranog 20-im godinama prošlog stoljeća s pomakom, sve je ispalo savršeno.

Draga Katica Topčić za Revlon/KevinMurphy izradila je ovu neobičnu frizuru, koja također neodoljivo podsjeća na pin-up frizure, ali sa inovativnom tehnikom šivanja kose Kevin Murphy preparatima. Uvijek uživam u njenim frizurama, tako da me oduševila i ova koja se idealno uklopila u kombinacije.

Zahvaljujem se i Cukeraju, preslatkoj zagrebačkoj slastičarnici s Britanca, koji nam je ustupio prostor za snimanje, gdje smo se sjajno zabavile.

Na kraju prvog dijela, zahvaljujem se dizajnerima - sestrama Boudoir, Aleksandru Žarevcu te Pavli Aleksić, što su mi ustupili prekrasne komade te time pomogli ostvariti ovaj editorijal.

Snimanje je bilo pomalo kaotično, budući da smo se sve dogovorili koji dan prije te smo jurcale okolo po gradu do večeri, no doista sam sretna što sam imala tako fantastičan tim ljudi oko sebe te što se nisam morala brinuti hoće li sve na kraju ispasti dobro.

photo: Bernarda Murn
obrada: Barbara Repe
make up: Illamasqua Hrvatska
frizura: Katica Topčić

Prvi dio fotografija nastao je u Teslinoj ulici, koja je uvijek savršena podloga za fotografije te ima neku opuštenu notu. Odjenula sam vintage Valentino sako, kojeg sam dobila na poklon od drage mi prijateljice Petre, kojeg sam iskombinirala sa dobrom starom prugastom majicom i šos-hlačama hologramskog odsjaja, koje sam nedavno pronašla na Hreliću i instantno se zaljubila. Za završni touch tu je bio Boudoir cilindar, koji je dao neki pomaknuti šarm cijeloj kombinaciji.

sako - vintage (Valentino)
majica - Zara
cilindar - Boudoir
hlače - vintage (Hrelić)
cipele - Linzi
ruksak - Topshop

4_12

4_14

4_13

4_11


Drugi dio fotografija nastao je u Varšavskoj ulici, gdje sam mali milijun puta fotografirala outfit za blog. Taman kada smo stigle, granulo je sunce na desetak minuta i upravo ono je zaslužno za ove fotografije. Odjenula sam prekrasan kaput od mlade dizajnerice Pavle Aleksić, kojeg sam iskombinirala sa zanimljivom vestom sa Hrelića te puf suknjom na plišane točke, koja je nekada davno, kada sam imala 9 godina, bila haljina. Moglo bi se reći da su crvene cipele moj zaštitni znak te su bile savršen odabir za ovu kombinaciju. Vintage clutch iz Vintage Mademoiselle & Antiquité odlično se uklopio u čitavu kombinaciju, zar ne?

kaput - Pavla Aleksić
vesta - vintage (Hrelić)
suknja - prekrojena haljina
cipele - Shoebox
clutch - vintage (Vintage Mademoiselle&Antiquité)

4_21

4_24

4_23

4_22


Treći dio fotografija nastao je iduće jutro na mom omiljenom trgu u Zagrebu, gdje svakodnevno prolazim, pijem kavu i družim se s prijateljima. Jutro je bilo hladno, tmurno i imale smo punih dvadesetak minuta da stvorimo ove fotografije, da Bernarda ne zakasni na bus, no unatoč tome bilo je jako zabavno. Odjenula sam kratki pulover Aleksandra Žarevca, u koji sam se zaljubila još na reviji i iskombinirala sam ga sa prekrasnom vintage midi kožnom suknjom, koju sam također dobila na poklon od moje Petre. Budući da jednostavno obožavam nositi čarape u kombinaciji sa štiklama, iskombinirala sam crne sokne sa holografskim šljokicama sa lakiranim, od milja nazvanim "štulicama". Ova ogrlica mi je draga iz mnogo razloga, a nastala je od potrganih komada nakita i ostataka materijala te je bila idealan odabir za ovu kombinaciju.

pulover - Aleksandar Žarevac
suknja - vintage
ogrlica - DIY
čarape - H&M
cipele - Blink
ruksak - vintage (Hrelić)

4_31

4_32 copy

4_34

4_33


Posljednji dio fotografija nastao je u Cukeraju, maloj slastičarnici preslatkog ambijenta i još ukusnijih kolača i torti. Odjenula sam dekadentnu Boudoir haljinu, koju sam iskombinirala sa plišanom crnom pelerinom i rukavicama, koje sam također pronašla u Vintage Mademoiselle & Antiquité vintage dućančiću u Dežmanovom prolazu, a glitter sandale su bile logičan izbor, zar ne? Bilo je zabavno snimati u Cukeraju jer taman kada smo namontirale sve na mene, počeli su dolaziti ljudi na kolače pa smo isprva malo čekale, a kasnije snimale u društvu simpatične slovenske obitelji.

haljina - Boudoir
cipele - Zara
pelerina i rukavice - vintage (Vintage Mademoiselle&Antiquité)

4_41

4_42

4_43

4_44


Nadam se da vam se sviđaju fotografije i hvala vam za vjernost i kritike, bilo one dobre ili loše! :)

Pripremam mnoga rođendanska iznenađenja za vas, moje čitatelje, a o tome uskoro!
p.s. Aussie giveaway....pssst! :)

1184869_532826313453837_1455035682_n

- 09:34 - Komentiraj (58) - Link na post

petak, 04.10.2013.

Houndstooth and the Dots.

Proteklih dana imala sam pune ruke posla. Obavili smo jedno divno snimanje, čije ćete fotke vidjeti sutra. Jedva čekam da ih prikeljim ovdje na blog! Behind the scenes možete pogledati na OVDJE na ItGirl.hr portalu, a sutra...jedno iznenađenje!

Jučerašnji outfit ispao je pomalo luckasto i zaigrano. Navukla sam na sebe točkaste najlonke, omiljenu mi bluzu iz second hand shopa te baby doll haljinicu pepito uzorka te odlučila začiniti kombinaciju lakiranim komadima i novom Kragrlica tokicom, za kojom su poludili svi u mojoj blizini. Nevjerojatno je efektna i doista posebna. Oduševljava me kako svakoj kombinaciji da neki kostimografski osjećaj te nisam mogla izdržati ne iskombinirati je i uz ovaj outfit.

B.

jakna - Marni x H&M
haljina - Zara Kids
bluza - second hand shop
najlonke - H&M
cipele - Zara
ruksak - Hrelić
tokica - Kragrlica
sunčane naočale - Giant Vintage

DSC06452

DSC06459

DSC06457

DSC06460

DSC06454

DSC06464

- 11:21 - Komentiraj (8) - Link na post

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.