četvrtak, 30.05.2013.

Metallic

Ovaj outfit nosila sam prije tjedan dana na prestavljanju H&M jesenske kolekcije. Uz redovnu ponudu, najesen će se moći kupiti i ekskluzivna kolekcija, prikazana na nedavno održanom fashion weeku,u centru Cvjetni, što je stvarno super vijest budući da smo prikraćeni za Trend kolekciju.

Odjenula sam oversized metalik zlatni pulover i iskombinirala ga sa novom minicom damask uzorka (znam, dosadila sam više sa tim uzorkom haha) i udobnim vrišteće crvenim čizmicama.

photo by: Jure Perišić

B.

Što sam nosila:

metalik pulover - Sheinside
minica - VJ Style
gležnjače - Zara
ruksak - poklon
sunčane naočale - Giant Vintage
naušnice - Pop Couture
sat - Omega Seamaster (vintage)

barby (1)

barby (2)

barby (12)

barby (20)

- 14:38 - Komentiraj (9) - Link na post

utorak, 28.05.2013.

Black Textures

Obožavam ovu haljinu! Kad sam je naručivala bila sam poprilično skeptična oko veličine i materijala, no ugodno me iznenadila kvaliteta same haljine. Fini pamučni materijal sa damask uzorkom za kojim sam luda, damski kroj sa puf rukavima i sjajni kamenčići kao ukras - može li bolje?

Odlučila sam se na all black kombinaciju, no razigrala sam je različitim teksturama. Hope you like it!

B.

Što sam nosila:

kožna jakna - Sheinside
haljina - Sheinside
najlonke - H&M
cipele - Zara
ruksak - poklon
dioptrijske naočale - A'marie (Ghetaldus)

photo

photo_2

photo_3

photo_1

photo_4

- 09:28 - Komentiraj (15) - Link na post

ponedjeljak, 27.05.2013.

Check loves denim

Ovaj outfit odjenula sam prošli tjedan i sjajno se "zabavila" kada je krenula padati kiša. Mila i ja smo bile mokre kao miševi u sekundi, a naše trčanje do prvog zaklona je trebalo biti snimljeno haha. Odjenula sam haljinu na kvadratiće sa Sheinside-a, preko nje zagrnula sam moju dragu oversized traper košulju s Hrelića i sve to iskombinirala sa nevjerojatno udobnim bijelim sandalama sa Desire Clothing-a, od kojih se u posljednje vrijeme ne odvajam.

Jučer sam cijeli dan provela u kazalištu Trešnja na Danima Silvije Hercigonje. Super smo otplesale svoje točke i baš smo bile zadovoljne. Obožavam tu opuštenu i pozitivnu atmosferu te što se uvijek uspijemo zabaviti, unatoč tremi i ostalim stvarima koje bi nam mogle pokvariti raspoloženje.

B.

Što sam nosila:

traper košulja - Hrelić
haljina - Sheinside
sandale - Desire Clothing
ruksak - poklon
sat - Omega Seamaster (vintage)
sunčane naočale - Giant Vintage

001 - Copy

003 - Copy

009

005

017

014

Have you join the fashion legging part?? Don’t out of this fashion!!

Romwe Leggings Flash Sale! $19.99 for any pair. 3 days only!

GO>> http://www.romwe.com/manage_activity/19.99-flash-sale/

image001

- 10:06 - Komentiraj (2) - Link na post

petak, 24.05.2013.

Mickey Mouse

Potpuno sam zaboravila na ove hlače i prilikom razmještanja odjeće po ormaru ponovno ih pronašla. Odlučila sam ih iskombnirati u casual varijanti sa Mickey Mouse pamučnom majicom i Zara kitten heel cipelicama. Idealan outfit za lijenu nedjelju koju sam provela družeći se s prijateljima.

Hvala Nevenki Buzov na fotkama! :)

B.

Što sam nosila:

majica - second hand
hlače - Solilor
cipele - Zara
ruksak - poklon
sunčane naočale - Ghetaldus Vintage
narukvica - Mart of China

946566_4162302356119_1563715790_n

970723_4162302556124_515057729_n

- 07:33 - Komentiraj (6) - Link na post

utorak, 21.05.2013.

Patterns and Color Bugs

Subotu sam također provela družeći se s prijateljima na regionalnom sajmu mode Zona45 i mogu vam reći da je to bio jedan divan, ali i prokleto dug dan. Upoznala sam zanimljive ljude i uživala u toplom sunčanom danu. Najviše sam ponosna na svog prijatelja Silvia Ivkića, koji je pobijedio na Lift by Perwoll natječaju, zajedno sa Marijom Kulušić. Jedva čekam njihove kolekcije najesen na Fashion.hr-u.

Osim štandova mladih kreativaca, posjetila sam i Kevin Murphy štand te na jedan dan malo promijenila boju kose sa Color Bugovima. Odlučena je Tangerine boja i za koju minutu imala sam prekul pramenove pastelno narančaste boje. Za vrijeme sajma Zona45 svi znatiželjni posjetitelji mogli su imati priliku upoznati proizvode i poigrati se sa svojom kosom, a Color bugovi su genijalna stvar za instatno osvježenje izgleda, a ispiru se u pranju, što je praktično ako želite malo poluditi na jedan dan. Hvala Katici Topčić na frizuri! :)

Nakon druženja sa Kevin Murphy ekipom, Jure i ja smo snimili mini video koji mi je trebao za jedan mali projektić te sam ga odlučila podijeliti s vama. Glupirali smo se par minuta i na trenutke umirali od smijeha na moje budalaštine.

Odjenula sam minicu zanimljivog uzorka sa ZLZ-a te je iskombinirala sa vječnom prugastom Zara majicom i novim čipkanim platformama iz ShoeBox-a. Prebacila sam Sheinside kožni prsluk za balans i moj dobar stari mali ruksak.

photo&video by: Jure Perišić/Fashion.hr

p.s. tnx Jure na svemu! :)

B.

Što sam nosila:

kožni prsluk - Sheinside
prugasta majica - Zara
suknja - ZLZ
sandale - Jessica Simpson (ShoeBox)
sat - Omega Seamaster (vintage)
ruksak - poklon
sunčane naočale - GiantVintage

wwwww (1)

wwwww (2)

wwwww (4)

11111 (40)

1a4ce2eefe6a0718_Lesleykat_KM_ColorBug

11111 (49)

11111 (53)

- 22:52 - Komentiraj (13) - Link na post

subota, 18.05.2013.

Crazy yellow dress

Jučer sam posjetila Zonu 45, koja se održava na Tomislavcu i uz ugodno druženje s prijateljima pažljivo pogledala zanimljive stvari koje se nude na ovom regionalnom sajmu mode. Ima doista divnih stvari po pristupačnim cijenama te vam savjetujem da ga posjetite, razgledate štandove, a možda i nešto kupite. Zona 45 je otvorena još danas i sutra, a danas u podne posjetite Cvijetni trg i dajte podršku mladim dizajnerima okupljenim po platformom Lift by Perwoll.

Moj dragi prijatelj Silvio danas ima svoju prvu reviju u sklopu Lift by Perwoll i jako se veselim!

Jučer sam odjenula ovu ludu Sheinside haljinu, koja je čekala bar mjesec dana svoj red. Nažalost od debljeg je materijala i nikako je nisam mogla nositi po vrućinama, stoga je jučerašnji kišni dan bio idealan. Iskombinirala sam je sa traper jaknom koju ste vidjeli i u prošlom postu te sa Desire Clothing bijelim sandalama, koje su se idealno uklopile u ovaj malo pomaknuti štih.

B.

Photo by: Goran Čižmešija for Beck's & Jure Perišić/Fashion.hr

Što sam nosila:

traper jakna - Levi's (Hrelić)
haljina - Sheinside - klik na haljinu
bijele sandale - Desire Clothing
dioptrijske naočale - A'marie (Ghetaldus)
torbica - LV Pochette

248396_550320955020601_541837_n

970264_550320968353933_512255070_n

13__7dc

- 09:52 - Komentiraj (2) - Link na post

petak, 17.05.2013.

Neon!

Ovaj top dugo je stajao u mom ormaru i nikako da ga isfuram te sam prekjučer odlučila iskombinirati ga sa neon narančastom suknjom od tila i novim VJ Style sandalama koje sam si jako dugo priželjkivala. Jako su udobne, ali savjetujem vam ukoliko ćete ih naručivati, da uzmete broj veće.

B.

Što sam nosila:

traper jakna - Hrelić
top - Sheinside
sandale - VJ Style - klik na sandale
neon suknja - H&M Kids
sunčane naočale - H&M
remen - Miss Selfridge
narukvica - Hrelić
sat - Seiko (vintage)
torbica - LV Pochette

fotografija(8)

fotografija(6)

fotografija(1)

fotografija(4)

fotografija(9)

- 11:16 - Komentiraj (14) - Link na post

četvrtak, 16.05.2013.

Denim&leather

Ovu casual kombinaciju nosila sam u utorak. Iskombinirala sam stari kožni šorc sa novim Mart of China T-shirtom od pomalo neobičnog šljaštećeg materijala sa printom. T-shirt na suncu jako blješti pa sam za dnevni look prebacila oversized traper košulju preko njega kako bih dobila neki balans.

Noćas me dočekala jedna genijalna vijest - prošla sam u finalni krug za jedan jako zanimljiv posao pa mi držite fige da sve uspijem napraviti do nedjelje! Malo vremena, a puno zadataka te se nadam da će sve dobro završiti! :)

B.

Što sam nosila:

oversized traper košulja - Hrelić
šljašteći T-shirt - Mart of China
kožni šorc - New Yorker
ruksak - poklon
cipele - Zara
sunčane naočale - Giant Vintage
narukvice - Mart of China i Rings&Things
sat - Omega Seamaster (vintage)

IMG_1930

IMG_1931

IMG_1942

IMG_1945

IMG_1951

IMG_1953

IMG_1933

image001

Rowme is holding a pinterest event! The winner will get $150 freebies.

How to enter:

1. Follow http://pinterest.com/romwe and create a new Board called "Romwe Wishlist".

2. Pin Romwe items to your "Romwe Wishlist" Board and add #Romwe to every item you pin (PS: this board can only contain items from Romwe and don’t repin items from other pinners. Hope for your understanding.)

3. Send your "Romwe Wishlist" board link to pinterest@romwe.com

Go: http://pinterest.com/pin/233202086927435911/

- 11:40 - Komentiraj (10) - Link na post

srijeda, 15.05.2013.

Porsche Design TwinBag bloggers event

U ponedjeljak predvečer bili smo pozvani na predstavljanje prve Porsche Design ženske torbice, TwinBag. Ova multifunkcionalna torba pokupila je brojne nagrade, a jednostavan dizajn i inovativna rješenja privukli su mnoge kupce. Sam naziv TwinBag govori o zanimljivom konceptu gdje se torba može transformirati iz dnevne u večernju u samo nekoliko poteza - ručke se odvoje sa magneta na dnu torbe i u tren oka ručnu torbicu možete nositi na ramenu. Također je zanimljivo da dolazi u desetak različitih kombinacija boja i finiša te da se izrađuje od samo jednog komada kože. Drago mi je da sam vidjela tu torbicu uživo jer odiše luksuzom i izdržljivosti. Uz samu prezentaciju u ugodnoj atmosferi, kušali smo prefine praline i ćaskali o svemu pomalo.

Odjenula sam novu MartOfChina bluzu, koju sam iskombinirala sa dobrim starim Replay boyfriend trapericama i novim Jessica Simpson Dany sandalama, koje su trebale doživjeti premijeru još u subotu, ali zbog kiše su čekale prvi sunčan dan da se prošeću. Zaogrnula sam se sa UdoBuy baloner pelerinom, koja je razigrala samu kombinaciju.

B.

Što sam nosila:

baloner pelerina - UdoBuy
floral bluza - MartOfChina
traperice - Replay
cipele - Jessica Simpson (Shoebox)
torbica - Zara Kids
sunčane naočale - Ghetaldus Vintage

photo by: Siniša Uštulica

R2D21078

R2D21138

R2D21113

R2D21173

R2D21085

R2D21196

R2D21081

R2D21208

- 10:27 - Komentiraj (5) - Link na post

utorak, 14.05.2013.

Red dress

Ovaj outfit nosila sam prvu večer DFWZ. Iskombinirala sam Siren London crvenu haljinicu sa traper prslukom i bijelim sandalama sa Desire Clothing.

U posljednjih nekoliko dana dogodilo se mnogo stvari - od zabavnih intervjua za poslove do Dreft Fashion Weeka i druženja s prijateljima i Yvanom Rodicem. Više o svemu uskoro :)

Hvala Antoniji sa Croator.net na fotkama!

B.

Što sam nosila:

traper prsluk - Hrelić
haljina - Siren London
cipele - Desire Clothing
kožna šilterica - Hrelić
ruksak - poklon
ogrlica - Hrelić
sat - Seiko (vintage)
narukvica - Hrelić
dioptrijske naočale - A'marie (Ghetaldus)

941768_572401466125530_1570924702_n

525388_572379869461023_1666954047_n

- 09:24 - Komentiraj (5) - Link na post

četvrtak, 09.05.2013.

A'marie eyeglasses

Zaljubila sam se u ovu haljinu čim je stigla u H&M, no vrlo brzo se rasprodala i baš sam bila sretna kada sam pronašla gotovo identičnu na online shopu Choies. Bit će savršena za vruće ljetne dane, a i za ove nešto hladnije dane iskombinirana uz dobru staru traper jaknu ili kožnjak. Drago mi je da sam je prekjučer odjenula jer je od izuzetno ugodnog materijala, idealno za jedanaestosatnu jurnjavu po gradu i mali milijun obaveza.

Napokon su mi stigle Ghetaldus A'marie dioptrijske naočale i više ne lutam ćorava :D Na prvi pogled mi se svidio dizajn i dobra kvaliteta te sam jako sretna što sam ostvarila suradnju sa tom tvrtkom duge tradicije i provjerene kvalitete. Još se navikavam na izgled sa naočalama, ali sviđa mi se kako mi stoje jer su retro i neobične, a opet nisu jako nametljive.

B.

Što sam nosila:

traper jakna - Levi's (Hrelić)
haljina - Choies
cipele - Zara
ruksak - poklon
dioptrijske naočale - A'marie (Ghetaldus)
sat - Omega Seamaster (vintage)

photo_1 (2)

photo_6 (2)

photo (2)

photo_4 (2)

photo_2 (2)

photo_3

- 09:32 - Komentiraj (9) - Link na post

srijeda, 08.05.2013.

SOUMIS

SOUMIS_cover-1

Imam tu čast predstaviti vam novu liniju talentirane produkt dizajnerice Ane Tevšić - SOUMIS. Uz vrlo uspješne i zanimljive kolekcije namještaja i ukrasa, Ana se ovaj put fokusirala na svoju drugu ljubav - ples te je pokrenula novu liniju odjeće i dodataka koja se fokusira na profesionalne plesače i osobe koje se rekreativno bave plesom. Ova linija stvorena je u svrhu sprječavanja ozljeda tijekom plesa te za lakše zacjeljivanje već postojećih ozljeda.

Soumis kolekcija sastoji se od 8 komada koji će zasigurno vrlo brzo postati neizostavni dijelovi opreme svakog plesača.

Posebno me oduševio sam logo koji se sastoji od silueta plesača te pomalo ludog okvira od rendgenskih snimki plesačkih stopala.

Uz fotografije same kampanje donosim vam i promo videiće, a neki su nastali na našem satu plesa :)

Nadam se da će vam se svidjeti ova linija proizvoda!

Više o proizvodima i linijama Ane Tevšić možete pronaći na njenom SITE-u :)

B.

SOUMIS_cover-2

SOUMIS_cover-3

SOUMIS_cover-5

SOUMIS_cover-4

SOUMIS_cover-6

SOUMIS_cover-11

SOUMIS_cover-7

SOUMIS_cover-22

SOUMIS

SOUMIS_novo-1

SOUMIS_novo-2













SOUMIS glavni video! :)

Divne Barbara i Mia <3

- 10:00 - Komentiraj (1) - Link na post

utorak, 07.05.2013.

White sandals

Jučer su mi stigle ove pomalo neobične bijele sandale sa jednog zanimljivog online shopa Desire Clothing. Nisam im mogla odoljeti i morala sam ih odmah iskombinirati. Provela sam u njima cijeli dan i stvarno sam se začudila koliko su udobne i stabilne. Htjela sam da dođu do izražaja pa sam ih iskombinirala sa oversized sweatshirtom sa Sheinside-a, koji ima predivne izvezene perlice na podlakticama te kožnom suknjom sa Siren Londona.

B.

Što sam nosila:

sweatshirt - Sheinside
kožna suknja - SirenLondon
cipele - Desire Clothing
torbica - vintage
sunčane naočale - GiantVintage
prsten - H&M

IMG_2569

IMG_2572

IMG_2570

IMG_2574

- 09:32 - Komentiraj (10) - Link na post

ponedjeljak, 06.05.2013.

Floral pants

Ovu ležernu kombinaciju odjenula sam u četvrtak za prikazivanje ELFS video revije u Kinu Europa.
Hvala Antoniji sa Croator.net-a na fotki!

LINK na njen post :)


B.

Što sam nosila:

traper košulja - Hrelić
prugasta majica - Zara
floral hlače - MinaUK
sunčane naočale - Giant Vintage Zara
narukvica - Hrelić

935731_568443146521362_863618720_n

- 10:15 - Komentiraj (11) - Link na post

subota, 04.05.2013.

I'm so delirious, is she that serious?

Nakon x prekopanih second hand shopova i detaljnog kopanja na Hreliću, uspjela sam pronaći tregerice, i to kratkih nogavica! Učinile su mi se jako simpatične i lake za kombiniranje te im nisam mogla odoljeti. Jučer sam ih prvi put prošetala iskombinirane uz prugastu majicu, šarenu maramu i sandale s uzorkom palmi. Mogu priznati da je to idealna kombinacija za obavljanje poslića i jurcanje okolo po gradu. Fotkano je nabrzak ispred Oktogona, nadam se da su ok fotke :)

B.

Što sam nosila:

tregerice - Hrelić
majica - Zara
torbica - Prada (second hand)
sandale - Zara
marama - H&M
sunčane naočale - Giant Vintage

photo

photo_10

photo_6

photo_4

photo_2

photo_12

photo_7

- 13:26 - Komentiraj (15) - Link na post

četvrtak, 02.05.2013.

Ghetaldus

279453517_640

Danas ću vam pisati o jednom od najpoznatijih i najprepoznatljivijih hrvatskih brendova, o Ghetaldusu.
Ghetaldus je osnovan davne 1948. godine i ubrzo je postao sinonim za kvalitetne i moderne naočale. Duga tradicija i inovativan dizajn privlače kupce i danas te je Ghetaldus brand odličan izbor za sve kojima je važna kvaliteta i zanimljiv dizajn.
Uz brojna dizajnerska imena, Ghetaldus u ponudi ima i vlastitu proizvodnju dioptrijskih okvira i sunčanih naočala te uspješne suradnje sa A'marie i Sheriff&Cherry.

amarie1
4
2
1
3

Prošle godine je predstavljena i linija Ghetaldus Vintage sa redizajniranim najpoznatijim modelima sunčanih naočala, a koje možete pronaći u gotovo svim Ghetaldus prodavaonicama. Uz odličan dizajn istaknula bih i povoljne cijene tih sunčanih naočala (450kn) te su odličan odabir za mladu urbanu publiku.
Mene su osvojile na prvu i odabrala sam jednostavne okrugle sunčane naočale sa genijalnim svijetlo sivim okvirima.

544845_411699042182920_5955271_n

ghetaldus03

Ghetaldus-Vintage

Uspješna suradnja sa dizajnerskim brandom A'marie također je jako zanimljiva jer u ponudi osim trendovskih sunčanih naočala postoje i dioptrijski okviri. Posebno su mi se svidjeli retro modeli neobičnijih oblika, koji idealno pristaju uz moj stil.
Izdvojila sam neke od najinteresantnijih modela iz ponude, a cijelu ponudu možete pogledati OVDJE ili se prošetati do najbližeg Ghetaldusa.









- 12:13 - Komentiraj (0) - Link na post

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.