nedjelja, 31.12.2006.

strava dobra stvar!

Najbolje slušati pojačano do daske! smijeh





- 15:07 -

Komentari (2) - Isprintaj - #

srijeda, 27.12.2006.

...

S obzirom da sam dobila cd od Vatre, evo nešto njihovog, malo starijeg..



- 13:38 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

post-božićni zapis

O evo malo mene opet tu! Tako sam dobre volje zadnjih dana, da je to milina! Božić je bio odličan.. ustvari ne sjećam se kad sam se tako dobro provodila za božićne blagdane. 3 dana vani, u ugodnom društvu.. smijeh, cuga, pjesma, ples i zafrkancija! thumbup
Od obilaženja pivnica s bratom, do zafrkancije, bakalara i pijančevanja s frendicom kod mene.. pa kad smo, pijandure, odspavale, još smo i van izašle.. a društvo je čekalo u pubu! party Na Božićno jutro obilaženje borova, zavirivanja pod njih i otvaranje poklona..hehe.. za ručak smo obiteljski raščerečili puricu.. i nalili se piva. njami A navečer na sam Božić na koncert Gustafa.. u 1. redu.. kao da imam 15g!! Nikad nisam bila na njihovom koncertu, ali znam da uvijek naprave dobru feštu. I jesu.. i ovaj put naravno.. meni to paše.. uzburkaju mi se ona istarska krvna zrnca koja kolaju u meni!
Srela sam puno ljudi sa bivšeg posla, sa svima na kavu.. shoppingirala sam skijašku opremu..po izuzetno povoljnoj cijeni!! Jer ipak želim ove godine, 1. put u životu, naučit-padat! smijeh Pa onda nakon padanja možda i skijati!

Sjetili su me se neki ljudi.. koje mjesecima nisam čula.. od kada sam dala otkaz..bili su ljuti na mene-bez pravog razloga.. osim nekog svog, egoističnog. Poslali su sms-e za božić. Nekima sam odgovorila.. a nekima i ne. Kako kaže jedan moj prijatelj-Božić je vrijeme praštanja, vrijeme je da se s nekima i oprostimo. wave

Sve u svemu-jako dobro..samo nek se ovaj dobar feeling nastavi.. yes wink smijeh

- 13:09 -

Komentari (2) - Isprintaj - #

četvrtak, 21.12.2006.

...

Ajme kakva me nervoza pere.. oglodala bi se do kosti.. iskočila iz kože.. vrištala sa vrha Učke, boksala vreću do boli.
Mozak mi se ne gasi, stalno melje informacije.. to me izluđuje. Totalno!!Ne znam šta mu je.. inače nije tako.
Umorna sam..

- 20:46 -

Komentari (1) - Isprintaj - #

četvrtak, 14.12.2006.

danas..

Jurila sam.. jurila sam tako brzo.. da sam osjetila vjetar u kosi. Sunce mi je zalazeći tuklo u oči. Friški zrak mi je smrzavao lice.
Uživala sam kližući se.. pokraj mora.. u društvu prijatelja.. i našoj zafkanciji, pomalo blentavoj zujo, baš onakvoj kakvu volim.
Vratila mi se želja za brzinom.. nisam je već dugo osjetila. Želja za jurnjavom po otvorenoj cesti.. uz dobru muziku s radija.
Jedva čekam svoj auto.. svoju Seat Ibizu.. sportrider, 86 konja, 5 vrata, ful oprema, metalik crna, aluminijske felge.
Jedva čekam.
Još malo..

- 21:21 -

Komentari (5) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 12.12.2006.

Sjedeći na jutarnjoj kavi s prijateljicom, odlučila sam otići. U njegov dućan. Nisam je čula šta mi priča, jer mi se to vrtilo po glavi. Vrtilo mi se danima... ali bili su kišni i ružni, a tada.. svanulo je sunce, zapuhala je bura.. i čovjek se odmah osjeća bolje. Rekla sam joj šta namjeravam, samo je rekla "opa".

Nije mi bilo bed.. ok -malo.. ali više onako-uzbuđenje. Dobro sam se osjećala.. a bogami dobro i izgledala. yes
Došla sam do ugla.. i skrenula. Stajao je vani, ispred dućana, i pričao s nekim muškarcem. Okrenuli su glavu prema meni.. a on.. on se skamenio. Lice-drveno. Prilazim mu, a on kao da je drek progutao. Smiješkam se i govorim da idem kod njega. Prošla sam pokraj njih i ušla u dućan. Ušao je i on. I gledao sa strane.. ne u mene. Mislila sam kupiti majicu bratu za Božić.. to sam mu i rekla, točno koju želim. Tražio ju je po dućanu.. ne nalazeći je. I dalje me nije pogledao, trudeći se gledati u robu, zid ili negdje sa strane. Smotao se.. rasturio je cijeli dućan.. nije mogao naći majicu.. za koju je tvrdio da je sigurno tu. Malo smo pričali za to vrijeme. Rekla sam mu da ima lijep dućan..a on je to umanjivao. Pitao me kako mi ide posao. Što me pošteno iznenadilo.. nisam očekivala da išta o meni zna.. od kada je otišao. Htio mi je poslati majicu u "radnju", kako je rekao.. kad je nađe. Smotao se... Predložila sam da dođem za koji dan, kad nađe majicu. Ali on je i dalje kopao i tražio. Kada sve to više nije imalo smisla i kada je to traženje majice postalo smiješno, napokon me pogledao. Stao je preko puta mene, spustio ramena i pogledao me. Znam taj pogled.. znam što govori.. i na trenutak mi je došlo da ga pogladim po glavi.. kao nekad. Ali nisam.. i ne bi.
Trenutak je prekinut jednim "čekaj malo", pogledom u kompjuter i shvaćanjem da su majice rasprodane i da dolaze tek nakon Božića. Lijepo smo se pozdravili i otišla sam.

Otišla sam osjećajući se jako dobro.. malo na adrenalinu, naravno, ali dobro. Oslobođeno. Htjela sam to napraviti i napravila sam. Nema žaljenja.. a i svidjelo mi se ono što sam vidjela. Očekivala sam da ću vidjeti to što jesam.. i potvrdilo se.. da je on ipak - čovjek.

- 20:27 -

Komentari (1) - Isprintaj - #

nedjelja, 10.12.2006.

bilo bi lijepo...

...zaljubiti se.
U početku - dogovori, izlasci, sređivanje, ushićenost, iščekivanje sata kada ćete se naći... uživanje u samom društvo osobe s kojom si vani i ona napetost i iščekivanje šta će se dogoditi na rastanku.. kako će sve teći. Trnci koji ti prolaze tijelom, adrenalin na kojem živiš, jer ne osjećaš glad. Osmijeh na licu dok koračaš gradom.. i izgledaš kao da si poludio.. ali ne možeš si pomoći. Spavaš par sati dnevno, malo jedeš i cerekaš se ko luđak razmišljajući o njemu. Prijateljima ideš na živce, ali tebi nikad nije bilo bolje! smijeh
Zajedničke večeri, noći, vikendi. Njegovi prsti u kosi, vrhovi prstiju prolaze kičmom, njegov dah na licu, a miris na tijelu. Isprepletena tijela u toplini stana dok je vani ciča zima. Šapuću se tajne, otkrivaju mane i vrline,problemi imaju oslonac. Šetnje uz more, brisanje suza s lica, pizza i pivo.. i smijeh.

Da, bilo bi jako lijepo zaljubiti se...





- ništa posebno -

- 22:32 -

Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< prosinac, 2006 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Ožujak 2007 (3)
Veljača 2007 (3)
Siječanj 2007 (3)
Prosinac 2006 (7)
Studeni 2006 (6)
Listopad 2006 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

malo razmišljanja jednog zmaja