srijeda, 30.06.2021.

Dodir zvijeri

Naslov: Dodir zvijeri
Autor: Inna Moore
2020. godina
289 stranica

Ova knjiga je izazvala hrpu emocija u meni.
Zbunjena zato što Allegra odlazi čovjeku koji ju uporno tjera sa svoga imanja.
Ljuta zato što joj nedavno umro muž, a ona vrlo lako uskočila drugome u krevet.
Skeptična jer kako je moguće da u tako kratkom vremenu, možeš nekoga ludo zavoljeti.
Razočarana jer Hunter odlazi, za svojim snom (tatinim snom) i ostavlja Allegru, koja je trudna (on ne zna).
Ponosna na Allegru jer usprkos svim nedaćama koje su je snašle, nije se predala, gazila je dalje, sama odgajala kćer, pokrenula posao.
Opet ljuta, ovaj puta na oboje:
- Na Huntera jer misli da nakon 6. godina može nastaviti tako gdje su stali.
- Na Allegru jer Hunter joj pokazao na mnogo načina da želi samo njih dvije, da su one njegov san i život.
Šokirana izjavama i postupcima Hunterove majke.
Sretna i zadovoljna jer su oni napokon zajedno i sve probleme riješili.


Inna je ubila ovom knjigom, oduševljena sam.. Ispočetka mi bila dosadna knjiga, da budem iskrena i sve si mislim pa kako je to moguće.. Ostatak radnje je bio toliko napet, nepredvidljiv, vukao da čitaš stranicu za stranicom, toliko tuge, patnje, gubitaka, odricanja, usamljenosti, bliskosti da mi je bilo žao kada sam došla do kraja..
Od mene opet imate preporuke za još jednu Inninu knjigu..
Ocjena 5/5
Oznake: recenzija, knjige i čitanje, knjiga

- 17:27 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

Ljetno štivo by Augusta Benčić Ivančin

- Više sam puta sudjelovala na Lidranu, a kasnije, u gimnaziji, imala sam sreću da mi je profesorica Zlata Knez bila razrednica. Ona je poticala moju kreativnost te su tako moji radovi izdani u sklopu više zbirki koje su izašle u njenom aranžmanu. U kasnim dvadesetim i tridesetim godinama, dok sam kao samohrana majka živjela i radila u Zagrebu, moje kratke priče popunjavale su kućni budžet. Uskoro sam, zahvaljujući tom talentu, dobila ponude da radim kao community manager za samostalne djelatnosti i obrtnike. U to sam vrijeme započela pisati nekoliko romana, nijedan nisam završila, ali saznala sam, od drugih autora, da je to normalno, da svi imaju nekoliko nezavršenih romana u ladici. Trebala sam sazrijeti i odmaknuti se od autobiografskih tema da bih mogla s lakoćom izbaciti iz sebe prvi, kompletan roman, kaže nam Augusta Benčić Ivančin.
Našu dragu Augustu podržite na Instagram profilu.

Kažu da najbolje rashlađuje vrući čaj, a ne ledeno piće pa tako i ja preporučujem vruća štiva za ovo ljeto.

SvingeRaj
Vrtoglavo pitko ispisana priča o potrazi za strašću i pripadanjem uz koju ćete se nasmijati, zabaviti, pobuniti se zbog izbora glavnih junaka i pomiriti s njima.”

Tajkunova kći Dragane R. Tafra
roman o ljubavi u vrtlogu ortačkog kapitalizma, u kojem ćete prepoznati mnoga lica i poželjeti biti Jelena Mogulić barem na jedan dan.Oznake: preporuke, recenzije, čitanje, knjige, ljeto, plaža

- 11:52 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

Ljetno štivo by Mana Pass

Mana Pass pseudonim je na koji ste mogli naići na policama knjižara ili na stranicama Amazona, a potpisuje zajedničke knjige Marine Kuleš i Nataše Debeljak – autorice koje su najbolje prijateljstvo, zajedničke interese i ljubav prema čitanju pretočile u pisanje knjige. Točnije, serijala ‘Život’ jer će do kraja projekta zajedno izbaciti čak pet nastavaka.
Natašu i Marinu podržite na Instagram i Facebook profilu pod nazivom Put rukopisa.

Ozirisova djeca.
Iskrene da budemo nismo ga još ni mi pročitale, ali planiramo na plaži pa nekako ima smisla da bude preporuka za ljeto radi se o domaćoj autorici što volimo promovirati, ne nužno jer je domaća, nego zato što super piše. Ovaj roman recimo je nama zapeo za oko kada je Jelena tiskala samo jedan primjerak kako bi podržala akciju skupljanja sredstava za mjesta pogođena potresom. Na Jelenino zanimljivo pisanje čovjek se dosta brzo navuče, pogotovo zato što neke tradicionalne priče i mitove zna ubaciti u radnju na jako zanimljive načine.

Ne dam svoje dijete
Snažna i potresna istinita priča koja svakako baci u razmišljanja. Možda nije baš klasično lagano ljetno štivo prijedlog, ali nešto što svakako vrijedi čitati i predlagati drugima da čitaju.
Oznake: preporuke, recenzije, čitanje, knjige, ljeto, plaža

- 08:17 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 29.06.2021.

Ljetno štivo by Sanja Srdić Jungić

Sanja Srdić Jungić rođena je 1988. u Zagrebu. Magistrirala je komunikologiju na Hrvatskim studijima.
Pisanjem se bavi odmalena, a nakon stečenog iskustva u novinarstvu, odnosima s javnošću i organizaciji događanja, od 2017. radi kao voditeljica marketinga u jednome knjižarskom lancu.
2019. objavila je roman prvijenac Zvijezde među nama, koji je odjeknuo u javnosti zbog radnje povezane s megapopularnom serijom Igra prijestolja u kojoj je autorica statirala. Ti si moje sve njezin je drugi roman.

Preporuka za ljetne mjesece:

Ne bas tajni e-mailovi Coco Pinchard
Mnogi to ne znaju, no britanski autor koji nas je razmazio svojim fantastičnim krimićima spisateljsku karijeru započeo je u chick-lit žanru. Ove godine hrvatska je publika po prvi put mogla čitati njegov urnebesan prvi roman iz serijala o Coco Pinchard, ženi srednjih godina čiji život od savršenog uskoro kreće nizbrdo. Njezin je roman povučen iz prodaje, suprug je vara, a bivša svekrva maltene joj se useljava u kuću. Roman je pisan u formi e-mailova, te je nerijetko tijekom čitanja izazvao moje smijanje naglas, što se ne događa često. Ovu knjigu toplo preporučujem, a kad je pročitate predlažem da nastavite s Bryndzinim krimićima!


Slučajni cimeri
Roman prvijenac spisateljice Beth O'Leary. Ako možemo zaključivati prema prvom romanu, očekuje je blistava spisateljska karijera. Priča prati dvoje slučajnih cimera, Tiffy i Leona, koji zapravo nisu cimeri - žive u istom stanu, no zbog različitih smjena nikad se ne susreću. Zato si počinju ostavljati kratke i slatke porukice na post-it papirićima zbog kojih ovu knjigu nećete moći ispustiti iz ruku!


Tajnovita uvala u Hrvatskoj
Ne znam za vas, ali ja bome osjetim leptiriće u trbuhu kada čitam neku knjigu inozemnog autora u kojoj se spomene Hrvatska. Zato sam skoro "ispalila" kada sam vidjela da je Julie Caplin napisala roman čija se radnja kompletno odvija u Lijepoj Našoj! Tema je, naravno, ljetna - Maddie odrađuje ljetni posao na luksuznoj jahti, ali sveukupni dojam čistog morskog zraka, tirkiznoplavog mora i lijepe jadranske obale uskoro joj kvari Nick, brat njene prijateljice koji se također nalazi na jahti, a s kojim se ne podnosi. Ovo je klasična priča ljubavi i mržnje ispričana na drugačiji način, a kada u cijelu kombinaciju ubacite i Hrvatsku tu jednostavno nema greške.


Oznake: preporuke, recenzije, čitanje, knjige, ljeto, plaža

- 14:26 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

Ljetno štivo by Tina Primorac

Tina Primorac, književnica je čiji je spisateljski put bio, malo je reći, neuobičajen, ako za pisce uopće postoji uobičajen i utaban put do uspjeha. S pisanjem je ozbiljno započela u prvoj trudnoći i tim ritmom nastavlja već sedam godina otkako se kod kuće brine za svoje četvero djece. Spisateljski zanat tesala je, kako sama neizravno kaže, u životnoj školi gdje se ponajprije osposobila za pisanje kraćih i dužih dramskih tekstova koje je niz godina izvodila sa svojom amaterskom glumačkom družinom. Iako se u pisanje prvih romana upustila već kao tinejdžerica, roman u nastavcima Velika tajna Pona prvi je veliki književni uradak s kojim je formalno započela njezina književna karijera.
Tinu podržite na Instagram i Facebook profilu te na blogu pod nazivom "Sanjati riječima"

Obožavam ljeto i od djetinjstva ga pamtim po knjigama koje su samnom putovale na more. Ovo je literatura koja bi vam mogla biti zanimljivo društvo na putu.

O samopouzdanju – Charles Pepin
Iznimno pitka, malena i sažeta knjiga koja nas priprema za ono što nagovještava na koricama – odvažnost da budemo svoji. Ovo nije filozofsko djelo za koje nam treba rječnik stranih riječi i silan napor da shvatimo što nam pisac poručuje. Zato od srca preporučam da ovog ljeta na plažu ponesete malo drugačiju literaturu i upijete jednostavnu mudrost koja će dati zamah vašem samopouzdanju.

Ne dam svoje dijete – Betty Mahmoody
I nakon dvadeset godina prođu me trnci na spomen ovog romana u kojem je ispričana istinita priča Amerikanke koja zajedno sa svojim djetetom postaje zatočenicom u dalekom Iranu. I danas u glavi imam scene koje sam zamišljala po opisima, emocije koje sam doživljavala kroz autoricu čija će vas bezvremenska priča i borba ostaviti bez daha.

Ja sam O.K., ti si O.K. – Thomas A. Harris
Komunikacija je moje područje djelovanja i velika ljubav. Ako ste i sami zaljubljenici u komunikaciju, ova je knjiga klasik koji zaslužuje vašu pažnju. Ako se do sada niste upoznali s terminom transakcijske analize, Ja sam O.K., ti si O.K. je sjajna knjiga koja će vam dati uvid u misterij ljudske komunikacije.

Oznake: preporuke, recenzije, čitanje, knjige, ljeto, plaža

- 14:17 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

Ljetno štivo by Danijela Crljen

Drugi autor nam je Danijela Crljen, direktorica ACI marine u Slanom.
Prva knjiga Strah od kupine je nedavno izašao u prodaju. Podržimo našu Danijelu na Instagramu.

Ne znam kako dijeliti knjige po godišnjim dobima (dobra knjiga je dobra knjiga) pa bih preporučila tri u kojima će zaljubljenici u pisanu riječ, vjerujem, uživati jednako, bez obzira gdje i kada ih čitali.

1. "Eva spava" (naslov originala Eva dorme) - Francesca Melandri
2. "Nigdje niotkuda" - Bekim Sejranović
3. "Vošicki" - Marko Gregur

Srdačan pozdrav s juga,
Danijela

Oznake: preporuke, recenzije, čitanje, knjige, ljeto, plaža

- 14:05 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

Ljetno štivo by Božana Ćosić

Odlučila sam i domaće autore uključiti za preporuku ljetnog štiva.
Prva na redu je Božana Ćosić ( djevojački Vegeš ) rođena je 21. veljače 1980. godine u Slavonskom Brodu. Ljubav prema pisanju pokazuje već u osnovnoškolskim danima, a piše do danas. Iz njezina pera teku pjesme, priče te romani razne tematike.
Božanu možete pratiti na Instagram i Facebook profilu.

Između ljubavi i mržnje
"Aaron je mafijaš čiji se život vrti oko ubojstva, ucjena, droge... Prije četrnaest godina zasjeo je na vrh mafijaške obitelji Hardy i to je sve što zna činiti u životu - biti beskrupulozan boss.
No kada greškom umjesto kćeri ljutog rivala, bossa kuće Simone, njegovi ljudi otmu Mayu, sasvim običnu djevojku, njegov život okrenut će se naglavačke.
U svakoj drugoj prilici bez imalo problema bi se riješio subjekta, no nešto u Mayinom pogledu sputa ga u tom činu i nauštrb svemu što ga sačinjava, u jednom "nepromišljenom" trenutku odluči je poštedjeti. Ali ta pošteda ima veliku cijenu. Maya ostaje bez slobode. Ako želi živjeti, prisiljena je živjeti zatočena pod Aaronovim krovom i poštovati njegova pravila.
S vremenom se zbliže i rodi se ljubav, ljubav osuđena na propast. Jer koliko god se trudila, Maya se ne uspijeva pomiriti s činjenicom kako ga je upoznala, i što je još gore, tko je muškarac kojega je zavoljela. S druge strane, Mayino "neobično" ponašanje, navest će Aarona na mučna razmišljanja...

Može li ljubav biti jača od svega?
Može li spojiti nebo i zemlju?
Može li zvijer postati čovjek?
I... što se krije između ljubavi i mržnje?

Sve to otkrije u novom ljubavnom trileru spisateljice Božane Ćosić."

Oznake: preporuke, recenzija, čitanje, knjige, ljeto, plaža

- 13:54 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 27.06.2021.

Ljetno štivo by Kumice čitaju

Moja draga Ivana (na IG kumice_citaju) Vam isto donosi ljetne preporuke..

Ja ću isto tako izabrati knjige koje se daju lako pronaći u knjižnicama (nadam se) ili ih već imate doma pa Vam stoje ili dobijete želju da kupite.

1. Tajna orhideje- Lucinda Riley
Odlična mješavina sadašnjosti i prošlosti. Puna detalja i povijesti rijetke crne orhideje.
Izvrsno oslikava najveće ljudske strasti,od nesuđene ljubavi, gubitaka, mržnje i izdaje. U njenom stilu pisano

2. Zena poput nje- Marc Levy
Volim Marca. Knjige su mu baš lagane, sa dobrim pričama, dobrim likovima. Ova mi je bas srcu draga.
Di je riječ o mladoj djevojci u kolicima i dobrom dečku iz Indije i jednom starom dizalu. Ljubav i smijeh.

3. Princeza Sultana - Jean Sasson
Priča o Saudijskoj princezi, ženi kojoj svi zavide na zlatu, bogatstvu, ali ona živi u zlatnom kavezu. Nema slobodu, pravo glasa ni kontrolu nad vlastitim životom. Ona je zatvorenica a njeni tamničari su njen otac, muž i sinovi.
Šokantna istina o velovima zastrtim životima saudijskih žena.
Davno pročitana, još pamtim djelove knjige.

To je moj izbor. Pomalo svega, a sve tri knjige su mi jako drage i svaka ima svoju upečatljivu priču.


- 20:29 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 25.06.2021.

Ljetno štivo by Lamona Books

Draga Andrea (IG pod nazivom Lamona Books) Vam donosi 5 ljetnih knjigica..

Vjerojatno ovo neće biti tipični popis laganih veselih knjiga za ljetnih vrućina, ali evo nekoliko mojih preporuka malo laganijeg štiva:


Čitač iz vlaka u 6:37 - Jean-Paul Didierlaurent
- Meni je ovo tako slatka i originalna knjiga. Guylain Vignolles radi na Zerstoru 500, zvijeri od stroja koji proždire i reciklira knjige. On, koji ih obožava, svako jutro naglas u vlaku putnicima čita stranice koje je uspio spasiti iz tog ogromnog proždrljivca. Jednog jutra Guylain na stanici pronalazi USB na kojemu se nalaze stranice osobnog dnevnika mlade djevojke čija ga priča potpuno obuzme. Čini mu se da je pomalo slična njemu. Nesretna na poslu koji obavlja, utjehu pronalazi u pisanoj riječi. I dok svakog jutra putnicima otkriva detalje iz njezinog života, Guylain odjednom shvaća da se polako zaljubljuje u tu nepoznatu djevojku.

Tjeskobni ljudi - Fridrich Backman
- Tipični Backmanov roman, duhovit i originalan. Tjeskobni ljudi pric a je o pljac ki koja to nije, talac koj krizi koja to nije, pljac kas u koji je uspio neopaz eno nestati iz stana, taocima koji na ispitivanju izluđuju policiju, odnosu oca i sina koji su ostali sami, propitkivanjima veze i vlastitih sposobnosti, laz ima, pretvaranjima, skoku s mosta, rjes avanju strahova, borbi, ali i spas avanju ljudi. Komadic po komadic.

Bijelo se pere na devedeset - Brona Žakelj
- Sedamdesete i osamdesete godine prošlog stoljeća. Za nas malo starije, ovaj roman nas svojim početkom vraća u bezbrižno djetinjstvo – preskakanja gumi gumija, snijega na televiziji, Eurokrema, Benka, cigaretnog dima posvuda, kuhinje kao glavnog mjesta okupljanja u kojoj se odvija sve, od razvlačenja tijesta, kuhanja, jedenja do pisanja domaćih zadaća i učenja. Bronja Žakelj napisala je svoj prvi autobiografski roman i napravila je to sjajno. Ono što me se posebno dojmilo je pripovijedanje u romanu. Sa Bronjinom obitelji se na početku upoznajemo kroz oči šestogodišnje djevojčice da bi, kako Bronja raste, rasla i njezina zrelost pripovijedanja, posve neprimjetno i neupadljivo. I bez obzira na tragedije koje je doživjela, Bronja ni u jednom trenutku u romanu ne upada u zamke patetičnosti. Prekrasna priča o odrastanju, suočavanju sa bolešću i gubicima, ljubavi, hrabrosti i nadi.

Godinu starija, godinu bolja - Caroline de Maigret, Sophie Mas
- Razigranom duhovitošću, praktičnim savjetima i mudrim opažanjima, autorice bestselera Kako biti Parižanka u svakoj prilici ovaj se put hvataju u koštac s pariškim umijećem odrastanja. Dok progovaraju o ljubavi, zavođenju, modi i spojevima, ali i o obitelji, poslu, samačkom životu i prihvaćanju nesavršenosti. Tipična knjiga za razbibrigu na plaži

Žene drage srcu mom - Isabel Allende
- Definitivno knjiga koja bi svaka djevojka i žena trebale pročitati. Isabel Allende za sebe će reći da je feministkinja od rođenja, ne zato što je već u toj dobi znala za taj pojam, nego se već tada opirala nametnutom muškom autoritetu koji je gledala kroz primjer svoje majke Panchite i shvatila da je u nepovoljnijem položaju od muških članova obitelji. U ovom djelu, koji nije roman nego autoričina osobna priča, piše o svom životu posvećenom borbi za pravedniji svijet muškaraca i žena koji pretače i u svoja književna djela.

- 22:09 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

Ljetno štivo by Dames of Books

Ideja za popis ljetnog štiva je odlična! Šaljem nekoliko naših prijedloga :)

- Nešto posuđeno, Emily Giffin
- Dizajner, Marius Gabriel
- Jesi tu?, Jelena Božić
- The Spaniard's Revenge, Susan Stephens
- Šef iz snova, Vi Keeland
- Početak iz snova, Jennifer Probst
- Slučajni cimeri, Beth O'Leary
- Tangerka, Christine Mangan

Pozz od Ell & Vee, na instagramu pod nazivom @damesofbooks


- 14:05 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

Ljetno štivo by From Cover to Cover

Preporuke LJETNOG ŠTIVA

S obzirom da je ljeto u punom zamahu, pripremila sam nekoliko preporuka naslova koje smatram idealnima za čitanje na plaži, ili u debeloj hladovini niste li u mogućnosti otići na more.

Vodila sam se vlastitim dojmovima, ali i činjenici da većina blogera prilikom sastavljanja ovih listi uzima nove, tek izašle naslove. Ja sam sastavila listu knjiga za koje sam sigurna da ćete ih pronaći u knjižnici, ili moći posuditi od prijatelja.

Moji prijedlozi su šaroliki i vjerujem da će svatko naći nešto za sebe...

Recenzije za knjige možete naći na instagram profilu @from.cover.to.cover


- 13:57 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

Ljetno štivo by Knihomolkajelena

Draga Jelena (na IG pod nazivom knihomolkajelena) preporučuje 3 knjige idealne za vruće ljetne dane..


Mary Simses: Sezona borovnica
- Ugodna ljetna priča o povratku u mali gradić. Ako volite Hallmarkove filmove, ovo je knjiga za vas.

Christina Lauren: The Unhoneymooners
- Havaji! Glavni likovi koji su spletom čudnih okolnosti zavrsili zajedno na odmoru. A da ne spominjem vruću atmosferu i prekrasne lokacije.

Elin Hilderbrand: Savršen par
- Ako volite malo trilera povezanog s obiteljskom pričom, vjenčanje koje pođe po zlu i razne tajne, ova knjiga je idealna za vas. A Elin i inaće zovu kraljicom "beach reada".


- 10:02 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

Ljetno štivo by Fokus na knjigu

Draga Mojca (na instagramu pod nazivom Fokus na knjigu) Vam predlaže dvije knjige za vruće ljetne dane..


Ljetni dani, vrućine, more, ležanje na plaži...sve to zove na čitanje "laganijih" knjiga.

Krivi broj, najnovija iz pera domaće autorice Inne u izdanju Fokusa. Ako niste ništa čitali od sjajne Inne, ohrabrite se i zakoračite u njen svijet romantike.

Otok Providence od Božane, još jedne domaće autorice. Sam naziv i korice kao stvorene za ljetno čitanje. I sama čekam taj trenutak kad izađem iz vode, ležat i čitat. Ljubavno avanturistički roman, što više poželjeti.

- 09:55 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 24.06.2021.

Supruge

Naslov: Supruge
Originalan naslov: The Wives
Autor: Tarryn Fisher
Prevela: Andrea Cvjetković
Izdavač: Mozaik knjiga
Travanj 2021.
313 stranica

Četvrtak dijeli muža sa još dvije žene Ponedjeljak i Utorak, koje nikada nije upoznala.
Njihova poligamijska zajednica funkcionira sve dok Četvrtak ne pronađe u ormaru papirić, liječnički račun na ime Hannah Ovark sa adresom u Portlandu. Vrag joj neda mira i odlučuje saznati tko je ona, sumnja da je jedna od Sethovih žena - Ponedjeljak. Odlučuje podobnije istražiti na Facebook-u ne bi li saznala što. Nakon što istraživanje nema nekoga učinka, odluči pogledati kuću gdje živi. Dok promatra kuću i divi joj se, susretne Hannu koja joj ponudi da je vidi iznutra. Pregledajući kuću, traži slike i dokaze da je ona druga supruga.
Da li je pametno istraživati o drugim suprugama, hoće li otkriti što ne smije?!

Isprva sam se živcirala misleći kako frajer može voljeti i biti sa 3 žene, kako uspijeva da svaku zadovolji i da jedna o drugoj ništa ne znaju. Četvrtak sam i žalila jedno vrijeme, izgubila je bebu i više ne može imati djece, muž ju strpa u psihijatrijsku bolnicu, ne posjećuje ju sve dok ne dođe po nju kad izlazi.
Dok se klupko polako nije počelo odmotavati i saznajem da je žena stvarno poremećena i da sve ono što sam mislila da je istina, ustvari laž.

Oznake: bookstagram, books, reading, review, knjige, citanje, books2021, bookclub, booklife, bookblogger

- 16:31 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 22.06.2021.

Tetovirer iz Auschwitza

Naslov: Tetovirer iz Auschwitza
Originalan naslov: The Tattoist of Auschwitza
Autor: Heather Morris
Prevela: Tamara Kunić
Izdavač: Fokus
Siječanj 2018.
242 straniceŠto da Vam napišem o ovoj potresnoj knjizi koja priča strahote II. svjetskog rata?!
Znala sam da su se svakakva sranja (oprostite na izrazu) događala u II. svjetskom ratu, ali sa suzom u oku i knedlom u grlu sam čitali svaku stranicu. Svo to izrabljivanje, mučenje, izgladnjivanje, a na kraju i ubijanje ljudi, bacilo me u takav trans da još uvijek ne mogu doći k sebi. Imala sam osjećaj kada sam čitala, da se ja osobno tamo nalazim i gledam sve što su oni proživjeli.
Najviše me dojmilo, uz svu muku koju su proživljavali, rodila se ljubav, ona između Lale i Gite, koji nisu gubilu nadu da će se živi izvući iz logora te se vjenčati i živjeti slobodni. I to ih je pokretalo cijelo vrijeme boravka u logoru, duge 3 godine.
Na kraju svega pročitanog, morala sam zaplakati, i od tuge i od radosti.

Oznake: knjige i čitanje, knjiga, citanje, recenzija, books, bookstagram

- 12:02 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

Krivi Broj

Naslov: Krivi broj
Autor: Inna Moore
Izdavač: Fokus
Svibanj 2021.
292 stranica

Jade i Silas, veza na daljinu, konstantno dopisivanje, sexy porukice i slikice, video pozivi bez prikaza lica.
Silas, posesivan i ljubomoran tip, ne da što je njegovo pa čak ni da netko gleda.
Jade, žena koja žudi da bude voljena, laska joj Silasovo ponašanje.
Zvuče kao savršen par, kao stvoreni jedno za drugo. No, Jade u jednom izlasku u bar, upoznaje drugog muškarca, koji u njoj izazove neobičnu privlačnost. Iako voli Silasa, tajanstveni muškarac joj ne izlazi iz glave.

Oznake: books, bookstagram, citanje, knjiga

- 11:25 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

Sljedeći mjesec >>

  lipanj, 2021 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Opis bloga

Željka
35 y/o women
Croatia 🇭🇷
Books are my life 📚💜

Dobro došli na knjiški blog. Ovdje možete naći sve objave vezane za knjige. Nadam se da će Vam moje preporuke pomoći pri odabiru knjiga za čitanje. Uživajte. 😉 🤗

TOP 5 AUTORA

1. Inna Moore
2. Jan Bolić
3. Augusta B I
4. Joy Fielding
5. Vi Keeland

TOP 5 IZDAVAČA

1. Fokus
2. Znanje
3. Innamorata
4. Alfa
5. Fragment