Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zeljkinkutak

Marketing

Supruge

Naslov: Supruge
Originalan naslov: The Wives
Autor: Tarryn Fisher
Prevela: Andrea Cvjetković
Izdavač: Mozaik knjiga
Travanj 2021.
313 stranica

Četvrtak dijeli muža sa još dvije žene Ponedjeljak i Utorak, koje nikada nije upoznala.
Njihova poligamijska zajednica funkcionira sve dok Četvrtak ne pronađe u ormaru papirić, liječnički račun na ime Hannah Ovark sa adresom u Portlandu. Vrag joj neda mira i odlučuje saznati tko je ona, sumnja da je jedna od Sethovih žena - Ponedjeljak. Odlučuje podobnije istražiti na Facebook-u ne bi li saznala što. Nakon što istraživanje nema nekoga učinka, odluči pogledati kuću gdje živi. Dok promatra kuću i divi joj se, susretne Hannu koja joj ponudi da je vidi iznutra. Pregledajući kuću, traži slike i dokaze da je ona druga supruga.
Da li je pametno istraživati o drugim suprugama, hoće li otkriti što ne smije?!

Isprva sam se živcirala misleći kako frajer može voljeti i biti sa 3 žene, kako uspijeva da svaku zadovolji i da jedna o drugoj ništa ne znaju. Četvrtak sam i žalila jedno vrijeme, izgubila je bebu i više ne može imati djece, muž ju strpa u psihijatrijsku bolnicu, ne posjećuje ju sve dok ne dođe po nju kad izlazi.
Dok se klupko polako nije počelo odmotavati i saznajem da je žena stvarno poremećena i da sve ono što sam mislila da je istina, ustvari laž.Post je objavljen 24.06.2021. u 16:31 sati.