Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zeljkinkutak

Marketing

Ljetno štivo by Božana Ćosić

Odlučila sam i domaće autore uključiti za preporuku ljetnog štiva.
Prva na redu je Božana Ćosić ( djevojački Vegeš ) rođena je 21. veljače 1980. godine u Slavonskom Brodu. Ljubav prema pisanju pokazuje već u osnovnoškolskim danima, a piše do danas. Iz njezina pera teku pjesme, priče te romani razne tematike.
Božanu možete pratiti na Instagram i Facebook profilu.

Između ljubavi i mržnje
"Aaron je mafijaš čiji se život vrti oko ubojstva, ucjena, droge... Prije četrnaest godina zasjeo je na vrh mafijaške obitelji Hardy i to je sve što zna činiti u životu - biti beskrupulozan boss.
No kada greškom umjesto kćeri ljutog rivala, bossa kuće Simone, njegovi ljudi otmu Mayu, sasvim običnu djevojku, njegov život okrenut će se naglavačke.
U svakoj drugoj prilici bez imalo problema bi se riješio subjekta, no nešto u Mayinom pogledu sputa ga u tom činu i nauštrb svemu što ga sačinjava, u jednom "nepromišljenom" trenutku odluči je poštedjeti. Ali ta pošteda ima veliku cijenu. Maya ostaje bez slobode. Ako želi živjeti, prisiljena je živjeti zatočena pod Aaronovim krovom i poštovati njegova pravila.
S vremenom se zbliže i rodi se ljubav, ljubav osuđena na propast. Jer koliko god se trudila, Maya se ne uspijeva pomiriti s činjenicom kako ga je upoznala, i što je još gore, tko je muškarac kojega je zavoljela. S druge strane, Mayino "neobično" ponašanje, navest će Aarona na mučna razmišljanja...

Može li ljubav biti jača od svega?
Može li spojiti nebo i zemlju?
Može li zvijer postati čovjek?
I... što se krije između ljubavi i mržnje?

Sve to otkrije u novom ljubavnom trileru spisateljice Božane Ćosić."Post je objavljen 29.06.2021. u 13:54 sati.