31

četvrtak

siječanj

2019

VAŽNO DA SI ŽIVA


Dobar dan.wavewave

Evo me... obavili krstitke koje su bile divne i vesele, svi smo bili tako puni te vesele energije tako da je cijelo vrijeme bio i smijeh uz nemoguće puno pošalica s muške strane. Moj zet uz pomoć muškog društva ispekao odojka na ražnju ne da je bio savršen-nego je bio najsavršeniji što je mogao biti tako da smo svi bili sretni da je odojak kao iz profi pečenjare.






Drugi dan natrag za Zg i samo što sam sjela u auto ubi me kašalj do Zagreba ,glavobolja i sve muke. Jedva stigoh doma i pod tuš i drito u krpe s temperaturom i bolovima svih živih i ne živih koščica u mom tijelu .Tako je bilo napeto da se od nedjelje do četvrtka nisam mogla ustat niti ići sama do toaleta jer vrtoglavica i glavobolja s temperaturom su bili nesnosni, niti što možeš jest, ja mislim da sam pala u tih 4 dana 4 kg.... da,... fino sam pokupila taj virus na Rabu H1N1 i vjerujte mi još se borim s kašljem a snage imam nula bodova i dalje. Kad zakašljem kao da me netko oštrim nožem opali po plućima, užaaasss. Uglavnom krenula sam na zračenje, bila ponedjeljak i utorak jučer već krepao aparat i niš od zračenja danas će mi javiti da li su popravili ili ne. Zračenje je koma užasno me zateže i peče a samo sam 2x bila, rekli su mi nakon 10 kom promjene na koži a meni već sad crveno puknucu i još taj kašalj . Morala sam popit 2 normabela prije zračenja da izdržim da ne zakašljem jer onda nema zračenja. Muke ježeve i eto sad krepan stroj ,eh jbg ne može to lako, mora biti kod mene komplicirano . S obzirom da imam 4 stadij karcinoma iako je kemo super pogođena malo me frka ipak kasnim s zračenjem punih 3 mjeseca . Bome si je moj karcinom za to vrijeme mogao dovući sve bratiće, sestrične po svim mojim organima- čak si mogu svi i pogled odabrat koliko dugo čekam to zračenje .smijehsmijeh
Nema veze za vikend 15 stupnjeva rekli su ha ha ha ha jupiiiiiiii, nove boleštineeee !!! ha ha ha

čitamo se , nedajte se - gledajte na NETFLIXU FLASHA opaka serija ( tko voli akciju i super heroje s moćima ) , sin nas zarazio i sad smo u tom muvingu smijehsmijeh

mahmahmahmah


Ok , za 20 min ću znati popravljeno ili ne …

16

srijeda

siječanj

2019

VAŽNO DA SI ŽIVA


Dobar daan wavewavewave

Počinje nova sezona događaja naughtysmijehsmijeh
Kao prvo brojim sitno zbog dva događaja, prvi je malo prije i jako je veseo cerekcerekza 3 dana KRSTITKEEEE JUUUPIIII partypartyparty
Svi smo opako uzbuđeni i nabrijani i jedva čekamo da odemo na Rab i da uživamo u ceremoniji krštenja i da primim tu malu bombu i izgrlim izljubim i sveeeeee !!!!!!! Rado bih je i koji put vinula u zrak ali to mogu samo sanjat jer je napucala tu svoju rit sa kilama smijehsmijehsmijehcerek. Biti će preeedoooobroooo !!!







cerekcerekcerekcerekcerekcerekcerekcerekcerekcerek


Drugi događaj je taj da su me napokon nakon 3 mjeseca pozvali da od 28.01.krećem na zračenje - JEEEEEJ!!!nutnut
Koliko sam to jedva čekala toliko me sad prpa, valjda bude sve dobro i nadam se da ne bude riknuo aparat dok ne odradim tih 16 komada ha ha ha ha .


U glavnom došlo je vrijeme da se krene JUUUHUUUUU !!!!!!



Bokić,kisić,cmokić i sve kaj ide , mahmahmahmahcerekcerek čitamo se kad se vratim s Raba fino









11

petak

siječanj

2019

VAŽNO DA SI ŽIVA


Dobar dan svima wavewavewavewavewave



JOOOOOOJ kad bi vi znali kako sam ja usplahirena, to su drame kako se sve u meni zakuhava od srećeeee!!!!!
Brojim sitno do krstitka od naše male debele pufice . Termin je 19.01. a dan prije mi je od mlađeg zeta rođendan , pa same fešte su se zaredale smijehsmijehsmijehsmijeh , onda imamo desetak dana mira i opet fešte haaa haa haa , mojim curama su rođendani na početku drugog mjeseca i mužu taman za kraj mjeseca . Ne može biti bolji početak godine za mene ni da hoće od ovoga ha ha ha , jedino što sad me malo samo strah da me baš sad ne pozovu na zračenje. Ako me pozovu onda mi sve pada u vodu....hm, ako su čekali 2,5 mjeseci onda nek me ne zovu još do 19-tog prvog ha ha ha .
Danas sam doznala da će moji s Raba morat imati probno krštenje ????haa haa haa prvi puta za to čujem, mala se krsti a ne udaje nutnut . Baš me zanima kakva će to biti ceremonija kad mora biti i proba prije .
Jučer je mala bila na kontroli i smijalica ima 8800g i 64cm . Madre mia prava sumoborka je cerekcerekcerek . Vadili su joj krv iz prstića i opet nije plakala...čudo jedno, mislila sam da kad su joj ono par puta vadili iz prstića da je slučajnost da ne plače ali bogumi mala i dalje ne plaće kad vadi krv- čudo od djeteta cerekcerekcerekcerek . Eh a ima još novosti ha ha ha pa progovorila jeeeee i to jučer ujutro u 05 ujutro je počela vikati BABA ha ha ha ha , zove me dijete da dođem i napravim tamo dar-mar smijehsmijehsmijehsmijeh.
Bakina buhtla preslatka .






PUNO POZDRAVA, BOKIĆA I PUSIĆA - mahmahmahmah čitamo se cerekcerekcerek











07

ponedjeljak

siječanj

2019

VAŽNO DA SI ŽIVA


Dobar dan dragi ljudi wavewavewavewavecerekcerek

Evo nas, stigli smo u 2019 -tu godinu fino . Nadam se da ste se proveli kao i ja za doček -FENOMENTASTIČNO-!!!cerekcerekcerek
Stvarno smo je dočekali onako pravski- u pjesmi , plesu , smijehu i finoj klopi njami
Tako je sve nekako išlo glatko, polako- bez nekakvih žurbi i pretjeranih nakuhavanja- baš, baš onako kako treba :laganini uz pjesmu , veselje sa obitelji .
S obzirom da hara ova boleština nadam se da nitko od vas ništa nije pokupio i da nije u krevetu sa temperaturom 42. Mi se još hrvamo s tim- kljukamo se voćem ,C vitaminom , čajevima, medom i pokušavamo to ne dobiti zujozujo
Ja još uvijek čekam poziv za zračenje i moram se opako paziti da ne pokupim nikakve H1N1 boleštine.
Meni je ova godina krenula dobro i nadam se da će tako i nastaviti - isto tako želim i vama svima da vam se samo otvaraju lijepa vrata s lijepim novostima u ovoj godini i da vas sve prati zdravlje.


Evo malo atmosfere s Nove 2019 kod mene cerekcerekcerek













šaljem puuunooo cerekcerekcerek wavewavewave čitamo se..wavewave





Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.