subota, 30.05.2020.

Požar kod Zaostroga, izgorjelo 2 tisuće kvadrata šume


Sinoć u blizini Zaostroga nešto prije 23 sata vatrogasci su dobili dojavu o požaru na otvorenom.Vatra je progutala dvije tisuće kvadrata makije i šume, a u 2.45 ujutro požar je gasilo četrdeset vatrogasaca s devet vozila, a sudjelovali su DVD-ovi Tučepi, Podgora, Gradac i Drvenik.

Oznake: Zaostrog, požar

- 18:44 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 07.08.2018.

U Zaostrogu planula trgovina

Gorjelo i u Zaostrogu i u Drveniku.Još dvije paljevine, za koje policija sumnja da su međusobno povezane, dogodile su se proteklog vikenda.

U nedjelju oko 5.20 sati izbio je požar unutar prostora trgovine, na Obali hrvatskih domoljuba u mjestu Zaostrog u vlasništvu 29-godišnjaka. Na mjestu događaja je obavljen očevid,očevidom je utvrđeno da je centar požara na sredini prostora od 20-ak četvornih metara te da je uzrok paljevine otvoreni plamen ili žar, kako se to policijskim žargonom kaže.

Dan prije, u subotu u 4.20 sati u obližnjem mjestu Drvenik izbio je požar na osobnom vozilu Honda, u vlasništvu 25-godišnjakinje. Obavljenim očevidom je utvrđeno da je požar izazvan otvorenim plamenom ili žarom, a materijalna šteta iznosi oko 15.000 kuna.

Oznake: požar, Zaostrog, Drvenik

- 09:36 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

O Nama Zaostrog Facebook Događaji

.

Myspace Layouts & Comments ZAOSTROG WEATHER