petak, 08.06.2018.

8.06.2018. Svečano otvaranje ureda TD Zaostrog

Danas je u Zaostrogu svečano otvoren ured turističkog društva!!!

Na događaju su prisustvovali načelnik općine Gradac Matko Burić ,direktor ureda TZ Gradac, Davor Andrijašević te novoizabrana voditeljica TD Zaostrog gđa. Božena Delaš.Nakon kratkog govora mještani su imali priliku ući i razgledati ured a zatim je pala i muzika uživo gdje su se naši mještani raspjevali i rasplesali uz uz zvukove mediteranskog melosa!!!

Oznake: TD Zaostrog, Dalmacija, blog

- 16:37 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Kad ste zadnji put vidjeli Đonija Gitaru? 'Dredloksi' su sve svjetliji, ali samo zbog njega ljepotica iz Nairobija stigla je u Stobreč

Splitski kantautor Đoni Gitara, zauvijek proslavljen hitom "Moja se draga napila", sprema novu pjesmu posvećenu očaravajućoj moći žene.

Njegova najnovija skladba, naime, zove se "Crna mamba", a zavodljivu "mambu" u Đonijevom videospotu utjelovit će prekrasna Ann Martinet, 27-godišnja manekenka koja je samo radi simpatičnog glazbenika stigla u Stobreč iz kenijskog Nairobija.
Ann Martinet je apsolutno plijenila pažnju u Stobreču, a Đoni, čiji su legendarni "dredloksi" sve svjetliji, guštao je u šušuru kojeg je stvorio... Đoni Gitara je davno prestao biti opterećen estradnom slavom, snima pjesme kako mu "naloži inspiracija", bez presinga. Danas su njegova ljubav ribolov i pjesma, a nekad je to bio nogomet i glazba.
U mladosti je, naime, igrao za malonogometni klub ZOŠK iz Zaostroga, pa je danju "ganjao loptu", a noću pjevao na tarasama hotela makarske rivijere...

Oznake: Đoni Gitara, Zaostrog, Dalmacija

- 04:33 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

O Nama Zaostrog Facebook Događaji

.

Myspace Layouts & Comments ZAOSTROG WEATHER