Havana Hotel

27.07.2015.

Best Western Premier Havana Nha Trang nalazi se u pravo središte najpoznatije avenije Tran Phu na obali grada u Nha Trang zaljev koji je kod jedne od najatraktivnijih 29 prekrasnih uvala na svijetu, Best Western Premier Havana Nha Trang Hotel je najveća 5 star hotel među 4200 Best Western hotela u svijetu.
Privatna tunel povezivanje hotel s plaže na kojoj gosti mogu uživati vrste BBQ s različitim stilovima ili umočiti se u dimu cigarete izvorno savršeno postavljen na jugoistočnoj obali Vijetnama, u srcu Nha Trang. Dovoljno blizu da dođete do grada u minutu putovanje, ali dovoljno daleko da bi se osiguralo da ostavite stres u uredu iza na kraju dana.
Dobrodošli ... to je kako ćete se osjećati kada ste korak u Best Western Premier Havani. Čim uđete sobu osjećat ćete se još više kod kuće. Svaki od naših soba 1.000 ukusno uređena u suvremenom stilu. Uz širokopojasni pristup internetu u svim našim sobama i 24 sata pristup našem poslovnom centru, sve vaše ured-daleko od kuće potrebe su catered za.

Oznake: havana, nha trang, vietnam, hotel, Travel

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.