Filmash

30.10.2007., utorak

The Texas Chainsaw Massacre 2 (1986)


Trailer
Režija: Tobe Hooper
Scenarij: L.M. Kit Carson
Uloge: Dennis Hopper, Caroline Williams, Bill Johnson, Jim Siedow, Bill Moseley...
Žanar: Horror, Komedija
Imdb
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Priča: Film se otvara sa upečatljivim ubojstvom dvojice dječaka od strane Leatherfacea i njegovog brata. Ispostavlja se da su se dvojica dječaka vozila automobilom te da su neposredno prije napada nazvali radio stanicu ne bi li maltretirali DJ-a. Njihovi posljednji urlici tako su snimljeni na vrpcu.Nedugo zatim na scenu stupa Lefty Enright čiji nećak je stradao od Leatherfaceove pile 14 godina ranije. Lefty dolazi na mjesto nesreće dok DJ Stretch istovremeno čita o nesretnoj sudbini Lefryjevog nećaka.Zajedno namjeravaju pustiti vrpcu na radiju ne bi li tako privukli pozornost policije no obitelji Sawyer se to neće svidjeti. Vrijeme je za još jedan krvavi pohod sa motornom pilom.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

O filmu: Orginalan The Texas Chainsaw Massacre je jedan od mojih najdražih horrora. Film je ima dobru priču,odličnu atmosferu,dobru glumačku postavu,dobar dokumentarni način režiranja i zaslužuje da nosi ime horror žanra. Redatelj orginala Tobe Hooper je nakon više od deset godina odlučio snjimit nastavak,ali htio je da film krene u drugom smjeru od orginala.Na kraju su izgleda odlučili da nastavak bude horror-komedija.Dok je film došao u kina bio je popljuvan zbog njihove odluke da nastavak na film koj je šokirao publiku 1974 bude parodija,no kako je vrjeme prolazilo film je dobio kultan status i u današnje vrjeme reakcija se djeli na ljude koji mrze film i one koji ga vole.Osobno smatram da su mogli bez Texas Chainsaw Massacre 2,no film mi je bio jako zabavan. Jedna od jačih strane film je Dennis Hopper kojeg je zabavno gledat i njegov lik je cool,a scene u kojima ima motorne pile u rukama su žestoke. Ostaci glumače postave su dobri ako gledamo da se radi o zajebanciji .Caroline Williams nije neka heronia i njeni vriskovi mi nisu bil impresivni,no svakako ima dobre noge. Poznat horror glumac Bill Moseley je glumio Chop Topa koj zamjenjuje The Hitchhiker iz orginala(ima glasina da mu je navodno Chop Top brat), pa glumac nije obavio loš posao i bilo je par zabavnih fora,no kao i Jim Carrey lik postaje iritantan sa svojim šalama.U cipele i masku Leatherface je skočio Bill Johnson koj ispada smješna sa svojim divljanjem i baratanjem sa motornom pilom i još se sam lik Lethercea zaljubljuje u glavnu heroinu(dobra mi je scena u kojoj joj stavlja kožnu masku pa pleše s njom), ali ipak Letherfacea je bilo zabavno gledati u akciji, posebno kada reže sve u radio stanici. Crni humor nije loš i dosta je zabavan,ali ponavljanje scene za stolom je bilo nepotrebno budući da sam već vidio scenu u orginalu i je bila bolje izvedena, još kraja filma u kojem heroina maše motornom pilom je loš. Humor do svoje blesavoče i zabave najviše dolazi na kraju u kojem se Dennis Hopper i Leatherface bore s motornim pilama(najbolja scena u filmu). Osim crnog humora dobijamo i hrpu trash dijaloga među kojima mi je najdraži "The Saw Is Family" i atmosfera je veselija,pogotovo na kraju filmu u podzemnom skrovištu koje je uređeno kao luna-park. Krvavih scena ima dosta i nisu mi bile nekaj makar ih je potpisao majstor krvoproliča Tom Savini.

Ovo je tip nastavak kojeg će neki ljudi voljet,a neki mrzit. Ako su vam dobri nastavci tipa Gremlins 2 i Seed of Chucky onda će vam se sigurno ovaj dio svidjet zbog svog ludog humora i akcije, a ako ne volite humoristične nastavke onda preskočite. Ja sam svakako uživao u filmu i mislim da nije loš nastavak i namjeravam ubuduće pogledati trojku u kojoj glumi faca Viggo Mortensen(Aragorn u The Lord of the Rings serijalu).

Ocjena 4/5

Zanimljivosti i ostalo
-Jim Siedow je jedini glumac iz orginala koj se nalazi u nastavku.
-Redatelj Tobe Hooper je napravio cameo kao jedna osoba na zabavi
-Redatelj Tobe Hooper je imao ideju da nastavak sadržava cjeli grad pun kanibala i film bi se zvao Beyond The Valley Of The Texas Chainsaw Massacre,no ništa od toga.
- 14:29 - Komentari (6) - Isprintaj - #

26.10.2007., petak

The Protector (2005)

Trailer
Režija: Prachya Pinkaew
Scenarij: Napalee,Piyaros Thongdee,Joe Wannapin,Kongdej Jaturanrasamee,Prachya Pinkaew
Uloge: Tony Jaa,Nathan Jones,Johnny Nguyen,Petchtai Wongkamlao,Bongkoj Khongmalai,Xing Jing...
Žanar: Akcijski,Krimi
Imdb
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Priča:Mladi Kham odrasta učeći borilačke vještine i igrajući se sa slonovima u Tajlandu. Kada azijatska banda otme njegove slonove i prokrijumčari ih u Australiju, Kham odlazi u Sidney naći kradljivce. Uz pomoć policajca tajlandskog porijekla Marka, Kham otkriva zavjeru širokih razmjera i sukobljava se s bandom koju vodi opaka Madame Rose. U krvavom obračunu koji slijedi Kham će imati priliku svojim neprijateljima pokazati kako u praksi izgleda borilačka vještina Muay Thai.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

O filmu:Mnogi kažu da je Ong-bak jedan od boljih novijih borilačkih filmova i zvjezdu tog filma Tony Jaa su nazvali nasljednikom Jackie Chan i Jet Li. Ong-bak nisam još gledao pa ne znam kakav je film , ali Tony Jaa je svakako po onome što sam vidio u Protector(njegovom drugom filmu gdje glumi u glavnojh ulozi)dostojan nasljenik. Čovjek izvodi sve boreb bez ikakvih žica i stunt doublera,njegovi način šoranja i pokreti su odlični. Kladim se da bi uspjeo razbiti Neo iz Matrixa. Ono što čini Protector super filmom su odlične scene borbe koje sadrže dobru glazbu,odličnu kameru i impresivne borbene vještine glumaca.Nažalost dok nije bilo akcije na ekranu bilo mi je dosadno zbog glupe i nezanimljiva priče. Likovi su isto dosta slabo razvijeni i neki pokušavaju biti smješni,ali im ne uspjeva. A sam završetak priče je previše bedast za moj ukus.Naš glavni junak padne sa negdje 2,000 metara i završi na kljovama mrtvog slona,a onda se ustane nakon dvije minute i preživio je jer bio prijatelj sa slonom ili tako nešto.BTW poanta filma nije priča nego odlična akcija. Najača scena mi je vjerojatno fajt snimljen u jednom kadru u trajanju od 5 minuta,fenomenalna scena.

Ako volite borbene filmove svakako pogledajte ovaj film jer je zabavan zbog puno odličnih borbenih scena i nove borbene zvjezde Tony Jaa,no ne očekujete da radnja bude zabavna ili zanimljiva.

Ocjena 4/5

Zanimljivosti i ostalo
-Tony Jaa nije koristi nikakve žica i stunt doublera.
-U filmu ima cameo od Jackie Chanovog doublera kao posveta Jackie Chanu koj je Tony Jaau uzor.
-Film je u UK izašao pod nazivom Warrior King(jebot zvuči kao crtić za djecu).
- 21:08 - Komentari (3) - Isprintaj - #

18.10.2007., četvrtak

The Punisher (1989)

Trailer
Režija: Mark Goldblatt
Scenarij: Boaz Yakin
Uloge: Dolph Lundgren,Louis Gossett Jr,Jeroen Krabbé,Kim Miyori,Bryan Marshall,Nancy Everhard,Brian Rooney...
Žanar: Akcijski
Imdb
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Priča: Pet godina nakon što mu je obitelj ubila mafija,policajac Frank Castle za kojeg se vjeruje da je mrtav je postao osoba koja ubija kriminalce jer ga to jedino održava na životu,pa dobija nadimak "The Punisher". Živi u kanalizaciji odvojen od svjeta i dobija informacije o zločinu od svog prijatelja pijanca Shake.S vremenom u priči njegovog glavnog protivnika Gianni Franco koj vodi mafiju, muči rat sa Yakuzom koju vodi gospođa Tanaka. Yakuza ima jače ratnike nego oni i još gore za njih je da je Yakuza otela djecu svim velikim mafijašima i traži otkupninu da bi mogli vladati Američkim podzemljem. Jedino jedna osoba može iz ovih sranja učiniti nešto malo dobro ,a tko drugi je ta osoba nego Punisher.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
O filmu: Punisher mi je jedan od dražih stripovskih junaka.On za razliku od Supermana i Spider-mana nema super moči, nego se bori oružjem i vještinama i za razliku od te dvije pičkice on bar ubija negativce.Makar volim Puishera kao lika moram ipak priznat da ne čitam baš puno strip, čitao sam davno nešto malo ,ali sada sam te brojeve izgubio,no ajde bacam se na čitanje nekih brojeva uskoro. Kako je strip bio popularan i dosta filmova po stripovima je zarađivalio,napravio se film 2004 koj je po meni bio vrlo dobar. Zanimljivo je bilo da se prije nove verzij Punishera napravio još jedan film sa Punisherom kojega su svi popljuvali,koj je slabo zaradio i postao gotov zaboravljen.Ja sam odlučio pogledati uradak da vidim kakav je i mogu reči da je film zbilja bezvezan.Prvo kaj me živciralo je da Punisher uopče ne nosi lubanju na majci, mislim koji vrag su išli raditi film ako nisu mogli staviti mu lubanju na majcu. No ajde s vremenom sam na to zaboravio, no sam izvedba Dolph Lundgrena je slaba . Dolph Lundgren mi je bio dobar kao negativac u Rockyu 4,Universal soldieru i uspjeo sam ga nekako popušiti ko He-Mana u Masters of the Universe(nisam nikad ni volio crtić,pa me bilo briga za njegovu izvedbu),no kao junak uopče nema karizmu,niti glumačkog talenta,no barem zna lamatati puškom i lemati se,pa dok sam spustio kriterij je postao prolazan. Svi likovi osim Punishera i njegovog bivšeg partnera(kojega glumi čovjek koji je dobio oskara Louis Gossett Jr) su totalno glupi i iritntni. Ne kužim kako onaj pijanac zna gdje se događa kriminal, a gosođa Tanaka koja vodi Yakuzu je možda i najiritantniji negativac kojeg sam vidio u filmu.Osim toga film ima i užasno iritantnog klinca, mislim ne volim baš vidjet kako djeca umiru ,no u ovom slučaju sam molio da netko otkine malom glavi i zabije mu je u šupak.Nažalost film nema ni zanimljivu priču,niti nema puno veze sa stripom,no ono što je činilo film gledljivim je da ima tu dosta akcije. Akcija je solidna(ništa posebno),nije dosadna za gledat i dosta je brutalna. Barem film ima jednu dobru foru u kojoj Punisher uleti u sobu gdje ga dočeka 50 karate likova,pa se sada očekuje neka šora,a oni ih sve poskida u manje od pola minute sa M-60(LOL).

Sveukupno film je bio malo zabavan zbog dosta akcije, no i dalje pati od problema dosadne priče koja nema puno veza sa stripom,pati od glupih likova i pati od klimavog scenarija.

Ocjena 3/5

Zanimljivosti i ostalo:
-Dolph Lundgren je napisao neke dijaloge za Punishera i činio 95% akrobacija u filmu.
-Producenti nisu uspjeli dobiti punu licencu stripa,pa je zato ovo jako loša ekranizajacija.
-New World Pictures je bankrotira, pa film nije bio izdan u Americi i igra je u samo nekim kinima u Europi.
-Sve borbe u filmu su bile improvizirane da bi ispale realnije.

- 20:36 - Komentari (6) - Isprintaj - #

13.10.2007., subota

Halloween: The Curse of Michael Myers (1995)

Trailer
Režija: Joe Chappelle
Scenarij:Daniel Farrands
Uloge: Donald Pleasence,Paul Rudd,Marianne Hagan,Mitch Ryan,Kim Darby,J.C. Brandy,George P. Wilbur...
Žanar: Horror,Triller
Imdb
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Priča: Šest godina je prošlo nakon strašnih(ja bi rađe nazvao kretenskih)događaja u prošlom nastavku. Sada su Jamie Lloyd zarobili neki druidi koji štite Michaela. Jamie Lloyd rađa djete koje joj druidi otmu, no jedna od medicinskih sestra(koja je pomogla pri rođenju)joj da dete i pomaže joj pri bjegu.Michael i druidi ne žele da ima pobjegnu,pa na kraju Michael ubije Jamie ,ali ona uspjeva sakrit djete. Djete pronalazi kasnije Tommy koj je preživio susret s Michaelom kao klinac u prvom filmu i posta je kao Dr.Looms opsjednu Michaelom. Michael traži djete da bi se mogao rješiti prokletstva koje ga tjera da ubija članove svoje obitelji i tom se pogodom još vrača u svoj dom u kojem živi nova obitelj.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

O filmu: Makar volim slashere ne mogu reči da sam neki fan Halloween serijala. Prva tri filma su svakako dobra,ali ostatali djelovi su glupi ili dosadni ili oboje. Halloween 6: The Curse of Michael Myers nije dosadan film barem(zabavniji je od dosadne četvorke i petice),ali je nažalost pomalo glup i dosta je slab nastavak.Ljudi su večnom popljuvali priču koja objašnjava da je Michael postao ubojca ,jer je proklet prokletstvom koje ga tjera da ubija ljude i ima tu dosta sranja sa nekim kultom i slično. Meni osobno ta priča i nije smetala,zapravo bila je dosta zanimljiva i cool , no na kraju priča nije bila dosta razvijena i nije bilo puno smisla ako gledamo na prijašnje nastavke. Redatelj Joe Chappelle s pozitivne strane je uspjeo stvoriti malo napetosti,dao je filmu solidnu mračnu atmosferu u trenutcima i priča je tekla dosta brzo. S negativne strane neki flashbackovi i montaže u filmu znaju ispast dosta iritantne i kraj filma je ipak previše tekao brzo ,pa mi se činilo da filmu fali par scena u priči. Mnogi su se još fanovi žalili zbog ubojstva lika Jamie Lloyd(kojeg ovaj put glumi J.C. Brandy ,a ne Danielle Harris), mene osobno nije bilo puno briga .Jamie Lloyd zbilja nije neki poseban lik do kojeg mi je stalo,zapravo dosta me nerviral sa svojim vrištanjem u petici i ovom djelu. E da i volio bih znati kako je uspjela naučiti voziti auta kada su je držali u katakombi od kada je imala 12 godina i tko je otac njegnog djeteta? BTW.Novi likovi koji su stavljeni u priču nisu nešto posebni. Jedino lik Tommya je malo zanimljiv,a jedan lik novinar u filmu je bio bezvezan,nepotreban i da ne govorim još o blesavoj smrti u kojoj ga Michael objesi za drvo u blizini neke fešte.(ma kako kvragu nije nitko vidio da je objesio lika za drvo). Još jedna stvar koja mi je malo smetala je bila nedostatak Donald Pleasence kao Sam Loomis,e da i ovo je nažalost bio zadnji film Donald Pleasenca.Glazbe od John Carpentera gotovo da ni nema,no dobijamo zvukove električne gitare u pozadini koj zvuče zbilja smješno u trenutcima kada vidimo Michaela. Što se tiće Michaela uvjek mi je bio bezvezan lik.Ako se mene pita Jason i Leatherfacea je puno zabavniji gledat nego ovog sporog zombija,jer nakon toliko nastavka više nije strašan i postaje dosadan sa tim svojim sporim kretanjem i da ne govorim da uspjeva još uhvatiti svoje žrtve,a tako sporo hoda. Ajde barem mu je maska bolja od onih iz prošlih djelova i ovaj put ubija žrtve sa sjekirom i mačetom ,a ne samo sa nožem. Ubojstva su ovaj put zabavnija i brutalnija. Čak ima jedno ubojstvo gdje je redatelj pretjerao i odlučio da jednom liku eksplodira glava od šoka struje(zabavno ubojstvo ,ali preglupo istodobno).

Šestica je malo bolja od četvorke i petice, ali i dalje je loš nastavak koj me malo razočarao. Film je imao zapravo dobru ideju koja je ispale ne najbolje upotrebljena i ima dosta gupih stvari u filmu koje me iritirau poput eksplodiranja glave,glazbe iz gitare,Jamie Lloyd koja je nekak naučila vozit auto i itd.

Ocjena 3/5

Zanimljivosti i ostalo
-Postoji još jedna verzija Producers cut koja objašnjava više priču o Michaelu i onim druidima. U toj verziji čak nema glazbe iz gitare u pozadini,ubojstva su manje brutalnija i nema one glupe scene eksplodiranja glave,film ima drukčiji kraj, Donald Pleasenca se više puta prikazuje na ekranu,Jamie Lloyd na drukčiji način umire i navodno u toj verziji je Michael otaca njenog djeteta(WTF.Michael ti bolesna budalo ,pa ona ti je nečakinja.Ajde valjda i osoba poput Michael treba nešto poševit :) ).Navodno je to bolja verzja od ove. Nisam je gledao još makar je imam,odbija me loša kvaliteta slike.
- Ima jedna glasina koja govori da je Quentin Tarantino na početku bio stavljen da režira ovaj nastavka,no da je odbio s vremnom.
-George Wilbur je glumio Michael Mayersa u četvorci i u ovom nastavku.
-Danielle Harris je trebala opet glumiti Jamie Lloyd,no nije joj se svidjelo da njen lik umire ,pa je tražila više novaca i na kraju su je odjebali i dali ulogu J.C. Brandy
-Producer cut verziji je dana test projekcija koja nije bila previše pozitivna,pa je redatelj Joe Chappelle u zadnji tren presnjimio i izrezao neke scene i nastala je ova žbrljotina na kraju koju recenziram.Poanta presnjimavanja fima je još bila da su producenti htjeli totalno drugčiji kraj u kojem bi se ostavilo mjesta za nastavak bez lika Dr. Loomisa jer je Donald Pleasence je umro. Ma kvragu oni i njihovo presnjimavanje kraja,baš sam imao veliku zamjerku na tako brzi kraj filma na kojem se čak vidi da su par scena izrezali.
-Navodno je budget filma bio podjelen da bi se mogao snjimiti četvrti nastavak Hellraisera.Čak je i redatej Joe Chappelle presnjimio neke scene u Hellraiseru 4.
-Michael Lerner je na kraju filma glumio Michaela, a jedan od lječnika koj je završi sa zdrobljenom lubanjom je otac od tog glumca
- 13:03 - Komentari (4) - Isprintaj - #

06.10.2007., subota

The Batman vs Dracula: The Animated Movie (2005)

Trailer
Režija: Michael Goguen
Scenarij: Duane CapizRinzi
Glasovi: Rino Romano,Peter Stormare,Kevin Michael Richardson,Tara Strong,Alastair Duncan,Tom Kenny...
Žanar: Animirani,Akcijski,Horror
Imdb
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Priča:Film počinje bijegom Jokera i Pingvina iz ne baš najbolje čuvanog Arkham Asyluma. Sudbina će htjeti da kap Pingvinove krvi probudi usnulog Draculu koji, uz pomoć sposobnosti kontroliranja uma, od dvojice nekada uglednih zlikovaca čini svoje podanike. Batman i Dracula imaju mnoge sličnosti što Dracula koristi kako bi svoja zlodjela svalio na čovjeka šišmiša u čemu i uspjeva.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
O filmu: Batman mi je najdraži superjunak,a Drakula je svakako jedan od boljih izmišljenih negativaca u ovom svjetu. Vidjeti film sa obadva lika bi mi bilo kao ostvarenje sna, a san bi mogao biti noćna mora ,jer puno filmova koji mješaju likove iz drugih filmova ili stripova često ispadaju sranje(uzmita Drakula vs Frankenstain kao primjer ili od novijih Alien vs Predator). No ovo je anim ,a ne film koj igra u kinima ,pa su im manje šanse da zajebaju. BTW ,ajde da več jednom započnem s recenzijom. Batman vs Dracula je odličan anim koj bi se svakako trebao svidjeti fanovima. Scenarist Duane Capizzi je napravio vrlo dobar posao,priča koju je napisao je dobra, nema puno rupa i dijalozi su dobri. Likovi su dobro nacrtani i glasovi su izvrsni(nisam gledao sinkroniziranu verziju ,pa ne znam kako su to naši preveli i nije me briga).Rino Romano daje dobro glas Batmanu kao i Peter Stormare Drakuli. Redatelj Michael Goguen je dao filmu odličnu mračnu atmosferu,par dobrih scena borbe i dobru animaciju.Glazba je solidna i paše uz lika Batmana i Drakule,ali nije baš zapamtljiva. Negativnih strana u filmu baš i nema, jedino mi je bilo šteta što Jokera u filmu nije bilo puno,jer lik je zbilja zabavan i donosi nešto crnog humora ,a da ne govorim o sceni kad je vampir i nalazi se u banci krvi.njami

Makar sam ovaj animirani film dosta pohvalio, ipak mi nije bolji od Burtonovog i Nolanovog Batmana,no svakako šiša Schumacherove sprdačine.Ako volite Batman i ako vam je Dracula dobar lik onda svakako pogledaj film,jer po meni je poslastica za fanove. Ja ne bi možda peporučio film djeci mlađoj od 10 godina,jer ima tu nešto malo krvi i mračnog tempa(što naravno meni ne smeta heehee).

Ocjena 5/5

Zanimljivosti i ostalo
-Film je inspiriran Elseworldovom pričom Batman & Dracula: Red Rain
-Postoje još dva filma u kojima se Batman borio s Drakulom: Batman Dracula (1964) i Batman Fights Dracula (1967). Nijedan od tih filmova nije bio autoriziran pod DC Comics.



- 20:55 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< listopad, 2007 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Ožujak 2008 (3)
Veljača 2008 (2)
Siječanj 2008 (5)
Prosinac 2007 (3)
Studeni 2007 (4)
Listopad 2007 (5)
Rujan 2007 (8)
Kolovoz 2007 (2)
Srpanj 2007 (5)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga

Prije sam imao blog pod nick Unreal , no nažalost zbog problema s lozinkom koj nisam mogao rješiti sve je otišlo kvragu. Otvorio sam novi blog i stavio recenzije iz starog.

E sada da krenem o sebi. Recenziram razne filmove, ali najviše horrore jer mi je ipak to najdraži žanar. Nači će se i tu koji akcijski ili humorističan film. Ne pišem baš previše o filmu , no manje više napišem ono kaj mislim da je najvažnije. Meni je u filmu opčenito najvažnija zabava, ali i ostli su elementi isto važni, no zabava je ipak na prvom mjestu. Nadam se da će blog dosta dugo trajat , da će se meni dati pisati recenzije i da čete vi uživati čitajući moje recenzije.

Ovako ocjenjujem:
1- čisto sranje, nećete film pogledati ni do kraja

2- jako loš film,jedva podnošljiv

3- tako tako, da se pogledat

4- solidan i dosta zabavan uradak

5- odličan film koj ćete više od jednom pogledati

Blogovi koje čitam

Filmovi

Child's Play (1988)
Child's Play 2 (1990)
Child's Play 3 (1991)
Child's Play 4:Bride of Chucky (1998)
Child's Play 5:Seed of Chucky (2004)
Candyman (1992)
Crank (2006)
Creepshow 2 (1987)
Cobra (1986)
Die Hard 4 (2007)
Disturbia (2007)
Dirty Harry (1971)
Doom (2005)
Friday the 13th (1980)
Friday the 13th Part 2 (1981)
Friday the 13th Part 10: Jason X (2001)
Fright Night Part 2 (1988)
Gremlins (1984)
Gremlins 2: The New Batch (1990)
Ghost Rider (2007)
Vampires 2: Los Muertos (2002)
Halloween (1978)
Halloween (2007)
Halloween 2 (1981)
Halloween 4: The Return of Michael Myers (1988)
Halloween 5 (1989)
Halloween 6: The Curse of Michael Myers (1995)
Heavy Metal (1981)
Highlander (1986)
Highlander II: The Renegade Version (1991)
Highlander III: The Sorcerer (1994)
Highlander: Endgame (2000)
Highlander: The Source (2007)
Highlander: The Search for Vengeance (2007)
Lone Wolf McQuade (1983)
Prince of Darkness (1987)
Predator 2 (1990)
Rambo III (1988)
My Bloody Valentine (1981)
Maniac Cop (1988)
Maniac Cop 2 (1990)
Maniac Cop 3: Badge of Silence (1993)
Masters of the Universe (1987)
Mortal Kombat (1995)
Mortal Kombat: Annihilation (1997)
Waxwork (1988)
Warlock (1989)
Warlock: The Armageddon (1993)
Wishmaster (1997)
Wishmaster 2: Evil Never Dies (1999)
Wishmaster 3: Beyond the Gates of Hell (2001)
Wishmaster 4: The Prophecy Fulfilled (2002)
Wicked Little Things (2006)
Spawn (1997)
Skinwalkers (2006)
Shocker (1989)
The Rundown (2003)
Tango & Cash (1989)
The Punisher (1989)
The Protector (2005)
The Texas Chainsaw Massacre 2 (1986)
Texas Chainsaw Massacre III (1990)
They Live (1988)
The Batman vs Dracula: The Animated Movie (2005)