nedjelja, 15.07.2018.

Uoči utakmice finala SP-a u Rusiji

Foto Internet

Uoči velike povijesne utakmice Hrvatske i Francuske, sve se zna. Naši su napravili svjetsko čudo na ovom prvenstvu dolaskom sve do finala i oni za nas moraju biti i biti će svjetski prvaci, bez obzira na vrstu današnje medalje koju dobiju.

Svi vjerujemo u osvajanje naslova, čak su stigle i evidentne poruke iz Rusije kako naši dečki već spavaju sa zlatom oko vrata. Ipak, imamo jedno veliko ALI !

Danas ne igramo protiv reprezentacije tipa Nigerija ili Malta. Igramo protiv reprezentacije koja je još gorom igrom od naše došla do finala SP-a. Zato, ako tvrdimo danima kako će naši eksplodirati tek u finalu, zapitajmo se i zamislimo kakva će tek francuska eksplozija biti. Francuzi koriste za alibi način igre francuske reprezentacije iz 1998-e kada su nas pobijedili golom Thurama, koji nakon te utakmice više nikad nije zabio.

Da, naši današnji protivnici igraju poput svoje generacije iz '98-e, a našu reprezentaciju će danas sa tribina u Moskvi pratiti tata Ćiro sa sinovima. Potvrđeno je kako je HNS ispunio i tu Dalićevu želju, te će na tribinama Lužnjikija biti naša '98-a. Nadam se da tata Ćiro neće bacati uroke sa žandarskom kapom i da će Rolex ostati na ruci, haha...

Za kraj, jedan fantastičan videozapis...



Idemo po zlato !

Oznake: finale svjetskog nogometnog prvenstva 2018. u Rusi, Francuska - Hrvatska, generacija '98, tata Ćiro i sinovi, idemo po zlato, Hrvatska je prvak svijeta, kanta je naša

- 15:01 - Komentari (2) - Isprintaj - #

četvrtak, 12.07.2018.

Idemo po zlato !



Ljudi moji, je li ovo moguće !?

HRVATSKA IGRA U FINALU SVJETSKOG PRVENSTVA !!!

Da, nije aprilili, sinoć su naši reprezentativci ispisali novu hrvatsku nogometnu povijest, a u nedjelju je vrijeme za osvetu 1998-e !

Idemo, dečki, vi niste normalni !



U Splitu gori sve...

Oznake: SP 2018, SP Rusija 2018, Hrvatska u finalu SP-a, idemo po zlato, Hrvatska je prvak svijeta

- 10:02 - Komentari (3) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 09.07.2018.

Put u raj

Foto screenshot YouTube

Nudili su nam svo blago svijeta, brda i doline, eure i dolare, ali naši se nisu dali. Rekli su da ne žele hodati Rusijom, a ne vidjeti Moskvu i uspjeli su.

Želje su ostvarene, a na putu u raj stoje im samo čajoljupci. Šteta da utakmica nije u 17:00 sati. Mogli bismo već početi slaviti povijesno finale Svjetskog prvenstva, ali kako bi to bilo da tako lagano prođemo dalje. Ne žele naši laganicu, uvjerili su nas u to veoma dobro. Priznali su da oni bez drame ne znaju i ne mogu.

Doći će Zlajo opet u svlačionicu, prezentirati kako svladati te britanske trupe, ali uzalud mu trud. Opet će naši onako tvrdoglavo kao i do sada. To je sudbina, a kontra nje ne možeš. Srećom, uz grickalice i alkohol, spremno je par kutija antidepresiva i raznih sredstava za smirenje. Sve osobe sa problematičnim zdravljem, pogotovo srčani bolesnici, mole se da ne prate susret Hrvatske i Engleske koji je na rasporedu u srijedu u 20:00 sati na nacionalnoj televiziji.

Veliki Stipe Pletikosa na sva zvona je nahvalio Akinfeeva, a taj nije ništa napravio na utakmici. Kad je trebao braniti velemajstorski, kao da ga i nije bilo. Dodirnuo se i Engleza, ali još će ga on nahvaliti, ima vremena. Zatim je Sir Mateo počeo onako sokolovski analizirati suce. Nabrojao par imena da ti se koža naježi, a ovaj Brazilac kao da je zaboravio da ima kartone u džepu, pa ih samo 5 pokazao. Trebao je više, pogotovo Rusima, ali tko će znati jesu li noć prije bili u raciji KGB i Gulag. Bolje igrati na sigurno. Na kraju, najtočniji je bio Jeličić napavši ih zašto hrvatsku javnost obmanjuju budalaštinama i pizdarijama.

Odigrali su naši kontra Rusa lavovski, pokazali su svoja nojeva jaja, kako je to slikovito opisao Joško. Nema im se što zamjeriti i poslušati Robija nije uzalud. Ne budimo tvrdoglavi kao dečki. Rekao je Žuti da analizirajući svaki detalj možemo samo pogriješiti.

Naši dečki su ostvarili čudo, a da će sad pasti pred ovim Britancima...hm, teško. Jedino u slučaju da umjesto lopte lete čajnici travnjakom. Ipak, vjerujem da ni tada naši ne bi pali. Prihvatili bi oni njihovu igru, pa ih na koncu demolirali raketama i ostalim arsenalom iz Dalićeve oružarnice.

Gori Livno za naše Vatrene, gori Imotska krajina, na Ultri se zavrtila Thompsonova Bojna Čavoglave u izvedbi Armina Van Buurena...

Nakon Rusije je rekao Rakitić neka izgori Hrvatska.
Da, goriti će cijela Hrvatska u srijedu, zajedno s Livnom !





Idemo, dečki, pobjeda je naša !

Vi to možete, mamicu vam !

Oznake: put u raj, hrvatska nogometna reprezentacija, gulag, Igraj moja Hrvatska, Hrvatska je prvak svijeta

- 17:31 - Komentari (3) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.