SADRŽAJ SERIJE PERRO AMOR!!! [ # ]

Image and video hosting by TinyPic

Perro amor je američka telenovela produkcijske kuće Telemundo, snimana tokom 2009. i 2010. godine. Predstavlja remake istoimene kolumbijske telenovele iz 1998. godine.
U Srbiji se tokom 2010. emitirala na Prvoj televiziji pod naslovom Opasne igre, a u Hrvatskoj na televiziji NeT pod naslovom Okrutna ljubav.

Image and video hosting by TinyPic


Sinopsis:
Ovo je priča o Antoniu Brandu, poznatijem kao "Pas Brando", i njegovoj rođakinji Camili Brando, koji se još od tinejdžerskih dana igraju opasnih igara i oklada u kojima je sve osim zaljubljivanja dozvoljeno. Među njima ne postoje moralne prepreke, već suprotno, pretvaraju svoj život u ruski rulet sačinjen od mračnih strasti, opasnih osvajanja i erotskih ponuda bez cenzure. Za njih su zadovoljstvo i adrenalin razlog življenja i sve što je povezano sa seksom je dozvoljeno..
Na dan svog vjenčanja, Antonio se susreće sa novim izazovom koji mu Camila predlaže uz novu novu okladu koja zahtjeva da Antonio umjesto sudbonosnog da izgovori ne. Tako i biva, i Antonio bez ikakvog srama na sred ceremonije ostavlja svoju zaručnicu. U sred tog skandala, Antonio upoznaje Sofiju, jednostavnu djevojku koja svojom ljepotom privlači njegovu pažnju i time se pretvara u žrtvu njegove sljedeće opasne oklade sa Camilom, u kojoj se on obavezuje da će je zavesti i odvesti u krevet znajući da je nevina. Ono što on ne sluti je da je i Roki Paris, atraktivan pjevač željan uspjeha, također gaji interese prema Sofiju, interese koji su za razliku od njegovih iskreni i ozbiljni.
Antonio otpočinje svoju igru, međutim građevinska tvrtka njegovog oca u njoj predstavlja jednu od velikih prepreka ka ostvarenju cilja. Naime, tvrtka planira da otpočne stambenu izgradnju nekretnina od velikog značaja, izgradnju koja povlači za sobom kako rušenje postojećih objekata, tako i iseljavanje stanovnika San Jeronima, upravo mjesta u kome živi Sofija. Camila je zadužena za prodaju tog zemljišta, i zajedno sa svojim suprugom, koristi se zamkama i lažima kako bi iskoristila određenu grupu ljudi, između ostalih i Don Daga, Rokijevog oca, koga dovodi do počinjavanja samoubojstva. Tako Antonio i Roki postaju rivali, s jedne strane zbog Sofijine ljubavi, a s druge zbog nepravde Antoniove obitelji koja je prouzrokovala ubojstvo Rokijevog oca.
Antoniova nesvjest i fatalne oklade njegove rođake pogađaju i ekonomsku situaciju obiteljske tvrtke, zbog čega Antoniaa otac potjera iz kuće. U nastojanju dokazivanja svoje radikalne promjene, Antonio odlučuje da zavede Sofiju, uvjeren da sve drži pod kontrolom i ni ne sluteći da će tom prilikom ljubav zakucati na njegova vrata.

Image and video hosting by TinyPic

ULOGE:
Carlos Ponce-Antonio Brando
Ana Lucia Dominguez-Sofia Santana
Maritza Rodriguez-Camila Brando
Khotan Fernandez-Roki Perez
Maritza Bustamante-Daniela Valdiri
Elluz Peraza-Clemencia Brando
Victor Camara -Pedro Brando
Carlos Garin-Angel Santana
Marko Figueora-Mark
Patricia de Leon-Jennnifer Lopez
Adrian Carvajal-Alejo Santan
Carlos Ferro-Beni Caparoso

20.01.2014. ...23:38 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Lucero u ozbiljnim problemima [ # ]

Image and video hosting by TinyPic



Vrlo teške, možda i najteže dane, kako privatnog, tako i poslovnog života, proživljava sjajna meksička pjevačica i glumačka diva Lucero. Naime, časopis TVNotas došao je u posjed fotografije na kojoj je Lucero, u društvu svog dečka, pozira pred mrtvom(?) životinjom koju su ubili u lovu. Ovo je potaklo strašnu, dosad neviđenu medijsku hajku na divu. Vijest je danima popunjala medijske stupce, a i sama Lucero se povukla u osamu. Već deset dana nije aktivna na društvenim mrežama, što je vrlo neuobičajeno, budući da putem svog Twittera svakodnevno komunicira s fanovima. Pati i profesionalni život. Naime, Lucero je, zbog mogućnosti svakakvog događaja i izbijanja izgreda, odgodila nastup na Vina del Mar ove godine. Mnogi traže i njezino izbacivanje s Teletona. Kako dani prolaze, hajka se pomalo stišava. Ali, strši pitanje - koliku je štetu ovo nanijelo njezinom, uvijek besprijekorno njegovanom imidžu...? S društvenim mreža stizale su strašne osude, koje su otišle toliko daleko, da twitterom kruže mnoge slike slična sadržaja sljedećoj:

Image and video hosting by TinyPic

...17:16 [ Komentari (0) ] Isprintaj

“La mujer sin nombre” postaje “Siempre tuya…Acapulco” [ # ]

Image and video hosting by TinyPic

O novom Aztecinom projektu, telenoveli radnog naziva La mujer sin nombre već smo pisali.


Snimanja telenovele već su započela, a ovih nam je dana potvrđen i konačni naziv iste – projekt nosi naziv Siempre tuya…Acapulco (u prijev. Zauvijek tvoja…Acapulco). Planirano je 90 nastavaka, a u glavnim ulogama nastupaju Melissa Barrera i Daniel Elbittar.

Siempre tuya…Acapulco zamijenit će telenovelu Prohibido amar 10. veljače na Azteci 13.


...17:13 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Slava mu udarila u glavu: William Levy zapostavio stare prijatelje? [ # ]

Image and video hosting by TinyPic

Glumac William Levy uživa u lagodnom životu i to se primjeti po fotografijama koje je nedavno objavio na Twiteru gdje sa djecom uživa pored mora. Nedavno se pohvalio i svojom kolekcijom automoblia i to sve zahvaljujući dobrom kotiranju u Holiwoodu gdje snima film “The Veil”.

Strani mediji prenose da upravo Williamovi prijatelji tvrde da je glumac postao nezahvalan, da mu jeslava udarila u glavu i da je zaboravio šta su sve oni činili za njega.

Najbliži prijatelji koji su bili tu za njega dok je bio otac koji je živio u malenom stanu i tek otpočinjao karijeru, kažu da ih je Wil odbacio. Oni prepričavaju da su mu nekada rado čuvali sinove ako bi on odlučio da izađe na romantičnu večeru sa majkom svoje dece Elizabeth Gutierrez, ali danas tvrde da se glumac ponaša kao da stari prijatelji ne postoje i da ih je potpuno zapostavio.

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic

...17:09 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Buenfil i Rocha - nova pojačanja "La Gata" [ # ]



Image and video hosting by TinyPic

Sve se više i više zvučnijih imena prelijeva na telenovelu La Gata, koju priprema producentica Nathalie Lartilleux. Nakon Maite Perroni, Helene Rojo i drugih, sad su potvrđeni Erika Buenfil i Enrique Rocha. Valja nadodati da, iako je bio potvrđen, Cesar Evora ipak neće ovdje zaigrati. On bi se trebao pojaviti u Sangre de Guerras, kod producenta Nicandra Diaza Gonzaleza. Erika i Enrique već su surađivali. Naime, nakon strašnog uspjeha Amores Verdaderos(Prave ljubavi) gdje su bili kćer i otac, sada će se susresti i u ovoj, nadolazećoj telenoveli, kojoj se predviđa uspjeh. La Gata bi se na programu meksičkog Canal de las Estrellas mogla naći u svibnju. Prvi termin za koji je trenutno zakazana premijera jest 5. svibnja. Nije nemoguće da se dogodi i ranija premijera, jer telenoveli Por siempre mi amor, koju će zamijeniti La Gata, ide sve lošije i lošije, pa nije nemoguće da se ponovi situacija kao s La Tempestad kojoj su čak 3 puta pomicani krajevi samo da se što prije završi. Prekrasnoj Maite Perroni partnera će zaigrati Kolumbijac Daniel Arenas. Osim gore spomenute ekipe, sudjeluju Laura Zapata i Jesus Ochoa. Od telenovele se očekuje da barem izravna rekorde koje je prošle godine postavila Corazon Indomable od iste producentice, postavši najgledanijom telenovelom termina 16:15 h u povijesti Televise.

...17:08 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Maria Victoria potvrđena za “La malquerida” [ # ]

Image and video hosting by TinyPic


Meksička glumačka veteranka Maria Victoria vraća se telenovelama nakon pet godine pauze.


80.-godišnja glumica je dobila ulogu u nadolazećoj telenoveli Jose Alberta Castra La malquerida. Detalji u vezi njezinog lika zasad nisu poznati, no Castro je izjavio kako je uloga napisana specijalno za nju.

Hrvatskoj publici Maria Victoria najpoznatija je po ulogama u telenovelama Uvijek ću te voljeti i Magična privlačnost.

...17:06 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Ariadne Diaz progovorila o raskidu: Jose Ron i ja smo na pauzi, razmišljamo kuda dalje [ # ]

Image and video hosting by TinyPic



Glumica Ariadne Diaz potvrdila je stranim medijima da ona i Jose Ron prave pauzu u vezi.

“Trenutno razmišljamo što ćemo dalje”, tako je opisala Ariadne situaciju u kojoj se nalaze ona i kolega nakon što su se razišli krajem prošle godine.

Potvrdila je da su ona i protagonista serije “La Mujer del Vendaval” počeli zajednički život u studenom, ali su nešto više od mjesec dana kasnije odlučili da naprave pauzu u vezi. Ne radi se o definitivnom kraju i par još razmišlja da li je moguće obnoviti vezu.

“Uvijek smo imali lijep i nježan odnos, ali sada smo u trenutku kada čekam da vidimo kako će se stvari među nama dalje odvijati, ništa više”, rekla je glumica.

iako je uvijek otvoreno govorila o svom privatnom životu Ariadne je odlučila da ovoga puta neke detalje ostavi za sebe. “Veze imaju uspone i padove, i trenutno ne želim da govorim o tome dok ne budemo odlučili kako ćemo dalje”, suzdržana je glumica.

...17:04 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Marjorie de Sousa: "Pokušali su me oteti!" [ # ]

Image and video hosting by TinyPic



Venezuelanska glumica i model Marjorie de Sousa, na nedavnoj tiskovnoj konferenciji priznala je neke uznemirujuće detalje iz njezina života u Venezueli. Između ostalog, izjavila je da su je pokušali oteti, te da je bila žrtvom iznude. Nasilje koje poprima sve šire i šire razmjere ne stišava se u toj južnoameričkoj državi. Podsjećamo, i prekrasna Monica Spear postala je jednom od žrtava tog nasilja. Zbog toga, prezgodna Marjorie izbjegava odlaske u rodnu državu.
˝Morala sam napustiti državu jer sam imala posla, pa sam se nakon nekog vremena vratila natrag, zbog snimanja telenovela. Tada su me pokušali oteti. Bila je to ili 2008. ili 2009. godina, kada su me, dok sam se vozila u svom automobilu, dvojica pratila na motociklu te su me pokušali prisiliti da se zaustavim. Ali, uspjela sam im pobjeći. Kako? Neznam... Nedugo nakon toga su mi obitelji slali pisma prijeteći im otmicom. Od tada, živim u strašnom strahu...
Zbog toga, vrlo rijetko idem u Venezuelu. Nije sad da sam toliko razdvojena od obitelji, ali kada ili zbog posla ili zbog obitelji idem tamo, moram se skrivati. U svom sam stanu bojeći se da mi netko ne upadne. Kroz prozor čujem svakakve stvari, zbog čega stalno provjeravam jeli mi netko na vratima.˝
Između ostalog, prekrasna Marjorie je pričala i o mogućem reintegriranju u glumačku postavu predstave Perfume de Gardenia. Njezin eventualni povratak ovisi o rasporedu kojeg će imati narednih mjeseci, jer, podsjećamo, Marjorie je protagonistica nove, nadolazeće telenovele estelar naziva Sangre de Guerras, od producenta Nicandra Diaza Gonzaleza, s kojim je sudjelovala na telenoveli Prave ljubavi, gdje je maestralno odigrala ulogu glavne negativke Kendre Ferreti čime je stekla naklonost i simpatije meksičke, ali i svjetske publike. Dodala je da još uvijek nije potpuno gotov ugovor s Televisom, ali je obećala da će izaći u javnost s detaljima, kada ih bude bilo.

...17:02 [ Komentari (0) ] Isprintaj

“Pasión de amor” zamjenjuje “De que te quiero, te quiero” [ # ]

Image and video hosting by TinyPic



Iako se nagađalo kako će De que te quiero, te quiero sredinom godine zamijeniti nova telenovela Pedra Damiana, glasinama je došao kraj ovoga tjedna.

Popularnu seriju će u svibnju zamijeniti nova, originalna telenovela Roberta Gomeza Fernandeza zasad poznata pod radnim nazivom Pasión de amor. Za ulogu protagonista već je izabran glumac Erick Elias, dok se oko izbora protagonistice lome koplja. Usprkos tome što je prisustvovala audicijama, glumica Danna Garcia potvrdila je kako neće zaigrati u seriji. Africa Zavala, poznata po ulogama u Peregrini i Oprezno s anđelom, spominje se kao druga kandidatkinja za istu ulogu.

Osim Ericka, jedina potvrđena glumica jest veteranka Patricia Reyes Spindola, odsutna od malih ekrana od završetka neuspješne Rafaele iz 2011. godine.

Radujete li se novoj, originalnoj Televisinoj seriji? Javite nam se u komentarima.

...17:01 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Pronađen pištolj kojim je ubijena Mónica Spear; borba za skrbništvo nad Mayom [ # ]

Image and video hosting by TinyPic


Pronađen je 9-milimetarski pištolj kojim je 6. siječnja, u noćnim satima ubijena prekrasna venezuelanska glumica, miss i model Monica Spear, zajedno s svojim mužem. Policija je izjavila da im je u pronalaženju oružja pomogao jedan od osumljičenika, koji ga je, navodno, i bio skrio. Osim toga, policija je izjavila da je morala promijeniti i zatvor u kojem su, dok se čeka suđenje, bili smješteni pljačkaši, a među njima i ubojica, jer ih ostali zatvorenici nisu htjeli tu.
29-godišnja Monica te njezin suprug Britanac Thomas Henry Berry(39) ubijeni su tijekom pokušaja bijega od pljačkaša u noćnim satima tog strašnog 6. siječnja, na pomalo zabačenoj cesti nekih 170 km zapadno od glavnog grada Caracasa. Tijela su pronađena u autu. Čak je i njihova 5-godišnja kćer Maya dobila metak u nogu, no djevojčica je preživjela.
Ministarstvo unutarnjih poslova izjavilo je da su:
Jean Carlos Colina(19)
Alejandro Maldonado(21)
Adolfo Rico(26) i
Leonar Marcano Lugo(32)
osumljičeni za ubojstvo iz namjere tijekom izvršenja pljačke, opstrukcije na javim ulicama te kovanja zavjere te su uhićeni. Maksimalna kazna za ovaj tip zločina u Venezueli iznosi 30 godina. Preostalu osumljičenicu, Evu Armas(39) tereti se za prisvajanje predmeta tijekom izvršenja kaznenog djela te pripromaganje pri kovanju zavjere. Uhićenju svih navedenih pomogla je kamera pronađena u Evinoj kući. Kamera je pripadala preminuloj Spear. Navodno se roditelji preminulih Monice i Henrya ne mogu usuglasiti oko skrbništva nad malom Mayom, zbog čega je vrlo izgledna i sudska bitka.

...16:58 [ Komentari (0) ] Isprintaj

TV Azteca otpustila troje glumaca [ # ]

Image and video hosting by TinyPic

Usprkos tome što su za 2014. godinu najavili čak 4-5 novih telenovela, čelnici TV Aztece ipak nisu obnovili ugovore svojim, dosad ekskluzivnim glumcima.

Glumcu Eduardu Capetillu, njegovoj supruzi Bibi Gaytán, te glumici Michelle Vieth istekao je ekskluzivni ugovor kojeg su 2010. godine potpisali za gorespomenutu televizijsku kuću. Usprkos dugogodišnjem ugovoru, nisu polučili veliki uspjeh na njihovim malim ekranima.

Nakon dvije godine ‘na ledu’, Eduardo i Michelle zaigrali su krajem 2012. u propaloj telenoveli La otra cara del Alma u kojoj je glavnu ulogu tumačila Gaby Spanic. To je ujedno bio i jedini glumački posao kojeg su ostvarili u tri godine ugovora. Za razliku od Michelle, glumica i pjevačica Bibi Gaytán je zajedno sa svojim suprugom vodila glazbene emisije La academia i México baila.

Nije poznato hoće li se trojac vratiti u svoju bivšu matičnu kuću Televisu ili će karijeru nastaviti u nekim drugim, inozemnim produkcijskim kućama.

...16:57 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Aguinaldo Silva priprema “Falso brilhante” [ # ]

Image and video hosting by TinyPic

Nova ‘glavna’ Globova telenovela Em familia još uvijek nije ni krenula s emitiranjem, no njezina zamjenica već je poznata.

Riječ je o novoj telenoveli Aguinalda Silve, zasad poznatoj pod radnim nazivom Falso brilhante. Leandra Leal i Alexandre Nero potvrđeni su kao protagonisti, dok će glavnu negativku odigrati glumačka veteranka Lilia Cabral. Aguinaldo je također napomenuo kako ne planira ponoviti iste glumce kao u svojoj prethodnoj telenoveli Fina estampa.

Ostatak glumačke postave zasad nije potvrđen, no spominju se imena kao što su Adriana Birolli, Chay Suede, Eduardo Moscovis, Eriberto Leăo, Fernanda Pontes, Isis Valverde, Joana Santos, Marina Ruy Barbosa, Milhem Cortaz, Paolla Oliveira, Rodrigo Simas, Tatá Werneck, Viviane Araújo i Susana Vieira.

Falso brilhante bi s emitiranjem trebala započeti 25. kolovoza ove godine.

...16:56 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Leona Paraminski dolazi u “Tajne” kao detektivka Ana [ # ]

Image and video hosting by TinyPic

Hrvatsku glumicu Leonu Paraminski uskoro ćemo moći gledati u novim epizodama hrvatske telenovele Tajne koja se emitira na programu RTL Televizije.


Leona će zaigrati lik detektivke Ane, kolegicu glavnog junaka Nikole Šepera kojeg igra hvaljeni Filip Juričić. Hoće li Ana uspjeti još više razdvojiti protagoniste ove uzbudljive RTL-ove priče saznati ćemo tek od ožujka kada Leonin lik ulazi u seriju.

Glumica je u hrvatskim telenovelama svoj debut ostvarila 2006. godine kada je zaigrala glavnu negativku Dolores u AVA-inoj Obični ljudi. Godine 2009. gostovala je u 20-ak epizoda Novinih Najboljih godina, a od njenih ostalih televizijskih ostvarenja valja izdvojiti dramske serije Dobre namjere i Loza.

...16:54 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Još jedan glumački par pred oltarom [ # ]

Image and video hosting by TinyPic


U rujnu ove godine zazvonit će svadbena zvona za još jedan glumački par.


Venezuelanski glumci Daniel Elbittar i Sabrina Seara razmijenit će zavjete 20. rujna na venezuelanskom otočiću Margariti okruženi obitelji i prijateljima. Par koji je u vezi godinu dana zaručio se 31. prosinca prošle godine u Parizu. Elbittar je izjavio kako civilno vjenčanje planiraju obaviti u Meksiko Cityu, gradu kojeg smatra drugim domom.

I Sabrina i Daniel ovih su dana zauzeti snimanjem novih telenovela. Dok ona snima posljednje epizode venezuelansko-meksičke telenovele Nora, la emprendedora, on započinje sa snimanjima nove Aztecine Siempre tuya…Acapulco.

...16:33 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< siječanj, 2014 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Ožujak 2015 (3)
Srpanj 2014 (43)
Siječanj 2014 (14)
Siječanj 2013 (13)
Kolovoz 2012 (2)
Svibanj 2012 (20)
Prosinac 2011 (4)
Studeni 2011 (5)
Lipanj 2010 (8)
Svibanj 2010 (7)
Travanj 2010 (9)
Ožujak 2010 (77)
Veljača 2010 (3)
Siječanj 2010 (41)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • SAPUNICE(VIJESTI)




    Ukoliko nekoga nešto zanima o nekoj zvijezdi i telenoveli a ja nisam zapisala molila bih vas da mi stavite komentare pa ću se potruditi da vam udovoljim.


    Nakon poduže pauze ponovno smo u funkciji !!!!

    Zahvaljujem svima na citanju mog bloga :)

    Hvala




    Website counter





    Otpočetka stavljen brojač posjeta!!!