SADRŽAJ SERIJE PERRO AMOR!!! [ # ]

Image and video hosting by TinyPic

Perro amor je američka telenovela produkcijske kuće Telemundo, snimana tokom 2009. i 2010. godine. Predstavlja remake istoimene kolumbijske telenovele iz 1998. godine.
U Srbiji se tokom 2010. emitirala na Prvoj televiziji pod naslovom Opasne igre, a u Hrvatskoj na televiziji NeT pod naslovom Okrutna ljubav.

Image and video hosting by TinyPic


Sinopsis:
Ovo je priča o Antoniu Brandu, poznatijem kao "Pas Brando", i njegovoj rođakinji Camili Brando, koji se još od tinejdžerskih dana igraju opasnih igara i oklada u kojima je sve osim zaljubljivanja dozvoljeno. Među njima ne postoje moralne prepreke, već suprotno, pretvaraju svoj život u ruski rulet sačinjen od mračnih strasti, opasnih osvajanja i erotskih ponuda bez cenzure. Za njih su zadovoljstvo i adrenalin razlog življenja i sve što je povezano sa seksom je dozvoljeno..
Na dan svog vjenčanja, Antonio se susreće sa novim izazovom koji mu Camila predlaže uz novu novu okladu koja zahtjeva da Antonio umjesto sudbonosnog da izgovori ne. Tako i biva, i Antonio bez ikakvog srama na sred ceremonije ostavlja svoju zaručnicu. U sred tog skandala, Antonio upoznaje Sofiju, jednostavnu djevojku koja svojom ljepotom privlači njegovu pažnju i time se pretvara u žrtvu njegove sljedeće opasne oklade sa Camilom, u kojoj se on obavezuje da će je zavesti i odvesti u krevet znajući da je nevina. Ono što on ne sluti je da je i Roki Paris, atraktivan pjevač željan uspjeha, također gaji interese prema Sofiju, interese koji su za razliku od njegovih iskreni i ozbiljni.
Antonio otpočinje svoju igru, međutim građevinska tvrtka njegovog oca u njoj predstavlja jednu od velikih prepreka ka ostvarenju cilja. Naime, tvrtka planira da otpočne stambenu izgradnju nekretnina od velikog značaja, izgradnju koja povlači za sobom kako rušenje postojećih objekata, tako i iseljavanje stanovnika San Jeronima, upravo mjesta u kome živi Sofija. Camila je zadužena za prodaju tog zemljišta, i zajedno sa svojim suprugom, koristi se zamkama i lažima kako bi iskoristila određenu grupu ljudi, između ostalih i Don Daga, Rokijevog oca, koga dovodi do počinjavanja samoubojstva. Tako Antonio i Roki postaju rivali, s jedne strane zbog Sofijine ljubavi, a s druge zbog nepravde Antoniove obitelji koja je prouzrokovala ubojstvo Rokijevog oca.
Antoniova nesvjest i fatalne oklade njegove rođake pogađaju i ekonomsku situaciju obiteljske tvrtke, zbog čega Antoniaa otac potjera iz kuće. U nastojanju dokazivanja svoje radikalne promjene, Antonio odlučuje da zavede Sofiju, uvjeren da sve drži pod kontrolom i ni ne sluteći da će tom prilikom ljubav zakucati na njegova vrata.

Image and video hosting by TinyPic

ULOGE:
Carlos Ponce-Antonio Brando
Ana Lucia Dominguez-Sofia Santana
Maritza Rodriguez-Camila Brando
Khotan Fernandez-Roki Perez
Maritza Bustamante-Daniela Valdiri
Elluz Peraza-Clemencia Brando
Victor Camara -Pedro Brando
Carlos Garin-Angel Santana
Marko Figueora-Mark
Patricia de Leon-Jennnifer Lopez
Adrian Carvajal-Alejo Santan
Carlos Ferro-Beni Caparoso

20.01.2014. ...23:38 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< siječanj, 2014 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Ožujak 2015 (3)
Srpanj 2014 (43)
Siječanj 2014 (14)
Siječanj 2013 (13)
Kolovoz 2012 (2)
Svibanj 2012 (20)
Prosinac 2011 (4)
Studeni 2011 (5)
Lipanj 2010 (8)
Svibanj 2010 (7)
Travanj 2010 (9)
Ožujak 2010 (77)
Veljača 2010 (3)
Siječanj 2010 (41)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • SAPUNICE(VIJESTI)




    Ukoliko nekoga nešto zanima o nekoj zvijezdi i telenoveli a ja nisam zapisala molila bih vas da mi stavite komentare pa ću se potruditi da vam udovoljim.


    Nakon poduže pauze ponovno smo u funkciji !!!!

    Zahvaljujem svima na citanju mog bloga :)

    Hvala




    Website counter





    Otpočetka stavljen brojač posjeta!!!