EDith Gonzalez:Vjerena i trudna!!!!! [ # ]



Poslije nekoliko mjeseci veze, glumica Edith Gonzalez i njen dečko, Lorenzo Lazo, odlučili su da formaliziraju svoju ljubav, i ne samo da su objavili da će se uskoro vjenčati, već da i čekaju dijete.
To je samo nekoliko glumičinih izjava za 45! godina novina ˇHola! Mexico, gdje je također izjavila da provodi predivne trenutke sa svojim princem.
Edith će svojoj kćeri Constanzi (5 godina) dati brata, koja je plod veze koju je Edith imala sa meksičkim političarem Santiagom Creelom.

16.06.2010. ...10:16 [ Komentari (2) ] Isprintaj

FOTO SPOMENAR:LA MENTIRA [ # ]



Kako je u Televisi u toku snimanje telenovele "Cuando me enamoro" ( Kad se zaljubim), koja je remake nekada veoma uspješne telenovele "La Mentira" ( Laž) blog tvnovele vas podjeća na ovu mega uspješnu telenovelu kjoja će se uskoro početi prikazivati na malim ekranima diljem Meksika.

Originalni naziv: La Mentira
Prijevod: Laž
Kanal: El Canal de las Estrellas
Serija je emitirana u Hrvatskoj na HRT-u
Proizvodnja: Televisa, 1998.
Broj epizoda: 99
Naslovna tema: Vicente Fernandez - "Me Voy A Quitar De En Medio"
Producent: Carlos Sotomayor

Kratak sadržaj:
Po povratku u Meksiko, Demetrio Azunsolo (Guy Ecker) otkriva da je njegov polubrat, plantažer Ricardo Platas, počinio samoubojstvo zbog okrutne izdaje jedne prekrasne žene. Pun bijesa i boli, s bratovim oproštajnim pismom i brošem koji pripada njegovoj ljubavnici, Demetrio se na Ricardovom grobu zaklinje na osvetu i kreće u potragu za ženom čije ime počinje slovom „V“. Dolazi u kuću obitelji Fernandez Negrete, gdje žive dvije prekrasne djevojke, Veronica (Kate del Castillo) i Virginia (Karla Alvarez). Zapanjen Veronicinom ljepotom, Demetrio odmah posumnja da je ona odgovorna za bratovu smrt, a Virginia ga spletkama u to još više uvjeri. Nakon vjenčanja s Veronicom, Demetrio počinje osvetu, ne znajući da je sve bila okrutna laž i da žena koju je tražio da osveti bratovu smrt nije Veronica nego Virginia. Praktički je otima i odvodi u selo u kojem se Ricardo ubio, kako bi joj zagorčao život i osvetio se. Uskoro otkrivaju, da su zapravo oboje žrtve nekoga iza čijeg anđeoskog lica se krije perverzna duša - Virginia. Sa druge strane, Virginia želi da se uda za rođaka Juana, kako bi svoj status nećake promjenila u gospođu Fernandez Negrete i uživala u bogatstvu. Kada Demetrio sve shvati, čini se da je već kasno jer ga Veronica napušta zato što joj nije vjerovao...

Uloge:
Kate del Castillo .... Verónica Fernández-Negrete de Asunzolo
Guy Ecker .... Demetrio Asunzolo
Karla Álvarez .... Virginia Fernández-Negrete de Fernández-Negrete
Rosa María Bianchi .... Sara de Fernández-Negrete
Sergio Basańez .... Juan Fernández-Negrete
Eric del Castillo .... Don Teodoro Fernández-Negrete
Blanca Guerra .... Miranda Montesinos
Salvador Pineda .... Dr. Francisco Moguel
Tony Bravo .... André Belot
Tina Romero .... Irma de Moguel
Aarón Hernán .... Padre Williams
Carlos Cámara .... Don Pepe
Silvia Mariscal .... Leticia 'Lety'
Guillermo Rivas .... Aguirre
Luis Gatica .... Santiago Terrazas
Roxana Castellanos .... Yadira
Israel Jaitovich .... Jacinto
Amparo Garrido .... Antonia 'Tońa'
Julio Bracho .... Carlitos Jr.
Rodrigo Abed .... Ricardo Platas
Mayrin Villanueva .... Nicole Belot
José Antonio Ferral .... Don Nato
Claudia Eliza Aguilar .... Gildarda
Vanessa Arias .... Betty
Gabriela Arroyo .... Maruquita
Antonio de la Vega .... Pepe
Vicente Herrera .... Mauricio
Gustavo Negrete .... Carlos
Alex Trillanes .... Marcos
Claudia Troyo .... Irazema
Audrey Vera .... Karla
Ximena Adriana .... Mosita
Eduardo Iduńate .... Policía
Sergio Reynoso .... Lic. Ernesto Salce
Elsa Cárdenas .... La Mamá de Karla
Liza Willert .... Sra. Gilbert
Miguel Garza .... Ignacio Sosa

Zanimljivosti:
* Guy Ecker je za ovu ulogu dobio nagradu TvyNovelas, 1999. godine za najboljeg mladog glumca.
*Eric del Castillo i Kate del Castillo, otac i kćer u stvarnom životu, u ovoj seriji su prvi put glumili zajedno.
* Ova priča je imala više verzija i to dva filma 1952. i 1970. godine pod nazivom "La Mentira", kao i telenovele 1965. g. pod istim nazivom, zatim "El amor nunca muere" (. Ljubav nikada ne umire) 1982. godine, "El Juramento" (Zakletva) 2008. g. i najnovija verzija "Cuando me enamoro" (srp. Kad se zaljubim) iz 2010. godine.

...10:09 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Danna Garcia i William Levy protagonisti serije Derecho de Sangre!!!!! [ # ]



Kolumbijska ljepotica je potvrdila da će zajedno sa kubanskim glumcem Williamom Levy-jem snimiti pilot za telenovelu "Derecho de sangre" producenta Salvadora Mejie
Nekoliko mjeseci unazad spominjala su se različita imena za protagoniste remakea telenovele "Cuna de lobos" koja je protagonizirana 1986. od strane Diane Bracho, Gonzala Vege i Marie Rubio, glumica Danna Garcia je potvrdila da joj je čast da zaigra u telenoveli.
"Sada ću snimiti pilot "Cuna de lobos", i osjećam se sretno zbog ove prilike da igram taj lik [Leonora Navarro koju je igrala Diana Bracho]", izjavila je 33-godišnja glumica.
Glumica je također potvrdila da će i William glumiti, i sigurna je da ljudi neće uspoređivati ovu verziju sa originalom iz 80-tih.
"Znam da će biti William, sa kojim imam lijepo prijateljstvo. Sve je nova avantura, nova epoha i nova etapa, znam da ću dati sve od sebe, nadam se da će se publika zaljubiti u moj lik".
Levy će glumiti lika Jose Carlosa Lariosa kojeg je glumio Gonzalo Vega. Catalinu Creel će glumiti Rebecca Jones. Još se ne zna ko će 'dati zivot' ostalim zloćama koji su u originalu igrali sama Rebecca Jones i Alejandro Camacho.

...10:04 [ Komentari (0) ] Isprintaj

PREOKRET:AARON DIAZ IPAK PROTAGONIST SERIJE TERESA!!!! [ # ]





Poslije nekoliko tjedana kastinga, lažnih informacija i pogrešnih odluka konačno je potvrđeno da će protagonista nove verzije telenovele "Teresa" iz 1989. godine biti dvadesetdevetogodišnji Aarón Díaz koji je to i sam potvrdio. Glumac će tumačiti Mariana, lik koji je u originalu zaigrao Rafael Rojas. Sve do posljednjeg trenutka u igri je bio i Eugenio Siller, ali on ulogu nije dobio jer između njega i izabrane protagonistkinje nema kemije. Aaron, inače suprug poznate meksičke glumice Kate del Castillo, izjavio je da nije ranije nije poznavao Angelique, ali da ju je upoznao prije oko mjesec dana i da se nada da će se nova verzija publici dopasti.
Producent serije José Alberto Castro izjavio je da ne strahuje sa uspoređivanjem koji se mogu pojaviti sa novom "Teresom" jer kako je rekao karakter likova biti potpuno drugačiji od verzije gdje je protagonistkinja bila Salma Hayek. Također, producent je rekao da će i priča biti modernizirana jer je danas položaj žena u društvu mnogo drugačiji nego ranije. Osim glavnog para, za sada je poznato da će u seriji zaigrati i Cynthia Klitbo, koja će tumačiti Teresinu kumu i Ana Brenda koja će zaigrati najbolju Teresinu prijateljicu sa kojom glavna junakinja kasnije započinje pravi rat.

...10:00 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Novosti u telenoveli "Soy tu Duena" [ # ]



Od ponedeljka 14. lipnja telenovela "Soy tu Duena" ( Tvoja sam vlasnica) imat će novu naslovnu numeru; Duena de tu amor koju pjeva Lucero, koja u seriji igra Valentinu Villalbu. Glumačkoj ekipi pridružit će se i poznata meksička pjevačica i glumica Pilar Montenegro koja će zaigrati ulogu Azalije, žena koja ima nekakve veze sa José Miguel kojeg tumači Fernando Colunga. Producenti su riješili da misterijom ali i povratkom Davida Zepede povećaju gledanost serije koja je u posljednje vrijeme svakog dana sve slabija. Da li će u tome uspijeti ostaje da vidimo.

...09:58 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Biografija:Valentino Lanus [ # ]





Valentino Lanus odnosno Luis Alberto Lopez, kako glasi njegovo pravo ime, rođen je 3. svibnja 1975. godine u Mexico Cityu i drugo je od četvero djece u obitelji. Sin je Margarite i Luis Alberta, koji osim njega imaju još tri kćeri. Karijeru je započeo kao model pod umjetničkim imenom Valentino Mazza. Iako je upisao i studije računalstva, njegov nemirni duh odveo ga je u svijet umjetnosti. Sa 17 godina je odlučio da živi sam i posveti se onome što najviše voli, sceni. Usporedno sa svijetom mode radio je u jednom noćnom klubu kao animator i u to vrijeme je živio sa glumicom Maki, danas suprugom Juana Solera.
Producent Andre Barren želio je da ga lansira kao pjevača, međutim, ovaj projekt je propao, ali ga istovremeno pozivaju da postane član Televisine škole glume CEA, na šta on pristaje u potrazi za novom prilikom, koju i dobija nekoliko mjeseci kasnije. Naime, Carla Estrada ga angažira za nekoliko epizoda telenovele "Maria Isabel" 1997. godine uz Adelu Noriegu, a kako se publici dopao, njegovo sudjelovanje je produženo na čak 60 epizoda. Ovo je bila njegova odskočna daska i nakon ovog uspjeha počele su da se nižu uloge. Tako je glumio u telenoveli "Amor Gitano" ( Ciganska ljubav) 1999. godine, "La Casa en la Playa" 2000. godine, a potom dobija poziv producenta Pedra Damiana (tvorca čuvene RBD grupe) da bude dio ekipe telenovele "Primer Amor... A 1000 X Hora" ( Prva ljubav...1000 na sat) iste godine. U ovom projektu je glumio sa Anom Layevskom, Anahi, Sebastianom Rulli i drugima i dobio je nagradu TvyNovelas za otkriće godine za ovu ulogu 2001.
Sljedeća telenovela na kojoj je radio bila je "El Juego de la Vida" ( Igra života) 2001. godine, u kojoj je bio trener ženskog nogometnog tima. U to vrijeme počinje da izlazi sa Jacqueline Bracamontes, koja je tada bila voditeljica i Mis Meksika za 2000. godinu. Krajem 2003. godine počinje snimanje novele "Amar Otra Vez" u kojoj tumači glavnu ulogu, partnerica mu je Iran Castillo, a producentica Lucero Suarez. Godinu dana kanije, uslijedila je još jedna glavna uloga u "Inocente de Ti" ( Nevina) uz Camilu Sodi, a potom, 2005. ponovo radi sa Carlom Estradom u telenoveli "Alborada" ( Zora) uz Lucero i Fernanda Colungu. Naredne godine donose mu još posla, pa je snimao sa Karyme Lozano "Amar Sin Limites" (Voljeti bez granica) 2006. godine, a 2008. je bio dio ekipe "Las Tontas No Van al Cielo" (Glupače ne idu u raj), u kojoj je radio sa bivšom djevojkom Jacqueline Bracamontes i Jaimeom Camil. Trenutno je u toku snimanje i emitiranje njegove najnovije telenovele "Llena de Amor" ( Puna ljubavi) u kojoj mu je partnerica Ariadne Diaz.
Mali broj ljudi zna za njegove nesebične aktivnosti, kao što je pomoć djeci koja žive u obiteljima sa niskim prihodima u njihovom potpunom razvoju, a ujedno je i član internacionalne ekološke organizacije Greenpeace, u želji da doprinese zaštiti šuma i kitova.

...09:50 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Sadržaj serije" Cuando me Enamoro"!!! [ # ]



Cuando me enamoro ( Kada se zaljubim), je telenovela puna strasti, ljubavi, izgubljene ljubavi, susretima, nesporazumima, izdaji i osveti.
Kada se zaljubim, to je samo pobuna koju izaziva nesposobnost da se upravlja našom voljom, taj osjećaj je toliko jak, kad ljubav traje ne postoji način da se kontrolira i eliminira. I to je upravo ono što se upravo događa našim protagonistima, Renati i Jeronimu, koji su u velikoj dilemi. Da li je moguće voljeti i mrziti istog čovjeka u isto vrijeme?!
Ovo je ljubavna priča o prelijepoj ženi Renati koja se udaje za Jeronima, čoveka čiji je glavni cilj da osveti smrt svog polubrata, koji se ubio zbog ljubavi prema jednoj beskrupuloznoj ženi. Tragajući za dokazima, Jeronimo upoznaje Renatu i ostaje očaran njenom ljepotom, a ubrzo između njih dvoje se rađa i ljubav. Ali intrige zlobne Josefine i Roberte navode Jeronima da vjeruje da je Renata ta koja je bila u vezi sa njegovim polubratom, i da je ona kriva za njegovu smrt. Uprkos dubokoj ljubavi koju osjeća prema njoj, čini sve kako bi ona platila za sav bol koji je navodno nanela. Poslije nekog vremena, Jeronimo konačno otkriva da su velike zloće u ovoj priči, Roberta i Josefina. I kako to obično bivo u bogatim obiteljima, i obitelj Monterrubio krije veliku tajnu. Pred prijateljima, poslovnim partnerima i cijelim svijetom, Renata i Roberta su seste. Obje vjeruju da je njihova majka Josefina, ali samo je zlobna i manipulativna Roberta njena kćerka, dok je mlada, lijepa i dobra Renata Kćer Regine i Roberta.
Godinama ranije, Josefina i Roberto bili su ljubavnici, a kao posljedica te tajne veze, Josefina ostaje trudna u isto vrijeme kada i Robertova supruga Regina. Igrom slučaja, Josefina saznaje da će Roberta naslijediti samo zakonita kćer, a da njena kćer neće dobiti ništa, odlučuje da uzme malu Renatu i predstavi je kao svoju kćer kako bi se osvetila, I da bi Renata kada naslijedi svoje bogatstvo kad napuni 25 godina, podjelila novac sa njom i svojom polusestrom. Sa velikim bolom, Regina Sobreon čitav svoj život posvećuje traženju svoje kćeri, odustajući od toga da bude žena ali sudbina će je zbog toga nagraditi time što će ponovo pronaći ljubav.

Uloge :
Silvia Navaro – Renata
Juan Soler – Jeronimo
Jessica Coch – Roberta
Rocío Baquells – Josefina
Julieta Rosen – Regina
José Ron – Matias
René Casados – Gonzalo
Guillerno Capetillo – Antonio
Olivia Bucio – Inés
Antonio Medellin – Isidro
Alfredo Adame – Honorio
Lourdes Munguía – Constanza
Sebastián Zurita – Rafael
Irma Dorantes – Cata
Wendy González – Adriana
Odiseo Bichir – Alvaro
Yolanda Ventura – Karina
Lisardo – Agustín
Carlos de la Mota – Carlos
Ferdinando Valencia – Chema
Grettell Valdez – Matilde
Luis Gatica – Lazaro
Aleida Nuńez – Alfonsina
Raquel Morell- Agatha
Magda Karina – Brenda
Sebastián Rulli – Roberto (u prošlosti)
Margarita Magańa – Josefina (u prošlosti)
Juan Ángel Esparza – Isidro
Susana Diazayas – Inés

...09:39 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Marina a Seaone radi punom parom!!!! [ # ]

Evo i mene nakon poduže pauze!!!






Zadovoljna sudjelovanjem i uspjehom telenovele "Mar de amor" , glumica Mariana Seoane kreće u nove pohode. Naime, krajem lipnja će početi sa snimanjem svog novog filma "Seńora maestra" ( Gospođa nastavnica) u Sjedinjenim Američkim Državama u kojem tumači glavnu ulogu. Ona je tokom snimanja spomenute telenovele izrazila veliko zadovoljstvo zbog uspjeha priče i preokreta koji je doživjeo njen lik, s obzirom da više nije negativac. Istaklnua je, također, da joj je rad na ovom projektu bio veoma zanimljiv i da je stekla dobru prijateljicu Zuriu Vega, sa kojom je u pauzama razgovarala i družila se. O svojoj glumi ne voli da komentira već to prepušta publici.
Produžetak serije je odložio njen povratak na glazbenu scenu, ali to ne znači da usporedno s tim ne radi i na ovom polju. Počela je da prikuplja pjesme, ali o tome ne želi da daje mnogo detalja kao ni o filmu.

...09:36 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< lipanj, 2010 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Ožujak 2015 (3)
Srpanj 2014 (43)
Siječanj 2014 (14)
Siječanj 2013 (13)
Kolovoz 2012 (2)
Svibanj 2012 (20)
Prosinac 2011 (4)
Studeni 2011 (5)
Lipanj 2010 (8)
Svibanj 2010 (7)
Travanj 2010 (9)
Ožujak 2010 (77)
Veljača 2010 (3)
Siječanj 2010 (41)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • SAPUNICE(VIJESTI)




    Ukoliko nekoga nešto zanima o nekoj zvijezdi i telenoveli a ja nisam zapisala molila bih vas da mi stavite komentare pa ću se potruditi da vam udovoljim.


    Nakon poduže pauze ponovno smo u funkciji !!!!

    Zahvaljujem svima na citanju mog bloga :)

    Hvala




    Website counter





    Otpočetka stavljen brojač posjeta!!!