Wiliam Levy: Mexico je ostvarenje mojih dječačkih snova! [ # ]





Wiliam Levy izjavio je u jučerašnjoj emisiji “Hoy” da se osjeća veoma ugodno po povratku u Mexico gdje će snimati seriju “La tempestad”.
“Sretan sam i zahvalan. Drago mi je što sam dobio priliku da radim u zemlji kao što je Mexico. To je bio moj dječački san. Zahvaljujući meksičkoj publici, taj san se ostvario. Nažalost, na Kubi to nisam mogao da radim”, rekao je seksepilni glumac koji je bio specijalni gost nove Televisine emisije čiji su producenti Carla Estrada i Nino Kanun.

31.01.2013. ...10:28 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Adamari Lopez: U svojoj knjizi predstavila detalje o propalom braku! [ # ]






Luis Fonsi je pogriješio ako je mislio da će Adamari Lopez šutiti o tome šta se dogodilo između njih. Adamari u svojoj knjizi “Viviendo” opisuje činjenice o raspadu njihovog braka. Ona govori o tome kako je bila “slijepa” na suprugovo nevjerstvo i kako je Luis prestao da je gleda kao suprugu.
Naravno, postoji dvije strane ove priče – njegovu još uvijek nismo čuli.

...10:26 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Sergio Sendel: Razvod nakon 16 godina braka! [ # ]





Glumac Sergio Sendel razveo se nakon 16 godina braka. Bivša supruga, Marcela Rodriguez sporazumno se razvela od poznatog glumca. Umorna od nevjerstva, poniženja i zlostavljanja, Marcela je pristala na to da Sergio kupi kuću na ime njihove djece Gracca i Valerie, te da im isplaćuje mjesečnu alimentaciju u iznosu od 20.000 pesosa. Bilo joj je, kako pišu meksički tabloidi, važno samo da što prije izađe iz noćne more koju je doživjela sa zvijezdom telenovela.

30.01.2013. ...23:11 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Mexico City: Održana premijera serije “La Patrona”! [ # ]




Obasuta ljubavlju svoje obitelji i muža, glumca Sebastiana Rullia, glumica Aracely Arambula uživala je na premijeri serije “La Patrona” koja je održana 08.siječnja u Mexico Cityu.




Aracely i Sebastian su svoju vezu ozvaničili u lipnju prošle godine. On je Aracely velika podrška, i to ne samo u profesionalnom smislu nego i sa njenom djecom, Miguelom i Danielom. Zajedno s njima, bio je i muški protagonista Jorge Luis Pila koji vjeruje da će serija postići veliki uspjeh.




Na premijeri su bili i Aracelyn otac i brat, što je njoj posebno važno: “Veoma sam sretna i ponosna, i drago mi je što su sa mnom ovdje moji najdraži. Hvala im svima i nadam se da uživaju”, rekla je Aracely Arambula.
Nakon premijere, glumici je čestitao njen otac Manuel koji je kako kaže izuzetno ponosan na kćer.


...23:04 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Aura Cristina Geithner: Glavna negativka u novoj “Azteckinoj” seriji?! [ # ]





Glumačka ekipa nove “Azteckine” serije dobila je još jedno pojačanje. Ekipi se pridružila i glumica Aura Cristina Geithner, poznata po ulozi u serijama “Luna”, “Vatreno nebo”, “Oluja” i “Sirena sa Kariba” čije angažiranje još nije poznato. Šuška se da će Aura u seriji igrati glavnu negativku. Ona je nedavno završila sa snimanjem još jedne “Azteckine” serije u kojoj je odigrala pet epizoda. U seriji također igra i popularna Edith Gonzalez, a producent Erick Von je potvrdio da će se njen lik zvati Paula te da joj život neće biti lak. Ali uprkos svemu tome, Edit će se izboriti za “svoje mjesto pod suncem”.

...22:56 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Jacqueline Bracamontes: Trudnica u provodu! [ # ]






Jacqueline Bracamontes, koja sa suprugom Martinom Fuentesom očekuje blizance, posjetila je Disneyland u Orlandu na Floridi. Zajedno sa sestrom Alinom, koja je također trudna, slikala se sa jednim od omiljenih likova, medvjedom Winnie the Pooh-om. Jacqueline je ovu fotografiju podijelila sa svojim fanovima na Twiteru, a ispod je napisala komentar: “I Winnie ima stomak kao nas dvije”!

...22:54 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Maite Perroni među najljepšim ženama svijeta! [ # ]




Portal “TC Candler” objavio je prije nekog vremena listu sto najljepših žena svijeta za 2012. godinu. Meksička glumica i pjevačica Maite Perroni našla se na listi, a pored nje tu su i Rihanna, Scarlet Johansson, Emma Wattson, Monica Bellucci i Natalie Portman.
Izbor je prvi put održan 1990. godine, a prema podacima sa sajta, portal je u posljednjih nekoliko godina posjetilo preko 30 milijuna ljudi širom svijeta.

...22:26 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Alfonso Herrerra: Predstavnik sportske klinike “Running Day”! [ # ]






Drugu godinu zaredom u Mexico Cityu se održava “Running Day”, prva klinika za sportaše. Kako bi pomogli u razvoju sportaša, na klinici se govori o tehnikama, metodama obuke, savjetima i ishrani. Tri dana aktivnosti “Running Day” klinike, nedavno je predstavio glumac Alfonso Herrerra, koji će također pratiti sudionike tokom obuke. Dvadesetdevetogodišnji glumac poziva sve zainteresirane da se prijave, bez obzira na to da li imaju neko prethodno iskustvo: “Nije važno da li imate prethodno iskustvo u nekoj sportskoj disciplini, bitna je vaša želja i volja”.

...22:19 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Adamari Lopez na Telemundovoj promociji! [ # ]




Glumica Adamari Lopez, bivša supruga Luisa Fonsija, nedavno je uslikana na Telemundovoj promociji projekata na Internacionalnom sajmu u Miamiju. Adamari Lopez bila je u društvu voditeljice Ane Marije Polo. Podsjetimo, jedna od Telemundovih predstavnika bila je i popularna glumica Aracely Arambula koja je za ovu priliku pripremila svoje omiljene kolače.

...22:13 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Astrid Carolina Herrera:Ne znam što je botoks!!!! [ # ]





Nekadašnja mis svijeta i junakinja telenovele “Tajanstvena žena”, Astrid Carolina Herrera (49) ponosna je na zavodljivo i njegovano tijelo, na kojem bi mogle da joj pozavide i mnogo mlađe kolegice. Venezuelanska glumica, koja se krajem prošle godine vratila u kazalište glavnom ulogom u predstavi “Dive”, poručuje da bi bez problema mogla da se skine u najizazovniji bikini: ”Nisam rob estetskih tretmana, niti opsjednuta uljepšavanjem. Nikada nisam koristila botoks, niti znam gdje bih mogla da ga nabavim. Tajna ljepote je u zdravom životu. Ne pijem alkoholna pića, ne pušim i ne dozvoljavam drugima da to rade u mom prisustvu. Štitim kožu od sunca. Zahvaljujući Bogu i majci, genetski sam privilegirana ”, poručuje Astrid.

...22:08 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Jacqueline Bracamontes oprašta se od telenovela!! [ # ]





Meksička glumica Jacqueline Bracamontes ovih je dana potvrdila kako ne planira povratak u telenovele.
Kao razlog prekida svoje glumačke karijere navodi skorašnje rođenje svoje djece iz braka s poduzetnikom Martinom Fuentesom, te u dogledno vrijeme se u potpunosti planira posvetiti obitelji.

Usprkos pauziranju glumačke,Jacqueline namjerava nastaviti sa karijerom voditeljice zabavnih emisija na Televisi.

...22:01 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Wilijam Levy u novoj reklami za čips! [ # ]





Popularni latino glumac kubanskog porijekla, William Levy nedavno je snimio reklamu za čips “Sabrito”. Reklamna kampanja naglasila je slogan “Kladim se da ne možeš da pojedeš samo jedan” i kvalitet “Sabrito” čipsa. Ni sam Wiliam nije mogao da odoli, pa je prije snimanja grickao čips.

...21:59 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Ana Brenda pokazala novog dečka! [ # ]





Njeno srce ponovo je osvojeno. Kao što znamo, u kolovozu prošle godine, Ana Brenda Contreras raskinula je sa svojim dečkom i taj rastanak joj je izuzetno teško pao. Međutim, sada ona ima novog dečka u svom životu. Ova slika nedavno je nastala, a inače, ovo je prva fotografija zaljubljenog para. Njegovo ime je Alejandro Amaya i mi mislimo da njih dvoje izgledaju kao savršen par. Kako se vama čine?

...21:59 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< siječanj, 2013 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Ožujak 2015 (3)
Srpanj 2014 (43)
Siječanj 2014 (14)
Siječanj 2013 (13)
Kolovoz 2012 (2)
Svibanj 2012 (20)
Prosinac 2011 (4)
Studeni 2011 (5)
Lipanj 2010 (8)
Svibanj 2010 (7)
Travanj 2010 (9)
Ožujak 2010 (77)
Veljača 2010 (3)
Siječanj 2010 (41)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • SAPUNICE(VIJESTI)




    Ukoliko nekoga nešto zanima o nekoj zvijezdi i telenoveli a ja nisam zapisala molila bih vas da mi stavite komentare pa ću se potruditi da vam udovoljim.


    Nakon poduže pauze ponovno smo u funkciji !!!!

    Zahvaljujem svima na citanju mog bloga :)

    Hvala




    Website counter





    Otpočetka stavljen brojač posjeta!!!