Taste of Lifee

15.11.2015., nedjelja

Spaghetti sa pilećim želucima

Subota je dan za jedan brz, ukusan i jeftin ručak.
Slažete li se sa mnom??
Danas kuham:
Spaghetti sa pilećim želucima
Da li ih spremate kod kuće ili vaši ukućani ne vole iznutrice??

SASTOJCI:
1. paketić spaghetti 500g
1. paketić pilećih želuca 500g
1. velika glavica luka
2. češnja češnjaka
2. lovorova lista
3. žlice domaćeg ajvara
2. žličice mljevene crvene paprike
- ulje
- sol
- papar
- vegeta
- voda po potrebi
- žlica brašna po potrebi

PRIPREMA
1. U manju dublju posudu stavite vodu da se počne grijati. Dok se voda grije pileće želuce nasjeckajte na manje komadiće. Kuhajte ih na umjerenoj vatri nekih 20-tak minuta dok ne omekšaju.
2. Luk je potrebno usitniti te popržiti na ulju dok ne poprimi zlatno-žutu boju. Dodajte pileće želuce koje ste prethodno kuhali.
U smjesu ubacite lovorov list, posolite, popaprite te dodajte ostale začine po želji.
3. Podlijte ih vodom i ostavite da se krčka-ju još 20tak minuta do pola sata. Pred kraj kuhanja dodajte domaći ajvar.

Dobar tek.

- 18:45 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  studeni, 2015 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Siječanj 2016 (6)
Prosinac 2015 (3)
Studeni 2015 (14)

Opis bloga

Linkovi