Spaghetti sa pilećim želucima
Subota je dan za jedan brz, ukusan i jeftin ručak.
Slažete li se sa mnom?? Danas kuham: Spaghetti sa pilećim želucima Da li ih spremate kod kuće ili vaši ukućani ne vole iznutrice?? SASTOJCI: 1. paketić spaghetti 500g 1. paketić pilećih želuca 500g 1. velika glavica luka 2. češnja češnjaka 2. lovorova lista 3. žlice domaćeg ajvara 2. žličice mljevene crvene paprike - ulje - sol - papar - vegeta - voda po potrebi - žlica brašna po potrebi PRIPREMA 1. U manju dublju posudu stavite vodu da se počne grijati. Dok se voda grije pileće želuce nasjeckajte na manje komadiće. Kuhajte ih na umjerenoj vatri nekih 20-tak minuta dok ne omekšaju. 2. Luk je potrebno usitniti te popržiti na ulju dok ne poprimi zlatno-žutu boju. Dodajte pileće želuce koje ste prethodno kuhali. U smjesu ubacite lovorov list, posolite, popaprite te dodajte ostale začine po želji. 3. Podlijte ih vodom i ostavite da se krčka-ju još 20tak minuta do pola sata. Pred kraj kuhanja dodajte domaći ajvar. Dobar tek. |
studeni, 2015 | > | |||||
P | U | S | Č | P | S | N |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 |