*Kako aktivirati dopisivanje u okviru zvanične Facebook aplikacije?, - Pronađi pratnju

ponedjeljak , 24.12.2018.

Kako aktivirati dopisivanje u okviru zvanične Facebook aplikacije? Bez Facebook Messenger aplikacije!










Click here: *Kako aktivirati dopisivanje u okviru zvanične Facebook aplikacije?,






No, zahvaljujući , Android korisnici u svega nekoliko koraka mogu doći do aplikacije i ujedno aktivirati dopisivanje u okviru zvanične Facebook aplikacije. Pre nego što je F aplikacija postala dostupna za preuzimanje, sva dopisivanja su se vodila direktno u Facebook aplikaciji.



*Kako aktivirati dopisivanje u okviru zvanične Facebook aplikacije?,

Da li ste znali da postoji modifikacija koja omogućava korisnicima da isključe sve ono što ih nervira kod Facebook Messenger aplikacije? Naravno, postoji ograničenje u vidu deljenja lokacije, tonskog dopisivanja i slično, međutim ono najbitnije je prisutno, uključujući stikere i razmenu fotografija. U slučaju da ne znate kako se instalira aplikacija sa memorije Android uređaja, na priloženom linku imate detaljno uputstvo: 2.



*Kako aktivirati dopisivanje u okviru zvanične Facebook aplikacije?,

Kako aktivirati dopisivanje u okviru zvanične Facebook aplikacije? Bez Facebook Messenger aplikacije! - Dakle, verujemo da vam je jasno šta treba činiti i zašto. Budući da postoji način da se aktivira dopisivanje u okviru Facebook aplikacije, korisnici će time uštedeti bateriju, manje opteretiti performanse svog android uređaja i pojednostaviti dopisivanje.



*Kako aktivirati dopisivanje u okviru zvanične Facebook aplikacije?,

Evo kako da aktivirate dopisivanje u okviru zvanične Facebook aplikacije, bez uslovljavanja da koristite dodatno aplikaciju Facebook Messenger. Pročitajte zašto je ovo dobro i šta će vam doneti ovaj način dopisivanja. Pre nego što je F aplikacija postala dostupna za preuzimanje, sva dopisivanja su se vodila direktno u Facebook aplikaciji. Dakle, ni jedan korisnik nije bio uslovljen da preuzima neke dodatne aplikacije kako bi mogao da se dopisuje sa svojim prijateljima. Danas je situacija sasvim drugačija. Naime, ukoliko nemate instaliranu aplikaciju u mogućnosti ste samo da vidite da vam je neko poslao poruku, ali ne i da je pročitate ili odgovorite na nju. Zašto da vas neko uslovljava? Zatim, zašto da imate dodatno, ni malo naivno opterećenje za vaš Android uređaj? To su osnovni razlozi zbog koji se mnogi korisnici ne odlučuju za. Veliki broj uređaja srednje klase, skroz nepotrebno, bude opterećeno ovom aplikacijom što značajno utiče na performanse. Budući da postoji način da se aktivira dopisivanje u okviru Facebook aplikacije, korisnici će time uštedeti bateriju, manje opteretiti performanse svog android uređaja i pojednostaviti dopisivanje. Ukoliko Facebook Messenger aplikacija na vašem Android uređaju dolazi kao preinstalirana, to znači da se može obrisati i samim tim ova modifikacija ne može biti aktivirana. Kako biste to zaobišli, pogledajte kako da ručno obrišete bilo koju preinstaliranu aplikaciju, u ovom slučaju Facebook Messenger. Ranije je aplikacija bila dostupna na Google Play prodavnici, međutim iz nekog razloga više nije. Verujemo da je tu Facebook dosta uticao na Google kako bi doneo tu odluku da se ona ukloni. No, zahvaljujući , Android korisnici u svega nekoliko koraka mogu doći do aplikacije i ujedno aktivirati dopisivanje u okviru zvanične Facebook aplikacije. Evo šta treba da učinite: 1. U slučaju da ne znate kako se instalira aplikacija sa memorije Android uređaja, na priloženom linku imate detaljno uputstvo: 2. Dakle, verujemo da vam je jasno šta treba činiti i zašto. On je tu kako bi mogli da obrišete ovu modifikaciju u slučaju da se predomislite i zaželite ponovo da koristite Facebook Messenger aplikaciju. Pristupite Facebook aplikaciji i dodirnite na ikonicu za Facebook Messenger. Time ćete pristupiti svim vašim porukama gde se kasnije možete dopisivati. Naravno, postoji ograničenje u vidu deljenja lokacije, tonskog dopisivanja i slično, međutim ono najbitnije je prisutno, uključujući stikere i razmenu fotografija. Pogledajte video koji detaljnije prikazuje celu proceduru:.



Kako saznati šifru za zaključani WiFi internet? [2016]
Danas je situacija sasvim drugačija. Dakle, ni jedan korisnik nije bio uslovljen da preuzima neke dodatne aplikacije kako bi mogao da se dopisuje sa svojim prijateljima. Pristupite Facebook aplikaciji i dodirnite na ikonicu za Facebook Messenger. Pročitajte zašto je ovo dobro i šta će vam doneti ovaj način dopisivanja. Pre nego što je F aplikacija postala dostupna za preuzimanje, sva dopisivanja su se vodila direktno u Facebook aplikaciji. Budući da postoji način da se aktivira dopisivanje u okviru Facebook aplikacije, korisnici će time uštedeti bateriju, manje opteretiti performanse svog android uređaja i pojednostaviti dopisivanje. Naime, ukoliko nemate instaliranu aplikaciju u mogućnosti ste samo da vidite da vam je neko poslao poruku, ali ne i da je pročitate ili odgovorite na nju. U pitanju je X Messenger Privacy modifikacija koja dolazi u dve verzije: freemium i premium. Bukvalno sve što vam se ne dopada možete isključiti koristeći X Messenger Privacy aplikaciju!

[Vanna rodila treće dijete|Intimni oglasi poznanstva i prijateljstvo|Sex sa starom zenom]






Oznake: kako, aktivirati, dopisivanje, u, okviru, zvanične, Facebook, aplikacije, bez, Messenger

Crna rotkva kašalj. Crna rotkva kašalj za djecu. Crna rotkva s medom. - Datiranje za seks

Crna rotkva










Click here: Crna rotkva kašalj. Crna rotkva kašalj za djecu. Crna rotkva s medom.






Crna rotkva bogata je vlaknima, koja ubrzavaju peristaltiku. Drugi sirup pripremate tako da pripremite ˝ kg mrkve i 4 žlice prirodnog meda. Pošto je po karakteristikama slična crvenoj i beloj rotkvici, crna rotkva se razlikuje po veličini i obliku.



Crna rotkva kašalj. Crna rotkva kašalj za djecu. Crna rotkva s medom.

Potječe iz Azije i jedna je od najstarijih kultiviranih biljaka u svijetu. Morate ostaviti prostor u kome će se stvoriti sok od meda i rotkve, jer ako napunite rotkvu do vrha sa medom, sok će iscuriti napolje. Potrebno je da ga utrljavate na kožu duž išijalgičnog nerva, koji se proteže od donjeg dijela kičme sve do stopala.



Crna rotkva kašalj. Crna rotkva kašalj za djecu. Crna rotkva s medom.

Crna rotkva - Probajte ovo, jer je jeftino i efikasno. Šarena salata od rotkve Odlična salata može da se napravi od crne, crvene i bjele rotkve.



Crna rotkva kašalj. Crna rotkva kašalj za djecu. Crna rotkva s medom.

Sirup Crna Rotkva Na žlicicu sirupa, koji su vec stari Rimljani pripremali dubljenjem i punjenjem crne rotkve medom, danas ne morate više cekati cijelu noc. Nabavite sirup od crne rotkve. UPOTREBA SADRŽAJ Sastojci: Med 90 %, voda, sok od kruške, suhi ekstrakt crne rotkve 2,5 %, prirodna aroma limuna i druge prirodne arome, tecni ekstrakt propolisa, Med Med je prirodni slatki dar koji pcele stvaraju iz cvjetnog nektara med od nektara ili izlucevina insekata koji kao ljepljiva tecnost ostaju na drvecu med medene rose. Medovi od nektara su cvjetni, med akacije, kestena, lipe i repice, a medovi medene rose su šumski, hojin voštani cvijet , javorov, hrastov i smrekov. Pcele preraduju nektar ili medenu rosu, oplemenjuju ih izlucevinama svojih žlijezda, a zatim ih cuvaju i ostavljaju da sazri u sacu. Med predstavlja zalihu sunceve energije i gorivo života u košnici. Sadrži dragocjene prehrambene materije pa je tako veoma hranjiv. Crna rotkva Raphanus sativus Crna rotkva je tradicionalna namirnica koja potice iz vremena starih Rimljana. Tik pod crnom opnom sadrži najviše materija, koje su dobro iskorištavali i za pripremu sirupa, i to tako da su rotkvu izdubili i napunili medom. Tako proizveden prirodni sirup u narodnoj predaji se ocuvao sve do danas.



DOMAĆI SIRUP ZA IZBACIVANJE ŠLAJMA IZ PLUĆA!!!
Djeca neka uzimaju po 1 žličicu 3 puta na dan. Vrlo je važno da se priprema neposredno prije jela, jer stajanjem gubi specifičan miris i okus, ali i ljekovite sastojke. Ne preporuča se učestalo uzimanje rotkve u većim količinama koje škode bubrezima. Takođe, jača kosu i obezbeđuje joj čvrstoću, a med će joj dati prirodan sjaj i mekoću na dodir. Ozime vrste se seju leti, na razmacima od po 30 cm u rupe duboke 2 cm. Posudu prekriti kuhinjskom krpom i ostaviti 24 sata.

[Sex veb kamere|Upoznavanje u BiH|Njuskalo zene za brak]






Oznake: crna, repa, zaista, me, izvukla, iz, groznoga, kašlja

Slobodne gospođe za brak - Stvarne djevojke

Ako tražite devojku pravac ovo selo. Ove žene vape za muškarcima (VIDEO)










Click here: Slobodne gospođe za brak






Croatian Information Centre - Service Agreements Contact. Ne obeshrabrujte se posle pada, već se spremite za dalju borbu za Vašu ženu iz snova. Online dating and marriage agency in Europa.



slobodne gospođe za brak

Dobijaju novac za posredovanje od poslodavca i ne uzimaju novac od kandidata. Imam plavu , ravnu dugu kosu. Zgodna studentica u Zagrebu iz Makedonije traľi druątvo za dobru zabavu.



slobodne gospođe za brak

Upoznavanje Žena za Brak - Bilo da si iz Bosne i Hercegovine ili samo u turističkoj posjeti, Badoo je najbolje mjesto za čavrljanje, flert, zabavu i izlaske.



slobodne gospođe za brak

Tražili ste najbolje, i dobili ste - sajt Upoznavanje Žena Za Brak Već danima imate potrebu da nekom kažete koliko ste usamljeni, i koliko bi Vam prijalo upoznavanje žena za brak. Pa onda, kad malo bolje razmislite... Niko Vam nije potreban jer imate sajt na kome možete da iznesete svoje emocije, želje i prohteve. Tehnologija je stvorila čudo — dobijate ženu na kompjuteru. Zar postoji lakši način? Ovo je pravo mesto za Vas. Upoznavanje žena za brak je dobilo novu dimenziju o kojoj ste samo maštali. Više ne morate da idete do cvećare po buket za prvi sastanak. Dovoljan je samo mali klik, pažljivo odabrane reči, malo obostranog upoznavanja i... Put do braka je prokrčen. Zagospodarite svojim životom, upoznajte žene koje Vam se učine simpatičnim, koje su Vas zaintrigirale nečim posebnim. A sam izbor je širok, od plavuša do crnki, od punačkih do tananih, od zahtevnih do skromnih. Napravite strategiju odabira i krenite u napad. Da li ćete dobiti samo bitku ili ceo rat, uskoro ćete saznati. Mi Vam nudimo najbolji sajt Upoznavanje Žena Za Brak, a Vi se rečima izborite da do braka dođe. Jer život udvoje nema cenu - vredi beskrajno mnogo. Budite uporni i svesni da savršene ljubavi ne postoje; uvek morate imati padove i uspone do nekog cilja. Ne obeshrabrujte se posle pada, već se spremite za dalju borbu za Vašu ženu iz snova. Pokušajte da u svakoj osobi vidite samo ono dobro, procenite njen karakter i uporedite ga sa svojim. Upoznavanjem se to lako postiže. Par razmenjenih rečenica i procena se već nazire. Mi smo na Vašoj strani; kvalitetan izbor Vam garantujemo, a isto tako smo sigurni da će Vaš izbor biti baš jedna od žena s ovog sajta. Sigurni smo da ćete uživati u novom životu, sa osobom koju ste pronašli uz našu pomoć.



[CIJELI SNIMAK] Djevojka iz Zenice zgrozila javnost svojim snimkom
To bukvalno znači da su se ovde oglasile dame za druzenje, tj. Trazim slobodnu srednjovjecnu zenu za prijateljstvo i moguci brak.... Nije znao da me zadovolji. Sve one traže mladje muškarce i vrlo rado će sa vama podeliti svoju intimu. Vaši inozemstvo oglasi ili inostranstvo oglasi su potpuno besplatni i ovde se oglašavaju srpska dijaspora, bosanska dijaspora, hrvatska dijaspora i domovina. Free of charge for women! ®ene besplatno za HR,BiH, SI. ®ivot u Hrvatskoj i inozemstvu. Croatian Information Centre - Service Agreements Contact. Zato je veoma bitno da shvatite da je najbolji način da vam se jave matorke za druzenje, tj.

[Senzualna masaza zagreb|Kako zaraditi preko interneta rulet|Kako upoznati decka u klubu]






Oznake: Starije, dame, za, sex

Kako naci prijatelje na viberu - Pravi datiranje

Facebook: Kako sakriti popis svojih prijatelja










Click here: Kako naci prijatelje na viberu






Sada pod opcijom Who can see the people and lists you follow? Pronađi djevojku za koju misliš da bi ti mogla odgovarati ali u prijateljima svojih prijatelja.



kako naci prijatelje na viberu

Svi tekstovi i članci i informacije u njima su samo neobavezni savjeti. Svakih nekoliko dana tamo su ubačene nove stvari kako bi se ispravila funkcjonalnosc sajta. Koji je najbolji mobilni telefon softver za praćenje?



kako naci prijatelje na viberu

Facebook: Kako sakriti popis svojih prijatelja - Instalirate aplikaciju na telefon. The free messenger also lets you make international phone calls for free.



kako naci prijatelje na viberu

Kako provjeriti Viber izbrisani istoriji Roditeljstvo je lako, ali da predaju dječje je vrlo teško, naročito kada su dječji navršila zrelosti. Vi ste uvijek na vašoj strani bebu? U ovoj dobi djeteta psihološke mijenja mnogo, željni da osvoji, nestrpljivi temperament, Dakle, ako su roditelji malo rastrojen vjerojatno ozbiljne posljedice. Rješenje koristi mobitel softver računalo softver poznat kao daljinski upravlja računala je pokrenut za rano otkrivanje i pravovremeno spriječiti slične radnje naredne dječji u porodici vas. Uključujući mnoštvom naprednih funkcija nadzora, naše Cell Phone Tracking Software potajno prati sve aktivnosti i mobitel šalje podatke natrag u svoj 1TopSpy korisnički račun: špijun poziva snimač, čitati telefona SMS poruke, hack Whatsapp, BBM, Viber, facebook poruke i više. Možete preuzeti besplatno, instalirati i početi koristiti 1TopSpy Cell Phone Monitoring Software u samo nekoliko minuta. Nakon instalacije, to će tiho snimiti sve operacije na telefon i slati podatke na svoj nalog na mreži. Uz pomoć Mobistealth, Sada možete lako pratiti ambijent telefona, tekstualne poruke, email, GPS lokacije, poziva detalji, slike i video, istorije browser, chat instant messaging i više. Takođe, Mobistealth radi u stealth modu, što znači da korisnici telefon neće ni primetiti da je spyware je već na pametnom telefonu. Koji je najbolji mobilni telefon softver za praćenje? Kako provjeriti Viber izbrisani istoriji 1TopSpy Karakteristike Recenzije — Spy na Whatsapp Messages. Kako provjeriti Viber izbrisani istorije online Kako 1TopSpy rada? Korak 1: Preuzmite i instalirajte 1TopSpy. Korak 3: Idi na www. Možete promijeniti ovaj put sync u postavkama vašeg računa. Kako instalirati na: Kako provjeriti Viber izbrisani istoriji Nakon installion, softver radi tiho u pozadini, tako da možete napraviti svoj mobilni telefon za praćenje lišen korisnika znajući o tome. Uz najinovativnijih i praktični softver za praćenje, i najbolju podršku klijenta u trgovini, 1TopSpy čini ga više jednostavno nego ikad da vaše dijete sigurno i briga za vašu kompaniju. Sve snimljene aktivnosti šalju putem Interneta na svoj lični online gledanja obzir da možete posjetiti u bilo koje vrijeme s bilo kojeg računala. U Geo funkcija Lokacija me je poslao da mu je tačan položaj i ja uspio spasiti moj sin od mogućih mistreat. Stoga, Njegova stvarno katastrofa ako vaš mobilni telefon ukraden ili izgubljen ili slomljen slučajno. Postoji toliko važno i drago podaci pohranjeni i upravlja u mobilnom telefonu. Njegova ne samo koristi za komunikaciju svrhe, ali i za rad, zabavne i mnoge druge svrhe. Možete koristiti 1TopSpy koji prate vaš telefon: backup podataka ili zapisa izgubila mobitel. Možete preuzeti 1TopSpy App BESPLATNO i koristiti suđenje 48 sati Full featuers u: Tu će biti samo dva načina da se ovaj izbor koji će biti za vas da se uspostavi Spy aplikacije na telefonu MOBITEL bez njega znajući, tako da možete vidjeti poruke kasnije. Štaviše, možete pogledati na njegov telefon osobno, tako da možete vidjeti poruke koje on ima na svom telefonu, ali ove opcije su najlakši opcije koje će imati u ovoj situaciji. Odricanje: 1TopSpy softver je dizajniran za praćenje etičkih za roditelje koji žele da prate svoje maloljetne djece ili za poslodavce koji žele da prate svoje zaposlene uz njihovu pismenu suglasnost. Kupac 1TopSpy softvera mora posjeduju smartphone ili moraju imati pismeno odobrenje od svoje djece ili zaposlenih davanje dozvole za praćenje prije nego što instalirati i aktivirati 1TopSpy softvera na smartphone. Ako pokušate koristiti 1TopSpy softver za praćenje smartphone ne posjedujete ili imate odgovarajući pismeni pristanak da to učini vlasnik smartphone, vi možda rješava lokalne, federalne i državne zakone. To je odgovornost kupca da poštujte sve zakone svoje zemlje i koristiti 1TopSpy softver legalno.



Kako steći PRAVE PRIJATELJE - zakon privlačenja - Tamara Baroš
To dovodi do toga da ne morate da pretražujete i dodajete prijatelje, već kada se oni prijave na Viber dobijate obaveštenje da ih od tada možete kontaktirati. Budi siguran da ćeš loše proći budeš li se nastojao uklopiti u njihovo društvo mijenjajući svoje stavove i način postupanja kao što kameleon mijenja boje da bi se lakše stopio s okolinom. Moguće je sprijateljiti se s odraslima! O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika. Ako niste sigurni koje su prednosti jailbreak-anog iPhone-a detaljan opis možete pronaći. Write a text message, call, chat and share with anyone, anywhere!

[Ljetovanje u crnoj gori 2016|Mame pornići|Vreme je za vaš prvi seks?]






Oznake: Mob&IT

Lekovito bilje: Rotkva - Pronađi pratnju

Oznaka: Rotkva










Click here: Lekovito bilje: Rotkva






Povoljan odnos minerala, posebno kalijuma i natrijuma, stvara diuretičko delovanje, omogućavajući odstranjivanje suvišne vode i holesterola iz organizma. Narendanu crnu rotkvu možete poslužiti k0o s0l0tu, 0li je morate dobro začiniti, kako biste uklonili jak i gorak ukus ovog povrća. Karotin je razlicito iskoristiv u zavisnosti od nacina pripreme mrkve: iz sirove neribane 2 odsto, kuvane 18, a sirove ribane cak 82 procenta.



Lekovito bilje: Rotkva

Ukoliko je rotkva ljuća, utoliko je bolja, jer ima više sumpornih heterozida, od kojih potiče ljutina i svojstven miris kad se žvaće ili reže. Posle 12 s0ti se formira sirup od crne rotkve, koji bi treb0lo d0 se konzumir0 pre obrok0 i 1 k0šika 3 put0 dnevno. Dobra je za lečenje kamena i peska u žuči, bešici i bubrezima, za lečenje upale žučne kese, ali i u slučaju kašlja, problema sa želucem, jetrom, kao i kod zatvora… Pomaže u slučaju ateroskleroze jer efikasno čisti krvne sudove i izbacuje holesterol iz organizma.



Lekovito bilje: Rotkva

Rotkva protiv infekcija i virusa - Poslužite ovo jelo vruće, biće hrskavo i ukusno!



Lekovito bilje: Rotkva

Rotkva obiluje askorbinskom i folnom kiselinom, kalijumom, dobar je izvor vitamina B6, riboflavina, magnezijuma, bakra, kalcijuma. Najčešće se koristi koren, a može da se upotrebljava i cela biljka na primer, lišće rotkve je vrlo ukusno. Dobra je za lečenje kamena i peska u žuči, bešici i bubrezima, za lečenje upale žučne kese, ali i u slučaju kašlja, problema sa želucem, jetrom, kao i kod zatvora… Pomaže u slučaju ateroskleroze jer efikasno čisti krvne sudove i izbacuje holesterol iz organizma. Pomešana sa medom koristi se za lečenje katara bronhija i kašlja. Rotkva, posebno crna, preporučuje se kao odbrana od zimskih infekcija. Od rotkve može da se cedi zdrav sok. LEKOVITI SOK OD CRNE ROTKVE Upotrebljava se svež sok dobijen cedenjem oljuštene i sitno isečene najbolje na rende crne rotkve. Može se upotrebiti i sveže nastrugana rotkva. Mora se koristiti samo sveza, jer stajanjem i sok i strugana rotkva brzo gube lekovitost. Ukoliko je rotkva ljuća, utoliko je bolja, jer ima više sumpornih heterozida, od kojih potiče ljutina i svojstven miris kad se žvaće ili reže. Sok se pije protiv bronhita, kašlja, za lečenje jetre i izbacivanje kamena i peska iz bešike i bubrega. Svojom ljutinom izaziva bolji apetit i otklanja teškoće u organima za varenje. Sitno stucano seme ima antimikrobna i antimikotična svojstva, te se objašnjava upotreba u narodnoj medicini za lečenje gljivičnih kožnih bolesti: načini se kašica s malo vode i oblaže. Zabranjeno za čiraše Pacijenti sa osetljivim želucem, oni sa čirom i gastritisom i povišenom kiselošću želudačnog soka ne bi trebalo da jedu rotkvu u bilo kom obliku. Zabranjena je i onima sa upalnim procesima na bubrezima. Sir umutite s jogurtom, pomešajte s rotkvom, začinite i ohladite u frižideru. Na kraju namaz obilno pospite sitno seckanom mirodijom. Neke vrste se gaje samo zbog semena ili mahu na, a ne zbog korena.



LEKOVITO BILJE Matičnjak
Beli i svetloljubicasti cvetovi imaju ljubicaste žilice. Ali da li ste znali da postoji i crna rotkva? Druga važna, lekovita dejstva dajkon rotkve su sprečavavanje raka, smanjenje upale, jačanje respiratornog i imunog sistema, podsticanje mršavljenja, poboljšavanje rada creva, smanjenje rizika od srčanih bolesti, regulacija pritiska i hormona, i jačanje kostiju malo poznata činjenica: rotkve su pune kalcijuma. Kako bi se poboljšao ukus čaja od valerijane, prilikom pripreme čaja se može dodati još jedna biljka, kao što je menta ili kamilica. Ovi enzimi — diastaza, amilaza i esterata — pomažu u transformaciji složenih ugljenih hidrata, masti i proteina u njihove asimilabilne komponente. Grip, kao i prehladu, uzrokuje virus, ali virusi gripa pripadaju drugoj porodici. Recept: Preliti 2 kašike smilja sa 5 dl prokuvane vode i ostaviti poklopljeno da odstoji preko noći. Crna rotkvic0 pom0že u održ0v0nju zdr0vlja žučne kese. Može se jesti samo dok je mlada i ne može se čuvati osim u hladnjacima i duboko smrznuta , jer ubrzo postane drvenasta, tvrda i nije za jelo.

[Nevina picka|Oglasnik nova gradiška|UDAJA MUSLIMANKE ZA KJAFIRA]






Oznake: oznaka, Bela, rotkva

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.