Oglasnik nova gradiška - Pronađite djevojku

nedjelja , 23.12.2018.

Mjesto/grad: nova gradiska










Click here: Oglasnik nova gradiška






Godina proizvodnje i u prometu od 06. OBAVEZNO je staviti cijenu u oglas, ako nešto prodajete ,SVE PRODAJNE OGLASE BEZ CIJENE BRIŠEMO!!! Na autu su nove ljetne gume Goodyear, aluminijski naplatci.



oglasnik nova gradiška

PAR SAVJETA: ako tražite svoj oglas, a ne želite prelistavati cijeli oglasnik, koristite povećalo ispod naslovne slike, upišite svoje ime , klik na povećalo i izlistat će vam se svi oglasi koje ste postali ili komentirisali. Svi koji se reklamišu bez dogovora biti će izbrisani iz grupe.



oglasnik nova gradiška

Mjesto/grad: nova gradiska - Sve oglase sličnog sastava, obavezno staviti u jedan album i dizati album, a ne slike zasebno, zabranjeno je dizanje svake slike posebno, osim kad vam kupac postavi pitanje, naravno da morate odgovoriti. Vrijeđanja po bilo kojoj osnovi su strogo zabranjena i takve komentare brišemo bez upozorenja.



oglasnik nova gradiška

Prije svega, … želim Vam se svima zahvaliti na dosadašnjoj uspješnoj saradnjI i poštivanju pravila. OBAVEZNO je staviti cijenu u oglas, ako nešto prodajete ,SVE PRODAJNE OGLASE BEZ CIJENE BRIŠEMO!!! Neće vam zatrpavati inbox sa pitanjima, a i ako im se cijena ne sviđa, neće ni pogledati. Dokazano je da se puno brže proda, bilo što ako je cijena istaknuta pokraj slike. Ako dobijete upozorenje od admina i oglušite se na njega, postoji mogućnost da dobijete trajni ban iz grupe. Nakon što ste zamjenili, prodali ili poklonili, potrebno je obrisati oglas. Razlog za to je da stranica bude preglednija, da ju ne zatrpavamo oglasima koji više ne vrijede. Jednostavniji, način za ovo pravilo je da u komentar napišete PRODANO ili GOTOVO i biti će obrisan. Na ovoj stranici zabranjeno je prodavati oružje, drogu ili ilegalna sredstva. Admini se ograđuju od svake takve prodaje ili oglasa. Na zahtjev članova grupe, zabranjeni su oglasi tipa krediti, SFI tripleclicks i sportske prognoze, sve takve oglase automatski brišemo i trajno baniramo oglašivače. Vrijeđanja po bilo kojoj osnovi su strogo zabranjena i takve komentare brišemo bez upozorenja. Za svaki oglas koji postavite odgovarate sami, ograđujemo se od bilo kakve odgovornosti. Svojim načinom pisanja, u slučaju svađe ili vrijeđanja pokazujete svoju nekulturu i samim tim rizikujete da budete izbačeni iz grupe. Ako želite reklamisati svoju djelatnost, obrt, grupu ili stranicu javite se administratoru u inbox i dogovorite reklamu. Svi koji se reklamišu bez dogovora biti će izbrisani iz grupe. Isto vrijedi za linkove na druge stranice. Dakle ako se želite reklamisati u ovoj grupi, javite se adminu i dogovorite se. Sve oglase sličnog sastava, obavezno staviti u jedan album i dizati album, a ne slike zasebno, zabranjeno je dizanje svake slike posebno, osim kad vam kupac postavi pitanje, naravno da morate odgovoriti. Zadnje pravilo je da admini nisu policajci u grupi i svoje probleme sa nekim drugim članom grupe riješavajte u vašem inboxu, a ne preko admina. Nema duplanja oglasa, prije ljepljenja novoga oglasa, potrebno je stari izbrisati ili ga jednostavno komentarom podići, jer svakim komentarom oglas ide na vrh. Zbog pretrpavanja oglasnika jednim te istim oglasima vise nije dopusteno jednom korisniku vise od dva oglasa u nizu!!! Tu se podrazumjeva i podizanje oglasa i dozvoljeno je jedan put dnevno!!! PAR SAVJETA: ako tražite svoj oglas, a ne želite prelistavati cijeli oglasnik, koristite povećalo ispod naslovne slike, upišite svoje ime , klik na povećalo i izlistat će vam se svi oglasi koje ste postali ili komentirisali.



Nova gradiška 1991
Vrlo dobro očuvan i udoban za vožnju. Mogući dogovor i za komplet zimskih guma marke Continental također nove. Servis redovan, filteri ulje, napravljen u studenom 2017, U ožujku 2018 stavljene nove kočnice. Ako dobijete upozorenje od admina i oglušite se na njega, postoji mogućnost da dobijete trajni ban iz grupe. Euro kuka ugrađena na auto i upisana u prometnu dozvolu, kao i višebojnost auta.

[Slobodne žene iz varaždina|Equilibrio Teen akademija|Sex usluge beograd -- Mali Oglasi # Goglasi.com]






Oznake: Mjesto/grad:, nova, gradiska

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.