03
četvrtak
lipanj
2010
malo sam sa odlijenila
pa danas čak i ručak spremam :D
priprema 15 minuta s guljenjem, pranjem, rezanjem, začinjavanjem....ne treba pretjerivati u odljenjivanju
sastojci, tikvice, krumpir, paprika, sol, papar, maslinovo ulje
pečenje, dok se ne ispeče, krumpir zato najtanje nasjeći jer mu najdulje treba
to mi je nekako najdraži ručak u zadnje vrijeme, meso mi se opet počelo gaditi
mrtva priroda ;)
prije ulaska u vruću pećnicu
sad se čeka da bude gotovo
u međuvremenu, mogla bih očistiti i trećinu kuhinje kojoj još nužno treba ta rabota, lijeva strana i sredina očišćene, objesiti opet veš koji stoji opran, s kakvim ja to muškima živim što se svaki dan peru i presvlače, tko ih napravi takvima, cccc, a onda bih se stvarno mogla prihvatiti i svoje sobe, usput si zalijepiti poruku na vrata, odjeći je mjesto u ormaru i komodama a ne po njima
i tako, odoh dalje svojim poslom
komentiraj (12) * ispiši * #