03

četvrtak

lipanj

2010

malo sam sa odlijenila

pa danas čak i ručak spremam :D

priprema 15 minuta s guljenjem, pranjem, rezanjem, začinjavanjem....ne treba pretjerivati u odljenjivanju

sastojci, tikvice, krumpir, paprika, sol, papar, maslinovo ulje

pečenje, dok se ne ispeče, krumpir zato najtanje nasjeći jer mu najdulje treba

to mi je nekako najdraži ručak u zadnje vrijeme, meso mi se opet počelo gaditi

mrtva priroda ;)



prije ulaska u vruću pećnicu



sad se čeka da bude gotovo

u međuvremenu, mogla bih očistiti i trećinu kuhinje kojoj još nužno treba ta rabota, lijeva strana i sredina očišćene, objesiti opet veš koji stoji opran, s kakvim ja to muškima živim što se svaki dan peru i presvlače, tko ih napravi takvima, cccc, a onda bih se stvarno mogla prihvatiti i svoje sobe, usput si zalijepiti poruku na vrata, odjeći je mjesto u ormaru i komodama a ne po njima

i tako, odoh dalje svojim poslom

<< Arhiva >>