i ja to isto volim i raditi i jesti - samo sto to radim na "talijanski", tj. nasjecem na ploske pa stavim na onu sirioku tepsiju, da se u pecnici svaki komad posebno zapece, izvrsno je, dobro je sve sto si nabrojala i patlidani i luk :))
03.06.2010. (18:32)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
baš sam komentirala dok sam jela da ću drugi put staviti u veći protvan da se bolje zapeče ovako mi je bilo jednostavnije sve izmiješati u dubljoj posudi, a i sin je pitao, zašto nema patlidžana? :))
03.06.2010. (18:38)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
enogastromama
je li to pomogla ona čaša vina prije kuhanja,:) hehe?
03.06.2010. (20:43)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Brzi ručak ti je fenomenalan,sada ću ti ja dati dva super recepta bez mesa pa probaj i uživaj rec.1. uzmi jedan veči krumpir izreži ga na vodoravne ploške centimetar debljine, ali prije toga napravi gušču smijesu za palačinke,umjesto šečera stavi soli umoči krumpit u tu smijesu i stavi na minutu i pol u vruče ulje. rec. 2. kupi četiri paprike babure srednje veličine izdubi,te ih napuni rendanim (izribanim krumpirom) u koji si umješala sve začine sol,papar i vegetu, te između prsta slatke crvene paprike, naponi babure sa tim nadjevom i stavi u zagrijanu pečnicu dvadesetak minuta kada je gotovo preli kiselim vrhnjem uživaj i dobar ti tek p.s. javi mi se na moj blog ćao
04.06.2010. (17:40)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
praktikum
mhmmmmm :))))
btw. baš mi mala veli da otkad sa mnom jede puno povrća, da su joj nokti super čvrsti i konačno ih može puštati :))))
03.06.2010. (17:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tita
moji su oduvijek čvrsti, obično odlete metrima daleko kad slučajno puknu kod nekog mojeg nespretnog rada s rukama :D
03.06.2010. (17:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sobarica
i ja to isto volim i raditi i jesti - samo sto to radim na "talijanski", tj. nasjecem na ploske pa stavim na onu sirioku tepsiju, da se u pecnici svaki komad posebno zapece, izvrsno je, dobro je sve sto si nabrojala i patlidani i luk :))
03.06.2010. (18:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tita
baš sam komentirala dok sam jela da ću drugi put staviti u veći protvan da se bolje zapeče ovako mi je bilo jednostavnije sve izmiješati u dubljoj posudi, a i sin je pitao, zašto nema patlidžana? :))
03.06.2010. (18:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
enogastromama
je li to pomogla ona čaša vina prije kuhanja,:) hehe?
03.06.2010. (20:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tita
je, je ;))
03.06.2010. (21:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tita
hvala, povrće čeka na smaknuće ;D
03.06.2010. (22:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
baš svaki dan, zbilja pretjeruju :PPPPPPPPP
04.06.2010. (10:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kratke...
a meso?!? tststs. sve super, prilog super, priprema super... još komadić mesa i savršeno ;)
04.06.2010. (14:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Andrea-Pisma
Brzi ručak ti je fenomenalan,sada ću ti ja dati dva super recepta bez mesa pa probaj i uživaj
rec.1. uzmi jedan veči krumpir izreži ga na vodoravne ploške centimetar debljine, ali prije toga napravi gušču smijesu za palačinke,umjesto šečera stavi soli umoči krumpit u tu smijesu i stavi na minutu i pol u vruče ulje.
rec. 2. kupi četiri paprike babure srednje veličine izdubi,te ih napuni rendanim (izribanim krumpirom) u koji si umješala sve začine sol,papar i vegetu, te između prsta slatke crvene paprike, naponi babure sa tim nadjevom i stavi u zagrijanu pečnicu dvadesetak minuta kada je gotovo preli kiselim vrhnjem
uživaj i dobar ti tek
p.s. javi mi se na moj blog
ćao
04.06.2010. (17:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tita
hvala na receptima :)
04.06.2010. (21:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...