< veljača, 2005 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

LesBosTaR

Lesbostar Blogger.ba

mail me @ bloggerka@yahoo.com

P!Nk L!Nks

BLoGGeR T!PPs

Stihovi pjesama kojima nazive znam i ne znam, ali mi mnogo znače

Godine k'o srne, nestaju u bijegu. Uspomene sad su, poljupci u snijegu. Godine i snovi, rijeka koja teče. To je sve što imam, od tebe i sreće.

Dao sam ti dušu, srce sam ti dao. Ništa više nemam, al mi nije žao...


Podelit ću i ovu noć sa zvezdama
Prekrit ću te nebom kad budeš zaspala...

Otopit ću ti led sa usana,
Dat ću sve što imam za tvoja oka dva,
Kao mesec koji viri iz tvog dvorišta,
Obasjat ću ti lice kada budeš zaspala.

I ne znam dal te iko voli kao ja,
Al ne bi ova noć tako bolela,
Da me nisi volela.
...
Kao osmeh letnje noći nestaješ
Znam da nećeš doći
Ipak čekam te...

...

14.02.2005., ponedjeljak

Ideal

Sa deckima cu biti vrlo kratka. Svaki koji se meni cinio i po mojim mjerilima bio idelan ili makar priblizno tome, bio je gay.

Zene...
Jucer je to bila onakva, danas je ovakva, sutra ce biti nekakva.
Ranije sam idealnim smatrala neki manekenski tip, s iznimkom sto bi takva ipak za razliku od vecine manekenki imala mozga.
Angelina Jolie... prelijepa zena, jedna od definitivno najljepsih na svijetu. Karizma koju posjeduje, zivotni stil, ono malo zlocastoce i divljine plus bitchie stava sto izbija iz nje... sve sa njenim fizickim izgledom upakovano u cjelinu je wow. Ali to je zena za koju imam minorno male sanse da je upoznam... samim tim i da mi se svidi drugacije no fizicki. Razlika u svidjanju i privlacenju, makar kod mene postoji. Ima dosta lezbi koje bi kada bi imale priliku upoznati ju... zeljele s njom zavrsiti u krevetu. Kao sto je slucaj kod strejt zena kada je u pitanju Jonny Depp. Nikada ne bih mogla zavrsiti u krevetu s osobom samo zbog toga sto je ta osoba seksualna mastarija oko 50% lesbo populacije svijeta, u sta mozda i ja spadam... jer ipak bih zeljela osjetiti te usnice na vlastitim. U biti, ne imponuje mi biti u drustvu sa nekim fancierima, samo zbog toga sto su oni neke javne licnosti. Ako je neko ok, ok je... a biti ok ne moze porasti ako si poznat sirim narodnim masama. Mozes biti ok, mozes biti dobrim drustvom... ko god da si i cim god da se bavis... Mrzim dvolicne osobe, one lazljive i one koje se namjerno pretvaraju da su ono sto nisu.

Ranije sam mislila da me vise privlace starije cure... tako da su moje prve i bile starije... razlika izmedju moje 'najstarije' i mene je bila nekih sest godina... kasnije se to smanjivalo... a ja sam bivala starijom. I da, ona koju sam do sada najiskrenije voljela, ali fakat voljela je bila mladja od mene... ne mnogo... joj samo kad se sjetim koji je to bio crush.
Bila je kosarkasica... i imala preslatku malu mekanu tibu... tada je ideal u vidu manekenke pao u vodu... jebes manekenke. Od tada, sada pa valjda i ubuduce, mada, niikad se ne zna.
Lik iz serije ER, Abby, mi je oduvijek bila simpa do bola. Nakon te serije, Tina iz serije The L Word. Ljepuskaste, slatke, simpaticne... na neki nacin povucene iako to nisu jer drustvo (njihovo) bez njih ne vunkcionise, jel... one cine bitan cimbenik drustva.
Uvijek su mi se vise svidjale tamnokose djevojke... ne zbog stereotipa – plavuse su glupe hahahaha, vec cisto jer mi te tamnokose a dodatno da su jos u tamnooke djeluju toplije od ovih plavusa. Imam sojecaj da se mogu istopiti u intenzivnom pogledu tamnih okica. (trebam li opce napominjati da su zubi obavezan detalj kod svake osobe? Koliko osoba drzi do sebe najvise se vidi po zubima... kod mene ogroman boldiran minus imaju osobe kojima fali neki od prednjih zuba). Osoba koja ce biti samo tvoja i osoba kojoj ces biti samo njena... kada ste zajedno. Posesivnost i ljubomora bi trebali biti iskljuceni naravno, mada nema ljubavi ako nema male doze ljubomore.
Osoba s kojom ces moci satima pricati o svemu i svacemu, lezati u krevetu pod plahtama i pred spavanje citati neku knjigu (pred spavanje meni makar najbolje leze neki bestselleri)...sjediti ispred kamina u kucici u prirodi zimi kada vas okruzi snijeg... setati obliznjom sumom po svjeze napadanom snijegu, u jesen po opalom liscu, sjediti na travi i piti vino, spravljati jedno drugome vecere i dorucke.. uzivati u mjesecini i zvjezdanom nebu tokom ljetnih noci na obali mora ili pak na balkonu vaseg stana. Vjerovati jedno drugome i postovati jedno drugo. Izgled je u sustini nebitan... bitna je konekcija.