...moji najdraži...


...Djuka...
Photobucket
..moje najdraze..moj mužić =)
..moj veliki oslonac,osoba koja će uvik bit tu..uvik spreman na zajebanciju..ma jednostavno legenda,moj mali faker i jebać veliki .. hehe..
.........................

...Miskoboy...
Photobucket
...moj najdraži rođo.. ee jedina osoba koja mene stvarno poznaje..zajebant teški xD
Ma jednostavno čudo od osobe xD
.........................
...Dinko...
Photobucket
..e legenda živa..Ja nisam vidila luđeg čovika (( u pozitinom smislu naravno))...Stvarno pravi prijatelj.. a jadan neznam kako me uspijeva trpit xD...pogotovo liti.. hehe.. Al stvarno svaka pohvala,to je legenda od čovika..
.............................
...Anchi...
Photobucket
..evo prva zenska na ovom popisu..hehe..Anci je jedna super osoba koju bi svak pozelio za prijateljicu.. ona je meni puno pomogla i nikad joj necu moc bit dovoljno zahvalna sto je imam..

...ostalo...=)


Moje najdraže-moj mužić i ja =)
Photobucket

Ja ne mogu drugo nego da ga volin =)
Photobucket

Malo mi je jedan zivot s tobon =)
Photobucket

Tu je naravno i "strast" prema autima..joooj
Photobucket

< travanj, 2007 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Listopad 2008 (1)
Rujan 2008 (1)
Srpanj 2008 (2)
Lipanj 2008 (2)
Svibanj 2008 (4)
Travanj 2008 (4)
Ožujak 2008 (4)
Veljača 2008 (3)
Siječanj 2008 (6)
Prosinac 2007 (5)
Studeni 2007 (6)
Listopad 2007 (12)
Rujan 2007 (9)
Kolovoz 2007 (8)
Srpanj 2007 (12)
Lipanj 2007 (13)
Svibanj 2007 (11)
Travanj 2007 (15)
Ožujak 2007 (12)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

...o meni...


Photobucket

Ime
...Marina...

Nadimak
...Sole...

Rođena
...17.6.'92...

Škola
...frizerska...

Volim
...sve što vole mladi,svoje prijatelje najviše,
dobru zajebanciju,slušat muziku...

Ne volim
...dvoličnost,laž,školu...

Slusam
...uglavnom sve i svasta...

Msn
m_sole_15@hotmail.com

Photobucket

...blogovi koje posjećujem...


Jure
Sole & Manijak
Pavić
Mish & Mistermp3
Pikovci


..jedna zakon pjesma.. tekst sve govori..
...SADA ZNAM...
Ipak jos stoji odraz tvoj u sobi tvoji mirisi,srce nece da se smiri hoce da ti oprosti,danima sam davala ljubav,poljupce i sne,na kraju ostalo je more da na tebe seca me!
Mol jos trazim tragove koji vode do tebe,al neznam gde da trazim noci vrele kriju te.Znam da leto tam na mene mirisima podseca vrati se trebas me jer ja to osecam kada shvatim da jos uvek te volim ja znam da kasno je da vratis se !
REF:
Sada znam da te trebam, sada znam da te volim, i kada unapred gledam bez tebe ja ne postojim, sada znam da te trebam sada znam da te volim kada unapred gledam bez tebe ja nepostojim!
Reci gde da nadjem mir bez tvojih dodira gde da dane provodim sa vlaznim ocima. Znas da jos uvek cuvam taj osecaj u grudima molim te vrati se jer ti si moja sudbina.
Jos uvek neznam da li zelis da vratis se ja jos uvek vilim te jer srce boli me zauvek cekacu te na posteledjoj stranici zivota, i kada nestanu sve lepe stvari ,kada srce ostari,postojace neko ko nikada nece moci da zaboravi sve nase dane,suze,i poljupce i kada prvi put rekao si da volis me!

REF:
Sada znam da te trebam, sada znam da te volim, i kada unapred gledam bez tebe ja ne postojim, sada znam da te trebam sada znam da te volim kada unapred gledam bez tebe ja nepostojim! Sada znam da te trebam, sada znam da te volim, i kada unapred gledam bez tebe ja ne postojim!

ponedjeljak, 30.04.2007.

Wentworth Miller

...evo više neznam o čemu bi pisala pa evo nešto o jednom meni super glumcu.......

Wentworth je rođen u Velikoj Britaniji, odgojen u Brooklyn, New York i diplomirao je na sveučilištu Princeton.
Svoju karijeru započinje radeći s druge strane kamere. Nakon što je diplomirao na prestižnom sveučilištu s diplomom iz engleske književnosti , Miller je krenuo put Los Angelesa u proljeće 1995. kako bi radio u maloj produkcijskoj kompaniji specijaliziranoj za filmove na televiziji. No, ubrzo mu se ostvarila želja iz djetinjstva, ona da nastupi i ispred kamere.
Uskoro, dobio je gostujuće uloge u popularnim TV serijama, uključujući : "Buffy, ubojica vampira", "Hitna služba" i "Cure u trendu". Također je glumio u Hallmarkovoj mini seriji "Dinotopia".
Potom, uslijedile su uloge u filmovima. Prvi na redu je bio "The Human Stain", film Roberta Bentona u kojem su glavne uloge imali Anthony Hopkins i Nicole Kidman. Miller je u tom filmu igrao ulogu Anthonya Hopkinsa u mladim danima.
Nakon gostujućih uloga u dvije popularne serije i nakon snimanja filma "Underworld", Miller se priključio pilotu serije "Zakon braće" (Prison Break), serije koja je odmah privukla veliki broj gledatelja pred TV ekrane i tako postala svjetski fenomen. Zbog uloge u seriji, Miller je 2006. bio nominiran za Zlatni Globus u kategoriji "najbolji glumac u TV seriji".
afričkog je, jamajkanskog, engleskog, njemačkog i židovskog podrijetla s očeve strane, dok je ruskog, francuskog, nizozemskog, sirijskog i libanonskog podrijetla s majčine strane.
majka Roxann je profesorica, diplomirala na prestižnom sveučilištu Yale, a otac, Wentworth Earl Miller II je odvjetnik, također diplomirao na Yale.
ima dvije mlađe sestre, Gillian i Leigh. Gillian je odvjetnica, a Leigh je na studiju prava.
alergičan je na mačke i pse, kao i na određenu hranu.
tetovaže koje ima njegov lik, Mike u seriji "Zakon braće", prave se 4 sata.
bio je na audiciji za ulogu Supermana/Clark Kenta.
odnedavno se šuška kako je Wentworth homoseksualac, mada to nikad javno nije ni potvrdio ni zanijekao.



VELIKI POZDRAV:
Beni,Carlu,Marinu,Josipi,Kiki



| End of... (1) | all hope | # |

nedjelja, 29.04.2007.

“...beskrajnu ljepotu oko nas,kojom nas je obdario dragi Bog,čuvajmo,kako bi i oni iza nas uživali u tom istom...”
Svatko ima pravo na slobodu,na govor,pisanje,oglašavanje...ne živimo u ropstvu,to vrijeme je prošlo,zašto se nebi okrenuli budućnosti,nego koda i dalje želimo ponoviti greške iz prošlosti što smo ih sto puta ponovili,a ništa nismo dobili...Jednom se živi,samo jednom se dogodio ovaj trenutak i više nikada bez obzira na to što jednu stvar možemo mnogo puta napraviti,ali uzalud je sve to,vrijeme se nemože vratiti,toga smo valjda svijesni,mada smo ga svi jednom htjeli vratiti....Ovim stihovima želim u vama probuditi duh koji će nešto čuvati,graditi,stvarati za poboljšanje svijeta,da bi naši sinovi,kćeri,unuci ili ostali potomci mogli iskoristiti.....nije vrijedno stvarati oružje kad od njega sigurno nikome neće biti bolje u budućnosti,a da se naprimjer više radi na otkrivanju novih lijekova protiv teških i neizlječivih bolesti,da se milijuni dolara troše na očuvanje prirode....svijet je samo jedan,više se ponoviti neće,sljedeće odredište nam je pakao ili raj...a naši postupci će nam krojiti mrežu budućnosti.......


Veliki pozdrav:Mati,Nikši,Stjepanu,Goranu(stvarno ste kraljevi) i Beni



| End of... (3) | all hope | # |

subota, 28.04.2007.

...jesu li događanja vesela ili tužna,moramo imati snage nositi ih,prihvačajući da je sve dio našega života,te bi zaborav ili negiranje značilo osiromašiti ga...

Sa ovime želim prenijeti poruku onima koji ne prihvačaju odgovore, i ne žele prihvatiti to da su pogriješili,normalno je griješiti,u potpunosti ljutski...zar je teško reći:”oprosti”,”žao mi je ako sam pogriješio/la”,jezik vam neće otpasti,samo će vas to podignuti u tuđim očima,vaša vrijednost biti će dio neizmjerna,ljudi to itekako cijene.....
Istina je bolan dio vašeg života,težak ali prvi,i ako ga budete slijedili,zasigurno ćete uspijeti...optužiti nekoga za ono što nije učinio je kleveta,veliki grijeh,a proizlazi iz laži,a kao što znamo laž je smrtni grijeh...nemojte dozvoliti da vas takve stvari sputavaju s pravog puta,kad su to obične gluposti.....A povući još neke ljude protiv određene osobe i uvjeriti ih u vaše bolesne hirove,mislim to je sramota ako tako mislite odmah se ubijete ili promijenite to.
“...uvijek ponovno vračanje prirodi nas uči,daje nam snagu,te nas obogati spoznanjem o vječnom postojanju ljepote za oči i dušu oko nas...”
-upravo tako ako nemamo nikakva prijatelja u blizini imamo prirodu,koja nam daje snagu za danas i sutra....a samo ljepota se krije u malim stvarima,koje na prvi pogled izgledaju previše obično,a to su:
-smijeh bližnjih-neprocjenjivo
-cvijet,more,planina-neprocjenjivo
-ljubav-neprocjenjiva
mislim da više ništa nije potrebno za reći.......



POZZZZZ:Josipi,Marinu,Marku,Bernardu,Cigli,Matku,
Carlu,Stjepanu,Denisu,Mati,Duji,Ivoni A.
P.S.Marko,hvala!!!!



| End of... (6) | all hope | # |

petak, 27.04.2007.

...pokolebljivi postaju hrabri,a brišu suze pokolebljivima...

Isto kao što malo zrno,sjeme ruže,jadno,nevidljivo stoji dugo vrijeme pod zemljom,tako smo i mi u početku pokolebljivi,slabašni,zapravo,možda se na prvi pogled činimo jaki,ali upravo suprotno,nečije privlačnije mišljenje nas jako brzo zamami svojim čarima i postajemo mu podanici,gubimo svoje mišljenje.I tako dan za danom,svaki put sve gore i gore.Sve dok jednog dana ne shvatimo da je naše mišljenje ipak samo naše i da je nama vrijednije i zamamnije od tuđih.Kada to shvatimo i izgradimo takav stav onda naše mišljenje postaje zanimljivo,zamamljivo i vrijednije onima još uvijek pokolebljivima.Postajemo dio rasprave,tračeva,ogovaranja,ali iz ljubomore onih s kojima smo prije dijelili isto mišljenje.Jak karakter izgrađuje jednu osobu,jedan život,jednu ličnost koja je povezana sa realnim svijetom.Realni svijet je težak,spleten i mukotrpan,ali zahvaljujući svome svijetu,bar na trenutak bježimo od sirove stvarnosti.Zato na kraju izgradnje stabljike,ruža dobiva bodlje koje je štite od sirovih uvijeta realnog svijeta!!!!1


POZZZ:Josipi,Matku,Bernardu,Marku,Marinu,Carlu,Duji,Mati,
Denisu,Goranu,Stjepanu,Ivani,Matei,Ani

P.S.Matko stvarno mi je ža šta je ne mogu dovest........



| End of... (5) | all hope | # |

četvrtak, 26.04.2007.

ajme evo ja opet neznam o čemu bi pisala.......nemam više ideja pa mi nemojte zamjerit dok ne nađem nešto pametno za napisat.......
POZZZZ:Josipi,Matku,Marinu,Bernardu,Cigli,Carlu,Denisu,Stjepanu,Duji,Mati,Ani.



| End of... (2) | all hope | # |

ponedjeljak, 23.04.2007.

ajme ljudi moji ja po prvi put neznan o čemu bi pisala pa evo malo nekih "gluposti"o sreći i ljubavi.....Dobro nisu baš glupost.......

SREĆA
"Sreća se svakome ukazuje prema njegovim shvačanjima."
"U nama samima naći sreću je - teško, a negdje drugdje - nemoguće."
"Prava je tajna sreće u tome da mnogo zahtijevamo od sebe, a malo od drugih."
"Nema smrtnika koji bi bio potpuno sretan!"
"Sreća pripada onima koji su dovoljni sami sebi."
"Sreća je odsutnost bola."
"Sretni nikad ne razmišljaju o sreći. To je posao za nesretne. Svi primijete sreću u nesreći, a o nesreći u sreći razmišljaju samo blesavi. I iskusni..."
"Šta je sreća? Znati šta se hoće i strastveno to željeti."



LJUBAV
"Jedina važna stvar, kada budemo odlazili, bit će tragovi ljubavi što ćemo ih ostaviti za sobom."
"Teško je voljeti, još teže ne voljeti, a najteže je naći voljenog koji te voli."
"Ljubav je osjećaj koji zrači iz srca i krvlju se širi u sve tjelesne stanice."
"Ljubav nije slijepa već je vizionarska: ona prozire u samo srce onoga kojeg voli i vidi pravo lice iza slabosti i nedostataka voljene osobe."
"Ljubav daje krila ali ih i potkresuje."
"Ljubomora se uvijek rađa sa ljubavlju, ali ne umire uvijek sa njom."
"Oni koji duboko vole nikad ne ostare; ako i umru od starosti, umru mladi."
"Postoje ljudi koji vam izvade srce i postoje ljudi koji ga vrate na mjesto."
"Sve što znamo o ljubavi jest da je ljubav sve!"
"Šta je život bez sjaja ljubavi?"


POZZZ:(kao i uobičajno):Marinu,Carlu,Matku,Bernardu,Denisu,Goranu,
Stjepanu,Mati,Duji,Josipi,Ivoni A.....



| End of... (3) | all hope | # |

nedjelja, 22.04.2007.

Cristiano Ronaldo

Osobne informacije
Puno ime
Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro
Datum rođenja
5. veljače 1985.
Mjesto rođenja
Funchal, Portugal
Visina
184 cm
Nadimak
Ronaldo, Ronnie
Informacije o klubu
Trenutni klub
Manchester United
Broj u klubu
7
Pozicija
Desni krilni vezni napadač
Juniorski klubovi
22
Andorinha
CD Nacional
Profesionalni klubovi*
Godina
Klub
Nastupi (golova)
1999.–2003.
2003.–
Sporting Lisbon
Manchester United
25 (3)
95 (18)
Reprezentacija
2003.-
Portugal
34 (12)
Trenirani klubovi

sporting,manchester United


Cristiano Ronaldo produžio ugovor s Manchesterom
SAGA oko transfera Cristiana Ronalda napokon je okončana. Proteklih se mjeseci puno pisalo o mogućem prijelazu mladog Portugalca u brojne europske klubove, a Real Madrid je, ohrabren Ronaldovim odgađanjem produživanja ugovora s Manchesterom, navodno na stol stavio ponudu u visini od čak 80 milijuna eura.

SAGA oko transfera Cristiana Ronalda napokon je okončana. Proteklih se mjeseci puno pisalo o mogućem prijelazu mladog Portugalca u brojne europske klubove, a Real Madrid je, ohrabren Ronaldovim odgađanjem produživanja ugovora s Manchesterom, navodno na stol stavio ponudu u visini od čak 80 milijuna eura.
Ali, danas je svim nagađanjima došao kraj. Ronaldo je potpisao novi ugovor s Crvenim vragovima na dodatnih pet godina i tako se obvezao da će na Old Traffordu ostati do ljeta 2012. godine.
"Oduševljen sam. Razgovarao sam s trenerom Fergusonom i direktorom Davidom Gillom o svojoj budućnosti. Svima je bilo jasno da želim ostati. Jako sam sretan u ovom klubu, želim osvojiti što više trofeja i nadam se da ćemo to postići ove sezone", rekao je Ronaldo nakon što je objavljena vijest o produženju ugovora.
"Ovo je fantastična vijest, iz koje se jasno vidi da je Cristiano sretan u Manchesteru i da igra u pravom klubu. On ima sjajan odnos s igračima i osobljem kluba, a navijači ga obožavaju. Siguran sam da će postati jedan od najvećih igrača u povijesti kluba", rekao je Ferguson, prenosi Eurosport.


Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us



POZZZ:Carlu,Marinu,Bernardu,Matku,Dragi,Bepu,Nikši,Ivoni A.,Kseniji,Josipi,Ani,Denisu



| End of... (3) | all hope | # |

petak, 20.04.2007.

nema naslova

Evo samo kratko želim mom JAKO DOBROM PRIJATELJU CARLU ČESTITAT ROĐENDAN KOJI MU JE SUTRA.........................SRETAN ROČKAS............partysmijehmah



| End of... (7) | all hope | # |

četvrtak, 19.04.2007.

''...ne hodaj svijetom ravnodušno,pusti da te dotakne radost,tuđa nevolja,raskrvari nečiji plač,ne izvlači nikada mač,smo voli,voli do boli....''
-dajveči dar Boga je suosječajnost s drugim ljudima i ljubav....ljubav kao dar od Boga,ljudi kvare rade svakakve bludnosti,o kojima da i ne pričam.....
čovjek ne prestaje prihvačati svijet oko sebe svom osjetilima.Što više,prenosi svoje doživljaje na one koji slušaju i žele čuti,te ga naučiti voljet onakvim kakav on uistinu je,bolan iveličanstven ,istovremeno.
Kako samo možemo biti tako ravnodušni,hladokrvni kada su u pitanju tuđe patnje,suze....bol..
Kako možemo biti ljubomorni na tuđu radost,sreču,....ljubav...
Pred nama se nižu svakodnevni doživljaji svakoga pojedinca , od onih ispunjenih ustihom do onih bolnih,ali jednko nezaboravnih.Jer,žrvanj života ne prestaje satirati.
Priroda,čovjek i Bog vječna istina o trojednom....
Kada ste naprimjer u crkvi i istinski vam nešto treba,treba vam snaga,zdravlje,sreča,ljubav,utjeha,tada istinski moliš i u jednom trenu kroz tebe prođu trnci,suze ti ispune oči imaš osječaj ,tvoja želja je ispunjena , tvoja molitva uslišana...



| End of... (3) | all hope | # |

srijeda, 18.04.2007.

Evo neznam o čemu bi napisala post pa evo nekoliko pisama......

SANJA

Vlak je jurio i zaustavio se na sljedećoj postaji.U kupe je ušao mladić u bijelom odijelu,izrazito visok,crne kose i zelenih očiju.Sjeo je nasuprot majke i kćeri.Promatrao je ćas majku,ćas kćer,ali se njegov pogled često zaustavljao na licu prelijepe djevojke.Imala je bujnu plavu kosu i divan pogled koji se izražavao na plavim očima boje mora.Dugo je trajala šutnja,a onda je on započeo razgovor:
-Imate lijepu kćer.
-Da?
-Ima predivne oči.
Mati je istog trenutka kad je čula njegove riječi zaplakala.On se zbunio,pa nastavio razgovor:
-Zašto plačete?Nisam vas valjda uvrijedio kad sam rekao da vaša kćer ima prelijepe oči?
-Da,upravo zbog toga.Jer Sanja je slijepa.


MARIHUANA
Možda je prošao život cio od onog dana kad sam je sreo.
Kad ugledah oči plave,kosu boje pokošene trave.
Ah,pomislih lijepa je ona i začuh zvuk onog zvona
što smrt polako zove,a da sam znao vječno bi plako.
Ruke mi pruža kao da pita voliš li rijeku,u polju žita,
i neke pruža u vapaju noći.
I to znam pred kojim stojim,koji živi u snovima mojim,
ispijena i blijeda provodi noći i dane u dimu marihuane.
Htio sam ljudavi da otjeram drogu jer što je ona skrivila
Bogu,zvala je mjesec i zvijezde da joj sude,htjela
je da voli i da voljena bude.
Uzaludne bijahu molbe moje i zanosne oči plave boje,
preklinjem dolazak onog dana i zlo što donosi marihuana.
Ana,djevojka plave kose,imena što hiljade djevojaka nose,
koje će jednog dana otići gdje je Ana.
Na grob ću zaplakati prvi i rijeći ispisati kapima krvi.
Umiral je u sumrak dana,bila je sretna i zvala se Ana.
A,znala je da narkomani dugo ne žive i da se kratko životu
dive,voljela je da bode svoje vene,voljela je mnoge a
možda i mene.






Evo i nešto o školi

ŠKOLA:Uplakana ljepotica
DNEVNIK:Spisak obješenih
ŠAPTAČI:Dobri duhovi gdje ste
PROZIVANJE:Teško je biti sam
JEDINICA:Zašto mi srce rani
DVOJKA:Ti si mi sve što želim
TROJKA:Volim te više od starog
ČETVORKA:Ti si moja želja
PETICA:Ti si moj san
RODITELJSKI:Oprosti mi pape
KRAJ GODINE:Rat i mir
RASPUST:Čao školo,čao



POZDRAV:Carlosu9dead,Mysticubang,Crnom andeuwave,Cigliheadbang,Human lorduwink,Karaulithumbup



| End of... (1) | all hope | # |

utorak, 17.04.2007.

AC MILAN

Evo nešto o jednom o mojih tri najdražih klubova, za one koji neznaju ja obožavam nogomet.....

Associazione Calcio Milan, talijanski je nogometni klub iz Milana,
Lombardija. Nadimak kluba, po njegovim tradicionalnim crno-crvenim
dresovima je Rossoneri, tj. crveno-crni.

AC Milan jedan je od najpoznatijih klubova na svijetu. Postizali su
dosad vrlo zapažene rezultate i jedan su od najomiljenijih klubova
svijeta. Ligu prvaka osvojili su 6 puta, više od njih naslova prvaka
Europe ima samo Real Madrid. Prvaci Italije postali su 17 puta, gdje
zaostaju samo za Juventusom. Uz te naslove broje 5 talijanskih kupova,
3 Interkontinentalna kupa, 5 talijanskih i 4 europska Superkupa, te 2
Kupa pobjednika kupova.

AC Milan je osnovan 16. prosinca 1899. kao Milan Cricket and Football
Club. Osnovao ga je englez Alfred Edwards. U njegovu je čast klub nazvan
prema engleskoj inačici imena grada, dakle Milan, a ne Milano.

Za Milan je navijala radnička klasa i trgovci doseljeni sa juga Italije,
politički su bili skloniji ljevici.

Prvi predsjednik kluba bio je sam osnivatelj, inače vrlo istaknuta i
cijenjena ličnost u gradu. Za trenera nogometne momčadi postavljen je
David Allison, a kriketsku je momčad vodio Edward Berra. Crveno-crni
dresovi postavljeni su nebi li se istaknula žestina i velika borbenost momčadi.
Prva nagrada bila je Medaglia del Re ( kraljeva medalja ), osvojena u
siječnju 1900. A prvi službeni trofej osvojili su 1901. postavši prvakom Italije. 3 naslova prije i
3 poslije te godine pripala su momčadi Genoe.

Naslov prvaka osvojen je opet 1906., pa i 1907., a nakon toga 1908.
dio kluba koji nije priznavao dominaciju talijanskih igrača odvaja se
od kluba i osniva Internazionale FC, od tad pa do danas najljućeg Milanovog
suparnika.

Vratari

* 1 Dida
* 16 Željko Kalac
* 29 Valerio Fiori

Braniči
* 2 Cafú
* 3 Paolo Maldini ( kapetan )
* 4 Kakhaber Kaladze
* 5 Alessandro Costacurta
* 13 Alessandro Nesta
* 17 Dario Šimić
* 19 Giuseppe Favalli
* 24 Leandro Grimi
* 25 Daniele Bonera
* 44 Massimo Oddo

Vezni igrači

* 8 Gennaro Ivan Gattuso
* 10 Clarence Seedorf
* 18 Marek Jankulovski
* 20 Yoann Gourcuff
* 21 Andrea Pirlo
* 22 Kaká
* 23 Massimo Ambrosini
* 27 Serginho
* 32 Christian Brocchi

Napadači

* 7 Ricardo Oliveira
* 9 Filippo Inzaghi
* 11 Alberto Gilardino
* 15 Marco Boriello



| End of... (5) | all hope | # |

ponedjeljak, 16.04.2007.

Malo opširnije o ekskurziji....


Za one koji neznaju išli smo u Toplice Sv.Martin
U autobusu smo stalno slušali Thompsona,pivali su ga i oni koji ga neslušaju
jer nisu mogli ništa drugo.
Najgore nan je bilo sa onin glupin vodičima koji su nas gnjavili.
Bilo nan je super i u bazenima,di smo skakali(a nismo smili),kupali smo se i u
jacuzijima(neznan kako se piše).....
Išli smo iz svojih apartmana drugima na vrata i zvonili im.Bila nam je recepcija
koja je rekla da se drugi gosti žale na nas i da ce nan ako se nesmirimo zvat
policiju.Al mi smo i dalje radili po svom...Razbili smo vrata od fuksinog
apartmana...Bili smo i u disku u kojem su se puštali narodnjaci(fujjjj).....
Pila se votka i red bull.....Uglavnom bilo nam je ludo i nezaboravno........yesdeadnutpartythumbupwavesmijehmahludzujo



| End of... (2) | all hope | # |

nedjelja, 15.04.2007.

Kratko

Evo samo da se javim...
Neda mi se sada pisat pa ću nekom drugom prilikom napisat nešto malo
opširnije o ekskurziji,a sada samo želim napisat da je bilo SUPER,super smo se zabavili,
skoro nam je došla policija,svađali smo se sa nekim osobama,sa Drveničanima i boljom polovicom razreda
smo se odlično zabavili i slično....
POZDRAV:Drveničanima (posebno Dragi i Bepu),Nikši i mom razredu ali samo boljoj polovici (znaju oni koji su)......wavesmijehnut



| End of... (2) | all hope | # |

nedjelja, 08.04.2007.

ŽIVOT JE PREKRATAK DA BISMO...



...prepuštali drugima da odlučuju umjesto nas
...bili opterećeni time što će drugi misliti o nama
...slobodno vrijeme provodili s dosadnim prijateljima
...opteretili se mislima o višku kilograma
...opirali se potrebi da radimo ono što stvarno volimo
...uvijek bezpogovorno ispunjavali želje drugima
...ustezali se reći nekome da ga volimo
...skratili si uzeti od života sve što nam se pruža
...zanemarili svoje tijelo i svoj duh



Ej ljudovi iz mog razreda još samo sutra i idemo na EKSKURZIJU!!!!!!Napokon!!!!!nutpartysmijehmahzujo

POZDRAV:Carlu,Marinu,Darjanu,Josipi,Ivoni A.



| End of... (5) | all hope | # |

utorak, 03.04.2007.

Neznam o čemu bi pisala post pa evo nešto kratko...
Vi ljubomorni idioti ostavite i mene i Josipu i Matka....
Nemožete osobi u lice reć ono što mislite o njoj nego nam morate priko blogova uništavat živote.......Pogledajte se i razmislite....Kako bi vam bilo da neko to vama radi...Šta ste bezveze ljubomnorni ili slično.....POGLEDAJTE SE!!!!!!!
Ubijte se ljubomorni idioti.....

POZZZ:Carlu,Marinu,Denisu,Stjepanu,Mati,Josipi,Matku,Kiki....I boljoj polovici mog razreda.....



| End of... (5) | all hope | # |

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>