...moji najdraži...


...Djuka...
Photobucket
..moje najdraze..moj mužić =)
..moj veliki oslonac,osoba koja će uvik bit tu..uvik spreman na zajebanciju..ma jednostavno legenda,moj mali faker i jebać veliki .. hehe..
.........................

...Miskoboy...
Photobucket
...moj najdraži rođo.. ee jedina osoba koja mene stvarno poznaje..zajebant teški xD
Ma jednostavno čudo od osobe xD
.........................
...Dinko...
Photobucket
..e legenda živa..Ja nisam vidila luđeg čovika (( u pozitinom smislu naravno))...Stvarno pravi prijatelj.. a jadan neznam kako me uspijeva trpit xD...pogotovo liti.. hehe.. Al stvarno svaka pohvala,to je legenda od čovika..
.............................
...Anchi...
Photobucket
..evo prva zenska na ovom popisu..hehe..Anci je jedna super osoba koju bi svak pozelio za prijateljicu.. ona je meni puno pomogla i nikad joj necu moc bit dovoljno zahvalna sto je imam..

...ostalo...=)


Moje najdraže-moj mužić i ja =)
Photobucket

Ja ne mogu drugo nego da ga volin =)
Photobucket

Malo mi je jedan zivot s tobon =)
Photobucket

Tu je naravno i "strast" prema autima..joooj
Photobucket

< srpanj, 2007 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Listopad 2008 (1)
Rujan 2008 (1)
Srpanj 2008 (2)
Lipanj 2008 (2)
Svibanj 2008 (4)
Travanj 2008 (4)
Ožujak 2008 (4)
Veljača 2008 (3)
Siječanj 2008 (6)
Prosinac 2007 (5)
Studeni 2007 (6)
Listopad 2007 (12)
Rujan 2007 (9)
Kolovoz 2007 (8)
Srpanj 2007 (12)
Lipanj 2007 (13)
Svibanj 2007 (11)
Travanj 2007 (15)
Ožujak 2007 (12)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

...o meni...


Photobucket

Ime
...Marina...

Nadimak
...Sole...

Rođena
...17.6.'92...

Škola
...frizerska...

Volim
...sve što vole mladi,svoje prijatelje najviše,
dobru zajebanciju,slušat muziku...

Ne volim
...dvoličnost,laž,školu...

Slusam
...uglavnom sve i svasta...

Msn
m_sole_15@hotmail.com

Photobucket

...blogovi koje posjećujem...


Jure
Sole & Manijak
Pavić
Mish & Mistermp3
Pikovci


..jedna zakon pjesma.. tekst sve govori..
...SADA ZNAM...
Ipak jos stoji odraz tvoj u sobi tvoji mirisi,srce nece da se smiri hoce da ti oprosti,danima sam davala ljubav,poljupce i sne,na kraju ostalo je more da na tebe seca me!
Mol jos trazim tragove koji vode do tebe,al neznam gde da trazim noci vrele kriju te.Znam da leto tam na mene mirisima podseca vrati se trebas me jer ja to osecam kada shvatim da jos uvek te volim ja znam da kasno je da vratis se !
REF:
Sada znam da te trebam, sada znam da te volim, i kada unapred gledam bez tebe ja ne postojim, sada znam da te trebam sada znam da te volim kada unapred gledam bez tebe ja nepostojim!
Reci gde da nadjem mir bez tvojih dodira gde da dane provodim sa vlaznim ocima. Znas da jos uvek cuvam taj osecaj u grudima molim te vrati se jer ti si moja sudbina.
Jos uvek neznam da li zelis da vratis se ja jos uvek vilim te jer srce boli me zauvek cekacu te na posteledjoj stranici zivota, i kada nestanu sve lepe stvari ,kada srce ostari,postojace neko ko nikada nece moci da zaboravi sve nase dane,suze,i poljupce i kada prvi put rekao si da volis me!

REF:
Sada znam da te trebam, sada znam da te volim, i kada unapred gledam bez tebe ja ne postojim, sada znam da te trebam sada znam da te volim kada unapred gledam bez tebe ja nepostojim! Sada znam da te trebam, sada znam da te volim, i kada unapred gledam bez tebe ja ne postojim!

subota, 28.07.2007.

Evo ja se napokon sitila napisat novi post,ovo je rekord,nisan ga pisala od ponediljka......A kad mi se ne da.....Neznan baš ni o čemu bi sad mogla pisat,nestalo ideja,a i neda mi se pisat neki duži post,tako da...
Rođak (Miš) mi je napokon otvorija msn,fala Bogu sad ga i ja iman.........Baš je to ludooooo.........Non stop visin na njemu.....E da,kad smo već kod msn-a,hvala Cigla što si mi objasnija neke stvari,ljubim te u obrazić....obećavam da ću ti se odužit,jednom.......I ovako još šta ima?Pa nema ništa,kao svaki dan prijatelji i ja se lomimo na mulu,živciramo goste,glumimo bosance i pravimo budale od sebe,dobro,mislin da ne moramo pravit budale od sebe jer to već jesmo...E da,moran još spomenit,jučer je Siniša napokon naučija skakat na glavu....jeeeeeeeee.....Bilo je i vrime moj Sika........I tako,neznan više šta da pišen,ništa mi se ne da.........Svaki dan san na plaži,pa vanka,pa vamo pa tamo,non stop igram s prijateljima remija (naravno,ne može bez toga)........
I tako neznan više šta da pišem,idem za još koji sat-dva na jedan tulum,tribala san u Ploče večeras,pa spavat u Šarićke,ali taj tulum je povodom jednog rođendana mom prijatelju pa onda moram doć na njega.......
Šarićka,doću ja neki drugi dan,možda brzo budem spavala tu u tetke pa ćemo onda vanka.......jedva čekam.........
I tako,sad stvarno završavam još jedan dosadni post i pozdravljam:
Zemu,Šarićku,Gilju,Bernarda,Miša,Sinišu,Ciglu i sve ostale............



| End of... (27) | all hope | # |

ponedjeljak, 23.07.2007.

Ovo je po mome najbolja vrsta muzike. Zato ne volim da netko govori protiv nje jer se o okusima ne raspravlja.Ja od ove muzike mogu lako zaspat,smiruje mi živce..................Kako je jedan moj prijatelj reka da mu je metal opčinio mozak-i meni je,pa ga tako i ja kao i on moran bar 3-4-sata na dan slušat,nekad i više......Naravno,to je metal....Ima više vrsta metala,pa evo nešto pomalo o Heavy,Power,Black i Death metalu.....

Heavy metal je vrsta glazbe karakterizirana agresivnim i brzim ritmovima, gitarističkim distorzijama i virtuoznim solažama. Korijeni heavy metala leže u rock i hard rock sastavima koji su krajem 60-ih i početkom 70-ih za svoje glazbene teme izabrali crnu magiju i mistiku, svirali progresivni blues, teškim rock gitarama poput Black Sabbatha, mističnih stihova Blue Öyster Culta, karakterističnog zvuka orgulja i gitara Iron Butterflyja, Blue Cheera i Vanila Fudgea, mješavine tradicionalnih materijala i rock skladbi Creama, te slavnih Led Zeppelina i njihove zbirke starih blues riffova i originalnog rock materijala. Heavy metal je na vrhuncu bio tijekom osamdesetih nadahnut Aerosmithom i u svojoj tvrđoj verziji koju su predvodili Guns N' Roses.

Death metal je vrsta Metala, glazbeni pravac koji se javio u drugoj polovici 1980-ih. Osnivači death metala su Possessed sa svojim albumom Seven churches. Za razvoj death metala najviše je zaslužan Chuck Schuldiner sa svojom grupom Death. Death metal je jako agresivan stil glazbe, osobine death metala su growl (grub nerazumljiv vokal) i brzi jednožičani riffovi (u početku). Neki od danas najbitnijih predstavnika koji ujedno najinspirativnije utječu na mlade bendove su Cannibal Corpse, Suffocation, Deicide, Decapitated, Nile, Monstrosity, Vader, Behemoth, Carcass, Bloodbath, Necrophagist, Autopsy, i mnogi slični.

Power metal je jedan od stilova metal glazbe. Razvio se sredinom 80-ih godina 20. stoljeća u Njemačkoj i Skandinaviji. Glavna karakteristika pjesama je melodičnost, a stihovi se temelje na znanstvenoj fantastici, mitovima, fantastici i povijesnim temama.

Black metal vrlo je emotivan (obično negativno) pravac u metalu. Razvio se osamdesetih godina prošloga stoljeća, ali black metal koji većina današnjih slušatelja poznaje, zapravo je black metal ranih devedesetih godina, koji se kroz godine razvio i postao, u mnogim slučajevima, vrlo progresivan i melodičan.



| End of... (33) | all hope | # |

subota, 21.07.2007.

Evo ja opet novi post,neznan o čemu bi mogla pisat samo ono nešto malo bezveze da napišen da ne izgleda koda san zapustila blog......pa samo želin reć da san jako sretna zato što u zadnje vrime upoznajen puno ljudi koje znan samo priko bloga i tako.......To je prvo bija Zemo,sinoć san upoznala Insy (Martu),a danas sam upoznala jednog tipa koji mislin da nema svoj blog,ali isto ga znan sa bloga,zove se Zdravko,možete ga pripoznat na blogovima po tome što se potpisiva nekim perveznim imenima,haha i tako......Pa eto neznan šta bi pisala,ovih dana mi se ni neda pisat neke baš duže posteve zato što skoro nikako nisan u kući,cili dan san ili na plaži ili vanka i tako.....Ali naravno,neću zanemarit pisanje posteva kao što neki rade sad kad je lito......Pa eto tako,pozdrav svima,a najviše Insy,Zemi,aj i Zdravki............



| End of... (12) | all hope | # |

petak, 20.07.2007.

Ovaj post sam napisala za jednog mog prijatelja,ime nije važno,on je u jednoj situaciji.......iako mislin da on većinu ovog već zna,ali eto .......


ZAŠTO TOLIKO PATIMO U LJUBAVI????

Zaljubljenost u nekoga tko nam tu ljubav ne uzvraća zasigurno je jedna od najvećih duševnih patnji.Ljubavna se bol može javiti u dvjema situacijama:ili nakon prekida ljubavne veze tuguješ za nekim tko te je nekada voli,ili se zaljubiš,a druga ti strana ne uzvraća osjećaje.Tinejdžeri obično nemaju dovoljno ljubavnog iskustva pa ne mogu znati kakva im osoba u ljubavi najbolje odgovara.Zbog toga se često dogodi da se zagledaš u nekoga i na prvi pogled te obuzmu snažni osjećaji,iako tu osobu zapravo i ne poznaješ dobro.Ta osoba postane cilj svih tvojih čežnja i želja,a onda uslijedi veliko razočaranje.Kad shvatiš da tvoji osjećaji ne dopiru do te osobe,da su oni uzaludni,postaneš bespomoćan i nesretan.Jer kad si zaljubljen,jedino što želiš je to da i tebe ta osoba voli.Ali to se rijetko dogodi.Grozno je kad shvatiš da je i patnja dio ljubavi......
Svatko ima svoj način da se bori s ljubavnom boli.Prvo se moraš suočiti sa spoznajom da nema smisla živjeti u mašti.Ako znaš da si se potrudio oko nekoga,možeš biti ponosan na sebe,pa čak i ako je taj trud bio uzaludan.Jer ako ne ide,onda ne ide i to moraš shvatiti.
Dobro je suočiti se sa svojim povrijeđenim osjećajima i najprije sve raščistiti sa sobom.Neki se vole malo povući i neko vrijeme biti sami.Iako to može biti dobro,postoji opasnost da potonu u samosažaljenje.Možda je ipak bolje razgovarati sa prijateljima,to uvijek pomaže.Usredočiti se na odnose sa nekim drugim ljudima,prihvatiti promjene i odlučiti se na neki novi početak,to je možda najbolji recept za slomljeno srce......
Svatko tko voli,a ljubav mu nije uzvraćena,misli da mu životna sreća ovisi o drugima.Ali kad to preboliš i shvatiš da si sam kovač svoje sreće,osjećaš se snažnije i zrelije.



| End of... (5) | all hope | # |

četvrtak, 19.07.2007.

NEMOGUĆE

Nemoguće je samo velika riječ koju koriste
mali ljudi da bi lakše živjeli u svijetu koji im
je dan.Umjesto da potraže snagu da bi ga promijenili.
Nemoguće nije činjenica,to je mišljenje.
Nemoguće nije izjava,to je izazov.
Nemoguće je moguće.
Nemoguće je privremeno.
Nemoguće je ništa.




| End of... (1) | all hope | # |

ponedjeljak, 16.07.2007.

Hello piplovi......evo ja odlučila napisat novi post.........Cilo san se jutro sa rodicama dosađivala....naravno kao i svaki dan........Danas je napokon doša dan kad san upoznala jednu osobu koju san tila upoznat,a znala san je samo priko bloga.Naravno,ko će drugi to bit nego Zemo.Na prvi pogled kad san ga vidila nisan mogla virovat da je to on.Bilo je tako čudno,vidin osobu koju sam tako tila upoznat,a ono reka mi je da će doć,a ja nisan ni znala kako izgleda.I nakon jako dugo vrimena koliko san čekala da ga upoznan,upoznala san ga......Malo izgleda starije,ali baš prema mojim očekivanjima...Nije me nimalo negativno “iznenadija”.....Ma ko je ono govorija nešto negativno o Zemi...aj neka ga sada čujem.....Voli isto ko i ja igrat remija,ha.........Naravno,igrali smo remija na plaži........Ono,neznan šta reć,tip je ono,stvarno,stvarno,stvarno super......(vidiš Zemo kako te hvalim)
Onda je doša Marko pa ga je Zemo malo podjebava,Marko kasnije osta zblanjen i tako......Baš mi je sada drago što san ga upoznala i nadam se da ćemo ostat prijatelji.....A ono što si me pita za B....ma reću ti drugi put,stvarno je bilo,ono kako ja kažen,previše ušiju što okolo slušaju.A tila san te svašta još pitat,ali drugi put,opet kad ne bude previše onih koji vole slušat.Fala Bogu,napokon si mi reka kako se zoveš...jejejejeje.....Znan kako se Zemo zove.......I tako..........Neznan više šta da pišen,Zemo mogla bi te do jutra hvalit,al mi se neda više pisat..................
Eto..kraj.......Zemo šaljen ti jedan veliki pozdrav,hm,eto danas pozdravljam samo tebe,nadam se da se drugi neće ljutit



| End of... (17) | all hope | # |

petak, 13.07.2007.

jedna pjesma

MOJA CRVENA
Sjedila sam na crvenoj klupi u parku.Imala sam crveni kaputić i malu crvenu torbicu.I sunce je iznenada postalo crveno,a nebo je postalo ogledalo za moje oči,crvene od plakanja.Dugo sam tu sjedila i plakala dok on nije došao.Rekao je:Hej malena,zašto plačeš?-Ja nisam malena!Odgovorila sam mu skrivajući oči u dlanove.Mislila s am da će otići,ali ne,on se udobno smjestio na klupi i zahtjevao da mu sve ispričam.Bilo je polugodište,a ja sam imala svi jedinice.Nato nije ništa rekao,samo me uzeo za ruku i odveo u slastičarnicu.Pili smo limunadu i bilo nam je lijepo.Imao je smeđu kosu i smeđe oči,a na jaketi mu je pisalo”Ivan”pa sam ga tako zvala,jer mi nije htio reći svoje ime.Zvao me “Moja crvena”.Jednog dana došao je kod mene i vježbali smo matematiku i jezik.Poslije te jedinice ispravila sam na četiri zahvaljujući Ivanu.Osamnaest dana mojih praznika bili smo zajedno.Često mi je govorio ,,Znaš Crvena,ti si meni sve,obećaj da nećeš plakati kad ja odem.”Zadnjeg dana praznika nije došao,a ja sam čekala.Ostale su samo riječi ispisane u mojoj teci:Znaš Crvena ti si meni sve.Čekala sam ga nekoliko dana,oči su mi bile crvene od plača.Prolazilo je vrijeme.Završila sam gimnaziju s pet iz matematike.Jednog dana slušajući dosadno predavanje profesora spazila sam članak na kojem je pisalo:Mislila je da imam 19,a ja sam imao 22.Gorko sam plakao onog dana kad sam je napustio,a morao sam otići jer sam bio zaručen.A bila mi je sve.

Ova mi je pisma super,hm,valjda san je zato i napisala.
Pusa svima koje znam i neznam



| End of... (6) | all hope | # |

utorak, 10.07.2007.

Život brzo prolazi.Sve stvari oko nas se mijenjaju.Sjedim i razmišljam kako bi bilo dobro da ovo sve malo dulje potraje,ali svi znamo da će ovo sve jednom nestati.....Nekad stanem i počnem razmišljati kako je ovo san iz kojeg se nikada ne želim probuditi.Znam da ću jednom i ja nestati,pretvoriti se u pepeo.......Većina ljudi žali kada napravi nešto pogrešno,mislim da zbog toga ne treba žaliti.....Mislin da je najbolje činiti ono što ti je dano u tom trenutku,pa probaj,ako ne probaš kasnije će ti sigurno biti žao,meni se to puno puta dogodilo.........Ništa,ama baš ništa se nemože ponoviti dva puta,i ova sada sekunda,ovaj sada minut se više nikada neće ponoviti ovakav kakav je bio sada.......Bez obzira na to koliko će neko zadovoljstvo trajati trebamo uživati u tome sve dok on traje,jer kad prođe sigurno se to zadovoljstvo neće vratiti.Život je pun uspona i padova,radosti,sreće i tuge......Poručujem svima da žive život tako kao da će sutra umrijeti,jer nitko nije siguran koliko će još proživjeti....

Pusa svima i jedan veliki pozdrav mom prijatelju Tomasu uz poruku:malo manje okolo faćkaj ženske nemože svaka bit tvoja hehehe



| End of... (4) | all hope | # |

subota, 07.07.2007.

Evo odavno nisan pisala post o ničemu vezanom za nogomet pa mislin da bi bija red.......Evo post o jednom meni super igraču.......

ANDREA PIRLO
Datum rođenja:19.svibnja 1979.
Mjesto rođenja:Brescia
Visina i težina:177cm,66 kg.
Pozicija:središnji vezni
Klub:Milan
Broj dresa:21


Andrea Pirlo je organizator igre Milana i talijanske reprezentacije.Ovaj nadmoćno inteligentni igrač vrhunskog pregleda terena izrastao je u jednog od najboljih režisera i dodavača dubinskih lopti.Treći najbolji igrač prošlog Svjetskog prvenstva počeo je karijeru u Bresciji kao polušpica star 16
godina i dva dana na utakmici protiv Reggiane.U prvoj sezoni u kojoj je igrao kao prvotimac,1998/99,natjerao je medije da ga usporede s Robertom Baggiom pa ga je angažirao Inter i prvo ga dao na posudbu Reggini i potom samoj Bresciji.U drugoj etapi u klubu iz rodnog grada nedaleko Milana počeo je igrati povučenije u sredini terena.U toj ga je ulozi prihvatio Milan,kad je Inter s njim prerano izgubio strpljenje.S Milanom je osvojio mnogo raznolikih trofeja,počevši od Lige prvaka i Coopa Italije 2003.,čemu je iste godine dodao i europski Superkup protiv Porta.Dvije godine kasnije doživio je težak trenutak kad je u finalu Lige prvaka protiv Liverpoola u Istambulu promašio jedanesterac,što je omogućilo Englezima da senzacionalno osvoje pokal.Iste je,2005.,uveo u svoj arsenal poteza novi način izvođenja slobodnih udaraca.....I prije dolaska u Milan bio je zvijezda mlade reprezentacije,s kojom je 2000.ponio europski naslov zabivši dva gola u finalu protiv Češke.Pirlo je još uvijek najbolji strijelac mlade reprezentacije u povijesti.Kao član Crveno-crnih đavola,ušao je u seniorsku reprezentaciju.Na prošlom je Svjetskom prvenstvu,na kojem je Italija trijumfirala,zabio prvi gol Azzurra,protiv Gane,kad je prvi puta proglašen igračem utakmice.Jednaku je nagradu dobio i u polufinalu protiv Njemačke,te u finalu protiv Francuske.Također se u strijelce upisao u seriji izvođenja jedanesteraca,kao prvi i najodvažniji talijanski pucač.U ukupnom poretku najboljih igrača Mundiala zauzeo je izvrsno treće mjesto,a natjecanje za Zlatnu loptu France Footballa okončao je deveti.Vođa Milanovog orkestra i dalje živi u rodnoj Bresciji sa suprugom i dvoje djece.............



Eto,malo san se razvezala o njemu,al štaš............

pozz i pusa svim ljudima koje pozdravljam na kraju svakog posta,sad mi se neda nabrajat.......



| End of... (21) | all hope | # |

petak, 06.07.2007.

Ljudi moji evo ja odlučila da van se javin.
Danas san tako sretna i vesela.......A sve to zato što je doša moj prijatelj Tomas iako nije triba doć ove godine ali fala Bogu šta je doša.......On mi je prvi poboljša dan i obradova me......
Popodne je doša ludi Marko kupat se s nama(sa mojim rodicama, prijateljima i sa mnon)....Onda je glumija muslimana,okolo izvodija neke svoje ludorije,plesa i slično.....Ljudi na plaži su se prvo gledali kao ono koji je ovo luđak,šta on glumi,a kasnije su se valjali od smija,a i mi skupa s njima......To je bilo tako komično,nemože se opisat šta je on sve izvodija......Prvo je sebe sramotija pa unda nas.......Nama je to bilo tako smišno,da se to nemože opisat..........
ajme neda mi se više pisat..........ali ovaj dan je bija stvarno SUPER...........
PUSA:Beni
POZZZ:Zemi,Tomasu,Luji,Cigli,Mišu,Marku i svima ostalima



| End of... (11) | all hope | # |

srijeda, 04.07.2007.

Evo ljudi moji da se i ja javim..........Mislin da ovih idućih dana neću pisat posteve jer iman nekog “posla”hahaha........Upisala san za frizera i naravno,upala san....to znači da svi vi i koji me znate i koji me neznete imate u mene besplatno šišanje kad za tri godine otvorim svoj salon.....hahaha
Aj neznan šta da više pišen,iden vanka kad je ode tako dosadno......Aj i pozdrav Siniši,kojeg tako obožavan..........hahaha....nadan se da si ovo pročita.

PUSA:Beni
POZZZ:Zemi,Luji,Ivoni,Veroniku,dvojici čeha,Mišu,Carlu,Prci,Mrgudu...........ma svima



| End of... (4) | all hope | # |

nedjelja, 01.07.2007.

Prijateljstvo,zašto baš ta tema......Neman pojma
Ja sam osoba koja sebe nalazi u muškom društvu,neznam zašto,eto,muško društvo mi više odgovara.U muškom društvu se osjećam nekako sigurnije.Neki kažu da je muško-žensko prijateljstvo nemoguće,ali ja mislin da je moguće.Nakon godina zafrkavanja,oni su mi postali nešto više.Postali su mi pravi prijatelji.Imam sedam najboljih prijatelja,jako mi puno znače u životu,ali sada,kada je škola završila mislim da ću samo sa trojicom ostat u jako dobrim odnosima.Nemislin sad ono,doslovno u dobrim odnosima nego mislin da ću njih trojicu više viđat jer su oni iz Podace,a to su Miš,Carlo i Mrgud,a kako je meni Miš rođak tako ja non stop visin u Podaci pa san non stop s njima.A ostala četvorica Denis,Cigla,Stjepo i Prce,oni su iz Graca i mislin da njih neću imat priliku toliko viđat.Sada tek vidim koliko su mi stvarno prirasli srcu i koliko će mi stvarno falit svaki dan s njima u razredu.Njihova zajebancija,većinom na moj račun (a štaš) i tako te neke stvari.I muški znaju pružit utjehu i to.....Ono,kada se nešto meni dogodi odma ispituju šta je bilo,koga triba primlatit i to.......Još jedan razlog zašto ih jako puno volin.Razume me iako san žensko i naravno šta je meni bilo najvažnije,jednom davno su me prihvatili u svom društvu i svatili su da sam ja postala dio njihove svakodnevnice,dio njihovog života i dio njihovog problema(hahaha)....Šalim se za ovo zadnje.....I neki misle da sa muškima nemožeš pričat o nekim ženskim stvarima.E virujte sa njima ja mogu pičat o svemu,njih sve zanima......Sada kad mi neko kaže da mi nemogu sva sedmorica bit najbolji prijatelji da moran izabrat samo jednog ja bi crkla.Jednostavno,sva sedmorica su mi draga na isti nači,isto ih volin i sada kada bi išla pravit neku listu po redu ko mi je stvarno prirasta srcu,koga stvarno mogu smatrat najboljin prijateljem i šta ja znan,za koga bi život dala,ja se nebi mogla odlučit jer su mi sva sedmorica ista,nikoga od njih nesmatran manje ili više vrijednim od ostalih u tom našem društvu.Svi su mi jednaki,za sviju bi se isto žrtvovala,za sviju bi život dala.....
A moje ženske prijateljice?E iman ja puno prijateljica,ali samo jednu najbolju.I nju stvarno volin i dala bi život za nju,to san joj baš neki dan rekla,aj fala Bogu ona će ić sa mnom u istu školu,a i u isti razred tako da ću je viđat svaki dan...............Aj,u svakom zlu neko dobro......Ja ipak mislin da ću ipak uvijek moć na sve njih računat i ostat ćemo uvijek prijatelji.......


PUSA:Beni
POZZZZ:Zemi,Ivoni,Luji,Carlu,Mišu,Cigli,Denisu,Prci,Mrgudu,Stjepi,Veroniku






| End of... (11) | all hope | # |

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>