nedjelja, 24.05.2015.

Srce od prhuti

(srce uočio Nino)

Svemir, posljednja granica. Ovo su putovanja svemirskog broda Randomheart. Njegova petogodišnja misija: istražiti čudne nove svjetove, tražiti novi život i nove civilizacije, hrabro ići gdje još ni jedan čovjek nije išao.
Zvijezdani nadnevak 015005024
Zbog neobičnih aktivnosti u Dermosferi, morali smo naglo napustiti sustav Canina. Transportni trgovački brod federacije, prolazivši kraj planeta Brada uočio je veliku krhotinu planeta kako se odvojila od površine i nekontrolirano se kretala međuzvijezdanim prostorom, prjeteći trgovačkim brodovima u tom području i stvarajući potencijalnu opasnost ostalim planetima u tom dijelu sustava.
Kada je naš brod stigao na poziciju gdje je krhotina posljednji puta viđena, naišli smo samo na njen trag u zvijezdanoj prašini. Koristeći mikro termo skenere i sonde pomoću kojih određujemo gustoću slobodnog prostora, uspjeli smo odrediti vjerojatni smjer kretanja krhotine. Sljedeći slabašan trag, put nas je doveo do susjednog sustava, a otpala krhotina bila je zaustavljena na manjem planetu pod nazivom Prst 2d.
Prišli smo planetu i ustanovili da krhotina, radi relativno slabog gravitacijskog polja i umjerene magnetske privlačnosti planeta, kao i radi njegove neobične prilagodljivosti da amortizira vanjske utjecaje, nije prouzročila nikakvu štetu, te da se vrlo blago zaustavila na površini planeta. Ustanovivši da je opasnost od utjecaja krhotine prošla, te da ne postoji više opasnost za međuzvijezdane brodove niti za planete, vraćamo se na kurs prema sustavu Canina u potrazi za novim otkrićima.
Živite dugo i napredujte!


19:15 | Komentari (12) | Print | ^ |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.

-- Ništa nije slučajno. --