nedjelja, 26.04.2015.

Srce od madeža

(srce uočila Ms. Heart)

Svemir, posljednja granica. Ovo su putovanja svemirskog broda Randomheart. Njegova petogodišnja misija: istražiti čudne nove svjetove, tražiti novi život i nove civilizacije, hrabro ići gdje još ni jedan čovjek nije išao.
Zvijezdani nadnevak 015004026
Ponovno se susrečemo sa madežima. Bičima koja pod utjecajem UV zračenja mogu poprimiti katastrofičke osobine. Grupaciju manjih primjeraka vrste susrečemo na planetu Vrat. Ovakvi manji primjerci djeluju bezazleno, no nije nam poznato kako se mogu ponašati grupirani u krdima.
Posloženi u vrlo specifičnu formaciju imaju ulogu davanja jedinstvene, prepoznatljive slike, koja gledana iz orbite moše predstavljati obilježje pojedinih planeta. Kako je njihov položaj na planetu statičan, a grupiranošču postižu vidljivost iz orbite, možemo konstatirati da imaju vrlo sličnu ulogu kao Tin-ta, kojom se koriste Tetoari za obilježavanje raznih planeta, sa razlikom da je njihov raspored nesumičan.
Ustanovili smo da na ovom planetu ne postoji opasnost od negativnog djelovanja ove promjenjive vrste, tako da nastavljamo svoje putovanje nepoznatim prostranstvima u domeni dermosfere.
Živite dugo i napredujte!


19:15 | Komentari (12) | Print | ^ |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.

-- Ništa nije slučajno. --