nedjelja, 19.04.2015.

Srce od tetovaže



Svemir, posljednja granica. Ovo su putovanja svemirskog broda Randomheart. Njegova petogodišnja misija: istražiti čudne nove svjetove, tražiti novi život i nove civilizacije, hrabro ići gdje još ni jedan čovjek nije išao.
Zvijezdani nadnevak 015004019
U vanjskom rubu dermosfere na površini planeta Rame 1 naišli smo na vrlo neobičnu supstancu pod nazivom Tin-ta. Tvori kreaciju koju su prije neodređene količine vremena na planetu ostavili Tetoari, nomadska rasa koja putuje međuzvjezdanim sustavom i jedinstvenim metodama, spomenutom supstancom ostavljaju tragove svoje civilizacije na površini planeta raspoređenih unutar dermosfere.
Njihova filozofija se sastoji od vjerovana kako uspostavljanjem komunikacije sa samom "dušom" svakog pojedinog planeta, ostavljaju jedinstvene tragove koji govore o dubokim značenjima i kozmičkom, univerzalnom smislu svakog pojedinog planeta. Smatraju se prenosiocima unutarnjeg govora planeta i tumačima smisla onog neizrečenog.
Vjeruje se kako su upravo oni svojim djelovanjem, u mlađe doba Zemlje ostavili tragove, poznatije pod nazivom "Krugovi u žitu", za koje su ljudi u ono doba imali razne teorije o nastanku, a među ostalima i da imaju vanzemaljsko podrijetlo.
Tin-ta je specijalna supstanca kojom se koriste za ostavljanje tragova na manjim planetima, a jednom upotrebljena, ostavlja dugovječni trag poruke koju planeti preko Tetoara objavljuju.
Napuštamo mističan svijet Tetoara i nastavljamo svoju misiju u potrazi za odgovorima na još ne postavljena pitanja.
Živite dugo i napredujte!


19:15 | Komentari (9) | Print | ^ |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.

-- Ništa nije slučajno. --