Don't worry...be happy... :)

29.10.2007., ponedjeljak

ah, te žene

ovaj je stari, ali meni jako drag.....hehehehe, kada bi znale držati jezik za zubima, gdje bi nam bio kraj......to misle naravno muški, ja osobno ne mislim da previše pričam (možda katkad) hihihihihi

Samo kad popije...





Prometni policajac zaustavlja automobil zbog prekoračenja brzine.
"Gospodine vozili ste 140 Km/h a dozvoljeno je 100."

Vozač se poče braniti: "Pa ne znam baš da li je bilo tako. Programirao sam na "cruise control" da vozim 100 Km/h. Možda vaš radar nije skoro atestiran?"

Ne dizući pogled, njegova žena koja je sjedila pored njega i 'štrikala' reče: "Ne budi lud dušo, pa znaš da naš auto nema "cruise control"."

Dok je policajac pisao kaznu, vozač se okrenu prema svojoj ženi i zaurla: "Možeš li ti držati jezik za zubima nekada?"

Žena se osmjehnu i reče: "Možeš biti sretan što te je "radar detector" opomenuo na vrijeme, pa si sa 200 usporio na 140 Km/h."

Tada policajac poče pisati i drugu kaznu zbog ilegalnog posjedovanja "radar detectora", a vozač se prodera na ženu : "Prokleta ženo, da li ti ikada šutiš? Začepi gubicu!"

Policajac pogleda dalje i reče: "A morat ću vas kazniti i zato što
niste stavili sigurnosne pojaseve!"

Tu vozač poče pravdanje: "Vidite gospodine, imao sam pojas, ali sam ga skinuo kad ste me zaustavili da bih izvadio vozačku dozvolu koja mi je u zadnjem džepu hlača."

Na to će njegova žena: "Dragi, znaš i sam da nisi imao pojas, jer ti nikada ne stavljaš sigurnosni pojas dok voziš."

I dok je policajac počeo pisati i treću kaznu vozač divljački dreknu na svoju ženu: "Zašto već jednom ne ZAŠUTIŠ?"

Policajac pogleda u ženu pa je upita: "Gospođo, da li vas suprug
uvijek ovako razgovara sa vama?"

A žena će na to: "Ne uvijek, gospodine, samo kad popije!"



Inače, recimo da sam bolje, mada me muče neki zdravstveni problemi i dalje, trenutno sam na hormonima pa sam luda ko' puška, a imam osjećaj da se samo napuhavam......

trenutno sam na poslu i prije nekih 2 sata šogor iz đurđevca mi je donio macu, malu slatku, sivo bijelu, izgleda kao mala buhtlica....preslatka.....trenutno se zavukla iza stola, hihihi, ali čim osjeti miris hrane izvuče svoju malu glavicu, tako da neće biti neki problem ju izvući.....a kada dođe doma, joj, to će biti opće veselje jer tara jedva čeka da ju vidi. poslala sam joj sliku s mobitelom.....odmah je počela vrištati, naravno od sreće.....a boni? e to će biti super, boni voli mačke, imamo jednu dvorišnu s kojom se igra i mazi, a ovo malo čudo će sada biti s njom u kući....inače, da, boni trenutno preko noći, a i veći dio dana je u kući, kada nema tate tara ju pusti u svoju sobu, a i ja......a sada će u hodniku dobiti prijatelja.......maca je mala pa mislim da će se uspijeti sprijateljiti s boni.....boni je dovoljno stara da već ima dovoljno strpljenja da to mače prilagodi novoj okolini......

inače, imali smo mi mače i prije 2 godine, samo nam je pobjegao, i to onda kada je u kuću došao novi stanar, a to je bila boni, toliko je bio ljubomoran na nju, da je prvom prilikom pobjegao.....a i tjerao se........ah, ti muški.....mislim da će ovaj, bio muško ili žensko, vrlo brzo ostati bez svojih organa koji bi mogli prouzročiti probleme, dali bježanje, ili male mačiće......

Image Hosted by ImageShack.us

ovo nije moja, čim mi dijete prebaci s mobitela, stavljam svog mačka, ali izgleda jako slično ovome, samo što je svjetlo siva.


nebih sada htijela povrijediti one koji slušaju narodnjake, tko voli neka izvoli, ali ja osobno to ne volim, i to nikako......hajde na svadbi ili na fešti, za ludovanje, ali da si ja to puštam doma, ili da to guštam slušati, ne, kratko i jasno ne......drago mi je da je dijete pod utjecajem roditelja, tako da je naša zavoljela prave, kao dylana, zeppeline, claptona i sl., uglavnom rock and roll..

Image Hosted by ImageShack.us


eto, toliko od mene, neznam koliko ću imati vremena, ali čitamo se sigurno.....pusek svima
- 11:03 - Komentari (8) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Siječanj 2008 (3)
Prosinac 2007 (3)
Studeni 2007 (6)
Listopad 2007 (8)
Rujan 2007 (11)
Kolovoz 2007 (7)
Srpanj 2007 (1)
Lipanj 2007 (9)
Svibanj 2007 (10)
Travanj 2007 (13)
Ožujak 2007 (19)
Veljača 2007 (15)
Siječanj 2007 (19)
Prosinac 2006 (13)
Studeni 2006 (10)
Listopad 2006 (8)
Rujan 2006 (8)
Kolovoz 2006 (6)
Srpanj 2006 (4)
Lipanj 2006 (3)
Svibanj 2006 (14)
Travanj 2006 (13)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi