Sloboda govora, sloboda umjetnosti

srijeda, 17.02.2021.

Paganski krug, vrzino kolo, politički skup ili nešto drugo

Primijetio sam da u ovoj zemlji katolici dominiraju. Navodno su posvuda, iskaču sa svih strana. I tko bi ih krivio ako su umislili kako su dominantna vjerska skupina, ekipa nedodirljivih, veći katolici od rimskog pape. Zato s njima ne ulazim u neke rasprave iako sam posljednjih godina imao nekih uspjeha u kontaktima s ponekim kršćanima i neke sam za dobru svrhu uputio u astrologiju jer to su uglavnom dobri ljudi koji uz sav intelektualni potencijal ne znaju što su tajne znanosti poput astrologije niti koji su pravi razlozi zašto je astrologija zabranjena običnom narodu, ali dopuštena levitskom svećenstvu i katoličkom plemstvu. To su za mnoge dobre ljude i kršćane preteške informacije i s njima treba polako dok se nađe koji-koji da je sposoban za slamanje pečata i uvođenje (inicijaciju) u dublje stvari.
Rezultati znaju biti zapanjujući jer kad jednom slomite nekome pečat, kad ga oslobodite uzništva duha i crkvenog stiska i pustite s lanca događaju se nevjerojatne stvari. kršćani sami pronalaze stvari koje ne biste pomišljali da će pronaći, činjenice za koje niste znali da postoje i ulete u nekakav prazan prostor nakon života u okrilju crkve. I tu nastupaju razni duhovni grabežljivci, prevaranti bez morala no s jasnim ciljevima koji idu protiv čovječnosti i ljudskog dostojanstva i slobode.
Oslobađao sam desetke takvih ljudi, ali to nisam učinio da bi ih na svoj put odvukli razni duhovni grabežljivci, no to se događalo i događat će se dok je takvim parazitima dozvoljeno djelovanje i zloupotreba vjerske slobode u nečasne svrhe. Govorim o sektašima najgore vrste.
Protestanti raznih boja, "crnci" i razni "đoseri" koji izvrću svetu magiju, određene skupine koje je osnovao izvjesni luđak iz Engleske koji je jeo,pio i bludničio s ljudima i životinjama i sebe nazivao nekakvom zvijeri jer je imao ludu i zadrtu majku i još luđeg oca koji su oboje bili kršćanski sektaši i fanatici najgore vrste. Tom luđaku zahvaljujemo što je bio prethodnik seksualne revolucije, ali na kraju je pojeo govno i nije mu se isplatilo što je bio kako sin bogate obitelji tko sposoban magičar koji je mogao u svojim najboljim danima narediti da mu duhovi jednostavno stvore potreban novac, ali je živio kao prosjak i umro paraliziran u nekakvom jadnom pensionu prezren i zaboravljen. Potom su se njegovu ostavštinu otimali ostaci njegove sekte u Europi i Americi, američka sekta je prevagnula i sad se "poglavar" te bande naziva kalifom, u voj zemlji lokalnim ogrankom upravlja izvjesni "kralj" koji je najobičniji jadnik, nekakav fizički radnik u tiskari, živi najobičniji jadni život, kuća mu je oštećena u potresu i ni traga tome da je taj opskurni lik neka važna faca u okultnom podzemlju bivših "naših naroda i narodnosti".
Dovoljno da se zapitam kakvi to manijaci osrednjih sposobnosti vode okultnu scenu ne samo kod nas nego i u bližem okruženju gdje se govori bliskim jezicima. Upoznao sam ekipu s obje strane vode, ima ih na desetke ovdje i širo njihove zemlje koji bi bili odlični kraljevi i organizatori i voditelji "misa", ali dakako da idioti imaju prednost osobito ako su pederi ili nešto slično odnosno psihopati ili sociopati ili oboje jer tada zauzimaju vodeće položaje i svi znate o kome se radi.
Da sve bude još bolje izvjesni lik je osnovao nekakav paganski krug i okupio tamo šaroliko društvo, rekao bih kremu okultne scene koja se inače skrivao poput zmija iza katoličke većine i svojom šutnjom pomaže održavanju laži o katoličkoj zemlji, katoličkoj vjeri i kršćanskoj naciji. Kad sam rekao da ne krivim katolike jer ne znaju bolje to je zato jer su pagani i okultisti više krivi od njih za sve sranje koje se nastavilo od dolaska neovisnosti i zaista je svakome na dušu što se sve svelo na privatna druženja, tajne obrede, držanje za sebe i nemanja muda da se organizira paganski hod ponosa i da se probije taj stakleni zid tišine i pokaže javnosti tko smo to mi pagani, vještice, okultisti i da nismo manijaci ni opasnost za društvo.Vrijeme je da vještice izađu iz ormara za metle! I da se okultizmu da pravo ljudsko lice umjesto onih varalica s "ezo TV" sramote sve koji su zaista osvećeni magici, astrologiji i duhovnim praksama.
Bilo bi krajnje vrijeme da se razluči prave od krivih i prevarante od istinskih majstora tajnih umjetnosti. Svjestan sam da nekome odgovaraju ovako mutne vode i tamna aura oko svega vezanog za scenu i njenih aktivnosti, no shvatite da nam tajnost svima šteti jer govna izlaze na površinu i jako smrde dok su svi ostali na dnu mišje rupe, negdje skriveni u mraku i nemaju pojma što čekaju i koga ih je strah ili stid jer su drugačiji od većine. Budite uvjereni da je raznolikost potrebna, poželjna i zahvaljujte na tome što ste došli na svijet i dopušteno vam je da se ističete iznad anonimne gomile.
Vještice, kakve god da ste budite ponosne na sebe! Svi drugi koji se deklarirate ovako ili onako, vjerujete u nešto ili nevjerujete ni u što - izađite s ponosom gdje god i koliko god možete. Sad je trenutak promjene, sad se zbivaju nove stvari, sad je svitanje novog vremena i trenutak našeg postojanja. Neka ovaj dan, ovaj sat, ovaj trenutak bude vrijeme vašeg blistanja, uzašašća duha, pronalaženja nove slobode pod svjetlošću sunca. Oni koji izaberu hod u sjeni neka budu praćeni mjesečinom, bili od svakog zla pokriveni sjenom bez koje svjetla ne bi bilo.
Imajte na umu da vam kršćani i oni drugi koji peru guzice i mrmljaju o molitvi u pod neće sami na pladnju pružiti slobodu. Jebači deva i koza s Istoka sjeći će i vaše glave budu li sjekli kršćanske. Posebno mrze mnogobošce, pagane poput vas i učenjake poput mene. Za vještice i sve praktičare magije neće imati milosti, sve će pobiti ako dobiju priliku i neće žaliti ni djecu. Kršćani su naivni poput djece, okrenuli bi drugi obraz hordama zla, tamanili su u doba progona pripadnike stare religije koji im nisu bili neka prijetnja. Bojali su se mudrih žena i seoskih babica i travarica, sad ih sustiže kletva nevinih. Bojte se što će horde zla, sve sami muškarci u snazi još učiniti ako već sada siluju Europljanke i nitko im ne može ništa. Bilo bi poželjno da ih se zaustavi svim magijskim sredstvima i otjera nazad u škorpionski pakao iz kog su izašli, nema govora o tome da dijelimo domovinu s njima koji su stotinu puta gori, isključiviji fanatici od svakog jezuita i što će vam oni učiniti i kako će vas mučiti tako je strašno da ćete zazivati povratak mračnog vijeka i reći ćete da he bio svijetao i ni blizu tako mračan. Sramota je da nitko ne poduzima ništa, nikom nije stalo i još ima nekih da naše zlotvore gledaju kao nevine žrtve. To je islamska horda, tiha invzija. Oružje i oprema ih čeka na odredištu, a vi ćete se udarati nogom u guzicu kad taj kaos i gužva krenu. Sve to jer ste i vi to dopustili šutnjom, povlačenjem, skrivanjem i nedostatkom ponosa i vjere u sebe.

17.02.2021. u 04:36 • 0 KomentaraPrint#

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

Lipanj 2022 (1)
Veljača 2021 (1)
Lipanj 2019 (1)
Prosinac 2018 (10)
Veljača 2017 (1)
Ožujak 2016 (1)
Veljača 2016 (1)
Siječanj 2016 (1)
Rujan 2015 (1)
Travanj 2015 (1)
Prosinac 2014 (1)
Svibanj 2014 (2)
Ožujak 2014 (1)
Svibanj 2013 (1)
Svibanj 2012 (3)

< veljača, 2021 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
             

Opis bloga

Ovo je blog za slobodne mislioce kojima je dosta laži i politički korektnog govora. Ustav štiti slobodu govora, a licemjeri je žele oduzeti. Zato tu slobodu trebamo koristiti da bismo je znali cijeniti i zaštiti. Međutim, kako o u našoj državi postoji fašistička odredba zakona kojom se uveo tzv. "govor mržnje" kojim se svatko s malo oštrijim jezikom može naći izvan zakona, odmah da kažem da me boli kurac za zakon i takvu državu. Svatko ima pravo reći što želi, kako želi i o kome želi.Jadna je država i društvo koje ne podnosi kritike i komentare. Bez slobode govora i stvaranja nema napretka društva.

Linkovi