STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA - SHZ

26.06.2014., četvrtak


TAJNIK LD «KUNA» POLIČNIK VRŠI PRITISAK NA PREDSJEDNIKA PODRUŽNICE SHZ POLIČNIK
STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA POLIČNIK

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST


TAJNIK LD «KUNA» POLIČNIK VRŠI PRITISAK NA PREDSJEDNIKA PODRUŽNICE SHZ POLIČNIK



Nakon što je SHZ dao priopćenje pod naslovom «Da li Lovačko društvo «Kuna» Poličnik radi po zakonu?», dana 26. 06. 2014. godine tajnik Lovačkog društva «Kuna» Poličnik, zanešen (opijen) funkcijom tajnika, Davor Vranić, nedolično demokratskom ponašanju, preko mobitela 091 3203200 vrši pritisak na predsjednika podružnice Stranke hrvatskog zajedništva Poličnik kako se to činilo neistomišljenicima – opoziciji i prošlih godina.

Da li Lovačko društvo «Kuna» Poličnik radi po zakonu?

Uvidom u financijsko izvješće udruge Lovačko društvo «Kuna» Poličnik vidljivo su prikazani njezini prihodi i rashodi za 2011. i 2013. godinu. Analizirajući određene podatke u navedenim financijskim izvještajima želimo ih javno prikazati da se vidi u što Lovačko društvo «Kuna» Poličnik troši kune.
Godišnji proračun udruge je oko 400.000,00 kuna.

Iz Financijskog izvješća za 2011. godinu svakom promatraču zapada u oči da je udruga Lovačko društvo «Kuna» Poličnik u rashodima prikazala izradu projekta za izgradnju lovačkog doma u iznosu 39.360,00 kuna, a udruga nije nikada započela s izgradnjom lovačkog doma.

Također i iz izvješća za 2011. godinu, tajnik udruge Davor Vranić je plaćen u ukupnom iznosu od 24.000,00 kuna, a uvidom u financijsko izvješće za 2013. godinu nema stavke da je plaćen tajnik društva preko 20.000,00 kuna. Članovi udruge navode da se naknada u iznosu za tajnika nije prikazivala za 2013. godinu iz razloga što isti prima mirovinu, naknadu u Lovačkom društvu «Kuna» Poličnik i što još čuva neko lovište uz naknadu pa da mu se ne bi oporezivali prihodi koji prelaze određeni limit za oporezivanje. Vranić je poznat po slučaju kada je 1998. godine u mjestu Polača nedaleko od Biograda kao pilot instruktor, za obuke učenika, upravljao helikopterom kada je usmrćen Šime Ražnjević. Šteta na helikopteru, koji je u potpunosti uništen, procjenjivala se na milijun američkih dolara, a o čemu su o tome tada izvješćivala hrvatska sredstva informiranja.


POSLANO:


1. USKOK- u


U Poličniku, 26. lipnja 2014. godine




STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA POLIČNIK



- 15:56 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.