STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA - SHZ

08.04.2012., nedjelja


Sanacija odvodnje oborinskih voda u ulici Đure Basaričeka ni do danas nije riješena
STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA ZADAR

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST


Sanacija odvodnje oborinskih voda u ulici Đure Basaričeka ni do danas nije riješena



Već duže vremensko razdoblje stanovnici ulice Đure Basaričeka ne mogu fizički prelaziti ulicu zbog kišnih oborina, a naročito probleme imaju djeca koja tada ne mogu u školu.

Institucije koje su zadužene za navedeni problem izbjegavaju ga riješiti. Isti nisu zainteresirani za problem i ponašaju se kao da će ga netko drugi riješiti, a ne oni koji su zaduženi za to.

Održavanje gradskih prometnica je u nadležnosti grada Zadra pa tako i ulica Đure Basaričeka zbog čega su se građani već obraćali gradonačelniku, Upravnom odjelu za komunalne djelatnosti i Upravnom odjelu za graditeljstvo i zaštitu okoliša s ciljem da se riješe oborinske vode u navedenoj ulici.

Na zahtjev grupe građana ulice Đure Basaričeka Upravni odjel za graditeljstvo i zaštitu okoliša, 17.prosinca 2009. godine, dao je odgovor da će se problem odvodnje oborinskih voda u navedenoj ulici riješiti u 2010. godini, ali međutim po tom pitanju ni do danas ništa nije riješeno.

Zbog nemogućnosti prolaska građani ulice Đure Basaričeka u narednom razdoblju planiraju prosvjedovati tako što će blokirati glavnu prometnicu, ulicu admirala Jakova Šubića od Cezana na koju se ulica Đure Basaričeka spaja.


Poslano


1. Ured gradonačelnika
2. Upravni odjel za graditeljstvo i zaštitu okoliša
3. Upravni odjel za komunalne djelatnosti
4. Mjesni odbor Plovanija


U Zadru, 08.travnja 2012. godine



STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA ZADAR


- 16:42 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.