Šokirana...

srijeda , 05.10.2016.

Pozdrav svima.
Znači, ostala sam bez teksta danas. Došla sam kući s predavanja i gledam po naslovnici facebooka što ima novo te naletim na ovo.

DOČEK KRALJEVE KĆERI
Najavljen je dolazak trudnice iz obližnjeg mjesta na pobačaj u vukovarsku bolnicu. Molimo sve molitelje da nam se pridruže u što većem broju sutra ispred vukovarske bolnice kako bismo ju dočekali kao kraljevnu i pokazali koliko je vrijedna i kako smo spremni učiniti sve da joj pomognemo izabrati život!
Neka se iz našeg srca izlijeva ljubav, mir, opraštanje, prihvaćanje, blagost i nježnost. A Bog je taj koji čini sve u svima.
ISUSE, MARIJO I JOSIPE JA VAS LJUBIM I MOLIM ...


Ne mogu vjerovati što naša ''draga'' država dozvoljava crkvi. Kakve su ovo gluposti? Gdje je ljudima ove zajednice mozak?
Inače, stranica na facebooku se zove 40 dana za život . Vidim da se članovi ove zajednice protive pobačaju i misle da će se taj problem riješiti molitvom. Veći je problem što oni rade, nego zapravo sam taj čin pobačaja.
Također mi nije jasno kako je u javnost došla vijest da dotična žena dolazi na pobačaj. Očito doktori nisu čuli za privatnost pacijenta i da se ovakve stvari ne smiju stavljati u javnost. Tko zna zapravo zašto ova žena odlazi na pobačaj. Možda je silovana, možda neće imati novca da othrani to dijete... Fetus još nije živo biće i ne znam čemu panika oko toga.

Objasnio je sve to jedan čovjek, a to je George Carlin. Link na youtubeu GEORGE CARLIN

Želim Vam svima ugodan dan te Vas molim, ne osuđujte prije reda. Poz!

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.