Nostalgija na današnji dan...

utorak , 01.11.2016.

Pozdrav svima.

Prije nego što danas učinite bilo što, sjetite se vaših najmilijih koji više nisu s vama.

Tako sam i ja danas, čim sam ustala postala tužna, depresivna i nostalgična. Iako ga se svaki dan sjetim, danas mi najviše nedostaje. Nedostaje mi moj djed koji već 8 godina nije s nama. Pogotovo kada se sjetim da mu je za 22 dana rođendan, a on neće biti s nama da ga proslavimo.
Nažalost, nisam bila u mogućnosti na ovaj blagdan biti sa svojom obitelji. Moja obitelj te teta s obitelji danas su kod bake na ručku. Tradicija koja se održava od kada znam za sebe, ali od kada djeda nema to više nije isto. Kada je on bio s nama, svaki blagdan je bio veselje, uvijek smo svi čekali priliku da budemo svi na okupu i da se dobro zabavimo.

S grčem ovih dana odlazim na groblje. Pogotovo djedu koji mi svakim danom sve više i više nedostaje.. Jer on me odgojio, on me naučio pravim vrijednostima života. Upijala sam kao mala svaku stinicu koju mi je on govorio i dan danas se mogu svega sjetiti.
Bila sam prije dva tjedna kod kuće, ali nisam bila u mogućnosti otići kod njega na grob pa ću to učiniti ovaj vikend. Stigla sam jedino otići kod prijatelja i prijateljice na grob. Prijateljica je preminula prije skoro godinu dana. To je bio šok, zapravo još uvijek ne vjerujem da se to dogodilo. Kad god dođem na njen grob, suze samo poteku. 20 godina je imala, a bolest ju je napala i otišla nam je među anđele u roku 10 dana..
Prijatelja se također često sjetim. Ubio se... Imao je samo 19 godina i odlučio je okončati svoj život samo mjesec dana nakon što mu je majka preminula od raka. Vjerojatno se nije mogao boriti sa činjenicom da je ostao bez majke.. Ni ja ne znam kako bih to podnijela.. Iza sebe ostavio je ožalošćenu sestru i oca...
Ne volim današnji dan jer se s grčem sjećam da sam ostala bez osoba koje mi puno znače. Osoba koje su bile predobre, a morale su prve otići.. Jako teško podnosim gubitke meni dragih osoba pa ću vjerojatno dan provesti sama, misleći o njima i kako su bile predobre osobe.

Do čitanja dobri ljudi, čuvajte svoje najmilije!

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.