Odjeća (ne) čini čovjeka ili ?

04.07.2013.

Pretpostavljam da su svi više manje prošli sličnu situaciju - onu u kojoj susrećeš
Božicu - cerek - lepojku od glave do pete što blješti i šlješti.

U tim se trenucima muškarci obično uguše u vlastitoj slini, dok se žene osjećaju u rasponu od Pepeljuge do Zle vještice. Ovisno u kojem su emotivnom stadiju. no Hm.

E sad - nakon te prve zaluđenosti dolazi trenutak otrežnjenja - poneki muškarac ipak prizna da mu dotična i nije tako super pet i da ju ne bi "ni štapom" što god to značilo, dok se žene bace na mikroskopsku provjeru iste - od glave, provjere kvalitete frizera do odjeće i pripadajućeg accessorisa tj. pete. Doslovno.

Pa na kraju ispadne da dotična, mimo bilo kakvih intelektualnih procjena iste, i nije tako prekrasna kako se to u prvi trenutak činilo. Uglavnom. Neku stvarnu bogatu i zgodnu na kraju ipak nisam srela uživo. Nažalost.

Anyway, nekidan sam bila u društvu jedne osebujne Lavice - koja me kod drugog susreta razočarala jer je ipak obična - čak i ne previše skupo (Zara i nije wou marka) obučena, da ne spominjem da sam s njezinim odabranikom izmjenila nešto intelekturalnih crtica što dotična i nije baš pratila.

Doduše, kako bi Guzda to komentirao - "ako baš mi muški i nešto maštamo - ne očekujemo intelektualne usluge u krevetu". naughty

Druga se pak dama iz jednog zlaćanog čudovišta visokointelektualnih sposobnosti (ipak) pretvorila u dobru prijateljicu. Trenutno žena nuna malu bebu, te s vremena na vrijeme izmjenimo mailove. I stvarno je faca. smijeh

Kad smo već kod odjeće - imam dva pitanja:

a) Zbog čega se sve žene nogometaša oblače kao da su kurvice na prvom izlasku? I za doručak i odlazak na plac do proslava rođendana u narodnjačkim klubovima visoke štikle i minjak do zujo Sve izgledaju kao klonovi. I kao da ih sve oblači isti Modni mačak ili već neki takav pederčić. Molim da se gay populacija ne uvrijedi, no mislim da vam takvi kvare prosjek.

b) što bi onoj maloj pjevačici što je na reviju visoke mode došla doslovno gola? I kao da su se vidjele dlake među nogama. Ja mislila da je moderno to sve oderat do gole kože. Hm. Pretpostavljam da se mala napušila, no toliko? lud

<< Arhiva >>