Farma (tko lud, tko zbunjen..)

16.04.2008.

Šta mogu, ipak sam i ja jedna seoska baba - ne mogu, a da i ja ne tračam malo one unutra - pa na Farmi. Kad se već i oni sami tračaju međusobno. He he...

Ne kužim kako su ovi Novi mogli neke stvari odraditi u ovih par dana što ovim Starima nije palo na pamet u tih pustih tjedana prije. Npr. kabinu za tuširanje (doduše polijevanje s lončićem) - no, definitivno puno ugodnije i više higijenski nego ona njihova brisanja krpicama i vlažnim maramicama.

No dobro, njima je i snijeg padao. No, da su o tome razmišljali - prije bi si to složili. Makar i u nekim zatvorenim dijelovima. Ne vidim da ih itko sputava u idejama..

Drugo - tzv. "blatna bara" - kako ju je opisao Davorin Bogović - ispala je super bogata riznica ribljeg mesa - i to mrak komada od par kila! A trebalo je samo malo štapa, špage, udice i kruha, te malo spretnosti i volje da bi se ulovilo malo mesa, pa makar to bila i riba zvana šaran..

U današnjoj emisiji baš i nije bilo puno o Alex-inim histeričnim ispadima. Možda je nju Yo spominjala kao onu s "ovisničkim krizama". Hmm..

A Slađa? Ljudi očekivali fajt, kvocanje, nadmudrivanje. Ono ispalo - Slađa zna kuhati, peći kolače, žena čisti i posprema i nikome ne pametuje, što je mislim u ovoj prvoj fazi i najvažnije. A poslije da vidimo - tko će izbaciti pravu rasnu kuharicu van. Pa valjda nisu tako ludi..

Nenek? Još uvijek mi djeluje sterilno. Kakav je već bio i u BigBruderu i ostalim emisijama što je vodio..

Onu babu - Splićanku će tak i tak izbaciti vanka, pa neću trošiti papir na nju..

Nekako mi pusto - nitko ne sere šovinističke izjave tipa Stipe alfa mužjak. Dobro veli Guzda - malog pišonju Alena su mogli izbaciti (tak i tak je izgubio), a fajtere ostaviti unutra. Pa da vidimo postotak gledanosti Farme! Ehhh...

<< Arhiva >>