have-a-nice d-a-y

petak, 31.03.2006.

OPRAVDAN NAZIV "NAJSEKSIPILNIJE AMERIČKE IZVOĐAČICE"

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

ŠEST djevojaka iz skupine Pussycat Dolls, opravdale su naziv najseksipilnijih američkih izvođačica na svojem posljednjem nastupu.

Djevojke su u žaru nastupa pokazale grudi, ali i da ne nose ništa ispod vrućih hlačica.

"Sve je u tome da treba pokazati tko si zapravo. Treba se zabavljati, biti samouvjeren i osjećati se seksi." - kazala je Nicole Kea, vodeći vokal.

Nicole, Carmit, Melody, Jessica, Ashley i Kimberley mnogi su proglasili novim Spice Girls, no čini se kako će djevojke otići i korak dalje.

- 13:40 - Komentari (8) - Isprintaj - #

četvrtak, 30.03.2006.

SEAN PAUL!!!!

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
burninmadheadbangmadbang
Online
Službeni site
MTV-jev pogled
Novi izdavač
Malo tekstova
Intervju

- 21:41 - Komentari (7) - Isprintaj - #

NIJE LI CUTIE????

myspace layout

myspace layout

- 21:19 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 28.03.2006.

TKO JE NOVA WONDER WOMAN????

lindsay

Iako još nije bilo službenih razgovora s producentima, Lindsay Lohan bi željela glavnu ulogu u najavljenom filmu o moćnoj junakinji. Smatra da bi to bilo sasvim cool.
Izbor za lice koje će glumiti Wonder Woman moglo bi nalikovati nedavnom natezanju za novog Bonda. Da se, međutim, pita Lindsay Lohan, ulogu bi prihvatila bez ikakvog razmišljanja.
Joss Whedon trenutno radi na pretprodukciji igranog filma koji će se temeljiti na podvizima poznate strip-junakinje, i to pod okriljem Warner Bros. Picturesa.

Lindsay Lohan priznaje da su joj dosadile teen-uloge, a postati Diana Prince, odnosno amazonska princeza Diana s otoka Paradise bilo bi joj cool.
"Biti Wonder Woman bilo bi cool. Trenutno sam u potrazi za ulogom koja ne nalikuje ničemu što sam do sada radila i tako bih pokazala sve svoje sposobnosti", smatra Lindsay.
No, prije nego se koncentrira na bilo koji film, želi dovršiti svoj novi album.
"Pokušavam raditi na tekstu za svoj novi album. Sa snimanjem počinjem sljedeći mjesec", rekla je mlada pjevačica i glumica.
Inače, Lindsay Lohan je zaštićena neprobojnim narukvicama, magičnim pojasom i čarobnim lasom, koji otkriva istinu, tri sezone mahala je kao Lynda Carter u TV-seriji CBS-a.


- 14:05 - Komentari (5) - Isprintaj - #

subota, 25.03.2006.

ZA cure!!!


Glitter Graphics, Myspace Glitters, Myspace Graphics from Dollielove.com


Cure imamo sreću šta nismo muškarci vidite kako je njima kad odu u penziju,ha,ha,ha!!!

- 22:35 - Komentari (6) - Isprintaj - #

PENZIONERSKA HIMNA!

Godinama opterećen,
Umno poremećen,
Seksualno rasterećen,
Novčano ugrožen,
Vremenom pregažen,
Dosadom zaražen,
Tekstilno unakažen,
Uvijek drijema,
Zuba nema,
Jede sve manje,
Sere sve tanje,
Smežurana lica,
Rijetka stolica.
Sve mu smeta,
Svakog grdi,
Ide i prdi,
Na bijeli luk smrdi,
Nitko ga ne gleda,
Leđa pognuta,
Stomaka naduta,
Dupe sve manje,
Noge sve tanje,
Guza sve uža,
Muda sve duža,
Kita viseća,
Napustila ga sreća.

ETO VAM ŠTO NAS ČEKA.....

- 20:20 - Komentari (2) - Isprintaj - #

petak, 24.03.2006.

MOJA ŠTIKLA

moja štikla

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

- 22:18 - Komentari (2) - Isprintaj - #

srijeda, 22.03.2006.

MySpace Layouts

MySpace Layouts

- 19:47 - Komentari (4) - Isprintaj - #

I JOŠ NEŠTO

Volim putovati!!!!
Volim našu zemlju,ali mi se Amerika jako sviđa!

myspace layout

myspace layout

- 19:28 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 19.03.2006.

MARIAH CAREY


Myspace Layouts & Myspace Layouts

Myspace Layouts




BIOGRAFIJA
Mariah Carey rođena je 27. ožujka u Long Islandu, New York. Ona je najmlađa od troje djece. Njena majka Patricia, podrijetlom Irkinja, bila je operna pjevačica iz Indiane. Njen otac Roy bio je venezuelanski inžinjer zrakoplovstva.

Sa dvije godine Mariah je već pokazivala nadarenost za pjevanje. Dok je njena mama uvježbavala komad "Verdi's Rigoletto", zaboravila je iznenada tekst. Mariah joj je pomogla otpjevavši pjesmu perfektno do kraja. Njena majka je tada primjetila njenu nadarenost. Od Mariahine 4 godine, majka joj je davala nastavu iz pjevanja. Mariah je već tada bila u stanju svaku pjesmu koju je čula bez pogreške otpjevati.

Mariahini su se roditelji rastali kada je ona imala tri godine. Njihov je zajednički život od početka bio poremećen zbog predrasuda iz njihove okoline. Naime, Marahin otac bio je tamnoput dok je njena mama bila bjelkinja. Posebno je njena starija sestra Alison trpjela zbog toga. Ona je imala jako tamnu kožu, pa je uvijek bila cilj predrasuda.

Nakon što je završila High School, nije imala vremena da ide na College. Sve što je htjela bilo je, postati pjevačica. U toj namjeri je nitko nije mogao spriječiti.

Počela je pisati tekstove za svoje pjesme. Prvi su bili "Someday" i "Love Takes Time". U to vrijeme je upoznala i Bena Marquies. On je imao mali studio za snimanje gdje je ona napisala svoje prve pjesme. Nešto kasnije je napustila svoju majku i otišla u New York City, da bi vlastitu sudbinu uzela u svoje ruke. Tamo je među ostalim radila i kao konobarica. Navečer bi onda išla kod Bena u studio.

Nakon nekog vremena snimila je i svoju prvu demo kasetu, no nažalost nije mogla naći nikoga tko bi ju poslušao. Bilo je nekoliko ljudi, zainteresiranih za njene tekstove, no ona nije htjela da netko drugi pjeva njene pjesme. Tada 18godišnja Mariah dala se nagovoriti da radi kao backup-pjevačica za Brendu K. Starr. Ona zapravo nije htjela taj posao, no jedan od njenih prijatelja, koji je bio u Brendinom bandu, uspio ju je ipak nagovoriti da prihvati taj posao.

ALBUMI
Albumi sa Mariahom Carey:
Luther Vandross: Songs (1994): Endless Love
Babyface: The Day (1996): Everytime I Close My Eyes
Men In Black (sndtrk) (1997): I Can Make You Happy (sa Trey Lorenz)
JD: Life in 1472 (1998): Sweetheart
VH1 Divas Live (1998): Chain of Fools (sa Aretha Franklin): My All, Make It Happen
Whitney Houston: My Love Is Your Love (1998): When You Believe (sa Whitney Houston)
The Prince Of Egypt (soundtrack) (1998): When You Believe (sa Whitney Houston).

rolleyesMariah Carey 1990
Emotions 1991
MTV Unplugged 1992
Music Box 1993
Merry Christmas 1994
Daydream 1995
Butterfly 1995
#1's 1998
Rainbow 1999
rolleyes

SINGLOVI SA ALBUMA:Rainbow
Heartbreaker 1999
Thank God I Found You 2000
Against All Odds 2000
Can't Take That Away 2000
Crybaby 2000
Against All Odds feat. Westlife 2000
Bliss 2000

- 22:39 - Komentari (1) - Isprintaj - #

50 cent!!!


Myspace Layouts & Myspace Layouts

Myspace Layouts



Iako slovi za zločestog dečka, povezanog s nasiljem i kriminalom, cure i dečki ga obožavaju.
O njegovim bi se nastupima, ali i ispadima, mogla napisati enciklopedija...

O 50 CENTU: Njegovo je pravo ime Curtis James Jackson III. Ima čak tri nadimka:Interscope, Fifty i Boo,Boo.Odrastao je u problematičnoj obitelji u kvartu South Jamaica u New Yorku. Majka mu je bila dilerica,umrla je kad mu je bilo samo osam godina, a ubrzo nakon toga otac je napustio obitelj. Odgojili su ga baka i djed.50 Cent je preživljavao dilajući drogu zbog čega je često bio u zatvoru. Od kriminala ga je spasio rap, a glazbenu karijeru započeo je kada je upoznao člana grupe Run DMC Jama Mastera Jaya. Inače, nikad ne pije i ne puši , a oduvijek je želio postati boksač. Ima sina koji se zove Marquise, a nadimak mu je 25 Cent. Njegov prvi album "Get Rich or Die Tryin" porušio je sve rekorde jer se u prvih tjedan dana od objavljivanja prodao u čak 900 000 primjeraka. Živi u vili sa 52 sobe, a kupio ju je od slavnog boksača Mikea Tysona za 2,7 milijuna dolara. U kući ima čak 5 jacuzzija, 25 kupaonica, 18 spavaćih soba...

SUPER CAKA: 50 Cent obožava crtiće, a njegov naj lik je kornjača Donatello. Kontroverzni je pjevač poznat i po kreiranju rap plesa nazvanog "dva koraka" ... :)

- 22:04 - Komentari (2) - Isprintaj - #

CIARA:goodies


Myspace Layouts & Myspace Layouts

Myspace Layouts



Debitantski album trenutno najveće mlade R&B, hip-hop zvijezde SAD-a. S prvim singlom '1,2 Step' koji je bio u suradnji s Missy Elliot, osvojila je sva prva mjesta na poznatim top listama, a drugi, aktualni singl 'Goodies' već je tjednima prvi u SAD-u. Osim navedenih, na albumu su surađivali i velikani poput Ludacris, R. Kelly, Jazze Pha, Petey Pablo. Album je već platinasti u SAD-u.

- 21:29 - Komentari (0) - Isprintaj - #

BEYONCE DOBILA ZABRANU MRDANJA GUZOM!!!


Myspace Layouts & Myspace Layouts

Myspace Layouts



Poznata pjevačica Beyonce Knowles dobila je zabranu da "trese" svoju poznatu stražnjicu na setu svog novog filma "Dreamgirls", zato što bi mogla rasparati odjeću. Glavna pjevačica Destiny's childa, poznata je po tome što mrda guzom u svakom spotu koji snimi, a to najbolje objašnjava u pjesmi "Bootylicious".
Kostimografkinja Fatima Robinson ljuti se na Beyonce jer joj raspara svaki komad odjeće koju joj posudi za potrebe snimanja videa, prenosi Female First.
- Ugledam se u The Supremse i Marthu Reeves i kako su to one radile - rekla je Beyonce, koja sa svojim zaručnikom Jay-Zjem očekuje prinovu.

- 00:36 - Komentari (1) - Isprintaj - #

petak, 17.03.2006.

layout for myspace

layout for myspace

- 20:39 - Komentari (12) - Isprintaj - #

layout for myspace

layout for myspace

- 20:37 - Komentari (0) - Isprintaj - #

MOJI KUĆNI LJUBIMCI!!!

Za vašu imformaciju imam dva kućna ljubimca: KIKI I BELLA!
Kiki je moj raspjevani, žuti kanarinac
o kojemu vam nemam što reć osim toga da piva ko lud...lol!
Bella je moj veoma razmaženi pekiniezer!!!
Voli se puno igrati,maziti, a bome voli i puno jesti!
SMRC!!!

- 20:15 - Komentari (0) - Isprintaj - #

CHAD MICHAEL MURRAY

Ljudi moji svi pričaju kako se Chad razveo od Sophie Bush, (Broke) iz serije ONE TREE HILL, no koliko ja znam to nije istina!
Njih dvoje su u uspješnom braku i jednostavno se vole, kao što Chad kaže:"Ona je moja Pepeljuga!", stoga mislim, zapravo sam sigurna da su još uvijek u braku i da će dugooo biti, a što se tiće Chadovih godina Chad ima 27 godina! Nije Puno, nije malo, pa prosjećno zar ne?? Ili je nekima puno, ko zna koliko bi mu vi dali?

- 17:15 - Komentari (1) - Isprintaj - #

A CINDERELA STORY

Film A cinderrela story, Pepeljuga je suuuuuper film u kojem također glumi naš Chad uz Hilary Duff! Odlična romantična komedija u kojoj se Chad kao Austin Ames, i Hilary kao Samantha Montogomery ( Sam), upoznaju preko ni manje ni više nego preko chata, a Samina( Hilary) mačeha Fiona koju glumi Jennifer Conelly, drži je pod uvjetima kao da joj je rob!
A jedina koja joj zaista pomaže da razmišlja svojom glavom i koja se brine o njoj je Rhonda koju glumi Regina King! No Sam
se zaljubljuje u frajera iz škole Austina Amesa! ( Chad Michael Murray)! Ta priča završava naravno sretnim završetkom!
Ko nije pogledao neka pogleda savršen film za zaljubljene!!! Kissss svima....

- 17:14 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 16.03.2006.

Lindsay Lohan zaljubljena u Angelinu!

Mlada američka glumica priznala je da je jako zaljubljena u lijepu Angelinu.
- Nedavno mi je netko rekao da je čuo da sam zaljubljena u Angelinu Jolie, ' A kom Angelina Jolie nije lijepa ' upitala je Lindsaya ja sam samo dodala "pa tko nije" - rekla je Lindsay, prenosi Post Cronicle.
Mlada 19 - godišnja glumica koju su povezivali sa holivudskim "divljim dečkima" , priznala je da se divi Angelini a pogotovo zato što je "upecala" zgodnog Brada.
- Nikad ne bi mogla biti sa ženom ali to ne znači da mi Angie nije lijepa - rekla je.

MySpace Layouts

MySpace Layouts

- 16:13 - Komentari (0) - Isprintaj - #

JESSICA ALBA

Jessica Marie Alba rođena 28. aprila 1981. godine u Pamoni, Kalifornija, SAD), je američkaglumica.
Odgojena je u vojnoj porodici, koja je bila u stalnom pokretu. Jessica je postala zaljubljenik u sport, te je mučila svoje učitelje, djeda i baku svojim nasilničkim ponašanjem. Mornarička karijera njenog oca je odvela njenu porodicu u Biloxi, Mississipi, te u Del Rio, Texas (država), prije nego su se nastanili u Kaliforniji.

Jessica Alba je glumica preko 10 godina, već od male uloge Gail u porodičnoj avanturističkoj komediji Camp Nowhere iz 1994. godine, pa sve do visoko popularne, ali na žalost otkazane naučno-fantastične serije Dark Angel televizijske kompanije Fox, od 2000. do 2002. godine.
Njen otac je meksikanac, a majka francuskog i danskog porijekla.

FILMOGRAFIJA:
Sonic (2006)
Fantastic Four (2005)
Into the Blue (2005)
Sin City (2005)
HONEY (2003)
The Sleeping Dictionary (2003)
Dark Angel (serija) (2000)
Paranoid (2000)
Idle Hands (1999)
Never Been Kissed (1999)
P.U.N.K.S (1999)
Too Soon for Jeff (1996)
Flipper (serija) (1996)
Venus Rising (1995)
Camp Nowhere (1994)

- 15:41 - Komentari (0) - Isprintaj - #

NEŠTO O MENI!

VELIKA SAM LJUBITELJICA GITARA, I IMAM SVOJU VLASTITU ELEKTRIČNU GITARU,KOJU OBOŽAVAM!!!

st patrick's day images

st patrick's day images


- 14:38 - Komentari (1) - Isprintaj - #

HILARY DUFF!!!

Hilary je velika ljubiteljica odjeće, obuće i šminke
Rođena je 28. rujna 1987, dakle nema ni dvadeset godina, a osim što je pjevačica i glumica, već ima i svoj modni brand koji se zove Stuff by Hilary Duff . Linija je fokusirana na mlade djevojke, a osim odjeće, tu su i modni dodaci te šminka. Možeš birati između dva pravca ove linije – Rock and Roll, koji je pod utjecajem 80-ih, i On the Road, koji je pun pastelnih boja i šarma 70-ih godina 20. stoljeća.

Hilary smatra da nije potrebno umotati se u kožu od glave do pete da bi se izgledalo glamurozno, pa odjeću iz njene kolekcije možeš slobodno obući i za odlazak u školu, ali i za spoj poslije škole. 'Volim odjeću. Jednostavno se ne mogu kontrolirati. Obožavam cipele, odjeću i šminku i nisam osoba koja može nositi jedno te isto ponovno, ponovno i ponovno', rekla je Hilary.

- 14:32 - Komentari (0) - Isprintaj - #

HILARY DUFF!!!

- 14:28 - Komentari (0) - Isprintaj - #

KIZZ MY ASS

Čisto sumnjamo da Charlize Theron voli slušati Johnnyja Štulića, ali južnoafrička zvijezda toliko se divi legendarnoj Shirley MacLaine da je pri nedavnom susretu učinila upravo dotično iz naslova Azrine pjesme

Na nedavnom tulumu Premiere Icon organiziranom u čast poznatih glumica, Charlize Theron bila je toliko ponesena pohvalama legendarnoj glumici (a i pomalo ošamućena sredstvima koje uzima protiv bolova zbog nedavne ozljede), da je sišla s pozornice i pokazala MacLaine koliko je cijeni time što ju je pred svima poljubila u stražnjicu.

Shvativši što je učinila, potpuno pocrvenjela Charlize kasnije se pravdala: "Bila je to kombinacija mojih tableta i činjenice da su svi naglas odavali počast toj zbilja nevjerojatnoj ženi, toj nevjerojatnoj glumici, pa sam ja morala to izraziti i fizički tako što ću je poljubiti u guzicu." A kako je slavna Shirley reagirala? "Bila je oduševljena. Kaže da je to najbolji poljubac koji je dobila u zadnjih godinu dana."


st patrick's day 2006

st patrick's day 2006

- 11:40 - Komentari (0) - Isprintaj - #


Myspace Codes & Myspace Code

Myspace Layouts

- 11:31 - Komentari (0) - Isprintaj - #

st patrick's day images

st patrick's day images

- 11:22 - Komentari (1) - Isprintaj - #

PJESME!!!

MySpace Layouts

MySpace Layouts



čak i onda

čak i kad te ne vidim,
znam da si tu.
čak i kad te ne čujem,
čujem tvoj glas.
čak i kad te ne dodirujem,
osjećam te pod rukama.
čak i kad te ne ljubim,
milujem te usnama.
čak i kad plačem,
sretna sam zbog tebe.
čak i kad grlim druge,
zamišljam tebe.
uz sebe.


još samo noćas
da bio si moj.
još samo noćas
u lice mi laži,
koliko me voliš,
posljednji put mi kaži.
a onda odlazi
i ne vraćaj se više.
zaboravi, nakon noćas
da srce mi za tebe diše.
otiđi noćas
iako zapravo to ne bih htjela.
odlazi, jer ubijaju me
tvoje riječi i tvoja djela.
ali samo još jednom,
prije nego što odeš ove noći,
pogledaj me u oči.
nježno i dugo me ljubi,
a onda se zauvijek gubi.


oprosti

bilo je tako čarobno
grliti te,
kraj sebe osjećati te.
Voljela sam te trenutke sreće,
Poljupce uz odsjaj svijeće.
Voljela sam s tobom se buditi,
U milovanjima tvojim se gubiti.
Uživala sam u dugim noćima,
Gledajući odraz ljubavi
u tvojim očima.
Uživala sam čitajući tvoje
Meni posvećene rime,
Izgovarajući tvoje slatko ime.
Živjela sam u sreći
Sve do te noći
Kada suze počele su teći,
Krasiti moje oči.
Te proklete noći
Život počeo je s osvetom.
Napisao mi je pakleno pismo «oprosti».
S posvetom.



- 11:18 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 15.03.2006.

saint st patrick's day 2006

saint st patrick's day 2006

- 20:41 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Dlakavi slinavci u zagrljaju zvijezda

Zna se da su psi najbolji prijatelji kako nas, običnih patnika, tako i slavnih i bogatih. Tko može odoljeti pogledu punom ljubavi i privrženosti, toplom i slinavom jeziku na dlanu ili razigranom mahanju repom? Nitko!

JESSICA SIMPSON se gotovo ne odvaja od ovog preslatkog stvorenja - psića po imenu Daisy! Potpuno nam je jasno - pa tko bi mu odolio?!

ADAM SANDLER svuda sa sobom vodi svog buldoga zanimljivog imena Meatball (mesna okruglica). Vjerni prijatelj pratio ga je i na vjenčanju s glumicom i manekenkom Jackit Titone u Malibuu, u Kaliforniji. Pogledajte ih samo, nisu li sličnih poza i obleke, pa čak i izraza lica/njuške?!

REBECCA GAYHART dolazi na premijeru 'The Royal Tenebaums' u kazalište El Capitan. Psić je siguran u njenoj torbici, no pitamo se je li pseto samo modni dodatak ili vjeran prijatelj.

HILARY DUFF nedavno je iz skloništa za životinje Much Love Animal Rescue posvojila ovog malenog psića kojeg je netko nemilosrdno odbacio. Psića je nazvala Chiquita, mazi ga, pazi i ne odvaja se od njega.

JESSICA ALBA i njen pas Syd ovdje su na dobrotvornoj zabavi na kojoj su skupljani prilozi za pse beskućnike na području Santa Monice u Kaliforniji. Palac gore za Jessicu i Syda, da bar k nama navrate!






- 20:37 - Komentari (1) - Isprintaj - #


Myspace Codes & Myspace Code

Myspace Codes

- Online Dating Site

- 15:52 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 14.03.2006.




Myspace Codes


- Online Dating Site

- 23:39 - Komentari (1) - Isprintaj - #


Myspace Codes & Myspace Code

Myspace Editor

- 22:06 - Komentari (0) - Isprintaj - #

VJENČANJA 2006

Novopečeni holivudski mladenci

Unatoč nizu vijesti i tračeva o raskidima i ljubakanjima, ljubav na klasičan način još uvijek vlada Hollywoodom. Pogledaj tko je u 2006. izmijenio prstenje i pouzdao se u romantičnu, vječnu ljubav (čak i ako mu to prije nije uspijevalo)

Pink & Carey

Na jednoj lijepoj plaži u Kostarici 7. siječnja okupilo se oko 100 gostiju prigodom vjenčanja pjevačice Pink i njezinog dugogodišnjeg dečka, vozača motokros utrka Careyja Harta.
Pink je zaplakala kad je usred ceremonije rekla Hartu: 'Volim te jer sam ti dopustila da držiš moje srce, a nisi ga razbio.' Pink i Carey upoznali su se 2001. i otad su nerazdvojni. Ona je zaprosila njega, i to za vrijeme utrka, pri čemu je skoro bilo i mrtvih jer je Carey od iznanađenja nakratko izgubio kontrolu nad vozilom.

Lisa Marie & Michael
Kći Elvisa Presleyja se, po tko zna koji put, udala. Odlučno je rekla 'sudbonosno da' glazbenom producentu Michaelu Lockwoodu 22. siječnja u Japanu.
Vjenčanju su prisustvovali i njena mama, kći i sin, a kum joj je bio Danny Keough, njen prvi muž i otac njene djece.

Eminem & Kim
Iako je nekad u svojim pjesmama repao o tome da bi najradije htio ubiti 'gaduru' od svoje bivše žene, Kim Mathers, 2005. godine je zaključio da je ipak više voli nego što je mrzi. Na skromnoj ceremoniji u Michiganu slavni reper i njegova ljubav iz djetinjstva ponovno su izmijenili vjenčane prstene, a njihova kćerkica Haille je sigurno bila presretna
Na meniju su bili rakovi, a nadajmo se da na listi DJ-a koji im je na vjenčanju puštao glazbu nije bilo pjesme 'Kim' ;-)

Brad & Angelina
Prema tračevima u medijima, čini se da se ovaj slavni par nedavno tajno vjenčao u Francuskoj. Angelina se, naime, u pariškoj javnosti pojavila sa zlatnim vjenčanim prstenom na ruci, a izvori kažu da su njih dvoje već odavno vjenčani – u svojim umovima.
Brad i Angelina trenutno žive u unajmljenom stanu u Parizu, a Angelina svoje prvo biološko dijete, koje očekuje s Bradom, namjerava roditi u lipnju u Africi. Je li ovaj par doista vjenčan ili ne, pitanje je na koje nećemo lako saznati odgovor.

- 22:01 - Komentari (0) - Isprintaj - #


Myspace Codes & Myspace Code

Myspace Editor

- 21:52 - Komentari (0) - Isprintaj - #

MALO O MOVIES!!!

Jeste možda čuli za "mean girls",ili ste ga možda već pogledali???
Ako ne, preporučujem vam da ga nabavite, morate ga pogledat jer je odličan.
Ako vas zanima glavna glumica to je:Lindsay Lohan!!!
Da vam sad ne bi pričala u detalje, mogu vam samo reći da u njemu prevladavaju "plastične!"
BIG KIZZ!!!!
MySpace Layouts

MySpace Layouts

- 18:58 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 13.03.2006.

VICEVIIIIIII!!!

OGLEDALO
Zašto plavuša drži zatvorene oči dok stoji ispred ogledala?
-"Da vidi kako izgleda dok spava!"

NEMA MJESTA NA KREVETU
Dvije plavuše se guraju za mjesto na krevetu,nemogu stat obje.
Jedna padne s kreveta,a druga će na to:
-"Super. Ajde sad se popni, sad ima više mjesta."

SLOBA
Druže Tito na onome svjetu,eto Slobe nosi ti štafetu.

PUNICA
-Kako se na engleskom kaže da punica neće doći na ručak?
-YES!!!

TRANSVESTIT
-"Tata,tata,šta je to transvestit?"
-"Pitaj mamu sine...On zna."

YUGO
-Šta se raspada brže od yuga?
-Zemlja koja ga proizvodi.

- 15:31 - Komentari (3) - Isprintaj - #

Sljedeći mjesec >>

  ožujak, 2006 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Bloghic normalan...bi će svega.SMRC!!!



    MySpace Layouts

    MySpace Layouts




    www.Bigoo.ws


    www.Bigoo.ws


    www.Bigoo.ws


    www.Bigoo.ws


    www.Bigoo.ws


    Glittery texts by bigoo.ws



    blog layouts

    blog layouts



    Pitali bosanca što bi radije volio biti,
    intelektualac ili homoseksualac???
    "Homoseksualac" odgovara!!!
    "A zašto"???
    "Pa lakše mi ide u dupe nego u glavu"!

    MySpace Layouts

    MySpace Layouts



    Zašto plavuša baca tablete u more???
    Zato što na njima piše "pliva"!!!


    MySpace Layouts

    MySpace Layouts



    MY BTF NUMBER1!!!
    Yooooo!!!
    Ovak,trenutno baš i nemam btf,
    ali imam nešto slično...valjda...lol!!!
    Zove se Rafaela,samnom je u razredu,
    onak,nije loša...mislim,zna čuvat tajne!!!!
    Brineta je,ne baš visoka,ali je ok..LOL!!!


    Myspace Codes & Myspace Code

    Myspace Layouts



    MY BTF NUMBER2!!!
    Zove se marina,vražićak
    voli plesati,pivati,crnkasto-smeđa je itd.....LOL!!!


    Myspace Codes & Myspace Code

    Myspace Layouts

    :


    Myspace Codes & Myspace Code

    Myspace Codes










    blog

    blog




Linkovi

  • Gledajte i zabavite se!!!

    koja lholčhina kad ti je blog nov, nema ni komenta ni posjeta!!!
    LOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    Myspace Codes & Myspace Code

    Myspace Codes



    HONEY!!!
    Ukoliko volite ples svakako odgledajte film "Honey".U filmu se radi o tome da mlada plesacica (nezaposlena)odjednom dobiva poziv da pleše u spotovima poznatih pjevaca a kasnie da radi i koreografije,sve to radi da bi iznajmila prostor u kome bi osnovala vlastiti "dance" studio.Sve ide savrseno dok joj reziser ne ponudi da bude sa njim, ona odmah prestaje raditi i sama sa svojim ucenicima sakuplja novac za studio na razne nacine.Najvise novca sakuplja priređujuci humanitarni show.Poslje toga dobiva razne ponude i snima spot za Missy Eliot i dr.

    Yooooo!
    što čekaš glasujjjjjj!!!




    Online prijevod

    www.bosiljak.hr




    Upišite pojam


    Engleski --> Hrvatski


    Hrvatski --> Engleski









    MySpace Layouts

    MySpace Layouts



    JAMES BLUNT
    "Goodbye My Lover"

    Did I disappoint you or let you down?
    Should I be feeling guilty or let the judges frown?
    'Cause I saw the end before we'd begun,
    Yes I saw you were blinded and I knew I had won.
    So I took what's mine by eternal right.
    Took your soul out into the night.
    It may be over but it won't stop there,
    I am here for you if you'd only care.
    You touched my heart you touched my soul.
    You changed my life and all my goals.
    And love is blind and that I knew when,
    My heart was blinded by you.
    I've kissed your lips and held your head.
    Shared your dreams and shared your bed.
    I know you well, I know your smell.
    I've been addicted to you.

    DA,VAGA SAM U HOROSKOPU!!!!

    MySpace Layouts

    MySpace Layouts



    Goodbye my lover.
    Goodbye my friend.
    You have been the one.
    You have been the one for me.

    I am a dreamer but when I wake,
    You can't break my spirit - it's my dreams you take.
    And as you move on, remember me,
    Remember us and all we used to be
    I've seen you cry, I've seen you smile.
    I've watched you sleeping for a while.
    I'd be the father of your child.
    I'd spend a lifetime with you.
    I know your fears and you know mine.
    We've had our doubts but now we're fine,
    And I love you, I swear that's true.
    I cannot live without you.

    Goodbye my lover.
    Goodbye my friend.
    You have been the one.
    You have been the one for me.

    And I still hold your hand in mine.
    In mine when I'm asleep.
    And I will bare my soul in time,
    When I'm kneeling at your feet.
    Goodbye my lover.
    Goodbye my friend.
    You have been the one.
    You have been the one for me.

    I'm so hollow, baby, I'm so hollow.
    I'm so, I'm so, I'm so hollow.
    I'm so hollow, baby, I'm so hollow.
    I'm so, I'm so, I'm so hollow.


    Anime and Cartoon Dolls from Dollielove.com


  • Click here to get avatars like this!


    O MENI:
    GOD:%%
    RAZRED:%%%
    HOBI:spavanje...lol,zezan
    NAJ FILM:Honey,mean girls
    NAJ GLUMICA/GLUMAC:Jessica A.,
    Hilary D.,Chad Michael Murray.
    NAJ BOJA:Plava,crvena

    blog layouts

    blog layouts



    PLESANJE MI JE JAČA STRANA,OBOŽAVAM PLESATI!!!