Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/roxxy155

Marketing

TKO JE NOVA WONDER WOMAN????

Iako još nije bilo službenih razgovora s producentima, Lindsay Lohan bi željela glavnu ulogu u najavljenom filmu o moćnoj junakinji. Smatra da bi to bilo sasvim cool.
Izbor za lice koje će glumiti Wonder Woman moglo bi nalikovati nedavnom natezanju za novog Bonda. Da se, međutim, pita Lindsay Lohan, ulogu bi prihvatila bez ikakvog razmišljanja.
Joss Whedon trenutno radi na pretprodukciji igranog filma koji će se temeljiti na podvizima poznate strip-junakinje, i to pod okriljem Warner Bros. Picturesa.

Lindsay Lohan priznaje da su joj dosadile teen-uloge, a postati Diana Prince, odnosno amazonska princeza Diana s otoka Paradise bilo bi joj cool.
"Biti Wonder Woman bilo bi cool. Trenutno sam u potrazi za ulogom koja ne nalikuje ničemu što sam do sada radila i tako bih pokazala sve svoje sposobnosti", smatra Lindsay.
No, prije nego se koncentrira na bilo koji film, želi dovršiti svoj novi album.
"Pokušavam raditi na tekstu za svoj novi album. Sa snimanjem počinjem sljedeći mjesec", rekla je mlada pjevačica i glumica.
Inače, Lindsay Lohan je zaštićena neprobojnim narukvicama, magičnim pojasom i čarobnim lasom, koji otkriva istinu, tri sezone mahala je kao Lynda Carter u TV-seriji CBS-a.




Post je objavljen 28.03.2006. u 14:05 sati.