Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/roxxy155

Marketing

Dlakavi slinavci u zagrljaju zvijezda

Zna se da su psi najbolji prijatelji kako nas, običnih patnika, tako i slavnih i bogatih. Tko može odoljeti pogledu punom ljubavi i privrženosti, toplom i slinavom jeziku na dlanu ili razigranom mahanju repom? Nitko!

JESSICA SIMPSON se gotovo ne odvaja od ovog preslatkog stvorenja - psića po imenu Daisy! Potpuno nam je jasno - pa tko bi mu odolio?!

ADAM SANDLER svuda sa sobom vodi svog buldoga zanimljivog imena Meatball (mesna okruglica). Vjerni prijatelj pratio ga je i na vjenčanju s glumicom i manekenkom Jackit Titone u Malibuu, u Kaliforniji. Pogledajte ih samo, nisu li sličnih poza i obleke, pa čak i izraza lica/njuške?!

REBECCA GAYHART dolazi na premijeru 'The Royal Tenebaums' u kazalište El Capitan. Psić je siguran u njenoj torbici, no pitamo se je li pseto samo modni dodatak ili vjeran prijatelj.

HILARY DUFF nedavno je iz skloništa za životinje Much Love Animal Rescue posvojila ovog malenog psića kojeg je netko nemilosrdno odbacio. Psića je nazvala Chiquita, mazi ga, pazi i ne odvaja se od njega.

JESSICA ALBA i njen pas Syd ovdje su na dobrotvornoj zabavi na kojoj su skupljani prilozi za pse beskućnike na području Santa Monice u Kaliforniji. Palac gore za Jessicu i Syda, da bar k nama navrate!








Post je objavljen 15.03.2006. u 20:37 sati.