Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/roxxy155

Marketing

VJENČANJA 2006

Novopečeni holivudski mladenci

Unatoč nizu vijesti i tračeva o raskidima i ljubakanjima, ljubav na klasičan način još uvijek vlada Hollywoodom. Pogledaj tko je u 2006. izmijenio prstenje i pouzdao se u romantičnu, vječnu ljubav (čak i ako mu to prije nije uspijevalo)

Pink & Carey

Na jednoj lijepoj plaži u Kostarici 7. siječnja okupilo se oko 100 gostiju prigodom vjenčanja pjevačice Pink i njezinog dugogodišnjeg dečka, vozača motokros utrka Careyja Harta.
Pink je zaplakala kad je usred ceremonije rekla Hartu: 'Volim te jer sam ti dopustila da držiš moje srce, a nisi ga razbio.' Pink i Carey upoznali su se 2001. i otad su nerazdvojni. Ona je zaprosila njega, i to za vrijeme utrka, pri čemu je skoro bilo i mrtvih jer je Carey od iznanađenja nakratko izgubio kontrolu nad vozilom.

Lisa Marie & Michael
Kći Elvisa Presleyja se, po tko zna koji put, udala. Odlučno je rekla 'sudbonosno da' glazbenom producentu Michaelu Lockwoodu 22. siječnja u Japanu.
Vjenčanju su prisustvovali i njena mama, kći i sin, a kum joj je bio Danny Keough, njen prvi muž i otac njene djece.

Eminem & Kim
Iako je nekad u svojim pjesmama repao o tome da bi najradije htio ubiti 'gaduru' od svoje bivše žene, Kim Mathers, 2005. godine je zaključio da je ipak više voli nego što je mrzi. Na skromnoj ceremoniji u Michiganu slavni reper i njegova ljubav iz djetinjstva ponovno su izmijenili vjenčane prstene, a njihova kćerkica Haille je sigurno bila presretna
Na meniju su bili rakovi, a nadajmo se da na listi DJ-a koji im je na vjenčanju puštao glazbu nije bilo pjesme 'Kim' ;-)

Brad & Angelina
Prema tračevima u medijima, čini se da se ovaj slavni par nedavno tajno vjenčao u Francuskoj. Angelina se, naime, u pariškoj javnosti pojavila sa zlatnim vjenčanim prstenom na ruci, a izvori kažu da su njih dvoje već odavno vjenčani – u svojim umovima.
Brad i Angelina trenutno žive u unajmljenom stanu u Parizu, a Angelina svoje prvo biološko dijete, koje očekuje s Bradom, namjerava roditi u lipnju u Africi. Je li ovaj par doista vjenčan ili ne, pitanje je na koje nećemo lako saznati odgovor.



Post je objavljen 14.03.2006. u 22:01 sati.