Kad bi muškarci uređivali Cosmopolitan

22 travanj 2009Pitanje: Moj suprug želi probati seks u troje- sa mnom i s mojom sestrom.
Odgovor: Suprug vam je očito vrlo odan. Ne može vas se zasititi pa želi isprobati i najbolju poslije vas - vašu sestru. To nipošto nije problem, dapaće, obitelj će time postati prisnija. Zašto ne biste uključili i neke sestrične? Ako svejedno dvojite, dopustite mu da ode s nekom od vaših rođakinja, kupite mu lijepi, skupi poklon, skuhajte mu fini ručak i ne spominjite taj oblik njegova ponašanja
Pitanje: S mojim suprugom nikad nisam doživjela orgazam.
Odgovor: Ženski orgazam je mit ustoličen od strane militantnih feministkinja koje mrze muškarce. Kao takav, opasan je za obiteljsko zajedništvo. Nemojte ga nikad više spominjati svom suprugu i pokažite mu svoju ljubav s nekim lijepim, skupim poklonom I slasnim kuhanim zalogajem
Pitanje: Moj suprug neprestano traži oralni seks.
Odgovor: Udovoljite mu. Sperma nije samo sjajnog ukusa, vec ima i samo 10 kalorija u jednoj žličici. Hranjiva je, pomaže da očuvate figuru i daje izuzetan sjaj vašoj koži. Zanimiljivo, ali to muškarac dobro zna. Njegova je ponuda za oralni seks potpuno nesebična. Dapače, oralni seks je za muškarca ekstremno bolan. On tako samo pokazuje koliko vas voli. Najbolje što možete učiniti je da mu zahvalite, kupite lijepi, skupi poklon i skuhate mu fini ručak.
Pitanje: Moj suprug previše često provodi noći sa svojim muškim društvom.
Odgovor: To je posve normalno ponašanje i treba ga poticati.Muškarac je lovac i mora se dokazivati među drugim muškarcima. Daleko od bilo kakvog zadovoljstva, noć s dečkima je vrlo stresna, i povratak kući je pravo olakšanje za vašeg partnera. Pogledajte samo kako je raznježen I sretan kad se vrati svom stabilnom domu. Najbolje što možete učiniti je da mu kupite lijepi, skupi poklon, skuhate mu fini ručak i ne spominjete taj oblik njegova ponašanja.
Pitanje: Moj suprug ne zna gdje se nalazi moj klitoris.
Odgovor: Vaš klitoris i nije briga vašeg supruga. Ako se morate igrati s njim, činite to u svoje slobodno vrijeme. Da biste pomogli obiteljski proračun možete se i snimiti kamerom dok to radite pa potom snimku prodavati na sajmu.Krivnju zbog sebičnosti ublažit će kupovina lijepog, skupog poklona i spremanje slasnog obroka za vašeg dragoga.
Pitanje: Mog supruga ne zanima predigra.
Odgovor: Predigra je za muškarca vrlo bolna. To znaći da ga ne volite dovoljno, jer zašto bi se inaće morao toliko truditi da vas dovede u pravo raspoloženje. Napustite sve želje u tom području i iskupite se kupovinom skupog i lijepog poklona, te kuhanjem finog ručka.
Pitanje: Kako da znam kada sam spremna za seks?
Odgovor: Pitajte svog partnera, on će znati kada je pravi trenutak. Kada su ljubav i seks u pitanju, muškarci su puno odgovorniji, budući da nisu emotivno konfuzni kao žene. To je dokazana činjenica.
Pitanje: Trebam li se upustiti u seks na prvom izlasku s nekim?
Odgovor: DA. I prije, ako je moguće.
Pitanje: Što se zapravo događa tijekom čina vođenja ljubavi?
Odgovor: To u potpunosti ovisi o muškarcu. Važno je da zapamtite da morate raditi ono što vam on kaže bez ikakvih zapitkivanja. Ponekad od vas može tražiti i stvari koje vam se isprva čine malo čudnima. Svejdno ih učinite.
Pitanje: Koliko bi dugo trebao trajati čin vođenja ljubavi?
Odgovor: Ne postoji prosjećno vrijeme, ali sve iznad dvije minute je dobro. Ukoliko seks traje kraće od toga vrlo vjerojatno vi požurujete svog muškarca. Nakon što je vaš partner završio s vođenjem ljubavi, dobit će prirodnu želju da vas naglo ostavi i ode sa svojim prijateljima igrati nogomet. Ili se posveti nekoj drugoj aktivnosti, kao na primjer odlasku do birtije s društvom u cilju konzumiranja velikih količina alkohola i pokretanja intimne diskusije. Nemojte se osjećati izostavljenom dok ga nema, nađite si posla perući mu rublje, čisteći mu stan, ili čak možete otići i kupiti mu skupi poklon. Vratit će se kad bude spreman.

Image Hosted by ImageShack.us


Krene ribolovac rano na pecanje. Siđe do podruma, spremi pribor. Vani nevrijeme. Popuši nekoliko cigareta u nadi da će se vrijeme proljepšati. Ali, nevrijeme je sve gore i on, poslije sat-dva, odlući da se vrati u krevet. Privije se uz toplu suprugu, kaže joj: Što je gadno vrijeme!
Žena, polubudna reče : A ona moja budala opet otišla u ribolov!

<< Arhiva >>