::ribafish - čovjek krnje jetre::

petak, 27.04.2012.

Dnevnik navijača 23 (Glasnik HNS-a)

Pripreme za putovanje

Mrzim pauze… Znate ono usred seksa kad bi ona išla popiti vode, pa ti se ne da više kad se vrati. Ili kad ti tijekom hakla lopta ode na krov ili balkon, pa zasjedneš na topli beton i onda te više ni gole mažoretkinje ne mogu natjerati da trčiš…

Tako i ovo s nogometom. Ne pristajem na ucjenu da plaćam za gledanje domaćeg prvenstva, naši dečki koji igraju po Europi i nisu nešto zastupljeni, a šminkerstvo i sapuničarstvo Barcelone i Reala mi se već toliko penje na testise, da im polako bojkotiram prve utakmice. U uzvratima posustanem. Još uvijek između polufinala Lige prvaka i kvalitetnog seksa – biram joker pola pola…

Fali mi repka, putovanje, kašnjenje jednog kretena, vraćanje s granice po pasoš od drugog, gužvanje, pišanje kad se nikom ne piša, pogrešne pjesme, proliveno pivo u moje krilo. Kad svi u kombiju konačno zaspu, shvatim da se samo meni ne spava ili vozim, barem jednom odemo u krivi smjer, al osamdeset kilometara, pa neizbježne tri murije, dva gumidefekta, opet mi se piša, ima li netko kuna na mobitelu samo da se pola sata upucavam bivšoj jer sam se napio, meni je vruće – otvori, meni je hladno - zatvori, ako ne staneš, zapalit ću u autu, u kupeu do nas su tri Bugara, a znate što su nam Bugari napravili…

Da, dosta je teško biti razmaženi jedinac i preživjeti putovanje na gostovanje repke. Što je najbolje, tek je povratak s gostovanja onaj najnaporniji dio kad biste tako rado poželjeli biti makar negativac u Blakeovoj sedmorki ili nekoj drugoj SF seriji pa da se možete teleportirati na stadion udaljen 1832 i pol kilometra. Ali, čovjek je žilava biljka, i sve to preživi bez puno buke, glava te boli još dva dana, jetra tri, kičma sedam, ali fore i dogodovštine prepričavaš mjesecima i godinama.

Bliži se EURO, s njime i putovanje od skoro 24 sata do daleke Poljske. Još se nisam počeo pripremati, što se više spremam, to više stvari zaboravim. Slutim crni minimalizam, dva dresa, dvije majice, vesta i šuškavac, treba mjesta u torbi za prikupljene krigle, suvenire i pokoji tuđi dres kojem već skinemo skalp. Slijede dani kad ću probati dečkima s kojima idem objasniti da sam malo star i da ne pijem nikad dva dana zaredom jer obično onda nisam ni za seks, a kamoli navijanje i divljanje po gradu domaćinu, ali niti jedne godine mi to nije pošlo za rukom, pa neće ni ove. Uvalio sam sa Zaprešićanima, nabavio karte i smještaj, samo me viša sila može odvući od, a bit ću skroman, polufinala s Nizozemcima. Želim pošteno odraditi sve poslove i onda mjesec dana razmišljati samo, isključivo i jedino o nogometu i zajebanciji vezanoj uz isti. Formacije, treneri, dresovi, “ja bi stavio njega umjesto njega, jer je iz istog sela kao i ja, a Bilić mi nikad nije sjeo, mala, daj još rundu!”, glupe i isprazne muške spike koje nisu ništa gluplje ni ispraznije od ženskih spika o torbicama i maskarama. Dolazi tih preko dvadeset dana kad će mi mozak biti na uštedi energije, a želudac mi pljunuti u lice zbog tona kikirikija, čipsa, poljskih jezivih bureka i milijardi limenki za navijače specijalno razvodnjenog piva. Možda si dopustim čak i psovanje nekih ljudi na terenu, kao i onih u blizini, urlanje i ono debilno veselje kad zabijemo gol, ali eto… To su ti moji dani u godini kad pustim Quasimoda na ispašu, kažem zločestom sebi “Idi sinko, urlaj i skači, izmorit ćeš se za dva sata pa ćeš opet u ljušturu…”, dani kad se veselim nogometu, repki, atmosferi i tome što se još uvijek nečemu veselim. Juniora, šestipolgodišnjaka ipak i ovom prilikom ostavljam majci. Neka malo odraste, mislim da bi mu bilo napeto kao meni na bijenalu male ekspresivne keramike ranog baroka. Ima vremena za njega.

27.04.2012. u 15:03 • 0 KomentaraPrint#

srijeda, 25.04.2012.

Nisam više neki komad, al kuham ko Gastronomad!

Nisam više neki komad, al kuham ko Gastronomad!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Strgan od posla neki dan sam skupio Roka u vrtiću, prošvrljo parkom, odveo ga na bazen, kupio kvasac i brašno te igrajuć se s njim po stanu (Rokom, ne kvascem) – zamijesio tijesto za pogače – naš novi hit broj jedan.

Kako sam stihijski seljo-beljo, ne razlikujem oštro od glatkog brašna, štedim na ulju i pregrijem često mlijeko za kvasac, pogače ponekad uspiju, ponekad ne, uglavnom, isto kao što nemrem ni dvaput iste palačinke pogodit.

I kad sam konačno ispržio pogače, Rok mi je potpuno iskreno i dječje ubojito, žvačuć rekao – sori, bakine su puno bolje.

Kaj je najgore, fakat su bile grozne, masne i tvrde, pa sam probdio noć i ujutro trznuo Šimu čiji sam mejl taman našao u inboksu.

U njemu je pisalo da "u klubu Gastronomada profesionalni kuhari i gastronomi imaju školu aktivnog učenja kuhanja uz predavanja i praktičnu nastavu u trajanju od pet tjedana (dvaput tjedno po tri sata)."

Kako sam po ideji svoje voljene šefice u Stilistu pred mjeseca dana počeo pisati kuharski dnevnik "Riba i Jaja kuhaju do kraja", i kako od viška informacija ne boli glava, a pritom mi je i okce zapelo na dva naslova – temeljac i kruh, ja se prijavio!

Uvijek me iritiralo kad Kod Ane, dotična u ključnom trenutku jednostavnog ručka za 20 kuna iz fridža izvadi temeljac od testisa tasmanijske nemani, kao da to svima po difoltu raste u Gorenju…

A i stvarno bi htio znat mijesit ko Slavko Štimac u Varljivom Letu, a i ozbiljno, dok mi je temeljac crna mrlja.

Pa sam tako naletio u Jurišićevu, fulao dan kad se radi temeljac, pozdravio se s legendama Šimom, Grgurom i Robijem, zasukao rukave i počeo slušati predavanje.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Grupa ima deset ljudi, ja sam jedanaesto prase, tu su brokeri, vlasnici restorana, majke, tete, bračni parovi, žene kojima se konačno ostvarila želja i općenito ljudi željni novih znanja…

Ukratko, šaroliko skroz!

Kao prvo, konačno sam vidio oštro i glatko brašno jedno kraj drugog i sad bi ih mogao skužit i u mraku.

Drugo, shvatio sam da doma radim juhu od kvasca i da nije ni čudo da mi se ne diže pizza jer siroče sagori.

Treće, pa tijesto treba premijesiti par puta!

Mrmh… Ko će prat sve od brašna, ufff… Al eto.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Šime je meštar od kruha, kad nas je istimario i upozorio na sve greške prilikom miješenja, stavio je svih naših 11 buhtlica u peć, a tada nas je preuzeo Robi - the paella man!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


I upoznao s desetak vrsta riže te složio klasični milanez.

Malo sam se zbunio kad sam vidio da nema tjestenine, ali kaj sad.

Uglavnom, sve je u temeljcu, mrzim temeljac jer ga nisam naučio delat.

Dobro, skužio sam da je to klasična jaka juha koja krčka danima, ali mi je nekak žao ćubit šest sati uz špaher da bi to sve podlio već u sljedećem jelu.

Škrto govno, bodul, šta ćete…

Škrtost me primila za grlo i kad sam vidio kako Šime reže luk – pa čovjek hiti barem 15% glavice, skoro mi je srce stalo.

Al da je brz, je…

Pratim, pišem, gutam sitnice koje nikad nisam imao koga pitati, informiram se o noževima, oštrenju, čuvanju, začinima… Ono, jako dobro utrošeno vrijeme.

Na kraju prvog predavanja – uz čašicu vina jedemo sve što smo spremili

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


i saznajemo da sljedeći put radimo - ribu!

Kanibalizam na djelu,

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


fišokolja brancina, šarana, dagnji i kozica, učenje brzog čišćenja i filetiranja...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Šaran fakat ima vonj kao poljubac nikotinke,

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


ali nakon odkoštavanja...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


i tretmana bjelanjkom

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


dobije se korica koja upije mulj i onda iščupa. Ne, Grga mi je nije dao jest... Ali je dao pancetu!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Sretan polaznik!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


I daju ti da jedeš prstima!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Na kraju, svi se raskrave i počne se s vicevima, i općenito - jedva čekam sljedeći sat.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Ako ste zagrizli, trznite na www.gastronomadi.hr, i prijavite se za novu školicu 07.05. jer je do tada sve popunjeno.

Uskoro - riblje ćufte i dodo na naglo!!!

Na kraju - brudet za desert!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


A o blitvi na brzaka - drugi put. Kakva divna ideja, ma sjajno!

Ponovilo se...

25.04.2012. u 15:01 • 0 KomentaraPrint#

utorak, 24.04.2012.

Veliki test bureka 7

Veliki test bureka 7

19. Pekarna Svetice, Svetice 25
Vlasnik: Selman promet d.o.o.



Uploaded with ImageShack.us

Cijena:11 kuna
Vrsta: Trokut
Veličina: Masivan
Tijesto: Sirovo, ručno rađeno, neslano
Meso: Dinstano, teško, za bolonjez

Opći dojam: Jednom sam kasneć na obližnju utakmicu reprezentacije brzinski ubo jedan primjerak u ovoj pekarnici. Tako me dojmio da sam pojeo jednog i u povratku. Bit će da je utakmica bila izuzetna, jer sam ovu nedjelju ipak ostao ravnodušan. Usluga, Veronikin jogurt, veličina, sve kako bog zapoveda… Osim okusa. Oporo, jako začinjeno i solidno meso zapakirano je u suhu, nedovoljno sočnu ljušturu. Nedorečen, žilav i vjerojatno puno bolji kad je svjež. I ne volim kad mi teta kaže da nemaju burek, ali da će se ispeći za 15 minuta. Gladan sam sad, ne za 15 minuta!

Jogurt: Veronika, 3.00 kn
Vrećica: Da
Salveta: Da

Ocjena 6/10

----------------------------

20. Pekarna Klara, Trakošćanska 28
Vlasnik: /



Uploaded with ImageShack.us

Cijena:12.90 kuna
Vrsta: Rolani
Veličina: Malen
Tijesto: Suho, debelo, nemasno
Meso: Iz automata

Opći dojam: Vidi pod Konzum i Prehrana
Jogurt: Dukat, 2.80 kn
Vrećica: Da
Salveta: Da

Ocjena 4,5/10

-------------------

21. Pekarnica Croatia, Trakošćanska 4
Vlasnik: Ćenaj d.o.o.



Uploaded with ImageShack.us

Cijena: 11 kn
Vrsta: Rolani
Veličina: Nadprosječna
Tijesto: Tužno, staro, oronulo
Meso: Za musaku, fino, sa šmekom

Opći dojam: Dobio sam hladan burek. Dapače, bio je na sobnoj temperaturi ali u sobi koja se baš i ne grije. Odmah sam se i sam ohladio. Trebalo bi stvarno kupcu reći neke stvari prije nego da svoj novac. Kad je burek napravljen i želimo li ga takvoga. Dodatno je naljutila besramno visoka cijena jogurta (“Nestalo nam je onih malih”), pa sam zagrizao prvi komad ljut kao Bear Gryls kad naleti na neopranu sirovu nogu od muflona. Nije me dojmilo. Burek, ne muflon. Tanan, mastan, s premalo tijesta. Spašava ga zanimljivo meso, ali opet sve zove na musaku od jučer. Ako znate da je burek stajao 12 sati, barem se potrudite ponuditi da ga zagrijete. Ufff… (Inače, isti vlasnik drži i ex Romaju, ali tamo sam testirao trokut a ovdje rolani)

Jogurt: Bioaktiv, 8.50 kn
Vrećica: Da
Salveta: Da

Ocjena 2/10

Next for test:
Arena Špansko
Domjanićeva
Baš burek Dubrava plac

24.04.2012. u 07:27 • 0 KomentaraPrint#

petak, 20.04.2012.

Dvije nove pive…

Dvije nove pive…


Čisto da ne zaboravim, naletio sam na dvije pivice koje su mi uljepšale dan.

Dobro, dane.

Prvo smo u budipeštanskom opskurnom Beer shopu (Sörspecialista.hu) probali njemačkog pšenislava imenom Camba Bavaria Conatus Weisse iz jamačno pituresknog Truchtlachtnga između Salzburga i Minkena.



Uploaded with ImageShack.us

Hvala Ogivladi na ideji i čašćenju, ostala tri vajcena su bila tak-tak, ali ovaj mi dere sve dosad probane.

Sve je sjelo.

I lijepa boja stare naranče, i dovoljno čvrsta pjena, bogatstvo gorčine, taman dovoljno hmelja, miris bazge i slastan afterpodrig, vrlo će me lako natjerat u posjet dotičnoj pivovari u neka bolja vremena.

Svaka čast.



Uploaded with ImageShack.us

Ako ste u prilici, nemojte propustiti, iako je, nažalost, zasad kod nas još nema u prodaji…

---------------

No, i mi pivkana za trku imamo!

Jučer je na sastanku hrvatskog Društva prijatelja piva došao i rado viđen gost, Tomislav Horvat iz Daruvarske pivovare.



Uploaded with ImageShack.us


Pred dva tjedna je bila i još draža gošća iz istog preduzeća, Lucija, koja nas je pritom počastila gajbom novog Staročeškog piva.



Uploaded with ImageShack.us

Koje nam je mirisom malo vuklo na sumpor, ali bilo sasvim korektno, pa smo strusili sve.

Ali, Tomo je sinoć osim benda i poete, donio i dvije bačve novog Staročeškog, i to je bio pun pogodak.

Nepasterizirano, tek od bačvine sise odbijeno, Staročeško definitivno vuče na Vukovarsko u najboljim, dakle – prvim danima.

Kako Tomo kaže, teško se nositi s ultrajakom konkurencijom pa su se odlučili na riskantan, i skoro pa sulud potez – odrekli su se zamjenske sirovine, kukuruzne krupice, i povećali udio ječmenog slada.

„Staročeško pivo, kao jedan od najstarijih hrvatskih pivskih brendova kreće u borbu na tržište tako da ponudi bolji, kvalitetniji proizvod. Ovakvi kao vi ćete nam reći jesmo li u tome uspjeli."

Točeno Staročeško, ovom prolikom glavom, podbratkom i pivskom trbušinom potpisujem, kao i većina DPP-ovaca, sad čekamo odgovor ostalih domaćih pivara.

Prvo Jubilarna Žuja, sad ovo.

Nije loše, nikako nije loše!

Ajd pivili!



Uploaded with ImageShack.us

20.04.2012. u 15:43 • 0 KomentaraPrint#

nedjelja, 15.04.2012.

Prvi put u našem gradu – turnir u Curlingu!!!

Prvi put u našem gradu – turnir u Curlingu!!!

Ne vjerovali ili da, u Zagrebu se u subotu i nedjelju, 21. i 22. travnja od devet ujutro do osam navečer igra jubilarni prvi nemeđunarodni turnir u plemenitoj vještini Curlinga!

Na klizalištu Zagrebačkog Velesajma tako će se prvoga dana, u subotu, na dvije staze ogledati devet ekipa u potrazi za prvim osvajačem trofeja Zagreb Open, dok će u nedjelju biti održano i prvo prvenstvo Hrvatske za mješovite ekipe.

Naravno, tu će biti i treća staza namijenjena svim entuzijastima, zaljubljenicima u prijenose na Eurosportu, hejterima koji nam se žele cerit, i općenito svima željnih igranja i gledanja ove prastare škotske sportske delicije.

Inače, Curling klub Čudnovati Čunjaš se vratio sa sedmog prvenstva Hrvatske, zbog nedostatka dvorane, održanom tradicionalno - u Budimpešti.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Nakon prvog dijela prvenstva zauzimali smo treće mjesto iza Zagreba I i Zagreba II, pa smo se za polufinale po Round Robin sustavu trebali boriti, uz CK Legiju, s najdražim nam rivalima CK Vis.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Dogovorili smo se da Sin bude skip (imao je nož), Ogi third, ja second i Kolar lead.

Rukovali smo se s braćom Višanima, probno se odgurnuli te prihvatili dvadesetokilnih kegli.

Poveli su Čunjaši, Kolar je sjajno vrludao po svim stranama, drug precjednik, dakle, mi, fino izbijao i čak imao i jedan double take out, Ogi se dizao prema kraju, a Sin bio stamen i jak i sve iznenađivao taktikom.

Nažalost, sve je to bilo dovoljno tek za 4:5 i zamrznuto gledanje viškog kapetana, legende Albija, kako s dosta nervoze baca zadnji stone u osmom, dakle zadnjem endu.

I promašuje - izjednačenje!

Extra end, produžeci i šansa da rasturimo.

Ali, ruka drhti, svaki Čunjaš fulava po jedan kamen, velika odgovornost ostaje na Sinu i - nakon što mu Kolar daje mrvicu previše leda, za dva centimetra ode Vis u polufinale.

Zasluženo, iako stvarno nismo bili daleko.

Kao ni pivica...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Vis u polufinalu gubi od Zagreba II, koji nakon toga u finalu gube od Zagreba I, pa tako Čadež, Ogi, Čučo i Robi veselo visoko dižu pehar, koji nam, zloćko, i ove godine izmiče, ali život ide dalje.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Curling Klub Silent I, djevojke s oštećenim sluhom, drugi put zaredom osvajaju PH, a vrlo su im blizu i ovoga puta bile mlade Gombačice iz CK Zagreb.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Brončane su cure iz Silenta II, a četvrte djevojke i majka iz CK Legija iz Slavonskog Broda, uz puno sreće, buduće domaćice osmog prvenstva Hrvatske, jer se u njihovom gradu konačno kreće s gradnjom dvorane.

Eto, ako vam nisu jasni neki pojmovi iz teksta, navratite i pitajte, primamo nove članove i članice, ima pive i Franckovih grickalica, Europsko prvenstvo nije daleko...

Olimpijske igre jesu, ali i o tome ćemo porazgovarati.

Sve informacije o turniru na Velesajmu ovoga vikenda saznajte u mene na fejsu ili se javite na mejl, ali, općenito, što ranije dođete u subotu i nedjelju, to ćete više vidjeti i zaljubiti se u curling.

Baš kao i Čunjaši.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Hvala Beershopu na pivi, Društvu Prijatelja Piva na kombiju, Ribi na kubanskom rumu, Sinu i Kolaru na vožnji i što nisu puštali ONU kazetu, Ogiju što nije zagađivao zrak i pošteno platio pivu, svima na igri i smijanju...

Pa stvarno naletite pogledati i probati curlati. Fora je.

Ajd pivili!

15.04.2012. u 23:05 • 0 KomentaraPrint#

nedjelja, 08.04.2012.

Veliki test bureka 6

Veliki test bureka 6

16. Trgovina Prehrana, Savska cesta 1a
Vlasnik: /



Uploaded with ImageShack.us

Cijena: 12.90 kuna
Vrsta: Rolani
Veličina: Malen kao Grga Čvarak
Tijesto: Nenametljivo, suho, bez mrve masti
Meso: U jednom komadu, nemrvljeno

Opći dojam: Treća sreća! Konačno sam prošao pokraj Prehrane prije podneva i uspio naletjeti na mesni primjerak, kojeg inače očigledno nemaju kad se približi vrijeme ručka. Tri tetice, čudna ponuda (suhomesnati proizvodi, pivo, novine…) i prvi put da me nisu upitali za vrećicu. Salveta nema. Burek veličine jako malog bureka, stane na skupljeni dlan. A skuplji od prosjeka. Na kraju, sam gospodin B. i nije toliko loš koliko je nedorečen i koliko te nerviraju ostale sitnice. Malen, suh, gotovo zdrav, s najčudnijim komadima mesa u metropoli – kao dvije mine za HB olovku koje se provlače kroz cijeli zavijutak. Dojam je da stišču to meso iz neke gigantske tube. Za zaborav…

Jogurt: Dukat, 2.79 kn
Vrećica: Ne
Salveta: Ne

Ocjena 4,5/10


-----------------------------------

17. Romaja, Ogrizovićeva 1
Vlasnik: Ćenan d.o.o.



Uploaded with ImageShack.us

Cijena: 11 kuna
Vrsta: Trokut
Veličina: Masivan
Tijesto: Suhonjavo
Meso: More, more… Oporo i slano

Opći dojam: I sam sam se nebrojeno puta našao na glupom mjestu za parkiranje ispred Romaje, pijan i prokleto željan bureka u sitne sate kad više ništa drugo u ovom pospanom gradu ne bi radilo. Srdačne tete i vječna gužva, kao i akcija tadašnjeg vlasnika da sirotinji dijeli kruh koji nije prodao dan prije – stvorili su od Romaje pozitivan mit. Natpis na vratima 0-24 vraća u dobre stare dane pijanstva, a unutra sve isto od 1990. No tamo, skup jogurt, nedostatak salvete i nada u dobar burek koja se gasi nakon prvog ugriza… Tamno, mjestimice i crno meso, vuče na vrlo staru kravu i uz obilje soli prije podsjeća na žvakanje lanca od Titanica nego na nešto fino. Tvrd, težak, suh i bez imalo sočnosti, ostaje ipak idealan tek za zadnju stanicu prije kreveta u gluho doba noći i nadu za umanjeni mamurluk.

Jogurt: Dukat, 4 kn
Vrećica: Da
Salveta: Ne

Ocjena 4/10

---------------------------------

18. Konzum, ul. Grada Vukovara 275
Vlasnik: /



Uploaded with ImageShack.us

Cijena: 9,99 kuna
Vrsta: Rolani
Veličina: Majušan
Tijesto: Prhko, neslano, zasitno
Meso: U komadu, izduženo, nepamtljivo

Opći dojam: Ili je vrlo sličan onome koji se radi za Klaru/Prehranu, ili je kloniran, ili je isti. Malen, prhak, suh i nemastan, toliko je neutralan da si ga, dok ga pokušavaš ocijeniti – već pojeo. Nedorečeno tijesto, više za pitu nego za burek, meso oblika simbioze sljepića i ćevapa (duga, čvrsta kobasičica), bez ikakvog okusnog dojma i arome nakon kušanja. Burek za kratku pauzu i dugo sjećanje.

Jogurt: K+ 1,69 kn
Vrećica: Da
Salveta: Ne

Ocjena 4,5/10

08.04.2012. u 22:01 • 0 KomentaraPrint#

srijeda, 04.04.2012.

Veliki test bureka 5

Veliki test bureka 5


13. Burek, Dolac 2
Vlasnik: Anđelko Nikolovski



Uploaded with ImageShack.us

Cijena: 12 kuna
Vrsta: Trokut
Veličina: Malen ali debeo
Tijesto: Hrskavo dole, sočno u sredini, prhko na vrhu. I jako masno
Meso: Puno ga ima, pikantno, šarf…

Opći dojam: Nakon što je nestao kiosk sa Glavnog kolodvora, samo jedan burek ima onaj stari štih s kraja sedamdesetih. Onaj na maloj terasi podno tržnice na Dolcu. Povijesni prostor koji se i nije nešto promijenio kroz desetljeća, kao da ste se vratili u Skopje pred dvadeset godina, umorne tetice koje nemaju love za uzvratiti, burek za tu ili za vani, u frižideru jogurti i svježi sir, na pultu zdjela sa šećerom. Želite li se nakratko vratiti u socijalizam, znate gdje trebate ići. Inače, najsočniji i najdeblji burek u gradu, savršeno popunjen iako širinom premalen, ubija ga suluda količina maščobe da bude neprikosnoveni broj jedan. Ali i ovako, sam vrh… A tek ona sprava za ručno rezanje po plastičnim tanjurima… Ma ipak broj jedan.

Jogurt: Dukat, 3,00 kn
Vrećica: Da
Salveta: Da

Ocjena 8,5/10

---------------------

14. Pekarski obrt Botinec
Vlasnik: Pal Lekaj



Uploaded with ImageShack.us

Cijena: 11 kuna
Vrsta: Rolani
Veličina: Srednje veličine
Tijesto: Tanko, pregoreno, tvrdo
Meso: Neutrala, žilavo, zaboravljivo

Opći dojam: Smješten na kraju Trešnjevačkog placa upao je u izbor nakon što u četvrtak u 13.45, bureka redom nije bilo u Konzumu, Prehrani i Dinari. A Bašića i Dubravicu sam već obradio na drugim lokacijama. Mlado nasmijano djevojče napravilo je kardinalnu grešku riječima “S mesom, ajoooj, mislim da nema… Ali, gle, ostao je jedan!” Odmah ocjena niže jer mi je bilo jasno da je svjež poput rose u podne. Zle slutnje su se obistinile i shvatio sam da je riječ o takozvanom “Kriznom” bureku, za trenutke krajnje gladi i nebiranja. Suh, žilav, tanak i zagorio. Ispod prosjeka u svakom slučaju, pogotovo jer nema salveta, a za jogurt vas upute iza ugla…

Jogurt: Ne
Vrećica: Da
Salveta: Ne

Ocjena 3/10

-----------------

15. Pekarna Dobar tek, d.o.o., Zvornička 3/1 (Trešnjevački plac)

Vlasnik: /



Uploaded with ImageShack.us

Cijena: 12 kuna
Vrsta: Trokut
Veličina: Solidan
Tijesto: Pustinja na vrhu, brašnast okus praška za pecivo
Meso: Luka kao u priči, aromatično, fino podrigljivo

Opći dojam: Ogroman prostor na burečno vrlo atraktivnoj lokaciji – na samom početku placa. Zato je valjda i burek skuplji za kunu od ostalih u krugu 50 metara… Ljubazna tetica na upit za meso okrene se pekaru koji zaviri u pećnicu i kaže “Evo ga taman.” Srce mi zalupa jače, teta se opeče na vreli primjerak, ali i napravi mrku facu kad sam zatražio račun. Svejedno, izlazim i prebacujem znojnu vrećicu iz jedne u drugu ruku do obližnjeg parka. Iznenađenje, jogurt je od mljekare Beloslavec, fin, kiseo, a burek… Zanimljiv, više vuče na prhku pitu iako pri žvakanju nikako nije suh. Jako ukusno meso s divnim dinstanim šmekom i općenito vrlo solidan dojam kad bi bio mrvicu sočniji. Za poželjeti još jedan…

Jogurt: 2.80 kn
Vrećica: Da
Salveta: Da

Ocjena 7,5/10

04.04.2012. u 08:07 • 0 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 02.04.2012.

Njegovo veličanstvo Zornjak

Šaptač ženama u epizodi

Njegovo veličanstvo Zornjak



Uploaded with ImageShack.us

Zašto muškarci toliko vole, žele i cijene jutarnji seks, koje su mu prednosti i mane, kako ga zaslužiti i izboriti, i zbog čega ga žene uporno izbjegavaju


Tako je mnogo vrsta seksova kad bismo ih dijelili prema dobu dana.

Studentski u svako doba, vikendaški zadnjim snagama pred zoru, kuhinjski nenadani prije ručka, ljubavnički nakon radnog vremena ili u pauzi, podstanarski trenutni kad cimer ode u kupaonicu, roditeljski minutni oko ponoći kad dijete konačno zaspi (ili žena zaspi. Ili svi zaspu)…
Svi oni imaju svojih prednosti i mana, ali jedan je ipak poseban!
Njegovo veličanstvo Zornjak (morningus coitus predalarmus), muškarcima toliko mio zbog skraćene predigre, samo jedne, eventualno dvije poze i bez ljubakanja, iako je prisutan u svim sferama seksanja ipak je karakterističan za zreliju dob, negdje nakon napunjene tridesete.


The problem
Najveći problem s jutarnjim seksom je u tome što ga većina žena – ne voli.
Takve žene, a koje pritom jako žele zadržati svoga mladića, mudro se jutrima pretvaraju da im je zorimir super, i onda se nakon dobivanja onoga što žele (brak, dijete, ugovor…) samo lagano riješe tog tereta i ostave zorom svoga muškarca na suhom.
Sjećate se uostalom scene s Kevinom Spaceyjem u sjajnom Vrtlogu života koji su Amerikanci bez veze nazvali American Beauty - to otprilike tako biva.
Netaktičnije žene se ne libe priznati da im je zbog tlaka tlaka i otvoriti oko, a kamoli trpjeti hopsanje goropadnog pohotnog grizlija po svome još nerazgibanome zadku.
Pa se onda odjednom čude postojanju ljubavnica…
Treća vrsta žena je ona koja i bi i ne bi, pa se prije spavanja obuku u bakine aseksualne gaćice i preko toga navuku troslojne spavaćice kroz koje se ni Copperfield ne bi probio.
A kad se mi nadurimo, onda kažu ono vječnu: “Pa zašto nisi probao?”
Čime, vrtnim škarama!?
Ili pak samo nešto izmisle onog trena kad osjete predalarmno senzualno češkanje po kosi i loš pokušaj tihog skidanja donjeg rublja.

Dijapazon odbitaka milog nam Zorroa je ogroman - ne dam jer:

dobila sam,
dobit ću,
imam,
imala sam i još sam slaba,
jučer si,
nisi ni jučer,
sutra ćemo,
radni je dan,
vikend je,
gladna sam,
žedna sam,
boli me glava,
od*ebi - ne da mi se (najčešći primjerak u parova nakon dvije godine veze)!

Tu su i standardni:
prljava sam,
prljav si,
prljavo je,
rano je,
kasno je,
čekamo dijete,
dijete je budno,
dijete spava,
gdje nam je dijete,

i posebno bolno - ne budi dijete…



Zornjak iz muške perspektive, 6.50 ujutro
Zamislite jednog prosječnog frajera od trideset i nešto kako se budi iz dubokog sna. Oko koje se prvo otvorilo teškom mukom lomi krmelje i mutno gleda u smjeru budilice istražujući koliko je sati. Ah, još deset minuta do alarma, taman za okret na drugu stranu i onaj najslađi, nagradni san. Ali, umjesto hladnijeg dijela kreveta dočeka ga nenadani udarac o toplo tijelo - pa skroz je zaboravio da mu djevojka danas spava u njegovom brlogu! Njegova gaćna antenica trenutno reagira i srce mu počinje kucati duplo brže. U tom trenutku tih benignih deset minutica sna, postaju tako nebitne i neznačajne, i postavlja se pitanje - zašto se malo ne poigrati i ležećki obaviti jutarnju tjelovježbu, onu najmiliju svakome muškarcu, one se ionako uvijek bune kad ih tjeramo gore! Slobodnom rukom polako klizi ispod pokrivača i nježno, poput minera dan prije mirovine, stavlja dlan na njeno toplo bedro. Polako i u maksimalnoj tišini moli se nekom seksualnom bogu da sve prođe u najboljem redu i da se što prije spoje u jedno za dobro jutro u punom smislu tih riječi. S nadom da mu valjda neće zamjeriti ako se sasvim nježno blututne, uostalom, who dares wins, on stavlja drugu ruku u kosu, satenski meko ljubi u vrat i pokušava izvršiti mini desant. Napipao je tanani rub gaćica, povlači ga prema dole, naginje poput Coste Concordije i pripaja se polako i precizno kao Apolo 3…

Zornjak iz ženske perspektive, 6.50 ujutro
Kava ili koljem…



Uploaded with ImageShack.us


Cijeli tekst u novom broju Stilista na svim kioscima!

02.04.2012. u 10:56 • 0 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>




Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv






Sitne vaginarije:
Privatni mail:
ribafish@gmail.com

Travel Map
I've been to 601 cities in 56 countries
Africa
Egypt: Al Jizah
Egypt: Al Karnak
Egypt: Al Karnak
Egypt: Al Uqsur
Egypt: Aswan
Egypt: Asyut
Egypt: Cairo
Egypt: Idfu
Egypt: Kawm Umbu
Tunisia: Al Metlaoui
Tunisia: Gabes
Tunisia: Hammamet
Tunisia: Kairouan
Tunisia: Monastir
Tunisia: Sfax
Tunisia: Sidi Bou Ali
Tunisia: Sidi Bouzid
Tunisia: Sousse
Tunisia: Tozeur
Tunisia: Tunis
Asia
Armenia: Alaverdi
Armenia: Erebuni
Armenia: Ijevan
Armenia: K'uch'ak
Armenia: Noyemberyan
Armenia: Sevan
Armenia: Yerevan
Azerbaijan: Baki
Azerbaijan: Kurdcu
Azerbaijan: Puta
Azerbaijan: Qobustan
China: Beijing
China: Changping
China: Qingdao
Georgia: Sadakhlo
Georgia: T'bilisi
Japan: Fushimi
Japan: Ichinomiya
Japan: Kyoto
Japan: Nagasaki
Japan: Narita
Japan: Niigata
Japan: Tokyo
Japan: Yokohama
Malaysia: Kampong Tengah
Malaysia: Kuala Lumpur
Malaysia: Seri Kembangan
South Korea: Incheon
South Korea: Pusan
South Korea: Seoul
Turkey: Istanbul
Europe
Albania: Durres
Albania: Hani Hotit
Albania: Muriqan
Albania: Shkoder
Albania: Tirana
Austria: Graz
Austria: Salzburg
Austria: Vienna
Austria: Villach
Belgium: Brussels
Bosnia and Herzegovina: Banja Luka
Bosnia and Herzegovina: Bihac
Bosnia and Herzegovina: Bosanska Gradiska
Bosnia and Herzegovina: Foca
Bosnia and Herzegovina: Gorazde
Bosnia and Herzegovina: Hum
Bosnia and Herzegovina: Jahorina
Bosnia and Herzegovina: Jajce
Bosnia and Herzegovina: Livno
Bosnia and Herzegovina: Medugorje
Bosnia and Herzegovina: Mostar
Bosnia and Herzegovina: Prijedor
Bosnia and Herzegovina: Prnjavor
Bosnia and Herzegovina: Sarajevo
Bosnia and Herzegovina: Tomislavgrad
Bosnia and Herzegovina: Travnik
Bosnia and Herzegovina: Trebinje
Bosnia and Herzegovina: Tuzla
Bulgaria: Sofiya
Croatia: Bakar
Croatia: Bale
Croatia: Banjol
Croatia: Baska
Croatia: Baska Voda
Croatia: Bedekovcina
Croatia: Beli
Croatia: Benkovac
Croatia: Betina
Croatia: Bijenik
Croatia: Bilje
Croatia: Bjelovar
Croatia: Blato
Croatia: Blato
Croatia: Bol
Croatia: Botinec
Croatia: Brdovec
Croatia: Brezovica
Croatia: Brijuni
Croatia: Brinje
Croatia: Brna
Croatia: Brsec
Croatia: Buje
Croatia: Buzin
Croatia: Cabar
Croatia: Cacinci
Croatia: Cakovec
Croatia: Cara
Croatia: Cavoglave
Croatia: Cavtat
Croatia: Cazma
Croatia: Cilipi
Croatia: Cres
Croatia: Crikvenica
Croatia: Crnomerec
Croatia: Culinec
Croatia: Dakovo
Croatia: Daruvar
Croatia: Delnice
Croatia: Donja Brela
Croatia: Donji Bukovec
Croatia: Donji Karin
Croatia: Donji Okucani
Croatia: Donji Zvecaj
Croatia: Drnis
Croatia: Dubovac
Croatia: Dubrava
Croatia: Dubrovnik
Croatia: Dugi Otok
Croatia: Dugo Selo
Croatia: Dugopolje
Croatia: Fazana
Croatia: Fuzine
Croatia: Glina
Croatia: Gornje Vrapce
Croatia: Gornji Grad
Croatia: Gospic
Croatia: Govedari
Croatia: Gracac
Croatia: Gracani
Croatia: Groznjan
Croatia: Gruz
Croatia: Hrelici
Croatia: Hvar
Croatia: Icici
Croatia: Igrane
Croatia: Ika
Croatia: Ilok
Croatia: Imotski
Croatia: Ivan Dolac
Croatia: Ivanic-Grad
Croatia: Jablanac
Croatia: Jakusevec
Croatia: Jankomir
Croatia: Jelsa
Croatia: Jesenice
Croatia: Josipdol
Croatia: Juran-Dvor
Croatia: Jurandvor
Croatia: Kamanje
Croatia: Kampor
Croatia: Kampor
Croatia: Karlobag
Croatia: Karlovac
Croatia: Kastav
Croatia: Kastel Stari
Croatia: Kerestinec
Croatia: Klinca Sela
Croatia: Knin
Croatia: Kolocep
Croatia: Komiza
Croatia: Koprivnica
Croatia: Korana
Croatia: Korcula
Croatia: Kostrena
Croatia: Kraj
Croatia: Kremenje
Croatia: Krk
Croatia: Kuciste
Croatia: Kumrovec
Croatia: Kutina
Croatia: Kutjevo
Croatia: Labin
Croatia: Lapad
Croatia: Lazaret
Croatia: Lipovac
Croatia: Lokve
Croatia: Lopar
Croatia: Lovran
Croatia: Lubenice
Croatia: Lucko
Croatia: Ludbreg
Croatia: Luksic
Croatia: Lumbarda
Croatia: Makarska
Croatia: Maksimir
Croatia: Mali Losinj
Croatia: Malinska
Croatia: Markusevec
Croatia: Materada
Croatia: Matulji
Croatia: Medulin
Croatia: Medveja
Croatia: Merag
Croatia: Metkovic
Croatia: Mikulici
Croatia: Mlini
Croatia: Momjan
Croatia: Moscenice
Croatia: Mundanije
Croatia: Murter
Croatia: Murvica
Croatia: Nasice
Croatia: Nin
Croatia: Nin
Croatia: Njivice
Croatia: Nova Gradiska
Croatia: Novalja
Croatia: Novi Zagreb
Croatia: Novigrad
Croatia: Obrovac
Croatia: Ogulin
Croatia: Okic
Croatia: Okucani
Croatia: Omis
Croatia: Omisalj
Croatia: Opatija
Croatia: Opatija
Croatia: Oprtalj
Croatia: Opuzen
Croatia: Orahovica
Croatia: Orebic
Croatia: Oroslavje
Croatia: Osijek
Croatia: Otocac
Croatia: Otoci Brijuni
Croatia: Otocic Osjak
Croatia: Otok Bisevo
Croatia: Otok Brac
Croatia: Otok Ciovo
Croatia: Otok Hvar
Croatia: Otok Kornat
Croatia: Otok Lastovo
Croatia: Otok Lokrum
Croatia: Otok Lopud
Croatia: Otok Mljet
Croatia: Otok Murter
Croatia: Otok Pag
Croatia: Otok Prvic
Croatia: Otok Rab
Croatia: Otok Sipan
Croatia: Otok Vis
Croatia: Ozalj
Croatia: Pag
Croatia: Pakleni Otoci
Croatia: Pakostane
Croatia: Pazin
Croatia: Peroj
Croatia: Petrinja
Croatia: Pile
Croatia: Pisarovina
Croatia: Plaski
Croatia: Pleso
Croatia: Plitvica
Croatia: Ploce
Croatia: Podgora
Croatia: Podstrana
Croatia: Polace
Croatia: Porec
Croatia: Porozina
Croatia: Potirna
Croatia: Pozega
Croatia: Prapratna
Croatia: Preko
Croatia: Prelog
Croatia: Prepustovec
Croatia: Prevlaka
Croatia: Pridraga
Croatia: Prigradica
Croatia: Primosten
Croatia: Pula
Croatia: Punat
Croatia: Pupnat
Croatia: Rab
Croatia: Rabac
Croatia: Racisce
Croatia: Rakitje
Croatia: Rakov Potok
Croatia: Razanac
Croatia: Razanj
Croatia: Remete
Croatia: Remetinec
Croatia: Rijeka
Croatia: Rogoznica
Croatia: Rovinj
Croatia: Rtina
Croatia: Rude
Croatia: Rugvica
Croatia: Saborsko
Croatia: Samobor
Croatia: Scitarjevo
Croatia: Selce
Croatia: Senj
Croatia: Sestine
Croatia: Sesvete
Croatia: Sibenik
Croatia: Silo
Croatia: Sinj
Croatia: Sisak
Croatia: Skrad
Croatia: Skradin
Croatia: Slatina
Croatia: Slunj
Croatia: Smokvica
Croatia: Spansko
Croatia: Split
Croatia: Srebreno
Croatia: Stara Baska
Croatia: Starigrad
Croatia: Starigrad
Croatia: Stenjevec
Croatia: Stobrec
Croatia: Stosici
Croatia: Suhopolje
Croatia: Sukosan
Croatia: Supetar
Croatia: Susak
Croatia: Sveta Klara
Croatia: Sveta Nedelja
Croatia: Sveti Kriz
Croatia: Tkon
Croatia: Topusko
Croatia: Trakoscan
Croatia: Tribunj
Croatia: Trilj
Croatia: Trogir
Croatia: Trpanj
Croatia: Trsat
Croatia: Trstenik
Croatia: Tucepi
Croatia: Tuhelj
Croatia: Ubli
Croatia: Umag
Croatia: Varazdin
Croatia: Vela Luka
Croatia: Velika
Croatia: Velika Gorica
Croatia: Velika Mlaka
Croatia: Viganj
Croatia: Vinkovci
Croatia: Vis
Croatia: Visnjan
Croatia: Vodice
Croatia: Vodnjan
Croatia: Volosko
Croatia: Vrapce
Croatia: Vrbovec
Croatia: Vrbovsko
Croatia: Vrsar
Croatia: Vrsi
Croatia: Vukomerec
Croatia: Vukovar
Croatia: Zabok
Croatia: Zacretje
Croatia: Zadar
Croatia: Zagreb
Croatia: Zagvozd
Croatia: Zapresic
Croatia: Zitnjak
Croatia: Zlarin
Croatia: Zminj
Croatia: Zrnovo
Croatia: Zumberak
Croatia: Zuta Lokva
Cyprus: Famagusta
Cyprus: Kyrenia
Cyprus: Larnaka
Cyprus: Nicosia
Cyprus: Trikomo
Czech Republic: Prague
Czech Republic: Znojmo
Denmark: Copenhagen
Estonia: Tallinn
Finland: Helsinki
France: Biarritz
France: Cannes
France: Lyon
France: Marseille
France: Mulhouse
France: Nice
France: Paris
France: Perpignan
France: Strasbourg
France: Taize
Germany: Munich
Germany: Nurnberg
Germany: Stuttgart
Germany: Weil am Rhein
Gibraltar: Gibraltar
Greece: Athens
Greece: Larisa
Greece: Mikinai
Greece: Patrai
Greece: Thessaloniki
Holy See (Vatican City): Vatican City
Hungary: Balatonlelle
Hungary: Budaors
Hungary: Budapest
Hungary: Nagykanizsa
Iceland: Akurey
Iceland: Borgarnes
Iceland: Geysir
Iceland: Hellissandur
Iceland: Ingjaldsholl
Iceland: Keflavik
Iceland: Lagafell
Iceland: Olafsvik
Iceland: Raudhamelur
Iceland: Reykjavik
Iceland: Selfoss
Iceland: Stadhastadhur
Iceland: Thingvellir
Ireland: Dublin
Italy: Aurisina
Italy: Basovizza
Italy: Duino
Italy: Genova
Italy: Gorizia
Italy: Milano
Italy: Miramare
Italy: Monfalcone
Italy: Prosecco
Italy: Rimini
Italy: Rome
Italy: Sistiana
Italy: Tarvisio
Italy: Treviso
Italy: Trieste
Italy: Udine
Italy: Venice
Italy: Verona
Kosovo: Pristina
Kosovo: Urosevac
Latvia: Riga
Liechtenstein: Vaduz
Lithuania: Vilnius
Luxembourg: Luxembourg
Macedonia, Republic of: Bitola
Macedonia, Republic of: Han
Macedonia, Republic of: Kumanovo
Macedonia, Republic of: Skopje
Monaco: Monte-Carlo
Montenegro: Bar
Montenegro: Becici
Montenegro: Bijela
Montenegro: Budva
Montenegro: Cetinje
Montenegro: Gornje Krusevo
Montenegro: Herceg-Novi
Montenegro: Niksic
Montenegro: Njegusi
Montenegro: Perast
Montenegro: Pluzine
Montenegro: Podgorica
Montenegro: Rijeka Crnojevica
Montenegro: Risan
Montenegro: Sukobin
Montenegro: Sveti Stefan
Montenegro: Tivat
Montenegro: Ulcinj
Montenegro: Virpazar
Netherlands: Amsterdam
Netherlands: Rotterdam
Norway: Oslo
Poland: Bialystok
Poland: Warsaw
Portugal: Cascais
Portugal: Estoril
Portugal: Faro
Portugal: Fatima
Portugal: Leiria
Portugal: Lisboa
Portugal: Nazare
Portugal: Seixal
Romania: Bucharest
Russia: Moscow
San Marino: San Marino
Serbia: Beograd
Serbia: Bunisevce
Serbia: Novi Beograd
Serbia: Novi Sad
Serbia: Petrovaradin
Serbia: Sremska Raca
Serbia: Temerin
Serbia: Vranje
Serbia: Zemun
Slovakia: Bratislava
Slovakia: Kosice
Slovenia: Ankaran
Slovenia: Bled
Slovenia: Celje
Slovenia: Divaca
Slovenia: Grosuplje
Slovenia: Ig
Slovenia: Izola
Slovenia: Jesenice
Slovenia: Koper
Slovenia: Kranj
Slovenia: Kranjska Gora
Slovenia: Krska Vas
Slovenia: Krsko
Slovenia: Lasko
Slovenia: Lesce
Slovenia: Ljubljana
Slovenia: Maribor
Slovenia: Murska Sobota
Slovenia: Nova Gorica
Slovenia: Novo Mesto
Slovenia: Piran
Slovenia: Portoroz
Slovenia: Postojna
Slovenia: Ptuj
Slovenia: Ratece
Slovenia: Tamar
Slovenia: Trzic
Slovenia: Velenje
Spain: Algeciras
Spain: Barcelona
Spain: Caceres
Spain: Cadiz
Spain: Madrid
Spain: Sevilla
Spain: Toledo
Sweden: Stockholm
Switzerland: Basel
Ukraine: Kyyiv
Ukraine: L'viv
United Kingdom: Belfast
United Kingdom: Caerdydd
United Kingdom: City of London
United Kingdom: City of Westminster
United Kingdom: Dumbarton
United Kingdom: Edinburgh
United Kingdom: Keith
United Kingdom: London
United Kingdom: Luton
United Kingdom: Stansted
North America
Canada: Mississauga
Canada: Toronto
United States: Cleveland
United States: Jersey City
United States: New York
United States: Washington
Oceania
Australia: Bairnsdale
Australia: Fremantle
Australia: Geelong
Australia: Manly
Australia: Melbourne
Australia: Merrimbula
Australia: Perth
Australia: Sydney
Australia: Ulladulla
Australia: Warnbro



online
Online Casino Reviews









View My Stats

free counters

Curling i kako ga speći!
Curling Klub"Čudnovati Čunjaš", Zagreb, Hrvatska
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Precjednik: Ribafiš
Doprecjednik: Stokuća
Tajnik: Sin
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Adresa: Domagojeva 21, Zagreb
E-mail: ribafish@hotmail.com
Žiro račun: 2360000-1101879360
Treninzi: Od rujna, Velesajam
Sponzori: Čekamo vas!

BUDI ZDRAV!

Twinlab






Devil never sleeps!!!!!!!!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Ribafishov najopširniji hrvatski test ćevapa u somunu

Ljudi koje cijenim:
ZDENKOV KULTURNI KOMBI - Kum 1, bez njega ne bi bilo ni mamurluka, izleta, Levellersa, Modre Špilje...
SVIJET U BOCI - Kum 2, moj uzor, svjetlo na početku tunela, pivopija, erudit, laki centar i uholaža
SISAJED- Lud čoek. Da je više takvih, ne bi Hateveja bilo
KAZZO MORTALE- Ponekad još luđi čovjek. Riznica pornografije, zlatan dečko
ČAČINAČKI ALKOSI - To je navijač, a ne ja. A i obećo je čvarke. A, bogami, i poslo je čvarke. I to čvarke koji su više špek nego čvarci
YELLENA – Mudro zbori
ANALNA CARICA- Oralna kontesa, Vaginalna vojvotkinja, Barunica Međice, Pazušna vikarica... Ma božanstvo!
AMBER - Kraljica dizajna!
JAZZIE - Dnevna doza cinizma iz ženske perspektive
RUDARKA - Kratko, jasno i u vugla
APARATCZYK - Legenda, ljudina, kralj!
DIVLJA SKUŠA - Voli ćevape
ORGANIZAM - Luda ko šlapa
PKLAT - Čovjek otišao na posudbu u centralnu Kinu, jede paradajz sa šećerom, ima tuš iznad čučavca, svaki dan prolazi pokraj kuraba u vunenim štramplama, i tak...
SONJECKA - Moja strip b(l)oginja!
AMY DAMON - Kupila me tekstom o birokraciji!
PARLIAMENT - Uf, kako lijepo izvuče rečenicu
KAKO JE POČEO (S)RAT U MOM POTOKU - Totalno pitak i zanimljiv početak jednog sjajnog romana
MUFASA - Lud
RUTVICA - Ko da sebe čitam...
KEKS UND SMRAD - Dobro...
SAROUKH - Čovjek putuje tamo gdje bi i ja htio...
KULTPUBLISHER - Sam pokrenuo magazin i živi od toga što ga uređuje! Kapa dolje!
PAJO PAKŠU - Vinkulja do Szekesfehervara! Paju za Bana! Živijooo!!!
UMORNI KONJ - Roker!
LEZI LEBE DA TE... - Doktor is back. Čovjek koji što god da napiše ima glavu i rep!
BEERLOVER - Jes da je mlad, ali zna, hoće i može. Popit. Recenzije piva a la carte!
MAXTURBATOR - Turbopervertit!!!
ZRINSKO PISMO - Zna se ko je u Kulturu išo!!!
PERO PANONSKI - Mladić koji obećava
POKOJNI TOZA - Poznati kantautor lakih nota
FRKACHU - Moj osobni bowling trener
TAJPVRAJTER - Pivopija i pisac
GURWOMAN - Recenzira pive, putuje i kuha po svojim receptima. Ideal!
DIDA 99 - Klopica, cugica, putovanja, koncerti... Hedonist
ATHENA AIR - Iako je zrak iznad Atene - smog, ova koka je dokaz da su Riječanke najbolje cure u Rvata!
NEMETZ - Istomišljenik, placeni ubojica (s placa)!!!
STRIPTIIIIIZ - Liftboy odlijepio i crta stripove!
MOSOR - eto, tako ja vidim posljedice pozara na Kornatima. Sjajan tekst!
BEGIZMI - da sam iz Splita, da se nisam šišo i da znam svirat, mislim da bi se družio s čovjekom!
BRAK, SEKS... - četri kuta kuće, luster i još štošta!

ARHIVA
dnevnik 1 - Prije poroda...
dnevnik 10 - Dan De
dnevnik 20 - Rodija se sin!
dnevnik 30 - I mi bi spavali
dnevnik 40 - Zašto plače?
dnevnik 50 - Prvi zub!

CRO TRASH ENCIKLOPEDIJA!
Svezak 1: A - B
Svezak 2: C - D
Svezak 3: E - F
Svezak 4: G - H
Svezak 5: I - J
Svezak 6: K - L
Svezak 7: M - N
Svezak 8: O - P
Svezak 9: R - S
Svezak 10: Š - T