Judge, Jury and Executioner (Achievement Unlocked)

utorak, 28.08.2012.

Recenzija: Sleeping Dogs PS3 082812

Neočekivano ljetno iznenađenje nam dolazi iz Square Enixa - sad, jel hype opravdan ili ne saznajte čitajući dalje ovu uber recenziju.



Kapitalistička posla

Priča koja okružuje ovu igru je prilično kompleksna. Igra je trebala biti treći nastavak (ujedno i reboot) True Crime serijala pod naslovom Hong Kong. Razvoj igre je počel 2008, praktički odma nakon kaj je osnovan developer United Front Studios. U igru je Activision ulupal popriličnu svotu novca, da bi početkom 2011. celi projekt bil prekinut pod izlikom da igra nije dovoljno kvalitetna da se nosi s konkurencijom i tržištem. Znači - ova igra zapravo nije trebala videti svjetlost dana. Sredinom 2011. godine u priču ulazi Square Enix i prepoznaje potencijal igre, te otkupljuje prava na igru, ali ne i prava na True Crime serijal. Zbog toga je igra preimenovana u Sleeping Dogs i novi IP je rođen.

Kung fu, điju đice - do you know them, son?

Nakon gotovo 4 godine u razvoju, Sleeping Dogs je vani i pred igračom bandom koja je uvek željna sandboxa aka delanja kaosa (Teksasa), krvi, pucanja i lomljenja kosti. Kak sam spomenul, igra je sandbox, ali ne tipičan jer su ubacili puno elemenata iz drugih žanrova. Ima tu svega - od parkoura kojim se glavni lik kreće brže i učinkovitije ulicama Hong Konga i da - on more preskočiti zidić od 20cm koj je noćna mora retardiranim marincima i sličnima iz ostalih igri koji zapinju dok naiđu na gore spomenutu prepreku.

Osim parkoura tu je i jako dobra i interaktivna melee borba koja je jako dobro izvedena. Nije najbolja, ali u samom vrhu je. Pravovremeni zahvati i kontriranje je ključno u borbi s krvoločnim neprijateljima. Okolina je interaktivna, pa se moru dušmanske glave TRTI na stolovima, stepenicama etc. Tu su i svojevrsni executioni koji rangiraju od bezazlenih tipa bacanje đubreta u kontenjer, pa sve do brutalnijih tipa piljenje pokvarene, tupave, dušmanske glave na cirkularu. Mehanika pucanja nije loša - dobar je osjećaj napucavanja, solidna je detekcija, ali ima jedan veliki minus - nemogućnost isključivanja autoaim-a i pomoći vezanih uz nišanjenje. Nije uvek izraženo, ali retko zna nišan sam od sebe početi ploviti za neprijateljima kaj je iskusnijim igračima iritantno. Na svu sreću, fokus je na meelee borbi, tak da ovo nije takva boljka. Ako se zažmiri na te pomoći, napucavanje je zapravo dosta dobro - u neprijatelje ne treba spucati more olova da opadnu, već par metaka ubija. Headshot je prisutan i funkcionira odlično - znači BUM, metak, glava = groblje/pidžama.

Nadalje - tu je arkadna vožnja i to je zapravo jedino bitnije područje di igra malo jače štuca. Vozni model je malo prearkadan s obzirom na setting i općenito ozbiljnu tematiku. Nije nužno loš, vjerujem da ima ljudi kojima se svidel, ali zahtjevnijim igračima je dosadan jer nije izazovan. Auti instantno ubrzavaju do maksimalne brzine, isto ko i motori koji su posebna priča. Zna biti zabavna vožnja, ali nedostatak težine kod bržih vozila to uništava. Tu je i totalno nepotreban sidesweep, tj. udaranje u vozilo koje se nalazi bočno od auta držanjem KOCKE i pritiskanjem gljive na stranu di je pokvarenjak kojem treba izbiti zube jer vozi ko MAJMUN. Još jedna stvar koja je malo iritantna kod vožnje - kad vozilo dostigne maksimalnu brzinu, ekran se počne blago tresti. Malo je iritantno, ali ništ strašno.

Igra sadrži i RPG elemente tj. nadograđivanje sposobnosti glavnog lika bodovima koji se dobivaju posebno za završavanje policijskih i triadskih misija. Uz to je moguća nadogranja melee poteza skupljanjem 12 skulptura koje donosite do svojeg điju đicu, kung fu senseija koji vas zauzvrat kaj ste mu vratili njegove kipiće uči nove poteze.

Uglavnom - mehanika igre je jako raznolika i interesantna.

Hong Kong pok gai

Priča u igri je jako dobra i prezentirana je na odličan, pitki način tak da nikad ne dolazi do nepotrebnog kompliciranja. Ona prati glavnog protagonista, Wei Shen-a, koji je policajac i misija mu je infiltrirati se u redove zloglasne kineske mafije - cilj mu je upasti unutra i srušiti organizaciju triada, tj. jedan njihov ogranak koji se u igri zove Sun On Yee. Tokom igre Wei pleše na dve fronte, malo rješavajući misije za policiju, malo za triade. Likovi u igri su zanimljivi i za svaku pohvalu je da je glavni lik, Wei, odlično zamišljen i izveden. Možda najbolji glavni lik u zadnje vreme. Priča nikad ne pati zbog njega, kad je odlično zamišljen njegov karakter, pa je samim tim dosta jak da nosi priču na svojim leđima. Osim njega ima tu još dosta upečatljivih likova. Na ovom području igra briljira. Scenarij je odličan i ima John Woo/Takeshi Kitano feel. Zbog toga ima dosta filmskih scena u igri, koje podsjećaju na neke filmove od gore navedenih. Neću ništ više govoriti o priči i likovima da ne spoilam, jer ako se zbog nečeg isplati odigrati igru onda je to priča. Radnja igre je smještena u Hong Kong koji je dobro dizajniran i daje dojam azijske metropole. Po noći izgleda jako dobro kad se upale sva svjetla grada, pa svi oni billboardi i slično svjetle i reflektiraju se na karoseriji auta ili na kišnom asfaltu. Atmosfera je odlična zahvaljujući settingu i priči.



Osim glavne priče tu je dosta side misija. Od ilegalnih noćnih utrka, pa sve do do borbi pijetlova. Dosta su raznolike, pa se da sasvim dobro kombinirati da one istog tipa ne postanu naporne.

Tehnikalije

S tehničke strane igra se sasvim dobro nosi s starim hardware-om Playstation-a 3. Igra se izvodi iznenađujuće glatko i fluidnost joj je veliki plus. Tijekom prelaska igre u samo 2 slučaja je došlo do značajnijeg pada frame rate-a (i to na sekundu-dve). Za svaku pohvalu su i teksture koje su također iznenađujuće kvalitete. U nijednom trenutku nije došlo do loadanja istih na recimo metar od igrača, već je sve fiksirano i učitano na vreme. Grad po noći izgleda jako dobro, još dok kiša padne i mokre teksture nastupe na scenu sve izgleda jako lepo. Po danu se neke stvari ne mogu tolko skriti ko po noći, pa se u daljini nazire pop-up kojeg kolko-tolko prikriva depth of field efekt. Likovi su lepo dizajnirani i teksture odjeće i lica su jako dobre, pa samim tim su i likovi uvjerljivi. Mislim da s grafičke strane igra izvlači maksimum trenutnih konzola.

Kontrole su isto za pohvalu jer su brze i nema nikakvog kašnjenja. To pogotovo dolazi do izražaja u vožnji u kojoj se vozilima more upravljati jako precizno pri velikim brzinama. Očito su gore navedene stvari morale utjecati nekak na sveukupni gameplay, pa pretpostavljam da su morali napraviti kompromis na voznom modelu i 'poglupiti' ga, tj. napravili su ga arkadnijim da igra more izgledati kak izgleda i da se sve vrti fluidno. Engine igre je zapravo dosta impresivan i lepo je videti da je još neko osim Rockstara sposoban nekaj takvog izvesti.

Zvuk je isto jako dobar, pogotovo voice acting koji je fenomenalan. Glumci su odradili pravi posel i sve je vrlo uvjerljivo. To daje posebnu živost likovima, koju im jedna druga stvar oduzima, a to su - animacije. Likovi su dosta drveni u cut-scenama dok za vrijeme samog gameplaya su solidne i ništ više. Glede zvuka se ne sme zaboraviti još jedna stvar koja jako pridonosi samoj atmosferi - soundtrack. On je odličan i stvarno ima za svakog nekaj gore - od metala tipa Machine Head i Fear Factory, pa sve do rapa i tradicionalne orijentalne glazbe. Ima i originalnih stvari koje zvuče ko da ih je napravil Wu-Tangov RZA i odlične su, ko npr. tema iz glavnog izbornika.



Ostali zvukovi su isto dobro izvedeni - puške i pištolji su glasni i uvjerljivo zvuče, zvukovi automobila su isto solidni ko i općenito zvukovi okoline.

Uz to sve igra je praktički bug free, jedina stvar koja mi se desila za vrijeme prelaženja igre je da su mi u jednom momentu prestale reagirati kontrole, ali to je jedan lagani load bezbolno rešil.

Zaključak

Igra je pravo ljetno osvježenje. Ovo je nekaj kaj nam je trebalo da nam prikrati vreme do Grand Theft Auta 5 i odrađuje svoj posel odlično. Odličan mix raznih gameplay mehanika i prokleta igrivost su najbolja preporuka za svakog ljubitelja akcijskih igara. Igra koja se ne bi smjela propustiti.



Developer: United Front Games
Izdavač: Square Enix
Žanr: Akcijski sandbox
Datum izlaska: 17.8.2012.
Platforme: PS3, X360, PC
Igra je odigrana na: PS3

Prednosti:
+Igrivost
+Atmosfera
+Gameplay
+Priča
+Ispoliranost
Nedostaci:
-Vozni model
-Asistencije kod pucanja
-Ukočene animacije
-Premalo p00canja

Konačna ocjena:

83%
- 22:04 - Komentari (1) - Isprintaj - #

četvrtak, 23.08.2012.

Irezumi 082312

Tetovaže su mi uvek bile zanimljive, ali jedna vrsta mi se od nekad izdvaja - japanske tradicionalne tetovaže iliti irezumi. Istina - zloglasne yakuze (japanska mafija) su ih zapravo na neki način popularizirale, a to im daje još veću čar. Recimo da su ko zabranjeno voće. Sam dizajn tih tetovaža je fascinantan - makar bi mnogi rekli da je tipično, ali kaj očekivati od TRADICIONALNE umjetnosti koja postoji nekoliko stoljeća. Uglavnom prevladavaju mitološka bića - zmajevi i slično, životinje tipa tigar, ribe etc., raznoliko cveće i biljke dok pozadine čine valovi, oblaci i slični motivi. Većinom su u boji, a to im u mojim očima daje dodatnu čar.

Jedan od primjera meni lepe tetovaže bi bilo ovo:



Ovo mi je fenomenalna tetovaža:



Od napred:



Volim videti i gledati lepe tetovaže, tj. sam dizajn, ovakav pogotovo. Sad baš da bi se tetoviral - ne znam baš. Žal mi je kožu si 'uništiti', al dok vidim kakav dobar estetski dojam ostave na mene ovak lepe tetovaže odma mi dojde da se stetoviram. Da imam pare vjerojatno i bi. Al nemam tak da nemam niti brige, a bome niti dileme. Ipak volim svoju kožu više od tetovaža, tak da bi me vjerojatno pustilo prije samog čina tetoviranja. Valjda. Jer onda više nema povratka.

Kul su tetovaže, da bi reč rekel.
- 21:25 - Komentari (4) - Isprintaj - #

srijeda, 22.08.2012.

Master Chiefson: Terrorists win 082212

Vidim danas da ima na Xboxu trial verzija Counter Strike: Global Offensive, pa krenem ja to fino probati. Prvo prčkam po kablovinju, preštekavam sve kaj se more i nemre preštekati - moram još jedan HDMI kabel za Xbox zeti i umbasa - i konačno vužgem konzolu. Sve 5, downloada se igra, surfam po netu i čekam.



Skinuto, krečem igrat - ulala grafika zgleda kaj drek, ekselent. Igram dalje - ok, ovo me podseća na Rainbow SIx: Raven Shield - me like. Pucam, kupujem Aug svaki put dok imam pare za njega, fali mi iron sight i zuk - izbaci me igra na glavni izbornik. OK - druga runda, ide sve 5 - opet izbaci. 'Pa jebemti boga koja pička materina?!' i slično izlazi z lampi, pokreče se nova runda, pucam, počinje legati, prostačenje sve intenzivnije, napetost v zraku, ko bu koga strelil, Mad Max oči su tu i pukne veza. JAAAAOOOOOOO!!!! Bjesomučno restartanje rutera, čekanje za novu rundu, rekonektanje, počinjem opet igrati i gle čuda - dela! Pucam tak ja, ubijam, osmeh raste, smejem se kaj budala i op - na glavni izbornik. BOG MATER!!! Spajam se opet, počinje show - stiščem gumbe kaj Kunta Kinte lance, ništ ne reagira!!! Stiščem po triggeru za p00canje - pocanja nema!!! OH SUDBO KLETA!!!! ŠTA JE MENI OVO TREBALO?! Morem se kretati, al nemrem ni na nož deti, a bome ni pocati! Da mi nije riknul kontroler!? Da me ruter možda jebe?! Gasim CS i pokrećem Master Chefa da vidim jel sve dela.



Izbornik se pojavljuje, odma matchmaking, team slayer (deathmatch, pametni su sim pa su zmišljali toplu vodu), noge se stepaju, death metal bi se na bubnjevima bez beda oderal (pedalista jelte), lobby se popunjava, loading i krečemo. LAG - nema, pa čak i dobro padaju hmm, nije to ni tak loše, sve dela, puca se na sve strane, stickyji se lepe na dušmane, tišina v sobi, u glavi si samo mislim 'fak ju pederi' i ratatatatatata. Odma misli tipa 'JEEEEEE MA KAKVI!!!' za Kanter Strajk. Gledam ja to još kak se lepo fluidno sve vrti, kak su brze kontrole, streljam na sve strane i jedna runda se odužila na vuru i pol igranja Halo Reacha. I nije mi bilo loše. Zabavil sam se onako. Još dok sam skupil jebeni mač - e jeboga da ga jebo - napravim triple s njim i cela protivnička momčad zide van, a nabrijal sam se na neki killing spree. PROKLETI MARMUNI. Ništa - vozi dalje, pocam i smejem se, nekaj tipa ovo (samo kaj solidno igram i volim Gearse):



Sve mi se čini da bum moral preorderati Halo 4. Al nije sve bajno - ide mi na kurac onaj jebeni armor lock koj jebački uništava balans. Ono, ja recimo imam special ability sprint, a peder zeme armor lock iliti neranjivost na neko vreme koj je totalni bulšit. Makar se nemre kretati za to vreme, JAKO je anojing. I prokleti ajron sajt mi fali kaj drekeru drek v usta.

Vrnimo se opet na CS - nekaj ne štima na Xbox verziji, jebo me bog. Igra mi je zapravo dobra, makar je jaaaaako old skulasta. Old skulastija je od ovog Haloja, a mislim da to dosta govori. Ova izbacivanja i bug z kontrolama nisu ohrabrujući. Je to moguće da je Valve malo sfalšal? HMMMM - ne bi znal, al ovo me se ne sviđa. A volim streljati proklete teroriste!!! Kad nam ubijaju žene i decu mamu im njihovu!!! Da dobro dela, razmislil bi o KUPOVINI (neko bu skužil ovo). I čak sam videl v izborniku hrvatsku zastavu na nekom antiteroristu. Zanimljivo. Al nije mi zanimljivo dok nemrem POCATI kaj ČOVEK. Tak da - NABIJEM JA TO. Čekam drugi mesec da zemem BF3 opet, tj. premium edition i čekam uz to Medal of Honor: Warfighter i Halo 4. Oću i Aliens: Colonial Marines, al to je druge godine - bleh (dobro za novčanik). Samo POCANJE!!!

P.S. - sutra mi dolazi Sleeping Dogs, u međuvremenu sam probal igru pri jednom online šampionu - Tergotenu (Tergothonu jelte) i sviđa me se. Kolega veli da se i njemu mnogo sviđa tak da nisu hičene pare v PEČKO MATERINO. Sutra ću da bijem i da POCAM!

P.P.S. - za neuke: evo ih - MAD MAX JOČI EHAJ! lolololololloloolollololololololololol



I ne bum napravil montažu. JOŠ.
A forum mislim da je eksplodiral. OPET.
- 19:24 - Komentari (2) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 20.08.2012.

Istočna strana 082012



Kak se čeka na Sleeping Dogs setil sam se da bi mogel napisati post o nekim dobrim istočnjačkim, kosookim filmovima. Igra ziher ima reference na neke od njih ili crpi inspiraciju z njih. S tim da OVOG gospodina budemo izostavili.

Dok je gore navedena LEGENDA izostavljena, počel bum s meni još većom legendom i nekim njegovim filmovima. On je jebeno neponovljivi orero borero - Takeshi Kitano!



Pa evo nekih dražih njegovih:

Violent Cop

Mislim da naslov sve veli. Uglavnom - skoro u svima situacijama reagira na najbolji mogući način - šamaranjem i slično iliti nasiljem. SUPER FILM!



Getting Any

Ovaj film je samo jedna riječ - Japan. Ko oće totalan random gledati, onda je ovo pravi izbor. Retardirano, ali zabavno dok oćete glupi humor. GREATO!



Kikujiro

Totalna kontra naspram prva dva navedena. Klinac išće svoju mamu, a Takeshi mu pomaže na putu. I naravno da glumi bivšeg yakuzu na filmu. ODLIČAN MUVI!



Outrage

Najbolji opis - japanski Kum. Yakuze i ta sranja. Ove godine dolazi nastavak. JEBAČKI!





Sad malo ne-Takešijevi filmovi:

Infernal Affairs

Undercover murjak, bla bla, ovo ono, The Departed je američka verzija ovog i puno je lošiji jer je ovo remek djelo. Obavezno štivo. MUSTVOČ!



The Killer

John Woo. Netipična priča o plaćenom ubojici i situaciji u kojoj se pronašel. Slow-motion daaaavno prije Matrixa, Max Payne-a i sličnih. FENOMENALAN!




Da ne budu samo filmovi tu su 2 jako dobra benda:

Envy

Japanski screamo/hace/post-rock/votever. Rula, a to je najbitnije. I lepa je muzika.



Wormrot

Singapurski grindcore. A ono, jako dobro čupa bandere z betona.




Trenutno mi ništ više ne pada na pamet, samo animei, a njih ne budem stavljal na ovu listu. Pa evo za kraj jedan glazbeni broj u stilu:



I samo za registrirane na jubitou. Staro ali oduvek najbolje opisuje Japan.



Ovo bi bil kraj ovog kratkog, azijatsko-tematskog posta.
- 20:31 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 19.08.2012.

U iščekivanju: Sleeping Dogs 081912

Čeka se idući tjedan da mi dojde doma Sleeping Dogs. Iskreno - jedva čekam da malo pocam i bijem, nisam dugo. Pocal jelte. Jer sam ovaj vikend par sati bil ljude (BF, Gearsi i to sve je on hold). Dok nisam bil celi jebeni dan na svatima. Za to mi je pri kraju trebala puška, al to je jedna sasvim druga priča. I očekival sam da ne budu hitali konfete dok su mladenci išli van z crkve nego da budu pocali z kalašima, m4, m16 etc. v zrak tak da metki komotno moru nekome na drugom kraju sela opasti na glavu. Nisu, tak da gg (da, Starcraft mi je dobar, al ga loše igram).



E sad - dok sam bil doma onda sam bil ljude. I fatalitije delal na njima. Čupanje ruki, organi, ekstremiteta (no, no, i ruke su ekstremiteti) i ine divote tipa nabijanje na šiljke i ostale oštre predmete koji se inače drže izvan dometa djece. Šta reći? Posluka je porana odavno na sve moguće adrese - OBOŽAVAM MORTAL FAKING KOMBAT!!! Jedina šora u kojoj uživam, nikakve pederije tipa strit fajter, teken (da, malo slovo iz poštovanja) i slično di se jebene pande biju. Samo prava, krvava, brutalna stvar dolazi u obzir. Istina - igram kaj prvi čovek iliti nemam pojma. Osnovni potezi i fatalitiji i deri! OK, OK - Scorpion je priča za sebe, s njim se znaju skoro svi potezi, al sam onaj z lancom jebeni get over here zabil. ALI SAM ONDA POGLEDAL NA MOVES LIST i onda sam opet znal kak napraviti! MAMOJEBI, eto vam sad na drito posred čkepi! Shao Kahn je naravnan više put, cveće lepo raste di je dobil piđamu.

Malo sam otključaval s koinovima stvari po Krypti, još kojih 30 komada mi fali da sve otprem. Osim toga, na Challenge Toweru sam na 170 čelenđeru od 300, tak da sam solidno rešil igru. I volim taj MK tak igrati - par meseci ništ i onda ga zavrtim na par sati i zguštam si kak ima biti. OOO i da, otišel sam online bit ljude i delalo je kaj odrezani fratrov kurac. Legčina i pol je bila jer je online kaj da ga je Tito napravil za stare Juge. Enivej, igram ja tak, potezi kasne po sekundu nakon kaj stisneš gumb, al nema tu, pičim ja i poterem prvog lika. S Scorpionom ko najveći njuberino, al nije bitno. Vidim oće revanš frajer. Nego kaj - aksept. Zemem skroz nekog desetog lika i na knap me pobjedi frajer. Opet revanš, lega kaj v jebenoj, crnoj, neopranoj riti, frajer zeme Scorpiona i napravi flawless victory na meni. Kroz glavu mi je samo prešlo - prokleti peder, jebeni lag. Ništa - opet na single player i na ladder. S par likova sam rešil ladder, ciljam s svima nekad završiti.

Jeben mi je artwork na igri i općenito dizajn likova i arena. Oduvek mi je na MK-u bil jebački setting i to kaj je sve tak mračno, općenito sama atmosfera rula. Soundtrack je isto vrhunski. Gameplay ne moram spominjati, kad je brutalno odličan. Igra mi je čvrstih 9/10 i borilačka igra ove generacije. Ove ostale pišaline neću ni sprobavati jer me pod: a) ne zanimaju, b) zamaraju, c) ne volim šore (osim MK-a), d) jebene pande i drveća se biju nutra.


(Levo = Mortal Kombat, Desno = ostale šore)

Tak vam je to - do Usnulih cucki si kratim vreme s bitkašima (ko mora znati, znal bu), tak da je to to za danas. Evo još samo glazbeni broj s top liste od ovog vikenda. I present to you #1:



ČUS:
- 22:29 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 16.08.2012.

Random start 081612

Gamer sam. Skoro celi svoj život igram igre. Volim to. Uvek budem volel. Obožavam pratiti vijesti vezane uz gaming i celi taj svijet. Trenutno igram na Playstation-u 3 i Xbox-u 360, a PC mi je u rasulu - tak da na njemu = nada gamingo for this bastardo. Dosada me tjera na pokretanje ovog bloga. isto ko i zaključak da gubim puno vremena na buljenje u prazno po internetu, pa pomislih 'WHAT THE HELL LET'S KRENUTI PISATI GAMING BLOG S PUNO PROSTAČENJA, FAK JES' (ko da je 2001. - tajmmašin hir aj kam). Pa eto me tu s inspiracijom koja ko da je drito iz septičke jame.

ERM! ENIVEJ! U zadnje vreme mi se ful puno puca, pa samo to i delam. Na boxu sam prije koja 2 mjeseca prešel celu trilogiju Gears Of War i rulala (ne ruralna) mi je onako jeeebeno. Trojka me najviše oduševila, filmski efekti i te điđe miđe. Nakon toga sam Halo: Reach česal, pa sam se vratil na Bad Company 2 (i DLC Vietnam) s zaključkom da je za mene ipak dobar, stari Battlefield. I tak nabrijan na rušenje, gaženje, p00canje i slične divote odlučih kupiti ponovno BF3 (Battlefield 3 za nekrštene) jer pretpostavljam da su ga dosad skrpali od datuma kad je nastradal pod čizmom prodaje.

Lepo nakon posla krenem ja u lokalni dućan informatičke opreme i sličnih gaĐeta s pretpostavkom da imaju dotičnu igru na svojim policama. Doletavam ja unutra, pogledam 'OMG OMG ima ima!!!', pružam ruku prema toj svetoj kutiji i pripremam se za šok. Jer sam znal da je neizbježan. Cijena 450,00kn. Samo je bilo HAHAHAH PFFFF, no way Jose, su oni popizdeli?! Iz dućana sam izašel ponosno uzdignute brade (Lenjin, Staljin, nekaj tak, te spike) i bez pozdrava, jer takvoj skupoj bandi svoje pare NE DAM. Vozim se doma i dragoj pričam u autu naravno 'Koj je njima KURAC?! Šit on a gaddem dik!!' na kaj ona veli 'Pa stvarno, sram ih bilo, mojem dragom tako ne prodati Battlefield po normalnoj, promotivnoj cijeni!'. Zato ju i volim! Kad me podržava u mojim gamerskim poduhvatima (ili po naški - poduhvatovima). Dojdem doma, smijemo se i to tak sve, palim svoje računalo aka čereslo da vidim kaj ima novog, kad ja pogledo: BATTLEFIELD 3 PREMIUM EDITION dolazi 11.9. u Nort Ameriku, 13.9. u Stari Kontinent. Samo mi je bilo - fala fakin budinom pimpaču da nisam bacil pare niz onaj šaht/septičku/votever z početka posta (a jako mi se poca na BF3, tak da je bilo teško odoljeti). Još k tome sam htel uzeti i Premium idući mjesec, a sad budem prešel jeftinije jer ta Ubermensch edicija bu koštala kojih 70$ (i svi DLC-i zbog Premiuma nutra i sve wuhu!), a ovak bi moral skeširati kojih 100$ i više, tako da saki saki dick skupi dućanu.



I kaj sad, pare su mi ostale, morem nekaj drugo uzeti ovaj mjesec, odem na net - preorder Sleeping Dogs (kaj bi mogel požaliti) i ko ga JEBE!!! Igra mi dobro zgleda, vidim po netu da je priča dobra i da glavni lik vredi, pa bi moglo biti nekaj od toga. Još kak volim azijske filmove s tom tematikom (trijade, yakuze bla bla), a vidim da si igra brije na njih dosta - nadam se dobroj atmosferi. Još i dobre ocene dobiva po interwebsu, makar to u puno slučajeva znači apsolutno ništ aka kurčina. Je ništ, igral bum, ak ne bu dobro popljuval bum i prodal. Kak već to ide. Evo neki trejler ako je neko neuk:



Solidno izgleda, do Battlefielda 3 bi me trebalo zabaviti. Ako ne uspije - odma na drvocep i CEPAJ MILENO!!!

Tak, prvi gamer, nerd rage post se približil kraju. Pišem svojim jezikom, opušteno, kak i govorim u svojem PRAVOM ŽIVOTU. Znači = bez puno glumatanja i sranja. Kome paše dobro, kome ne - opet dobro aka doviđenja i fak of z mojeg bloga. Koji ne bude samo vezan uz gaming, tu i tam možda neki random uleti. Volim i muziku pa evo kaj mi trenutno svira. Zbogom do idućeg posta!



Dobro mi je ovo.

P.S. - morete ostaviti komentare, del sam da svi moru kometirati.
- 17:44 - Komentari (5) - Isprintaj - #

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.