Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ramparts

Marketing

U iščekivanju: Sleeping Dogs 081912

Čeka se idući tjedan da mi dojde doma Sleeping Dogs. Iskreno - jedva čekam da malo pocam i bijem, nisam dugo. Pocal jelte. Jer sam ovaj vikend par sati bil ljude (BF, Gearsi i to sve je on hold). Dok nisam bil celi jebeni dan na svatima. Za to mi je pri kraju trebala puška, al to je jedna sasvim druga priča. I očekival sam da ne budu hitali konfete dok su mladenci išli van z crkve nego da budu pocali z kalašima, m4, m16 etc. v zrak tak da metki komotno moru nekome na drugom kraju sela opasti na glavu. Nisu, tak da gg (da, Starcraft mi je dobar, al ga loše igram).



E sad - dok sam bil doma onda sam bil ljude. I fatalitije delal na njima. Čupanje ruki, organi, ekstremiteta (no, no, i ruke su ekstremiteti) i ine divote tipa nabijanje na šiljke i ostale oštre predmete koji se inače drže izvan dometa djece. Šta reći? Posluka je porana odavno na sve moguće adrese - OBOŽAVAM MORTAL FAKING KOMBAT!!! Jedina šora u kojoj uživam, nikakve pederije tipa strit fajter, teken (da, malo slovo iz poštovanja) i slično di se jebene pande biju. Samo prava, krvava, brutalna stvar dolazi u obzir. Istina - igram kaj prvi čovek iliti nemam pojma. Osnovni potezi i fatalitiji i deri! OK, OK - Scorpion je priča za sebe, s njim se znaju skoro svi potezi, al sam onaj z lancom jebeni get over here zabil. ALI SAM ONDA POGLEDAL NA MOVES LIST i onda sam opet znal kak napraviti! MAMOJEBI, eto vam sad na drito posred čkepi! Shao Kahn je naravnan više put, cveće lepo raste di je dobil piđamu.

Malo sam otključaval s koinovima stvari po Krypti, još kojih 30 komada mi fali da sve otprem. Osim toga, na Challenge Toweru sam na 170 čelenđeru od 300, tak da sam solidno rešil igru. I volim taj MK tak igrati - par meseci ništ i onda ga zavrtim na par sati i zguštam si kak ima biti. OOO i da, otišel sam online bit ljude i delalo je kaj odrezani fratrov kurac. Legčina i pol je bila jer je online kaj da ga je Tito napravil za stare Juge. Enivej, igram ja tak, potezi kasne po sekundu nakon kaj stisneš gumb, al nema tu, pičim ja i poterem prvog lika. S Scorpionom ko najveći njuberino, al nije bitno. Vidim oće revanš frajer. Nego kaj - aksept. Zemem skroz nekog desetog lika i na knap me pobjedi frajer. Opet revanš, lega kaj v jebenoj, crnoj, neopranoj riti, frajer zeme Scorpiona i napravi flawless victory na meni. Kroz glavu mi je samo prešlo - prokleti peder, jebeni lag. Ništa - opet na single player i na ladder. S par likova sam rešil ladder, ciljam s svima nekad završiti.

Jeben mi je artwork na igri i općenito dizajn likova i arena. Oduvek mi je na MK-u bil jebački setting i to kaj je sve tak mračno, općenito sama atmosfera rula. Soundtrack je isto vrhunski. Gameplay ne moram spominjati, kad je brutalno odličan. Igra mi je čvrstih 9/10 i borilačka igra ove generacije. Ove ostale pišaline neću ni sprobavati jer me pod: a) ne zanimaju, b) zamaraju, c) ne volim šore (osim MK-a), d) jebene pande i drveća se biju nutra.


(Levo = Mortal Kombat, Desno = ostale šore)

Tak vam je to - do Usnulih cucki si kratim vreme s bitkašima (ko mora znati, znal bu), tak da je to to za danas. Evo još samo glazbeni broj s top liste od ovog vikenda. I present to you #1:



ČUS:

Post je objavljen 19.08.2012. u 22:29 sati.