utorak, 25.07.2006.

ne brini se maco

Hm…mislim da je maca malo preforsirana…i jako se brinem za nju,od kad se s moraq vratila nekak se promjenila,nekak je zamišljena,i cijelo vrijeme govori da ju nesmjem povrjedit il ostavit…nije da mislim da me maca pravarila na moru jerneme šanse da je to napravila jer je uvjek bila uz mene---razgopuno prek moba---mislim da njezina mama mene baš nevoli pa je ona zato u bedu---a nije ni čudno da me nevoli jer ovjek kad ju vidiim sva moja ležernost i samopuzdanje padne na 0!Kad vidim njezinu majku tak sam ko kreten bez i jedne riječi samo uvjek velim dobar dan…kak nekekav imbicil…trebal bi biti opušteniji u prisutnosti njezine majke,inače jako simpatične gospođe…iskreno!!!Moja mala maca tak ju žalim,misli da bum ju ostavil zato kaj je u depri maloj,al ko znate imamo ozbiljnu vezu,i nema teorije da prekinemo osim ako to maca zeli a siguran sam da neželi…pa smo odlučili provesti ovaj petak cijeli zajedno od jutra pa do večera…Idemo na bazene…pa se nadam kod doktora….grad i kino….nadam se da će u tom danu zaboravit na sve probleme koje ima i da će se opustiti uz mene:::iskreno se nadam…volim svoju macu najviše i ona zna da ju ja nikad neču povrijediti,smo ju malo trebam podsjetit na to…….volim te…..I svi naši snovi se budu ostvatili sama si to rekla i rekla si da nam nitko ništa nemože….sijeti se na ljepe trenutke i oke bude.Znam sa se od ljepih trenutaka nemože živjeti al pomažu…. volim te volim te,i znaj da budemo obitelj jednog dana,sretna!!!!!puzza

| 17:57 | Komentiraj (5) | Print this! | #

ponedjeljak, 24.07.2006.

ne boj' se

Kak sete uspeli pročitati kod mace,imamo problema!! Pročitali ste da se boji da ju budem ostavil,al takvu ljepotu,savršenstvo,to se nemože ostaviti zbog sexa,a prije nek sam s macom prohodal bila suša 10.mjeseci.tak ke god doktor rekel meni nesmeta!!!
Volim te jako najviše te volim,i hoču s tobom zauvjek biti,volim te jako pusa!!
Ak se bojiš,molim te reci mi u lice a ne prek bloga!!!volim te ljubavi pusa!!!!

| 10:35 | Komentiraj (1) | Print this! | #

petak, 21.07.2006.

Vratila se!!! yyyyyuuuuupppyyyy

Maca mi se vratila,NAJSRETNIJI SAM DEČKO NA SVIJETU! Vretila se jučer oko pola 7 popodne,a vidli smo se več u 9 i 30!Krenuli smo u šetnju,pa smo se ganjali,ljubili!!!Oko 10 smo krenuli u moju 2 kuću i za macu sam pripremil kolko tolko romantičnu večer,krevet s laticama od ruža,jednu ružu sam stavil na jastuk i pokraj ruže pero!Priznam s mirisima sam malo pretjeral al smo se navikli!Maca je uzela vrpcu i zavezal sam joj ruke na ldea i nije se mogla micat ggggrrrrr,kad smo s igricama završili krenuli smo sa ljubavi bilo je tak sevršeno uživali smo oboje totalno!!»ipak se 10 dana nismo ljubili ni vodili ljubav».Uživali smo u svakom trenutku krenuli polako i sve breže breže sve dok nismo svršili,po našim tijekima su sve latice bile priljepljene i bili smo tatalno mokri,ispunjeni,zadovoljni i sretni ke smo opet zajedno!Nakon nekoliko min.primjetili smo da sam ja sav krvav,nekužim od kud tolko krvi na meni(maca veli da nije njezina,baga mi nije ni moja kad nigde nemogu nekekvu ranu naći,aaaaa da to je valjda bila tkva erekcija ke je koža pukla hihi)...!Kasnije smo išli po veselicama i po omv-ima,i totalno uživali cijelo večer!!!!!!


Volim te zwer!

| 14:04 | Komentiraj (1) | Print this! | #

nedjelja, 16.07.2006.

orgazam preko moba!

Maca mi je na otoku Viru,a ja doma tugujem,nikad nisam mislil da ce mi tak jako faliti!Npr. prekjučer sam s frendom u grad išel,pred jednu godinu to bi mi bilo platforma,al sad mi je falilo nekaj,falila mi je njezina prisutnost,njezina ruka i njeine usne!

A jučer je bilo jako savrešeno,s macom sam se razgovaral od 11 pa do 4 ujutro prek moba,1.smo gledali na RTL-u Playboyeve zečice,i napalili se a zatim smo krenuli spavat,i maca je bočela lagano šaptat kaj bi mi radila…začas sam sve t njezine riječi doslovno osječal na sebi,osječal sam njezine nokte koji me grebu,napaljene usne na trbuhu,osječal sam MACU na meni,sve je bilo totalno realno,lagano sam krenul mastrubirati dok je oma mastrubirala sebe,oboje smo jako uzdisali i uživali i imali smo orgazam preko mobitela,poslije sam se osječal tak izvrsno to mi je trebalo,seks s macom!još smo malo razgovarali i krenuli spavati!

U čet se maca vrača s mora a ja sam još tako napaljen na nju,moramo nadoknadit ovih 10 dana!!!!gggggrrrrrr

| 16:43 | Komentiraj (2) | Print this! | #

subota, 08.07.2006.

10 stvari koje volim na maci

!.volim tvoj vrat
2.volim tvoju prekrasnu crnu kosu
3.volim tvoje slatko uho
4.volim tvoju savršene usne
5.volim tvoje savršene grudi
6.volim tvoj sexy trbuh
7.volim tvoj mali slatki pupak
8.volim tvoju napaljenu macu
9.volim tvoje nejljepše na svijetu noge
10.volim tvoj noži palac
pusa volim te

| 13:38 | Komentiraj (0) | Print this! | #

ponedjeljak, 03.07.2006.

key je sve bilo

Evo nakamn nekoliko dana ne pisanja bloga odlucil sam nekey i napisati,samo neznam key...evo počele je macina seka bloga pisat...dista je bljeskavi pa ak ga namjeravate čitati stavite sunčane naučale.To je bilo prvo
Drugo je to da smo maca i ja imali jako veliku volju prošli četvrtak i odlu čili iči u grad u neki park bili smo u parku neko vrijeme i zaključili da je trava previsoka i da ima nekakvih čudnih kukci,meni to nije smetalo,al maci je...pa smo krenuli u uređeni park kraj groblja...u tom parku smo isprobali klupice...(ne mislim na sex,makar bi se i na tome moglo ušivati)...super su,a noge su u zraku hihi...kad smo odsjedeli 10.min.krenuli smo u .....,kad smo sigli svi prozori su bili zatvoreni osim gornjeg pa sam ja majstor to nekek pokušal otvorit,a s koljenom nesvjesno bil naslonjen na doljnje staklo i kad sam malo bolje pritisnul staklo je puklo (SHIT) maca se ukipila ja sam se poel smijati.kaj nije smješno??Pobjegli smo iz ..... na nana svima jako drag ...... i tamo mi je maca brisala krvavu nogu,i sve napaljenost je nastela u trenu!...kasnije smo još u parku bili i uživali malo i maca je otišla dama,a i ja!
Treče.U petak ja maca išla po diplomu i prošla je s 4 jako sam ponasan na to key imam pametnu curu koja je jeko marljiva i vrijedna...poslje podizanja diplome išli smo u naš kafić na cugu i kranuli u shooping po cjelom gradu a nikej nismo kupili tj.maca nije nikey kupila,nekim dečkima je to sranje iči s curom kupovat al meni je baš onak super,zanimljivo,čak i zabavno,a na kraju krajeva to moja maca jako voli...kad sam ja snjom!Pomalo razočarana zato key nikey nije kupila otišla je doma...i nisam očekivl da se busemo tog dana još jedamput vidli,al kak to ide zvala je da idemo s frendovima van...kad je maca stigla imala je ubučenu narančasti maicu i bijelu minicu,a ja narančastu mijcu i bijele hlače...baš smo slatko izgledali,al nismo se dogovorili da se isto obučemo kaj je najluđe!!!Prvo smo išli u ...... i dobili neke smiješne bambuse...začas smo se pobrali pa amo išli u .... ..... u neku pizzeriju i tam smo dobili još bljutavije bambuse....začas smo se pobrali i završilki na ......... nismo ušli...začas smo se pobrali i konačno odlučili iči na mijesto gdje su bambusi najbolji na svijetu u mnogo štovani ....!nakon tolko alkohola dobili smo volju i kranuli u macine ...... bili smo jako napaljeni i imali jako vruči sex,nakon male stanke krenuli smo 2.put al nakon nekog vremena je došlo do nekih problema,pa smo se jako zabrinuli i tak jako zabrinuto doma otišli,al nadajmo se da je sad svo super,tak bar maca veli!
Vidli smo se i jučer u ..... i super nam je bili i najedamput je uletela frendica jedna al o tome nebudem nikey pisal jer je ozbiljno!
volim te ljubavi!pusa,jedva čekam da te opet vidim

| 14:26 | Komentiraj (1) | Print this! | #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Copyright © hm...hm...xes - Design touch by: Tri mudraca


Komentari On/Off

< srpanj, 2006 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Opis bloga
lagan,lako probavljiv,čitak,zanimljiv, idi pa vidi!!!!