365 fotki u 365 dana ;)

31.05.2009., nedjelja

68/365

Photobucket

Kamuflaža. :P
Meni je bilo lijepo.

- 23:59 - Komentari (6) - Isprintaj - #

30.05.2009., subota

67/365

Photobucket

Škola je dosadna. Mama i tata slave 25. godina braka. Ja opet nisam dobra djevojčica i ne dolazim odmah kući iz škole nego idem u u grad pogledati izložbu i u Amsterdam jesti. Mexicano! Kiša pada. Majka je ljuta jer se vraćam 5 minuta prije kaj gosti stižu. Nikaj nisam pomagala. Sori majko, tak je! Gosti bla bla. Puno jela, a ja nisam gladna. Bla bla. Bratić kojeg dugo nisam vidjela. Bla bla. Idem na koncert. Prljavo kazalište. Dobro je. Vidim/pričam s starim prijateljima/ne-prijateljima. Dobro je. Park je pun. Nije dobro. Nema ga. Martina je ljuta jer ju tjeram da hoda. Pristaje! Mislim da ga vidim. Dobro je. On mene ne vidi. I to je dobro. Mogu doma. Dobro je.

Photobucket
Nisam fotkala Mexicano :( Samo Martinine ostatke :P

- 23:54 - Komentari (4) - Isprintaj - #

29.05.2009., petak

66/365

Ooooo pošarali smo se u školi s kredama i išla sam doma sva bijela (crne hlače, jel :D). Ljudi su me gledali :)
Oh AH!
Vratiose !
Izložbaaaaa Lepi graaad.
Moram se učlaniti u Fotoklub, moraaam!

Fotkala sam ovo na putu iz škole, vž u gužvi!

Photobucket
- 23:49 - Komentari (0) - Isprintaj - #

28.05.2009., četvrtak

65/365

Rekla bih ti ovo u lice da si još tu, da još dišeš kraj svih nas.. Sanjala sam te danas! bilo je predobro zaroniti glavu u tvoje rame, znati da si zbilja tu, čuti tvoj glas i tvoje R. U jutro sam opet iznova morala shvatiti da te nema i da se više ne vraćaš. Nevjerovatno ali ja još mislim da ćeš se vratiti, da si na putu, na ljetovanju, na zimovanju.. bilo gdje. Isuse, kolko fališ. i svaki put si postavim isto mutavo pitanje na koje nema odgovora, kužiš, nemaaaa ga! zaaakaaaaj? Jebemu, zakaj? ne znam dal da budem ljuta na tebe ili tužna zbog tebe. Sve zbog tebe. Daj odi jebemu, kolko tuge za bezveze. A moglo je biti totalno drugačije...

Užasan je dan danas, prati me to od jutra. Sanjala sam ga, a evo biti će 2 godine u 9. mjesecu :( Ja još ne mogu vjerovat i još se nisam pomirila.
Gdje je, kaj je? Kaj radi? Je sretan? Se isplatilo? Jel izgleda onak ko u snu?
Ajme, njegovo R!

Photobucket

Ma ne da mi se..

Zaustavili su me balavci na ulici i nisu me pustili na instrukcije, gaaah -.-'
- 21:38 - Komentari (11) - Isprintaj - #

27.05.2009., srijeda

64/365

Ne volim one koji se smiju drugima, koji ne poštuju nikoga, koji vide sve ostale, samo sebe ne. Ne volim one koji se ponavljaju, koji misle da su nešto što nisu, koji puno psuju bez razloga (a nekad čak previše, pa makar imali i dva razloga), koji ne shvaćaju..

Novu profesoricu smo dobili iz geografije koja bude nam održala točno još dva sata! Druge godine nemamo geografije, hvala kukiju!
Nemamo ni povijesti, ni fizike, ni kemije. Oh! Veselje!

Photobucket

Evo mene.
Danas sam čudna sama sebi, nije valjda da me prolazi.
Dolazi! Još malo, još dan, dva. EH!

B je objavila da su zajedno. Napokon netko zbog koga sam ja sretna da je sretan! Nadam se da bude trajalo.

Čudan je! ili ja?

Edit. Smijem se. :)

- 21:42 - Komentari (3) - Isprintaj - #

26.05.2009., utorak

63/365

Spontanost!
Bila sam na instrukcijama iz matematike ali me poslala kući prije no kaj je oluja počela. OH! Puhalo je jako, htjela sam fotkati! Nisam mogla.
Igrali smo mao-mao! Dina, Tomica i ja. Dina ne zna.

Photobucket

Obična fotka za običan dan.

- 23:38 - Komentari (3) - Isprintaj - #

25.05.2009., ponedjeljak

62/365

Uoouuouuuu! Totalno sam si kul danas.
Bila sam u školi i došla doma :D Slagale smo seka, majka i ja ledeni vjetar danas. Nije da mi je najdraži kolač (jer ima banane -.-) i nije da sam ga ja slagala (stajala sam pokraj s foticem :D) al ono, slagale smo :D

Photobucket

S sestrom sam se dogovorila kaj bum mami i tati poklonila sutra na 25. godišnjicu braka - stari su već :D Odlučila sam se odnjeti jednu fotku di se ljuuuube (a ja sam fotkala, naravno :D) da mi ju uveća striček i stavit u okvir. To sam i napravila al je striček/dečko bil malo nervozan jer im se aparat neki pokvaril ovo ono i tak bum tek sutra dobila to, ali ocke, nije bed.
Zatiiiim sam otišla do knjižnice NAPOKON! Uzela sam si neku erotiše knjigu Pijanistica i i i neku filozofiše Sofijin svijet.
Pa sam se srela s B koja je taman došla s spojaka :D i tak, malo pričale, pričekala s njom brata iiiii domaaaaa učitiii.. malo sam se učila, al moram još. Pišemo sutra povijest, fiziku i likovni, a pita hrvatski -.-' Teški su ovi zadnji tjedni.

A još 14 dana radnih i gotovi smo.

Imam osjećaj da bude se nekaj promjenilo, a da meni to ne bu supač, ni kul nego da bude me to strgalo možda malo. Ali ali ali, ne hvala! Ja to ne bih!

I boli me ruka, užasno. Boli me na dodir, na hladno i vruće. Čudno!

Nisam si više tolko kul :(

Photobucket
- 20:11 - Komentari (11) - Isprintaj - #

24.05.2009., nedjelja

61/365

Photobucket

Ljenčarim cijeli dan. Bila sam s šogorem na piću i sladaču i sad opet ljenčarim, a morala bi si ponovit engleski, pita me za 5.. ooo!
- 22:34 - Komentari (2) - Isprintaj - #

23.05.2009., subota

60/365

Photobucket

Haha, moja fotka za natječaj. Još razmišljam dal da ju stavim ili ne :D Inaće, tema je higijena, da ne bi mislili...

Subota ko subota. U školici smo otišli do starog grada crtati barokne detalje.. ili nešto :D Nisam sposobna nacrtati drvo, priznajem. Drugu subotu idemo u grad crtati Grgura sa zlatim nožnim palcem, ajme to bu tek užas! :D
Nisam bila vani, gledala sam doma Juno. Najnajnajnaaaajbolji film :)
I takooo..

- 23:17 - Komentari (4) - Isprintaj - #

22.05.2009., petak

59/365

Peeeetak! Nastavu sam imala od 10.50 do 6.20 -.-
Užas je sjedit cijeli dan u učionici i biti prisljen misliti dok te vrućina i znoj cijelog oblijeva. 9. sat smo već svi bili totalno gotovi i pričali smo gluposti, a profesor nas nije mogel smirit pa je odustal s vremenom. Evo, predomislila sam se, volim školu u jutro, bar imam vremena poslje.
Eh da, u razredu vlada sveopće zaluđenje pjesmom Poker face i nema onog (dobro, možda ima..) tko ju ne pjeva. Mene užasno nervira ali kad čuješ kak netko izgovara P p p poker face, p p poker face dvadeset puta na dan, uđe ti u uho i ostane tam. Uhvatim se kak pjevušim to i još se više iznerviram :D eh eh!
Doma iz škole sam išla onim Intercity vlakićem i samo sam čekala kaj mi dođe kondukter napisati kaznu jer se ja, srednjoškolka, vozim mjesecnom kartom u tolko seksi vlaku :D Srećom, nije ga bilo. Da!
Vjetar je puhal nevjerojatno kad sam se vozila doma pa mi je trebalo malo dulje. Taman kad sam si zagrijala ručak, počela je grmljavina i munje i svašta nešto, ali je brzo prestala pa sam odgledala Hrvatska traži zvijezdu i onaj filmić s Jack Nicholsonom - stari je jako :D
Malo noćni razgovori (kak sam si teen kad ovo napišem ^^) i spaaavanjeee, sutra je novi daaan!

Današnji stajling - na brzinu :)

Photobucket

- 23:45 - Komentari (9) - Isprintaj - #

21.05.2009., četvrtak

58/365

K - ku - kul je bilo danas! Čak nam je ovaj na praksi dal da izmislimo svoj plakat, a ne da sam radimo po njegovom. Napravila sam za Kimyu Dawson (aww, kad bi ona baaarem došlaaa ^^), ali ne sviđa mi se i bum ga jednom obradila drugačije. Jednom..
Aaaaa i vruče je nekak malo previše. -.-
Ne volim kad je vruće, rađe bi zimu :P Sad me napadnite :D
Jela sam sladač danas - Kontiki (bojeee :D)
Fotka je onak, usputna. Nastala je na željezničkom kolodvoru kad smo čekali vlakić za Čk i kad sam ja promatrala seksi crnca. I vidi se nova torbica - najdraža sekica mi ju je kupila. ;)

Photobucket
- 23:37 - Komentari (5) - Isprintaj - #

20.05.2009., srijeda

57/365

Naredna tri dana nastava će se održavati popodne. Još nikad nisam imala nastavu popodne u srednjoj. Brine me onih 9 sati u petak.. ko bu to izdržal?
Danas smo imali na 10:50, pa sam biciklom otišla do Čk željezničke stanice i onda vlakom do Vža. Ma da.
Polako se zaključuju ocjene, jej! Kraj škole je blizu, još veći jej! :D

Bzvz slička, sviđaju mi se boje bombončića ;)

Photobucket


Još tjedan dana iiiiii...
- 23:33 - Komentari (1) - Isprintaj - #

19.05.2009., utorak

56/365

Oh, kolko ju volim

Photobucket
- 22:09 - Komentari (9) - Isprintaj - #

18.05.2009., ponedjeljak

55/365

Bla bla bla.. mimoilazimo se. Vrati se kući. Predugo traje. Tvoj glas.

Photobucket
- 22:29 - Komentari (4) - Isprintaj - #

17.05.2009., nedjelja

54/365

Photobucket

U pomanjkanju malih modela, izabrala sam lakši način da napravim fotku za ovaj natječaj. Dakle, rezultate vidite. Napravila sam nekoliko varijanti ali nekako mi je ova ispala okej. U uži krug su mi ušle dvije, no mama i tata su izabrali ovu i eto, stavljam ovu. :D
Da! Zakaj pišem o ovom? Zato kaj mi je cijela ova nedjelja bila nešto najdosadnije u dugo dugo vremena. Jučer nisam išla vani, ništa se nije događalo, s nikim se nisam čula, ništa pametno napravila. Malo sam si ponovila engleski - valjda prvi put u životu! Morala bih ispraviti jednu ocjenu da imam 5 tak da.. bumo vidjeli.
Osjećam se skroz nekak nedefinirano. :O
- 21:01 - Komentari (5) - Isprintaj - #

16.05.2009., subota

53/365

Završena je naslovnica za knjigu danas. Nisam zadovoljna s tim jer sam zamišljala potpuno drugačije ali sam već započela s ovim, a ljena sam bila za započeti novo pa eto, ispalo je tako kako je :D
Stavit ću sliku.. jednog dana.
Kasnije sam se dogovorila s frendicom da idemo do azila za pse, prošetati ih malo i pofotkati ali je to otpalo pa sam otišla sama do željezničke stanice fotkati malo. Čovjek bi pomislio da će mi jednom ta željeznička više dosaditi, ali nee! Stavila sam fotke na deviant pa možete pogledati malo, komentirati, što li već ;)
Neodlučna sam bila u vezi s današnjom fotkom. Nisam mogla odabrati koju da stavim pa sam išla na eci-peci-pec i ispala je ova..

Photobucket

Aha, čak i potpis imam ;)
Samo ispobavam s tim potpisima još. Nije da mi itko krade :D

- 15:31 - Komentari (10) - Isprintaj - #

15.05.2009., petak

52/365

Danas varam. Nisam ništa uspijela fotkati. :(

Stavljam sliku svoju :) s izleta je. Stavila sam ju sad na profajl pikčr na fejsu pa eto, da bude i tu.

Photobucket
- 23:58 - Komentari (6) - Isprintaj - #

14.05.2009., četvrtak

51/365

Zg je bio okej, osim malih konflikata koje sam imala s bakicama na vlaku -.-
Za zube su mi rekli uglavnom ono kaj sam znala.
Kupila sam dvije majice u terranovi :) imali su neku rasprodaju, majica za 40kn. Supač su mi obje.
Put doma je bio užasno zamoran jer smo stajali na svakoj stanici -.- Jedan dio smo sjedili s plavokosom profesoricom koja je ispravljala testove i svima jedinice podjelila. Ja nisam mogla vjerovati. Mislim da je napisala svega jednu trojku. C! Da! Umorna sam jako. Idem u krevet.
Miriši ^^

Photobucket

Are you mine?
Are you mine?
Cause I stay here all the time
Watching telly, drinking wine
Who'd known, who'd known
When you flash up on my phone
I'd no longer feel alone
No longer feel alone


volim ovu pjesmu. Lily :)
- 20:53 - Komentari (6) - Isprintaj - #

13.05.2009., srijeda

50/365

Skoro sam napisala da sam već na pola, ali mi je bilo prečudno kak već :D
Da, zbunjena sam malo (:
Danas su štrajkali profesori, ali glavno da smo se mi morali probuditi u jutro da idemo bezveze do škole vidjeti tko štrajka, a tko ne. Mogli su se lijepo dogovoriti da štrajkaju svi i gotovo, ali nee.. Čak bi se i mi prije njih dogovorili, a to je stvarno teško za postići :D
Dakle, u jutro smo došli u školu, čekali čekali čekali. Mi zbunjeni, profesori još više. Nitko nikaj nije znal do negdje pola 8, možda kasnije kad je voditelj nastave izvjesio popis profesora koji NE štrajkaju. Svi se nagurali, naravno. Od naših samo jedan profesor nije i to onaj kojeg imamo zadnji, 8. sat. Naravno, nitko nije ni pomislio da pričeka do otprilike pola 2, pa smo svi otišli. Nek predaje sam sebi :D
Čekali smo vlak do 9.15, nakon toga sam pričekala Martinu na stanici pa smo zajedno otišle do grada. Zna se kaj ide prvo, jestiii! :) Nas dvije kad smo tako negdje zajedno, moramo nekaj jesti. Pogotovo ona :P
Poslje smo otišle u jedan trgovački centar (Međimurka), na najviši kat, sjele kod velikog prozora i jele one kolačiće mini 7 days. Tu je nastala današnja fotka.

Photobucket

Padala je kiša, kiša, kiša. Voljela sam kišu danas. Voljela sam ju i jučer :)
No da, poslje toga smo otišle na vlak i do mene di smo se najele i di je Martina preuzela moj fotić i fotkala sve kaj je stigla. Naravno, morale smo se slikati zajedno, bez toga nejde. :D Imamo valjda već milijun slika zajedno, ali to je okej. ^^
Da, sutra idem zubaru/ortodontu šta li već, u Zagreb! Majka i ja idemo ni manje, ni više nego vlakom. Ajme, nikad nisam išla nikud s mamom u vlaku. :D A valjda ćemo se snaći.
To je to!

iiiiiiiiiii sviđa mi se Lily Allen :) Idem skidati.
Pusa bok!
- 20:36 - Komentari (5) - Isprintaj - #

12.05.2009., utorak

49/365

Još jedan predobar dan :)
Pokisnuli smo zajedno, aww.

Photobucket
Fotka nije nekaj posebno za vas, ali za mene ima neko značenje i vjerujem da bude mi drago kad ju vidim za godinu dana i sjetim se svega ovog :)

Kiša. Vlak. Bicikl. Kuća. Bake. Kišobran. Vjetar. Trčanje. Rocky. Blanka Vlašić. Mama. Tata. Mokro. Ručnik. Trenirka. Kosa. The Adicts. Zagrljaj. Tony. Pusa. Šaputanje. Pupak. Uho. Ida. Spavanje. Savijanje. Bombon. Miris. Jezik. Trepavice. Kašnjenje. Mobitel. Otorinolaringologija. Fotkanje. YouTube. Odlazak. Dva tjedna. OH!

- 23:55 - Komentari (2) - Isprintaj - #

11.05.2009., ponedjeljak

48/365

Photobucket

ovo sam si za večeru složila :D
- 22:54 - Komentari (2) - Isprintaj - #

10.05.2009., nedjelja

47/365

Evo danas još umornija od jučer. Razmišljam i razmišljam, razbijam glavu s nekim stvarima da me već i boljeti počela :) A dobro, tinejdžer sam pa je razumno ;)
Zanimljivo danas je bilo to da mi je napokon došla sestrična u posjetu (studira u Zg-u pa ne može uvijek, a nekoliko smo se puta već mimoišle kad je bila doma) kao za rođendan još. Donjela mi je najbolji poklon ikaaad!
Knjigu Digital SLR Photography - Start Here! i svoj grafički tablet koji je koristila svega nekoliko puta, pa mi ga je odlučila pokloniti. Totalno me zbunjuje i ne znam ga koristiti ali vjerujem da bude se našla neka dobra dušica da mi objasni to malo. Jel zna tko od vas?

Photobucket

Dobila sam još paketić slatkiša (američkih - Jelly Bellyji su nutra - aww :D nisam znala da tog ima u Algoritmu) i nutra je kaleidoskop. Onako, natrpaš bombončiće i onda se onak psihodelično vide ^^ Kul kul! Pokušala sam slikati na brzinu ali ne skuži se o čem se radi. Sve kaj sam dobila je - ovo! Ne štima na fotografiji, ali u živo je prekul ;)

Ma ništa, idem mučiti samu sebe dalje :P

- 20:28 - Komentari (5) - Isprintaj - #

09.05.2009., subota

46/365

Dakle, izlet!
Krenuli smo u 8 sati u jutro prema Kumrovcu praznih trbuha. Odmah po polasku otvarali smo sendviče i sokove (da, sokove, kako tko) pa kad smo to riješili, bili smo spremni za put. :)

Photobucket

Prije samog Kumrovca stajali smo kod spomenika himni i Antunu Mihanoviću, čini mi se :D Naslikavali se i ukrcali se na bus da bi se vozili nekih 10 minuta do Kumrovca. Imali smo 20 minuta slobodno tamo, najeli se, piškili, nakupovali u obližnjem dućanu i otišli u obilazak muzeja "Staro selo".
Nikad još nisam bila tamo pa mi je bilo skroz zanimljivo vidjeti kak su ljudi živjeli nekad. Fotkala sam naravno puno.

Photobucket

Zadržali smo se sat-dva i krenuli za dragu nam susjednu Sloveniju :) Ne sjećam se više koliko nam je trebalo ali nije bilo puno.
Prva stanica nam je bio pavlinski samostan u Olimju (gdje smo u biti i cijelo vrijeme bili). Tamo nas je ugostio neki stiček koji je ispričao o crkvi, proveo nas malo. Crkva je totalno kič nad kičem :D Sve oko tebe zlatno - crno, natrpano, a u sredini crkve neka lutka u regalu koja mi je bila prejeziva. Pošto nisam neki fan crkava i tako toga, nije me to osobito zanimalo, a plus to, smrzavali smo se u kratkim rukavima nutra. Eh da, u sklopu crkve se nalazi kao neka ljekarna stara koju su nam najavljivali kao nešto spektakularno, a ono tamo sobica mala s dva ormara i šarama po zidu. :D

Photobucket

Onda je na red došla Čokoladarnica, jeeeij! Čim smo došli u blizinu sve je počelo mirisati na čokoladu i nismo mogli odoljet, a da ne kupimo barem nešto sitno. Gospodin nam je ispričao nešto o toj Čokoladarnici ali mislim da ga nitko nije baš previše slušao jer je oko nas bilo brdo čokolade. Dobili smo svaki kockicu, a onda se bacili na šoping :) Ja sam uzela praline s marcipanom i nugatom i jednu kutijicu malih mlječnih čokoladica.

Photobucket

Malo smo odmorili na nekom travnjaku u blizini i krenuli prema glavnom odredištu, Jelenov greben - Olimje.
Naručali smo se do 15h i po dogovoru do 19h imali slobodno. Moram samo reči da su Slovenci preskupi! Kuglica sladoleda (koji mi se nimalo nije sviđao jer je bio cijeli neki umjetni :D) - 1 euro, kocka kolača - 3 eura.
Dan smo proveli većinom šetajući, fotkajući (prozvali su me ženskim Lupinom :D), sunčajući se, a neki i pijući. Do 17h smo nekak izdržali, proučavali tu i tam neke sitnice ali onda nam je postalo strašno zamorno na suncu. Tada smo odlučili da doma krećemo jedan sat ranije. Dakle, u 18h. Još smo malo pričali, ljuljali se (profesori :D), klackali, fotkali (jesam uspjela na kraju uhvatiti jelena :D).. pa krenuli kući!

Photobucket

Na putu za doma je bilo skroz veselo. Pjevalo se, grlilo, ljubilo.. bilo je svačeg :)

Bio nam je to prvi izlet u 2 godine na koji smo jedva nagovorili razrednicu da nas vodi (nismo bili u najboljim odnosima s njom), a sad kad smo se vratili i kad smo se toliko dobro proveli već nam je predložila novi izlet, Gardaland u 10. mjesecu. :)
Sve u svemu, možda je moglo biti i bolje da su nam bolje organizirali vrijeme, nečim zanimljivim možda, ali i ovako je bilo predobro i na neki smo se način svi još više zbližili. Ako ne međusobno, onda s profesorima sigurno :D Sad budu lakše padale petice ;)

***
Poslje sam otišla do grada malo, na hamburger :D i van ali nije bilo nešto zanimljivo, a i s tatom sam se dogovorila da idem doma ranije. Kad sam došla doma imala sam tek tolko snage da izvadim leće, obućem pidžamu i bacim se u krevet. Nisam imala čak ni snage razmišljati, a toliko me toga mučilo. Možda bi morali ovako svaki dan, pa se uopće ne bi zamarala s glupostima ;)
- 23:59 - Komentari (1) - Isprintaj - #

08.05.2009., petak

45/365

Photobucket

And I want to wake up with the rain
Falling on a tin roof
While I'm safe there in your arms
So all I ask is for you
To come away with me in the night
Come away with me


***

Budim se prije sedam
kroz prozor nebo gledam
bez tebe novi je dan

- 19:25 - Komentari (2) - Isprintaj - #

07.05.2009., četvrtak

44/365

Upravo napisah post ali se sve obrisalo. Jednom ne spremim i onda se obriše -.-
Dakle, danas mi je došao prsten koji sam naručila od cure s foruma :) Prekokrasan je!
Jučer sam zaboravila palestinku i sad ju nemam :( a ja ne mogu bez svoje palestinke. U jutro kad je hladno ju trebam, stalno ju trebam. Nekad ju po cijeli dan ne skidam. Trebam ju! :D Dobro da nisam kapu zaboravila :D ili glavu, što je vrlo lako moguće. ;)
Ostalo je sve kul.
Slika prstenčića, naravno.

Photobucket
- 22:04 - Komentari (9) - Isprintaj - #

06.05.2009., srijeda

43/365

Trrr, dobaaaaaar dan! :D Jes, dobar je dan bio danas. Štoviše, odličan! Pamtim ovo još dugo.
Nosić Dobar je :)

Photobucket

Vlak. Pank. Hlače. Auto. Brat. Iznenađenje. Istra. Nosić. Nosić. Nosić. Pusa. Trepavice. Ruka 1. Ruka 2. Petljanje. Noge. Spavanje. Stiskanje. Vježbanje. Krađa. Kompjutor. Torba. Mobitel. Dječak. Balkon. Ulf. Krevet. Sestra. Zidić. Gumica. Palestinka. Kutija. 23.30. Pusa. Pusa. Pusa. Nosić.

- 23:58 - Komentari (3) - Isprintaj - #

05.05.2009., utorak

42/365

AAAaaaa boli me noga, grlo i prehlađena sam. Ne znam kak bum sutra u školu išla i preživila cijeli dan! Isuse, kak me noga boli :D jedva stojimm!
Da! To je to! Nisam išla fotkati danas -.- Nisam ništa od planiranog danas napravila -.- i sad mi se ne da spavati!
Učila sam danas čak nekaj, pa evo prikladna slika ;)

Photobucket
- 22:18 - Komentari (5) - Isprintaj - #

04.05.2009., ponedjeljak

41/365

Lijepo je to tak kad barem jedan dan izgleda kak bi trebao svaki izgledati. Sviđa mi se taj osjećaj. Da ih je barem više.
Bila sam u školi na dva sata, tj. na satu i pol. Opet sam trčala 6 minuta na tjelesnom, ovo je bilo 2. put (imam zaostatke od prošlog polugodišta) i nije mi bilo lijepo. Neću više tjelesnog, dosta mi je!
U zadnje vrijeme sam zapostavila fotografiju malo, morala bum opet nekam odlutati malo pa fotkati. Sutra je dan škole i nemam nastavu, pa akooo neću imati druge planove (: budem otišla sutra fotkati.
JES!

Photobucket

Fotka je onako usputna. Razmišljala sam kaj da smislim za danas ali nije mi išlo, pa je ispalo ovako, usputno nešto.
Dakle, ne volim kad se ovo dogodi, kad mi se zapetljaju slušalice - a to je gotovo uvijek! Kao što se i može primjetiti, slušalice su u kapi, mojoj najdražoj :) Kupila sam je u Americi i otkad sam se vratila doma, rijetko kad ju ne nosim sa sobom. Već me ljudi prepoznaju po njoj ;)

Jedan citat za kraj, aha!

Kako je čudnovat život! Trudimo se da odbijemo od sebe upravo one snage sudbine koje smo htjeli pridobiti za se.
V. Nabokov, Lolita


- 21:32 - Komentari (8) - Isprintaj - #

03.05.2009., nedjelja

40/365

Photobucket

Oh, jučer smo plesaliiii kan kan i limbo :D Nismo nikaj osvojile (osim B u limbu treće mjesto) ali je bilo kul.
Dobro je sad!
Idem na telefon visiti, bokbok! :D
- 22:27 - Komentari (6) - Isprintaj - #

02.05.2009., subota

39/365

Današnji dan nikaj posebno previše. 1. maj je prošo neočekivano loše. Na Dravi skoro nikaj zanimljivo, a ono kaj je i bilo zanimljivo je bilo predaleko!! S dva uskličnika, aha! Kasnije smo Martina i ja otišle do Vž korza gdje su bili Prljavci ali mi se totalno nije dalo biti tam zbog svega kaj se izdogađalo u ta dva sata kolko sam bila vani, pa sam većinu koncerta (onog djela na koji smo mi stigli, zadnjih pet pjesama otprilike) prostajala i najrađe bih se bila sklonila negdje da me nitko ne vidi! lud
Došla doma, još su mi stizale poruke, a ja pizdila. U jutro se uspjela gotovo sa svima posvađati i tak.. Ništa posebno!
Slika je tek tolko da je.

Photobucket

Večeras je Večer ludila u Prostoru pa idem na to, plesalo se bude. Moralo bi biti kul. Aliiiiii ništa od zelenih hlača danas (prljave su) a svi znamo kaj zelene hlače nose.. uhm da!
- 23:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #

01.05.2009., petak

38/365

Mislim da ne bum imala vremena poslje staviti jer vjerojatno ne budem ni doma, pa onda da sad zabacim fotkicu.
Bila sam malo prije na ručku kod tete pa sam malo fotkala. Ovo je teta D s psima :)

Photobucket

Navečer idem malo na Dravu, ne bum dugo ja mislim. Ne da mi se nekak. Ćemo vidit :D

iiiiiiii da, imam dimije! :D

Sretan vam PRAZNIK RADA!
- 16:58 - Komentari (3) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< svibanj, 2009 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Ožujak 2010 (25)
Veljača 2010 (28)
Siječanj 2010 (31)
Prosinac 2009 (31)
Studeni 2009 (30)
Listopad 2009 (31)
Rujan 2009 (30)
Kolovoz 2009 (31)
Srpanj 2009 (30)
Lipanj 2009 (30)
Svibanj 2009 (31)
Travanj 2009 (30)
Ožujak 2009 (7)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

THA project!

Počela sam 25.3. 2009., a završiti ću 25.3.2010.
To je 365 dana, a ovaj projekt zove se 365project.
Ovo je moj dio puta prema fotografiji koju volim i želim. Istražujem.
Ne volim varati i nastojim biti redovita.
Imam likove i često ih spominjem.
Martina (najbolja), B (crna i iznenađujuća), Č (brbljav i nemoguce dobar), Nevil (močni umjetnik, Canon eos 1000d), Ozren (što je hladnije on je sve manje važan, ali nikad zaboravljen, bicikl), Marko (glupi Soni Erikson).

Mene linkate jednostavno s L ili L365. Ništa drugo, molim lijepo!

Molim Vas da ne uzimate fotografije sa ovog bloga bez pitanja. Ne bih htjela ići toliko daleko da svaku od njih moram potpisivati jer nema smisla, premale su da bi ih za bilo što upotrebljavali osim za postanje na vlastitim blogovima. Dakle, ako već imate neku potrebu stavljati MOJE fotografije na SVOJ blog (ili bilo gdje drugdje) obavjestite me u komentarima, tek toliko da znam.

Likovi e