Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/projekt365

Marketing

62/365

Uoouuouuuu! Totalno sam si kul danas.
Bila sam u školi i došla doma :D Slagale smo seka, majka i ja ledeni vjetar danas. Nije da mi je najdraži kolač (jer ima banane -.-) i nije da sam ga ja slagala (stajala sam pokraj s foticem :D) al ono, slagale smo :D

Photobucket

S sestrom sam se dogovorila kaj bum mami i tati poklonila sutra na 25. godišnjicu braka - stari su već :D Odlučila sam se odnjeti jednu fotku di se ljuuuube (a ja sam fotkala, naravno :D) da mi ju uveća striček i stavit u okvir. To sam i napravila al je striček/dečko bil malo nervozan jer im se aparat neki pokvaril ovo ono i tak bum tek sutra dobila to, ali ocke, nije bed.
Zatiiiim sam otišla do knjižnice NAPOKON! Uzela sam si neku erotiše knjigu Pijanistica i i i neku filozofiše Sofijin svijet.
Pa sam se srela s B koja je taman došla s spojaka :D i tak, malo pričale, pričekala s njom brata iiiii domaaaaa učitiii.. malo sam se učila, al moram još. Pišemo sutra povijest, fiziku i likovni, a pita hrvatski -.-' Teški su ovi zadnji tjedni.

A još 14 dana radnih i gotovi smo.

Imam osjećaj da bude se nekaj promjenilo, a da meni to ne bu supač, ni kul nego da bude me to strgalo možda malo. Ali ali ali, ne hvala! Ja to ne bih!

I boli me ruka, užasno. Boli me na dodir, na hladno i vruće. Čudno!

Nisam si više tolko kul :(

Photobucket

Post je objavljen 25.05.2009. u 20:11 sati.